Menu
Your Cart

Entertoyment

Brand: Entertoyment Model: 1072
Lamaia buclucasa joc de societateCaracteristici:Incercati sa urmariti lamaile in timp ce sunt schimbate.Cand e randul tau, ghici daca lamaia ta stropeste cu apa! Ghiceste corect sau te vei uda!Pentru a te juca, umple toate lamaile cu apa.Toate acestea pot fi umplute, dar numai doua stropesc cu apa.Jucatorul pune o lamaie in fata lor si alege un sunet fie de elefant, cal, caine sau cocos.Jucatorii asculta cronometrul electronic si schimba poztiile ale oricaror doua lamai cand auzi sunetul animalelor corespunzatoare.Cand timpul a expriat, ei intorc jetonul lor "da/nu" pentru a ghici daca lamaia ..
86LEI
Fără TVA:72LEI
Joc tick tack prea tarziu Joc tick tack prea tarziu
Out Of Stock
Brand: Entertoyment Model: g1002
Joc tick tack prea tarziu Jocul Tick Tack Contra Cronometru (Prea Tarziu) este un joc de societate super distractiv pentru toata familia. Este un joc rapid care ajuta la dezvoltarea gandirii. Jocul Tick Tack Prea Tarziu ofera un timp petrecut de minune atat catre parinti cat si pentru copii. Deasemenea este un joc obligatoriu a petrecerilor. Tabla de joc trebuie pus in mijlocul mesei incat toti jucatorii sa poata sa atinga. Primul jucator trebuie ia un card care va decide tematica jocului. Jocul permite 10 secunde pentru fiecare jucator sa spuna un cuvant incepand cu literele disponib..
77LEI
Fără TVA:65LEI
Se afişează de la 1 la 2 din 2 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.