Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.magazinprichindel.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Magazinprichindel.ro si firmele asociate ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea IAKI, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.
Magazinprichindel.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.magazinprichindel.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Site-ul Magazinprichindel.ro este gazduit de serverele societatii ROMARG. Magazinprichindel.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Comunicari electronice
Prin accesarea site-ului www.magazinprichindel.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate Magazinprichindel.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Magazinprichindel.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.

Drepturi de autor (copyright)
Intregul continut al site-ului www.magazinprichindel.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Magazinprichindel.ro si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Magazinprichindel.ro si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Magazin Prichindel a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Magazinprichindel.ro sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Accesul la informatiile continute de site
Magazinprichindel.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Magazinprichindel.ro, fara acordul scris al acesteia.

Datele personale
Pe site-ul www.magazinprichindel.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Magazinprichindel.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Magazinprichindel.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea informatiilor
Magazinprichindel.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Magazinprichindel.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.magazinprichindel.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Magazin Prichindel nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilitati privind produsele
Magazinprichindel.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Magazinprichindel.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Magazinprichindel.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Magazinprichindel.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Magazinprichindel.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Magazinprichindel.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Limitari ale responsabilitatii
Magazinprichindel.ro nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
Magazinprichindel.ro nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. Magazinprichindel.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Drept aplicabil. Litigii
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Magazinprichindel.ro si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Magazinprichindel.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat Magazinprichindel.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia Magazinprichindel.ro de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. Magazinprichindel.ro nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor Magazinprichindel.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Magazinprichindel.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Magazinprichindel.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Politica de preturi
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Magazinprichindel.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Magazinprichindel.ro.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 SC IAKI  SRL  este societatea detinatoare a web siteului www.magazinprichindel.ro

SC IAKI  SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC IAKI  SRL  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC IAKI  SRL  nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa magazinprichindel@yahoo.com

Data implementare notificare : 24.mai.2018

Date de identifcare detinator     www.magazinprichindel.ro

SC IAKI  SRL 

Str. Henri Coanda nr.34, Craiova

J16/1688/2007

CUI  RO22353895Procedura de returnare produse.

1. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE FIZICE: 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative :

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati , SC IAKI SRL (www.magazinprichindel.ro), Str. Henri Coanda nr.34, Craiova, Cod postal: 200514, E-mail: iakidistributie@gmail.com, cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

"De asemenea, puteţi  completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru (www.magazinprichindel.ro) formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere."

 Conditii generale pentru retur:

- In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

- Produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor. 

- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014 

- In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului si inregistrarea de comenzi noi.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat rapid (exceptie Posta Romana) . In cazul returului prin curier al unui produs aflat in perioada legala de returnare de 14 zile , costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

Consumatorul este responsabil  in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare:

Unii consumatori isi exercita dreptul de retragere dupa ce au utilizat bunurile intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare a bunurilor. Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.  Prin urmare, in timpul perioadei de retragere, consumatorul ar trebui sa manuiasca si sa inspecteze bunurile cu grija necesara.

Costurile de returnare pot sa difere fata de taxa achitata initial, in functie de curierul ales de catre cumparator , de modul de ambalare al produsului, taxa achitata initial de catre client este o taxa fixa , stabilita de catre SC IAKI Srl, diferenta de valoare a taxei de transport fiind suportata de societatea noastra.

 

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele prin DPD CURIER   www.dpd.com/ro sau inmanati-le direct noua, SC IAKI SRL (www.magazinprichindel.ro), Str. Henri Coanda nr.34, Craiova, Cod postal: 200514, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebuia sa suportati costul direct al returnarii produselor. Costul aproximativ este estimat la maximum 30 de lei/kg.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarea produselor. 

 

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email iakidistributie@gmail.com. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul (chiar daca este desigilat sau deteriorat), accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii). 
Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).
Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul IAKI S.R.L. sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client.

2. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE JURIDICE: 

In cazul persoanelor juridice (sau a tutuor asociatilor, organizatilor , societatilor etc care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), perioada de returnare este de 5 zile calendaristice (returnarea fizica a produselor se va face in maxim 3 zile calendaristice de la confirmarea returnarii) iar perioada maxima de returnare a baniilor este de 30 de zile. Costurile aferente returnarii vor fi suportate de catre EXPEDITOR. 

3. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  sau care nu respecta termenii de garantie
- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie
- Software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi etc.), jocuri desigilate, extensii de garantie desigilate ; licente electronice (software/aplicatii pc, android etc.) - odata transmise electronic, nu se pot returna.
- Sisteme PC, laptopuri, ultrabookuri, servere cu sisteme de operare preinstalate, care au suferit modificari la sistemele de operare ce iar acestea nu se pot aduce la starea initiala (reinstalarea unor alte sisteme de operare, coruperea acestora din pricina utilizatorului)
- Telefoane mobile, smartphoneuri, tablete, sisteme de navigatie, mp3/4 playere, cd/dvd auto cu sistemele de operare schimbate fata de cele din fabria (rootarea dispozitivelor - acest lucru contravine conditiilor de garantie ale producatorilor)
- Produse aduse pe comenzi speciale
- Produsele din categoria Mama si Copilul desigilate
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)
- Produse primite cadou la alte produse decat cu conditia unei noi achizitii
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termeniilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

4. DATE RETURNARE:

Produsele vor fi returnate (pachet complet, asa cum au fost primite si dupa caz impreuna cu produsele cadou) dupa confirmarea de primire (reply la e-mailul de retur), conform celor de mai jos:
SC IAKI SRL Str. Henri Coanda nr.34, Craiova, Cod postal: 200514, E-mail: iakidistributie@gmail.com
Telefon : 0251/540.215 Este recomandat ca produsele sa fie returnate direct la sediul nostru sau prin curier rapid insa ele se pot returna si prin posta.

B. Model de formular de retragere

 Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

 - Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de

fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:  - Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul

referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

 - Comandate la data (*)/primite la data (*)

 (*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

 - Numele consumatorului (consumatorilor)

 - Adresa consumatorului (consumatorilor)

 - Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe

hârtie)

 - Data


Link-uri utile :
REGULAMENTUL (UE) NR. 524/2013 AL PARLAMENTULUI SI CONSILULUI EUROPEANhttps://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO


Atentie. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele(factura,garantia) insotitoare cu care a fost expediat de magazinprichindel.ro.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe acest site.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.