Menu
Your Cart

Ghete pentru baietei DD Step 015-459B

Ghete pentru baietei DD Step 015-459B
Ghete pentru baietei DD Step 015-459B
-22 %
Ghete pentru baietei DD Step 015-459B
Ghete pentru baietei DD Step 015-459B
Ghete pentru baietei DD Step 015-459B

Ghete pentru baietei DD Step 015-459B

TEHNOLOGIE DE CUSUT 3D

Noua tehnologie de fabricare 3D pentru confort maxim.
Cusând partea superioară la talpă, cantitatea de adeziv necesară pentru asamblarea pantofilor este minimizată. Rezultatul este o încălțăminte mai durabilă, cu mai puține substanțe chimice.

TALPĂ ANTIDERAPANTĂ

Tălpile pantofilor sunt realizate din cauciuc natural. Utilizarea cauciucului de înaltă puritate asigură durabilitatea. Tălpile încălțămintei au protecție consolidată la vârf și sunt rezistente la impacturile fizice și nu alunecă. Pantofii sunt ușori, dar flexibili datorită flexibilității lor, permițând o mișcare naturală.

FLEXIBILITATE

Pantofii noștri sunt confortabili și flexibili. Sunt realizate cu protecție întărită la nas și călcâi, țin bine piciorul. Datorită designului lor anatomic corect, permit mișcarea naturală.

BRANȚ DE AMORTIZARE A VIBRAȚIILOR

Branțul de confort pentru amortizarea vibrațiilor reduce sarcina pe picioarele copiilor. Branțul este echipat cu o ridicare transversală și un strat de amortizare a vibrațiilor la călcâie, reducând impactul șocurilor și vibrațiilor asupra picioarelor sensibile ale copiilor în timpul mersului, alergării și săriturilor.

PARTEA SUPERIOARĂ ȘI CĂPTUȘEALA DIN PIELE NATURALĂ

Rolul pantofilor în confortul și sănătatea picioarelor este foarte important. De aceea producem produsele noastre doar din piele naturală de cea mai înaltă calitate, care oferă o senzație excelentă de purtare și moliciune. Piei de vacă de primă clasă sunt selectate cu atenție la grosimea potrivită, din care putem realiza cele mai perfecte încălțăminte pentru copii la sfârșitul procesului de producție. Ne străduim să ne asigurăm că părțile care vin în contact cu pielea copilului sunt fabricate numai din materiale naturale. De aceea, căptușeala interioară și capacul branțului sunt, de asemenea, din piele.

REZISTENTA LA APA

Încălțăminte tratată cu un strat special, care ajută la menținerea curată a suprafeței încălțămintei datorită efectului „LOTUS”.

Pentru a menține hidrofug, se recomandă utilizarea regulată a spray-ului hidrofug.

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
140LEI
180LEI
Fără TVA: 118LEI
  • Stock: In Stock
  • Model: 015-459b
  • Greutate: 1.00kg

Opţiuni disponibile

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.