Menu
Your Cart

Friends

Friends

Brand: Lego Model: 41429
Lego Friends 41429 avionul Heartlake CityAvion LEGO® Friends 41429 de la Heartlake , produs de LEGO. Construiește această mare aeronavă LEGO Friends® și pornește într-o aventură extraordinară. Ștefania și Olivia pleacă în vacanță. Kit-ul are o mulțime de funcții distractive - la fel ca un aeroport adevărat!Un avion din orașul Heartlake (41429) zboară pentru distracție și nu cunoaște granițe. La bordul acestei aeronave este plin de diverse funcții și accesorii perfecte, copiii vor descoperi posibilități nesfârșite de joc imaginar.Există un cărucior mobil cu gustări și o toaletă la bord. Vă..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Brand: Lego Model: 41414
Lego Friends 41414 cubul jucaus de vara al EmmeiNumarul minifigurinelor din set: 1Varsta recomandata: 6 ani +..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41413
Lego Friends 41413 cubul jucaus de vara al MieiNumarul minifigurinelor din set: 1Varsta recomandata: 6 ani +..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41412
Lego Friends 41412 cubul jucaus de vara al OlivieiNumarul minifigurinelor din set: 1Varsta recomandata: 6 ani +..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41411
Lego Friends 41411 cubul jucaus de vara al StephanieiNumarul minifigurinelor din set: 1Varsta recomandata: 6 ani +..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41410
Lego Friends 41410 cubul jucaus de vara al AndreeiNumarul minifigurinelor din set: 1Varsta recomandata: 6 ani +..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego Friends 41428 Casa de pe plaja Lego Friends 41428 Casa de pe plaja
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41428
Lego Friends 41428 Casa de pe plajaCoborâți de pe dig de pe barca cu pedale Miina. Înoată-te înapoi pe plajă și ajută-l pe Andre să obțină zece.Cu casa de pe plajă (41428) copiii se vor bucura de ore lungi de distracție. Este plin de detalii uimitoare, cum ar fi o terasă pe acoperiș cu un birou DJ, un snack bar și un hamac, care le permite micilor construitori să se cufunde în joc creativ!Copiii se pot delecta cu mini-păpuși care scandează în valuri cu un model de placă de surf, se lasă la soare într-un hamac sub un palmier sau se relaxează în dormitor. Apoi se vor distra foarte mult pe acoper..
240LEI
Fără TVA:202LEI
Brand: Lego Model: 41427
Lego Friends 41427 Casa de moda a EmmeiSimțiți că ar dori să schimbe garderoba? Sari pe scuterul lui Andrea și îndreaptă-te către magazinul de haine Emma.Kit-ul oferă un magazin de haine, un magazin de croitorie, 2 mini păpuși reglabile și accesorii de modă, cum ar fi fustele textile strălucitoare, care sunt noi pentru iunie 2020, foarfece și țesături - copiii nu vor dori să dea modelele din mână!Copiii pot plia la etaj și se pot juca separat cu diferite părți. Acest lucru face, de asemenea, ușor să accesați toate funcțiile distractive ale magazinului, cum ar fi vitrina și dulapul pivotantMaga..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 41426
Lego Friends 41426 Cafeneaua parcului Heartlake City Întâlniți prieteni dintr-o cafenea din orașul Heartlake. Stai jos la masă și așteaptă să sosească Mia. Își călărește patinajul - iar veverița Hazel s-a târât cu ea. Ștefania are o altă comandă.Copiii se vor bucura de ore de distracție creativă și de gătit la Heartlake Park Cafe (41426). Micii constructori pot juca chelneri și distribui delicatese, mici bucătari care pregătesc mâncare sau clienții care au venit să se bucure de delicatese.Setul include 2 Mini Dolls, o figură de veveriță, o bucătărie cu o fabrică de waffle și un blender și..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41398
Lego Friends 41398 Casa lui StephanieVizitați Stephanie și distrați-vă! Continuați - mama și tatăl ei vă vor întâmpina acasă. Joacă-te cu Stephanie în camera ei.Copiii de la casa lui Stephanie vor avea parte de ore lungi de distracție creativă. Preșcolarii vor construi un model de casă și vor experimenta apoi scenele preferate din serialul TV LEGO Friends sau propriile povești de aventură.În set veți găsi LEGO Friends Mini Dolls Stephanie, Alicia și James, o figură de câine și multe cuburi, din care puteți construi un leagăn de grădină și o casă cu două etaje, cu dormitor, baie, bucătărie și s..
210LEI
Fără TVA:176LEI
Brand: Lego Model: 41395
Lego Friends 41395 Autobuzul prietenieiOferă-le copiilor creativi ocazia de a porni într-o călătorie cu Autobuzul prieteniei LEGO Friends! La bordul acestui autobuz pentru mini-păpuși plin de funcții și accesorii, tinerii constructori vor descoperi nenumărate opțiuni de joacă. Aceștia își vor putea imagina povești distractive cu cele 3 mini-păpuși incluse. Autobuzul este dotat cu paturi unde prietenele pot petrece nopți povestind, iar la exterior are un tobogan și pe acoperis o zona perfectă de unde pot privi stelele. Seturile de construcție LEGO Friends sunt jucăriile perfecte care îi în..
360LEI
Fără TVA:303LEI
Brand: Lego Model: 41391
Lego Friends 41391 Salonul de coafura din orasul HeartlakeCare este cel mai potrivit loc în care să te întâlnești cu prietenii și să povestiți despre cele mai noi zvonuri? La Salonul de coafură din orașul Heartlake (41391), desigur! Include o varietate de accesorii de coafură, precum uscătoare de păr și peruci care vor spori garantat imaginația copiilor! Cu această jucărie LEGO Friends, copiii vor putea juca rolurile de stilist și client și își vor putea imagina ca lucrează într-un salon de coafura și creează cele mai interesante freze. Setul este prevăzut cu numeroase detalii drăguțe, pr..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41397
Lego Friends 41397 camion cu racoritoareCamionul cu răcoritoare este perfect pentru a-i ține ocupați pe copii ore întregi. Aceștia își vor putea imagina că se relaxează pe plajă cu un smoothie sau se joacă cu delfinii. Camionul cu răcoritoare arată foarte bine expus și poate fi condus prin întreaga casă sau oriunde e nevoie de un pic de distracție fructoasă. Acest set LEGO 4+  oferă un mod distractiv prin care preșcolarii pot învăța să construiască. Include și o cărămidă de bază specială în formă de șasiu pentru a-i ajuta pe constructorii începători să se simtă mândri că au reușit să..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Friends 41365 Atelierul de arta al Emmei Lego Friends 41365 Atelierul de arta al Emmei
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41365
Lego Friends 41365 Atelierul de arta al EmmeiExprima-ti creativitatea la galeria de arta de jucarie a Emmei LEGO Friends!Zaboveste la Atelierul de arta al Emmei si petrece ziua in mod creativ cu Emma si Andrea LEGO® Friends, pictand si sculptand. Exploreaza magazinul galeriei de arta pentru a vedea daca sunt picturi pe care ai vrea sa le cumperi. In atelier, da cu pensula pe sevalet cu apa si asteapta sa vezi cum apare o imagine...
90LEI
Fără TVA:76LEI
Brand: Lego Model: 41376
Lego Friends 41376 Misiunea de salvare a testoaselorAjută-i pe Olivia și Zobo LEGO® Friends să salveze puii de țestoasă eșuați pe platoul stâncos. Lansează grozavul vehicul amfibiu pentru această salvare de țestoase. Du țestoasele înapoi la clinica de salvare de pe malul mării, unde îi așteaptă mama lor îngrijorată. Ajut-o pe Olivia să le examineze, apoi dă-le niște lapte și fructe. Când se simt mai bine, se pot juca în cariera de nisip, așteptând ca frații și surorile lor să iasă din ouă.Varsta recomandata: +6ani..
98LEI
Fără TVA:82LEI
Brand: Lego Model: 41378
Lego Friends 41378 Misiunea de salvare a delfinilorUn pui de delfin s-a înțepenit în timp ce se juca într-o epavă. Lansează submarinul super al Stephaniei LEGO® Friends în golful Heartlake City Bay și plecați să salvați delfinul! Dar nu doar ea este preocupată de epavă. Kacey LEGO Friends, pe un scuter de mare, caută cufărul cu comori pentru a-l păstra pentru ea. Dar mai este și o hartă misterioasă de găsit comori în această misiune de salvare LEGO. Ajut-o pe Stephanie să elibereze delfinul, descoperă harta și plecați într-o vânătoare de comori LEGO pentru a ajunge la cufăr înaintea lui Kacey!..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 41371
Lego Friends Remorca de transport cai a Miei 41371Sări în șa pentru o zi de explorare călare a pădurii. Mia și Emma LEGO® Friends o duc în pădure pe Bianca la antrenament. Ajută-le să încarce accesoriile pentru cai în remorcă, apoi prinde remorca de automobilul super 4x4 al lui Miei și sunteți gata de drum. Ajunși în pădure, scoate pătura de pe Bianca și pune-i șaua, pentru ca Mia să poată călări printre copaci. Fii cu ochii-n patru a vedea creaturile pădurii. Ce este acolo? E un iepuraș venit să te salute!Varsta recomandata: +6ani..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 41369
Lego Friends Casa Miei 41369Relaxeaza-te la padure in casa Miei LEGO® Friends!Cunoste-o pe Mia si familia ei la frumoasa lor casa LEGO® Friends din padure.Ajut-o pe Mia LEGO Friends sa il ingrijeasca pe Metzie la cabana lor din padure, apoi pune-i saua si du-l la plimbare. Si nu uita cativa morcovi pentru iepure! Inauntru, tatal ei Angus prepara nectar de fructe in bucatarie, in timp ce Ann, mama ei, aseaza masa pentru un pranz in familie. Mai tarziu, ajut-o pe Mia sa-si puna patinele si sa faca cateva trucuri in timp ce mama face de zor fotografii. Iar dupa aerul curat de padure, Mia este gat..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Brand: Lego Model: 41385
Lego Friends 41385 cutia in forma de inima a EmmeiO raza de soare a Emmei intr-o eleganta Cutie inima.Emma LEGO® Friends exploreaza adancurile pe scuterul ei de mare pentru a gasi inspiratie la ultimele ei creatii. Ajuta-o sa exploreze fundul marii pe scuterul ei subacvatic. Cu ochiul format pentru lucruri frumoase, ea observa o piatra pretioasa. Se scufunda pentru a o culege inainte ca obraznicatura de crab sa o apuce in gheare! Ajunsa pe uscat, aseaz-o pe placa cu nume de prosop de plaja, ca sa se usuce la soare. Impacheteaza toate elementele, si ia cu tine aceasta Cutie inima LEGO oriu..
40LEI
Fără TVA:34LEI
Brand: Lego Model: 41384
Lego Friends 41384 cutia in forma de inima a AndreeiO raza de soare a Andreei intr-o eleganta Cutie inimaPlonjeaza cu Andrea LEGO® Friends in piscina ei. Aseaz-o pe rata gonflabila de piscina, ca sa se relaxeze la soare cu o inghetata. Pune umbrela de soare pentru a o feri de bataia soarelui. Impacheteaza-i toate elementele si pune capacul, apoi poti lua cu tine raza de soare oriunde te-ai duce.Numar piese: 83Varsta recomandata: 6 ani+..
40LEI
Fără TVA:34LEI
Brand: Lego Model: 41379
Lego Friends 41379 Restaurantul din HeartlakeAerul are miros de pizza în Orașul Heartlake LEGO®. Condu-o la pizzerie pe Emma LEGO Friends pe scuterul ei, pentru o cină cu Ethan. Ajut-o pe pisica Chico să se împrietenească cu Pesto și ajută cele 2 pisici să plece să vâneze pentru mâncare împreună în tomberon. După ce restaurantul s-a închis, cineva se întoarce. Pune-i lui Ethan casca neagră, să fie deghizat ca Prankzy, și ajută-l să-și pulverizeze etichetele graffiti pe tomberon și pe pereții restaurantului.Varsta recomandata: +6ani..
300LEI
Fără TVA:252LEI
Brand: Lego Model: 41374
Lego Friends 41374 Petrecerea la piscina a AndreeiDistracția te așteaptă cu LEGO Friends 41374 Petrecerea la piscină a Andreei. Cel mai distractiv loc din această vară e aici în Heartlake! Andrea este gazda, mixând piese și cântând de la pupitrul DJ-ului. Stephanie se relaxează și se bucură de toate dotările piscinei. Acest set văratic și plin de detalii are un acvariu, un tobogan, o cascadă, o mașină de valuri și un bar cu răcoritoare. După bălăceală poți merge în cabina de schimb sau la toaletă. Această jucărie pentru fete și băieți include 2 mini-păpuși. Include 2 mini-păpuși: Andrea ș..
250LEI
Fără TVA:210LEI
Brand: Lego Model: 41372
Lego Friends 41372 spectacolul de gimnastica al lui StephanieE timpul să-ți intri în formă. Stephanie și Mia LEGO® Friends participă la Concursul de gimnastică din Heartlake City. Ajută-le să se pregătească în vestiar, unde pot lua o gustare și o băutură energizantă. Privește cum Stephanie execută un program cu panglici pe platforma rotativă. Nu uita să presari praf de cretă pe mâinile Miei înainte de urcarea ei la paralele. Ajut-o pe Stephanie să atingă noi înălțimi pe trambulină. Astăzi nu pierde nimeni. Ambele fete au câștigat o medalie de aur la gimnastică!Varsta recomandata: +6ani..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 41337
Lego Friends 41337 bucla subacvaticaZboară spre ceruri în cursa din Bucla Subacvatică a parcului de distracții. Ajută-le pe Mia LEGO® Friends și Vicky LEGO Friends să-și cumpere biletele și să urce treptele spre cursa din parcul tematic. Întoarce butonul pentru a face scaunele să se rotească și să se răsucească, apoi urmărește-le cum urcă pentru o priveliște minunată asupra orașului Heartlake. Fiecare scaun are 3 locuri, așa că fetele pot pleca în cursă împreună pentru a-și face mai mult curaj. Răsplătește curajul fetelor folosind flaconul cu sirop de zahăr pentru a le face o vată de zahăr uri..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Lego Friends 41336 Cafeneaua Emmei Lego Friends 41336 Cafeneaua Emmei
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41336
Lego Friends 41336 Cafeneaua EmmeiEmmei îi place foarte mult să treacă pe la cafeneaua de artă (41336 Emma's Art Café) pentru a-și lua masa de prânz sau pentru a căuta inspirație pentru următoarea ei creație artistică. Ajută-l pe prietenul ei Prankzy să termine graffiti-ul pe zidul exterior al clădirii, apoi intră în cafenea pentru a-ți prăji un panini delicios. Comandă o ceașcă de cafea și o prăjitură, plătește la casă și mănâncă înăuntru sau în colțișorul artiștilor din aer liber. - Include mini-păpușile Emma și Prankzy.- Conține o cafenea decorată cu creații artistice, aparat pentru pa..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Lego Friends Vehiculul Oliviei 41333 Lego Friends Vehiculul Oliviei 41333
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41333
Lego Friends Vehiculul Oliviei 41333Pornește într-o misiune de salvare cu Olivia și cu Zobo! Îndreaptă-te spre parcul din orașul Heartlake cu vehiculul de misiune al Oliviei (41333 Olivia's Mission Vehicle) - o pisică are nevoie de ajutorul tău! Olivia și robotul său dispun de tot ce au nevoie pentru a se asigura că totul merge bine în orașul Heartlake. Pune-l pe Zobo în centrul de control de pe acoperiș pentru a monitoriza situația, în timp ce Olivia fixează scara pentru a salva pisica din copac. Odată ce aceasta se află în siguranță, pornește în căutarea prietenilor Oliviei - este loc s..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Brand: Lego Model: 41348
Lego Friends Camion de service 41348Cand lucrurile nu merg cum trebuie în marea cursa, cheama Camionul de service si întretinere 41348 LEGO® Friends pentru a ajuta! Repara kartul Oliviei înclinand rampa si folosind franghia pentru a-l trage în camion. Ajuta robotul Zobo sa ridice platforma în zona atelierului, pentru ca Olivia sa se uite dedesubt si sa foloseasca uneltele pentru a face reglaje. Apoi urca-te cu hamsterul Rumble si foloseste lansatorul de kart pentru a demara cu acest grozav set LEGO Friends!Varsta recomandata : +6ani..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Lego Friends 41329 dormitorul Oliviei Lego Friends 41329 dormitorul Oliviei
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41329
Lego Friends 41329 dormitorul OlivieiSeturile de constructie Lego Friends sunt destinate copiilor mici. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile Lego Friends, cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.Varsta recomandata: +6ani..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Lego Friends 41351 atelier creativ de tuning Lego Friends 41351 atelier creativ de tuning
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41351
Lego Friends 41351 atelier creativ de tuningVarsta recomandata: +6ani..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Lego Friends ziua cursei 41352 Lego Friends ziua cursei 41352
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41352
Lego Friends ziua cursei 41352Pe locuri ... Fiti gata... Staaaart! Este Ziua cea mare a cursei 41352 LEGO® Friends si toate fetele sunt hotarate sa castige uimitoarea cursa de karting din Heartlake! Mergi la vestiare pentru a pregati si a aseza toate animalele de companie in salonul pentru persoane importante, cu cele mai bune locuri.Apoi aseaza prietenii in karturile lor personale si lanseaza-i de pe linia de pornire!Cine va fi pe podiumul castigatorului?Aduna-ti prietenii pentru a te bucura de festivitati si foloseste lansatoarele de piroane pentru un spectacol fantastic cu focuri de artific..
310LEI
Fără TVA:261LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 36 (2 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand sectiunea Politica de cookies.