Menu
Your Cart

Animal Crossing

Lego Animal Crossing

Brand: Lego Model: 77050
Lego Animal Crossing 77050 Nook's Cranny si casa RosieiTransportă universul din Animal Crossing™ în camerele copiilor cu jucăria construibilă Nook's Cranny și casa lui Rosie (77050). Fetele și băieții de 7+ ani creează scene bazate pe seria de jocuri video Animal Crossing, apoi duc joaca pe roluri în orice direcție doresc, inventând noi povești pentru minifigurinele Tom Nook și Rosie.O idee excelentă de cadou de zi de naștere pentru fanii Animal Crossing, acest set include detalii din seria de jocuri video pe care copiii le vor recunoaște ușor pe când explorează magazinul unde ratonul Tom Nook..
390LEI
Fără TVA:328LEI
Brand: Lego Model: 77049
Lego Animal Crossing 77049 Vizita IsabelleiFetele și băieții de 6+ ani își creează propriile povești inspirate de seria de jocuri video Animal Crossing™ cu jucăria Vizita la domiciliu a Isabellei (77049). Pot construi scene ușor de recunoscut de pe ecranele, apoi pot dirija povestea oriunde sunt călăuziți de propria imaginație.Copiii fac un tur al casei Faunei împreună cu Isabelle. Interiorul, aranjat în culorile Faunei, este plin cu detalii ușor de recunoscut, precum și cu unele cu totul noi pentru a inspira copiii să creeze povești inedite pentru personaje.Copiii pot trage cu praștia de jucă..
210LEI
Fără TVA:176LEI
Brand: Lego Model: 77048
Lego Animal Crossing 77048 Turul insulei cu barca lui Kapp'nInspiră fetele și băieții de 6+ ani cu setul personalizabil LEGO® Animal Crossing™ Turul de insulă în barcă al lui Kapp'n (77048). Copiii construiesc o insulă pustie pe care o recunosc din seria de jocuri video preferată, apoi se bucură de multe ore de distracție reconstruind-o pentru ca joaca pe roluri să rămână mereu interesantă.Imaginația copiilor pornește spre noi orizonturi atunci când urcă la bordul bărcii țestoasei Kapp’n și se îndreaptă spre insula pustie inspirată de seria Animal Crossing pentru a-l întâlni pe veverițoiul Mar..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 77047
Lego Animal Crossing 77047 Activitatile lui Bunnie in aer liberFetele și băieții construiesc acest loc de campare Animal Crossing™ cu jucăria creativă Activitățile în aer liber ale lui Bunnie (77047) pentru copiii de 6+ ani. Cu acest set de joc vor avea parte de multă distracție ajutând minifigurina iepuraș Bunnie să-și instaleze cortul construibil, înainte de a porni în explorarea zonei.Acest set este un cadou grozav pentru copiii creativi care adoră seria de jocuri video Animal Crossing. Copiii folosesc numeroasele accesorii pentru a conferi setului nota lor personală. Pot interpreta pe rolu..
110LEI
Fără TVA:92LEI
Brand: Lego Model: 77046
Lego Animal Crossing 77046 Petrecearea aniversara a lui JulianCopiii creativi de 6+ ani se bucură de multe ore de joacă neîngrădită pe roluri în care interpretează scene din seria de jocuri video preferată cu jucăria LEGO® Animal Crossing™ Petrecerea de ziua de naștere a lui Julian (77046). Această jucărie personalizabilă conține o mulțime de accesorii adorabile pe care le vei recunoaște din seria de jocuri video, menite să inspire nesfârșite povești distractive.Copiii organizează o petrecere pentru căluțul Julian, pe care fetele și băieții îl vor recunoaște din seria de jocuri video. Îi oferă..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Se afişează de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.