Menu
Your Cart

Baterii si acumulatori

Baterii si acumulatori

Baterie Duracell 9v Alkalina
Out Of Stock
Brand: Duracell Model: mn1604
Baterie Duracell 9v Alkalina Tip R61 Pret pe buc..
15LEI
Fără TVA:13LEI
Baterie Duracell R14 Alkaline
Out Of Stock
Brand: Duracell Model: mn1400
Baterie Duracell R14 Alkaline Marime tip C Pret pe buc..
5LEI
Fără TVA:4LEI
Baterie Duracell R6 Alkaline
Out Of Stock
Brand: Duracell Model: mn1500
Baterie Duracell R6 Alkaline Pret pe buc...
4LEI
Fără TVA:3LEI
Set 4 baterii Toshiba R6 Heavy Duty
Out Of Stock
Brand: Toshiba Model: sp-4
Set 4 baterii Toshiba R6 Heavy Duty Bateriile Toshiba Super Heavy Duty furnizeaza o energie constanta timp indelungat.  Tehnologia avansata de fabricatie garanteaza o durata de viata mult mai mare.  Recomandate pentru ,telecomenzi, ceasuri cu alarma si lanterne.  Caracteristici: Putere nominala: 1,5V IEC: R06 ANSI: AA.  Ambalare 4/tipla - 40 cutie...
2LEI
Fără TVA:2LEI
Baterie R3 Varta High Energy
Out Of Stock
Brand: Varta Model: 4903-1
Pret pe bucHIGH ENERGY AAA PERFORMANŢĂ IMBATABILĂ PENTRU APARATELE CARE NECESITĂ ENERGIE INTENSIVĂ Energie puternică pentru aparate cu consum crescut, ca de exemplu dispozitive pentru calculator, echipamente audio, jucării  etc. Comunicare clară a utilizării recomandate prin pictograme  "Made in Germany" ca dovadă a originii pe faţa blisterului "Single Press Out" permite deschiderea cu uşurinţă a pachetului şi depozitarea în condiţii sigure a bateriilor nefolosite   DETALII   ..
4LEI
Fără TVA:3LEI
Baterii R6 Varta High Energy
Out Of Stock
Brand: Varta Model: 4906
Pret pe bucHIGH ENERGY AA PERFORMANŢĂ IMBATABILĂ PENTRU APARATELE CARE NECESITĂ ENERGIE INTENSIVĂ Energie puternică pentru aparate cu consum crescut, ca de exemplu dispozitive pentru calculator, echipamente audio, jucării  etc. Comunicare clară a utilizării recomandate prin pictograme "Made in Germany" ca dovadă a originii pe faţa blisterului "Single Press Out" permite deschiderea cu uşurinţă a pachetului şi depozitarea în condiţii sigure a bateriilor nefolosite   DETALII   Tip VARTA 04906 Referinţă IEC ..
4LEI
Fără TVA:3LEI
Se afişează de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.