Menu
Your Cart

Politica confidentialitate

Magazinprichindel.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Magazinprichindel.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre Magazinprichindel.ro pentru initierea de statistici demografice si de marketing despre clientii site-ului www.Magazinprichindel.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.
Magazinprichindel.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.Magazinprichindel.ro.  De asemenea, Magazinprichindel.ro nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.
Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC IAKI  SRL  este societatea detinatoare a web siteului www.magazinprichindel.ro

SC IAKI  SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC IAKI  SRL  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC IAKI  SRL  nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa magazinprichindel@yahoo.com

Data implementare notificare : 24.mai.2018

Date de identifcare detinator     www.magazinprichindel.ro

SC IAKI  SRL 

Str. Henri Coanda nr.34, Craiova

J16/1688/2007

CUI  RO22353895

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.