Menu
Your Cart

Friends

Invatarea prin joaca este cea mai buna modalitate de a ajuta copiii să se dezvolte, iar cu seturile LEGO® Friends cei mici cu varsta de peste 6 ani isi pot dezvolta abilitatile de socializare si isi pot creste gradul de constientizare emotionala prin jocul de rol! Simpaticele mini-papusi vin sa se joace cu animale, vehicule si viziteaza locatii precum piete si plaje, unde pot lua parte la o mare varietate de scene bazate pe experiente din viata reala. Unele seturi indeamna la abordarea unor probleme legate de mediu, cum ar fi replantarea copacilor, conservarea animalelor și adoptarea vehiculelor electrice. Copiii vor adora să se întâlnească și să colecționeze toate seturile cu păpuși LEGO® Friends și pot chiar să combine diferite jucării pentru a crea un întreg cartier Friends în care să se joace!

Brand: Lego Model: 42614
Lego 42614 Friends Magazinul de moda vintageInspiră micii constructori să se gândească la planetă în timp ce se delectează cu creații de modă cu această jucărie de dezvoltare socio-emoțională. Setul LEGO® Friends Magazin de modă vintage (42614), conceput pentru copii, fete și băieți de 6+ ani, include 3 personaje LEGO Friends, o figurină pisică și accesorii.Această jucărie permite fetelor și băieților creativi să spună o poveste despre Olly, Liann și Jordin care adoră să creeze ținute noi din haine vechi. Copiii pot ajuta personajele să spele și să recicleze în atelier hainele donate. Există o..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 42610
Lego 42610 Friends Petrecere cu karaokeAcesta este un cadou atractiv pentru fetele, băieții și copiii de 6 ani și mai mari, care adoră să cânte și să interpreteze roluri. Setul LEGO® Friends Petrecere cu karaoke (42610) include o scenă rotativă, microfoane, o zonă de relaxare și un aparat de granita, astfel încât copiii să creeze o poveste despre o petrecere de zi de naștere cu karaoke. Setul include 2 personaje LEGO® Friends, cu chipuri suplimentare pentru a le înfățișa cântând, o figurină gecko și multe accesorii.Acest kit de construcție dă viață jocului pe roluri pe măsură ce copiii interpr..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 42609
Lego 42609 Friends Masina electrica si statia de incarcareInspiră aventuri fanteziste la volan cu vehiculul de jucărie LEGO® Friends Mașină electrică și încărcător (42609), conceput pentru fete, băieți și copii de 6+ ani. Acest set de construcție include un punct de încărcare de jucărie, 2 personaje, accesorii și o figurină câine.Copiii creează o poveste în care Zac și Nova savurează prânzul împreună la stația de încărcare cu alimentare solară. Pot conecta mașina la punctul de încărcare folosind duza. Mașina are locuri pentru minipăpuși, plus un loc pentru câinele Dango. Are și o capotă cu des..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 42608
Lego 42608 Friends Magazin de accesoriiOferă copiilor creativi un răsfăț cu jucăria de construcție LEGO® Friends Magazin de mici accesorii (42608), concepută pentru fete, băieți și copii de 6 ani și mai mari. Copiii care adoră magazinele de frumusețe se vor bucura să le ajute pe Paisley și Candi să cumpere o borsetă nouă și accesorii pentru păr. Copiii pot interpreta povestea, făcând personajele să folosească oglinda pentru a-și admira noul look, apoi să plătească la casa cu autoservire cu ajutorul smartphone-ului.Acest set este un cadou atractiv pentru fetele, băieții și copiii de 6 ani și ma..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 42606
Lego 42606 Friends Brutaria pe rotiInspiră joaca creativă cu setul LEGO® Friends Brutăria pe roți (42606), conceput pentru fete, băieți și copii de 6+ ani. Copiii care adoră joaca pe roluri pot imagina o poveste în care Aliya vizitează toneta cu produse de patiserie împreună cu cățelușa ei Aira. Setul include 2 minipăpuși, un câine, o tonetă, o mascotă în formă de produs de patiserie și accesorii.Accesoriile din acest set oferă ocazia celor mici să creeze propriile povești în care îl ajută pe Jules să-și servească clienții din micul vehicul. Accesoriile includ un croasant, 2 prăjiuri macaron, ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41723
Lego 41723 Friends GogosarieMicii fani ai preparatelor de patiserie în vârstă de 4 ani și mai mari vor adora să creeze povești cu setul de construcție LEGO® Friends Gogoșărie 41723. Această jucărie fantezistă îi ajută pe copii să învețe să construiască în timp ce își pun la încercare creativitatea alături de Liann, iubitoarea de artă, și Leo, pasionatul de produse de patiserie. Optimismul și entuziasmul lui Liann fac din aceasta o prietenă minunată pentru Leo, care s-a mutat recent în oraș. Accesoriile includ un bol, fructe, cană, 3 gogoși, suc, bani, 2 scaune și o masă și îi ajută p..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego 41733 Friends Magazin ambulant de ceai Lego 41733 Friends Magazin ambulant de ceai
-20 %
Brand: Lego Model: 41733
Lego 41733 Friends Magazin ambulant de ceaiCopiii creativi de 6 ani și mai mari se pot distra cu setul LEGO® Friends Magazin ambulant de ceai cu tapioca (41733). Căruciorul de ceai cu tapioca e însoțit de un simpatic scuter electric de jucărie. Acoperișul se deschide pentru a dezvălui interiorul, unde copiii pot prepara creații de ceai cu tapioca cu prietenele pasionate de gaming Nova și Matilde. Nova are mii de urmăritori online, dar e mai timidă, așa că e super fericită că s-a împrietenit cu Matilde și împărtășesc aceeași pasiune. Setul include accesorii pentru joacă creativă, între care fri..
40LEI 50LEI
Fără TVA:34LEI
Lego 41743 Friends Salon de coafura Lego 41743 Friends Salon de coafura
-26 % Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41743
Lego 41743 Friends Salon de coafuraCopiii de 6 ani și mai mari vor fi entuziasmați să exploreze setul LEGO® Friends Salon de coafură cu Paisley și Olly. Setul spune povestea timidei Paisley, care se teme să-și tundă părul, fiindcă nu știe ce stil i se potrivește. Dar bunul ei prieten Olly e lângă ea s-o liniștească. Copiii își pot imagina experiența celor doi prieteni care merg la salonul de coafură al Nadiei pentru a-i crea lui Paisley un nou look. Sunt multe de descoperit, cu secțiuni pentru spălat și coafat în interiorul salonului și un aparat cu gumă de mestecat, o zonă de parcare pentru s..
170LEI 230LEI
Fără TVA:143LEI
Lego 41728 Firends Restaurant in centrul orasului Heartlake Lego 41728 Firends Restaurant in centrul orasului Heartlake
-27 %
Brand: Lego Model: 41728
Lego 41728 Firends Restaurant in centrul orasului HeartlakeCopiii de 6 ani și mai mari își pot închipui multe povești cu setul de construcție LEGO® Friends Restaurant în centrul orașului Heartlake (41728). Având multe accesorii care să inspire joaca creativă, ei își pot imagina că prepară sendvișuri sau că sunt clienți ai restaurantului. Dotările includ o fereastră de servire, scaune la exterior, precum și un joc electronic și un tonomat funcțional. Copiii pot folosi ingredientele pentru salată din frigider pentru a crea diferite tipuri de sendvișuri. Alte accesorii includ 2 băuturi, bani, 3 f..
110LEI 150LEI
Fără TVA:92LEI
Brand: Lego Model: 41758
Lego Friends 41758 Calendar advent Oferă o bucurie fanilor LEGO® Friends de 6 ani și mai mari cu setul LEGO® Friends Calendar de advent 2023 (41758) de aceste sărbători. Fiecare ușă se deschide pentru a dezvălui o minipăpușă, o micropăpușă sau o miniconstrucție pentru a face zilele premergătoare Crăciunului și mai speciale.Un cadou creativ pentru iubitorii de animale de companieAcest calendar de advent sărbătorește animalele de companie din orașul Heartlake. Copiii vor adora să descopere diferitele animale, minipăpuși, miniconstrucții și accesorii care creează acest exponat festiv repreze..
140LEI
Fără TVA:118LEI
Brand: Lego Model: 41729
Lego 41729 Friends Magazin de alimente organiceInspiră joaca creativă pe roluri la băcănie copiilor de 8+ ani cu setul LEGO® Friends Băcănie organică (41729). Setul e plin de accesorii de băcănie pe care copiii le pot folosi pentru a explora interesele personajelor. Autumn e interesată să ajute planeta, de aceea îi place să vină la magazinul de produse organice. Aici îl întâlnește pe prietenul ei Leo, care adoră să gătească și să încerce rețete noi. Copiii vor fi încântați să descopere caracteristici din băcăniile reale, precum ușile glisante, cărucioarele de cumpărături, banca de reciclare și..
450LEI
Fără TVA:378LEI
Brand: Lego Model: 41753
Lego 41753 Friends ClatitarieCopiii creativi de 6 ani și mai mari se pot bucura de joaca pe roluri cu jucăria de construcție LEGO® Friends Clătitărie (41753). Urmărește cum copiii își fac prieteni cu personajele Luna și Paisley. Aventuroasa Luna și timida Paisley scot mereu ce e mai frumos una de la cealaltă și, în același timp, se distrează de minune împreună. Clătităria conține o plită, toppinguri pentru clătite și un mixer care se învârte, făcându-i pe copii să-și închipuie că prepară delicioasele deserturi. Există și omicuță casă de marcat, precum și o masă și un meniu pentru a imagin..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego 41752 Friends Avion de salvare pe mare Lego 41752 Friends Avion de salvare pe mare
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41752
Lego 41752 Friends Avion de salvare pe mareCopiii de 6 ani și mai mari care adoră poveștile creative au multe de descoperit în setul LEGO® Friends Avion de salvare pe mare (41752). Setul conține 2 minipăpuși, un personaj balenă și o mulțime de accesorii. Copiii îl pot ajuta pe Zac și pe mentorul său să salveze o beluga captivă. Avionul de salvare construibil are 2 scaune și o zonă de depozitare. Scena plajei include placa de SUP a lui Zac și piese care pot fi mutate astfel încât copiii să poată elibera balena.Stimulează distracțiaDescoperă o aventură de construcție ușoară și intuitivă cu aplic..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41749
Lego 41749 Friends Studio mobil de stiriCopiii care iubesc joaca pe roluri și animalele sălbatice vor găsi multă inspirație în setul LEGO® Friends Studioul mobil de știri (41749) pentru copii de 6 ani și mai mari. Sârguincioasa Aliya s-a angajat să raporteze cele mai noi știri pentru centrul comunitar. În studioul mobil se află toate cele necesare pentru ca Aliya să creeze și să transmită reportaje, inclusiv ecrane, lumini, camere de filmat, microfoane, o agendă și un pix. Copiii pot relata povestea în desfășurare despre un tăietor de lemne care vine să doboare un copac. După filmarea reportaj..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 41747
Lego 41747 Friends Bucataria comunitatii din orasul HeartlakeMicii bucătari de 8+ ani pot imagina aventuri delicioase în LEGO® Friends Bucătăria comunitară din orașul Heartlake (41747). Această jucărie de construcție pentru copii dezvăluie relația dintre Leo, sora sa Alba și bunica lor, cea care administrează bucătăria. Leo adoră să învețe noi tehnici de gătit, iar setul include o mulțime de ingrediente și accesorii astfel încât și copiii să poată explora lucruri noi. Există o cămară, un frigider, o chiuvetă și un aragaz cu tigăi și o presă pentru tortilla. La exterior, există scaune și o tera..
360LEI
Fără TVA:303LEI
Brand: Lego Model: 41736
Lego 41736 Friends Centru de salvare pe mareCopiii de 7 ani și mai mari care îndrăgesc animalele pot interpreta povești petrecute în ocean cu jucăria LEGO® Friends Centru de salvare pe mare (41736). Setul include 3 minipăpuși și 2 vidre de mare, un căluț de mare și o țestoasă de mare, precum și multe accesorii care să inspire joaca fantezistă. Copiii pot folosi scuterul de apă pentru a se apropia de doc, apoi pot intra în centru ca să curețe, să radiografieze și să hrănească vidrele. Pot ajuta apoi animalele să alunece spre zona de reabilitare. După însănătoșire, vidrele pot înota înapoi în oc..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 41725
LEGO 41725 Friends Distractie pe plaja in buggyCopiii de 4 ani și mai mari care adoră să se joace pe plajă pot crea povești cu setul de construcție LEGO® Friends Distracție pe plajă în buggy (41725). Acest set îi ajută pe copii să învețe să construiască și să-și exploreze creativitatea cu personajele Liann și Zac. Energia și entuziasmul lui Liann se potrivesc de minune cu firea extrovertită a lui Zac. Accesoriile includ o ladă frigorifică cu o banană și o înghețată. Setul mai include și un buggy de plajă și un val, plus un câine pug și un delfin.Inspiră noii constructoriSeturile LEGO 4+ sunt c..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41727
Lego 41727 Friends Centru de salvare pentru cainiMicii iubitori de câini de 7 ani și mai mari se distrează de minune inventând propriile povești inspirate de cățeluși cu această jucărie LEGO® Friends Centru de salvare pentru câini (41727). Setul include tot ce au nevoie copiii pentru a îngriji câinii care așteaptă să fie adoptați. Iubitoarea de animale Autumn știe că și prietenul ei Zac adoră câinii, așa că l-a invitat s-o însoțească. Copiii vor fi entuziasmați să ajute personajele să spele, să perie și să hrănească câinii. Setul include și multe zone de joacă, inclusiv o zonă de exerciții și ..
300LEI
Fără TVA:252LEI
Brand: Lego Model: 41735
Lego Friends 41735 Casuta mobilaCu setul LEGO® Friends Căsuță mobilă (41735) pentru copii de 7+ ani, aventurile creative sunt ușor de construit. Mașina tractează căsuța și are locuri pentru 3 personaje minipăpuși. Casa se deschide pentru a dezvălui baia, bucătăria și dormitoarele și conține și accesorii – inclusiv un foc de tabără – pentru ca cei mici să-și imagineze propriile povești de camping. Copiii vor adora să se familiarizeze cu personajele și hobby-urile lor. Leo a adus gustări făcute în casă, iar Liann e nerăbdătoaresă schițeze portretele animalelor de companie ale prietenilor în minu..
330LEI
Fără TVA:277LEI
Brand: Lego Model: 41755
Lego 41755 Friends Camera lui NovaCopiii de 6+ ani au multe de descoperit în setul cu jucărie de construcție LEGO® Friends Camera Novei (41755). Zac nu credea că are prea multe în comun cu Nova până a descoperit că, la fel ca el, și ea e pasionată de gaming! Acum își pot consolida prietenia jucându-se împreună. Copiii vor adora să exploreze dotările din secțiunea dormitorului. Acolo se află un calculator de gaming cu tastatură și ventilatoare cu lumini fluorescente, un scaun de gaming și microfon. Copiii pot ajuta personajele să aibă grijă de Pickle, cățelul luat de la adăpost. Există o masă d..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41754
Lego 41754 Friends Camera lui LeoFie că le place să gătească, să se joace creativ sau ambele, copiii de 6+ ani au multe de descoperit în setul cu jucărie de construcție LEGO® Friends Camera lui Leo (41754). Leo a creat un studio în dormitorul său pentru a filma conținut pentru canalul său de gătit. Copiii se vor bucura să se alăture lui Leo și lui Olly în activitățile lor creative. Olly este expert în producerea de clipuri, așa că e prietenul perfect care să-l ajute pe Leo. Există multe dotări și accesorii care să inspire joaca pe roluri, inclusiv o pisică de jucărie, o carte de bucate și o ca..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41740
Lego 41740 Friends Camera lui AliyaCopiii de 6+ ani pot crea propriile povești amuzante cu setul de construcție LEGO® Friends Camera Aliyei (41740). Sunt multe de explorat în vreme ce Paisley și Aliya scriu povești împreună înainte să se culce. Camera reflectă firea studioasă a Aliyei, cu accesorii precum lucrări de școală, un scaun pivotant, un laptop, o carte, o lampă și un trofeu. Copiii vor adora detaliile suplimentare, cum ar fi lucrarea notată cu 4 pe care Aliya a ascuns-o sub teancul de lucrări de nota 10! Poate Paisley opoate învăța pe Aliya să nu mai fie atât de autocritică. Când e vr..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41739
Lego 41739 Friends Camera lui Liann Copiii pasionați de artă de 6+ ani au multe de descoperit în acest set de construcție LEGO® Friends Camera lui Liann (41739), care conține un birou de artă, un ungher la fereastră și un pat ascuns. Vor adora să exploreze prietenia dintre energica Liann și relaxata Autumn. Joaca fantezistă este inițiată cu ușurință pe când copiii își închipuie că pictează portretul șopârlei gecko Popcorn, animalul de companie al lui Liann. Setul conține multe accesorii care inspiră creativitatea, cu materiale pentru un studio de artă precum tuburi de vopsea, palete ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Friends 41706 Calendar de Craciun Lego Friends 41706 Calendar de Craciun
2-3 Days
Brand: Lego Model: 41706
Lego Friends 41706 Calendar de CraciunPornește numărătoarea inversă până la Crăciun cu acest cadou special Calendar de Crăciun LEGO® Friends (41706). În spatele fiecărei ușițe se află o minipăpușă, o micropăpușă sau o miniconstrucție, ca un cadou zilnic care aduce magia sărbătorilor.În fiecare zi, copiii de 6+ ani descoperă un nou cadou care, împreună cu toate celelalte, creează o scenă încântătoare în care Olivia vizitează un târg de Crăciun alături de familia ei. Aici se pot bucura de multe activități distractive, precum construitul unui om de zăpadă, patinatul sau cântatul la karaoke. Exist..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Brand: Lego Model: 41719
Lego Friends 41719 Butic mobil de modaÎncântă micii fani ai modei dăruindu-le setul LEGO® Friends Butic mobil de modă (41719). Copiii de șase ani și mai mari se pot preface că oferă schimbări de look uluitoare locuitorilor din orașul Heartlake, prin intermediul lui Stephanie, în timp ce tractează buticul mobil cu scuterul electric.Accesoriile amuzante aduc jocul la viațăMicii stiliști își dezlănțuie creativitatea folosind uscătorul de păr, foarfecele, peria, rujul și parfumul. Clienții pot cumpăra și accesorii de păr de la butic. Pentru un plus de distracție, setul are funcții inteligente: ogl..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41712
Lego Friends 41712 Camion de reciclareCauți o jucărie amuzantă pentru un copil de 6 ani sau mai mare care e preocupat de mediul înconjurător? Camionul de reciclare (41712) este alegerea potrivită. Copiii patrulează pe plajă alături de LEGO® Friends Emma și River, strângând gunoiul ca să mențină fauna sălbatică în siguranță. Setul de gestionare a deșeurilor conține 3 pubele pentru sortarea materialelor reciclabile în hârtie, resturi menajere și sticlă. Include și accesorii grozave care însuflețesc joaca, cum ar fi o lopată și un clește de apucat gunoiul. Camionul pentru gunoi e echipat cu un br..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41711
Lego Friends 41711 Scoala de arte a EmmeiInspiră copiii să fie creativi cu setul Școala de arte a Emmei (41711), un cadou minunat pentru copii de 8 ani și mai mari. În interiorul splendidei clădiri se află 3 etaje pline cu jucării artistice creative, unde băieții și fetele se joacă cu LEGO® Friends Emma în timp ce aceasta învață arta ceramicii, despre modă și imprimarea 3D.Jucării ingenioase pentru copii creativiAcest set cu școală de jucărie conține o varietate de detalii simpatice: roata olarului se învârte prin rotirea mânerului, camera foto e echipată cu 2 obiective, iar manechinul articul..
360LEI
Fără TVA:303LEI
Brand: Lego Model: 41713
Lego Friends 41713 Academia spatiala a OlivieiLansează în stratosferă dragostea astronauților în devenire cu setul Academia Spațială a Oliviei (41713). Copiii cu vârsta de peste 8 ani se vor putea alătura personajelor LEGO® Friends și pot fi instruiți pentru a participa la aventuri spațiale. Setul include numeroase caracteristici autentice, de la propulsoarele navetei spațiale la simulatorul de realitate virtuală. Învățarea poate fi la fel de distractivă ca joaca, pentru că toate imaginile din academie sunt corecte din punct de vedere științific, iar tabla albă din sala de clasă prezintă ecuaț..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Lego Friends 41718 Gradinita animalutelor Lego Friends 41718 Gradinita animalutelor
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41718
Lego Friends 41718 Gradinita animalutelorCunoști pe cineva înnebunit după prietenii patrupezi? Oferă în dar Grădinița animăluțelor (41718) copiilor de 7+ ani iubitori de animale. Include 4 animale, inclusiv un câine de jucărie, 3 mini-păpuși și o micro-păpușă, și este plin de detalii cool.Detalii încântătoareÎncepând cu ușile din față – una pentru mini-păpuși și cealaltă pentru animale – copiii vor adora să exploreze toate elementele acestui cadou LEGO® Friends. Ei se vor distra învățând câinele să execute trucuri noi, ducându-lîn cursa de agilitate și învățându-l să meargă pe skateboard. Drep..
350LEI
Fără TVA:294LEI
Brand: Lego Model: 41709
Lego Friends 41709 Casa de vacantaLasă copiii de 7+ ani să retrăiască vacanțe fericite cu setul de joc LEGO® Friends Casă de vacanță de pe plajă (41709). Este plin de elemente și jucării cu care copiii pot retrăi zilele de vară la mare. Casa are 2 dormitoare dintre care unul cu baie și toaletă, plus un balcon și o piscină pe acoperiș, o bucătărie și un salon. Afară este o masă de ping-pong, un debarcader și o barcă banană gonflabilă pentru acțiune palpitantă pe valuri. Copiii pot explora toate aceste elemente cu 4 personaje LEGO Friends.Distracție cu totul flexibilăDeoarece fiecare element est..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 85 (3 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.