Menu
Your Cart

Varta

Brand: Varta Model: 2022
Baterie Varta 9V SuperlifePret pe buc Tip VARTA 02022 Referinţă IEC 6F22 Mărime baterii 9V Greutate 38.0 gr Sistem electrochimic Zinc Carbon (ZN/CA) Voltaj 9 V..
4LEI
Fără TVA:3LEI
Brand: Varta Model: 2006
Baterii R6 Varta SuperlifePret pe buc Tip VARTA 02006 Referinţă IEC R6 Mărime baterii AA Greutate 18.0 gr Sistem electrochimic Zinc Carbon (ZN/CA) Voltaj 1.5 V..
1LEI
Fără TVA:1LEI
Brand: Varta Model: 4903-1
Pret pe bucHIGH ENERGY AAA PERFORMANŢĂ IMBATABILĂ PENTRU APARATELE CARE NECESITĂ ENERGIE INTENSIVĂ Energie puternică pentru aparate cu consum crescut, ca de exemplu dispozitive pentru calculator, echipamente audio, jucării  etc. Comunicare clară a utilizării recomandate prin pictograme  "Made in Germany" ca dovadă a originii pe faţa blisterului "Single Press Out" permite deschiderea cu uşurinţă a pachetului şi depozitarea în condiţii sigure a bateriilor nefolosite   DETALII   ..
2LEI
Fără TVA:2LEI
Brand: Varta Model: 4906
Pret pe bucHIGH ENERGY AA PERFORMANŢĂ IMBATABILĂ PENTRU APARATELE CARE NECESITĂ ENERGIE INTENSIVĂ Energie puternică pentru aparate cu consum crescut, ca de exemplu dispozitive pentru calculator, echipamente audio, jucării  etc. Comunicare clară a utilizării recomandate prin pictograme "Made in Germany" ca dovadă a originii pe faţa blisterului "Single Press Out" permite deschiderea cu uşurinţă a pachetului şi depozitarea în condiţii sigure a bateriilor nefolosite   DETALII   Tip VARTA 04906 Referinţă IEC ..
2LEI
Fără TVA:2LEI
Se afişează de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand sectiunea Politica de cookies.