Menu
Your Cart

Friends

Invatarea prin joaca este cea mai buna modalitate de a ajuta copiii să se dezvolte, iar cu seturile LEGO® Friends cei mici cu varsta de peste 6 ani isi pot dezvolta abilitatile de socializare si isi pot creste gradul de constientizare emotionala prin jocul de rol! Simpaticele mini-papusi vin sa se joace cu animale, vehicule si viziteaza locatii precum piete si plaje, unde pot lua parte la o mare varietate de scene bazate pe experiente din viata reala. Unele seturi indeamna la abordarea unor probleme legate de mediu, cum ar fi replantarea copacilor, conservarea animalelor și adoptarea vehiculelor electrice. Copiii vor adora să se întâlnească și să colecționeze toate seturile cu păpuși LEGO® Friends și pot chiar să combine diferite jucării pentru a crea un întreg cartier Friends în care să se joace!

Brand: Lego Model: 41758
Lego Friends 41758 Calendar advent Oferă o bucurie fanilor LEGO® Friends de 6 ani și mai mari cu setul LEGO® Friends Calendar de advent 2023 (41758) de aceste sărbători. Fiecare ușă se deschide pentru a dezvălui o minipăpușă, o micropăpușă sau o miniconstrucție pentru a face zilele premergătoare Crăciunului și mai speciale.Un cadou creativ pentru iubitorii de animale de companieAcest calendar de advent sărbătorește animalele de companie din orașul Heartlake. Copiii vor adora să descopere diferitele animale, minipăpuși, miniconstrucții și accesorii care creează acest exponat festiv repreze..
140LEI
Fără TVA:118LEI
Brand: Lego Model: 41729
Lego 41729 Friends Magazin de alimente organiceInspiră joaca creativă pe roluri la băcănie copiilor de 8+ ani cu setul LEGO® Friends Băcănie organică (41729). Setul e plin de accesorii de băcănie pe care copiii le pot folosi pentru a explora interesele personajelor. Autumn e interesată să ajute planeta, de aceea îi place să vină la magazinul de produse organice. Aici îl întâlnește pe prietenul ei Leo, care adoră să gătească și să încerce rețete noi. Copiii vor fi încântați să descopere caracteristici din băcăniile reale, precum ușile glisante, cărucioarele de cumpărături, banca de reciclare și..
450LEI
Fără TVA:378LEI
Brand: Lego Model: 41753
Lego 41753 Friends ClatitarieCopiii creativi de 6 ani și mai mari se pot bucura de joaca pe roluri cu jucăria de construcție LEGO® Friends Clătitărie (41753). Urmărește cum copiii își fac prieteni cu personajele Luna și Paisley. Aventuroasa Luna și timida Paisley scot mereu ce e mai frumos una de la cealaltă și, în același timp, se distrează de minune împreună. Clătităria conține o plită, toppinguri pentru clătite și un mixer care se învârte, făcându-i pe copii să-și închipuie că prepară delicioasele deserturi. Există și omicuță casă de marcat, precum și o masă și un meniu pentru a imagin..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41752
Lego 41752 Friends Avion de salvare pe mareCopiii de 6 ani și mai mari care adoră poveștile creative au multe de descoperit în setul LEGO® Friends Avion de salvare pe mare (41752). Setul conține 2 minipăpuși, un personaj balenă și o mulțime de accesorii. Copiii îl pot ajuta pe Zac și pe mentorul său să salveze o beluga captivă. Avionul de salvare construibil are 2 scaune și o zonă de depozitare. Scena plajei include placa de SUP a lui Zac și piese care pot fi mutate astfel încât copiii să poată elibera balena.Stimulează distracțiaDescoperă o aventură de construcție ușoară și intuitivă cu aplic..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41749
Lego 41749 Friends Studio mobil de stiriCopiii care iubesc joaca pe roluri și animalele sălbatice vor găsi multă inspirație în setul LEGO® Friends Studioul mobil de știri (41749) pentru copii de 6 ani și mai mari. Sârguincioasa Aliya s-a angajat să raporteze cele mai noi știri pentru centrul comunitar. În studioul mobil se află toate cele necesare pentru ca Aliya să creeze și să transmită reportaje, inclusiv ecrane, lumini, camere de filmat, microfoane, o agendă și un pix. Copiii pot relata povestea în desfășurare despre un tăietor de lemne care vine să doboare un copac. După filmarea reportaj..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 41747
Lego 41747 Friends Bucataria comunitatii din orasul HeartlakeMicii bucătari de 8+ ani pot imagina aventuri delicioase în LEGO® Friends Bucătăria comunitară din orașul Heartlake (41747). Această jucărie de construcție pentru copii dezvăluie relația dintre Leo, sora sa Alba și bunica lor, cea care administrează bucătăria. Leo adoră să învețe noi tehnici de gătit, iar setul include o mulțime de ingrediente și accesorii astfel încât și copiii să poată explora lucruri noi. Există o cămară, un frigider, o chiuvetă și un aragaz cu tigăi și o presă pentru tortilla. La exterior, există scaune și o tera..
360LEI
Fără TVA:303LEI
Brand: Lego Model: 41736
Lego 41736 Friends Centru de salvare pe mareCopiii de 7 ani și mai mari care îndrăgesc animalele pot interpreta povești petrecute în ocean cu jucăria LEGO® Friends Centru de salvare pe mare (41736). Setul include 3 minipăpuși și 2 vidre de mare, un căluț de mare și o țestoasă de mare, precum și multe accesorii care să inspire joaca fantezistă. Copiii pot folosi scuterul de apă pentru a se apropia de doc, apoi pot intra în centru ca să curețe, să radiografieze și să hrănească vidrele. Pot ajuta apoi animalele să alunece spre zona de reabilitare. După însănătoșire, vidrele pot înota înapoi în oc..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 41725
LEGO 41725 Friends Distractie pe plaja in buggyCopiii de 4 ani și mai mari care adoră să se joace pe plajă pot crea povești cu setul de construcție LEGO® Friends Distracție pe plajă în buggy (41725). Acest set îi ajută pe copii să învețe să construiască și să-și exploreze creativitatea cu personajele Liann și Zac. Energia și entuziasmul lui Liann se potrivesc de minune cu firea extrovertită a lui Zac. Accesoriile includ o ladă frigorifică cu o banană și o înghețată. Setul mai include și un buggy de plajă și un val, plus un câine pug și un delfin.Inspiră noii constructoriSeturile LEGO 4+ sunt c..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41727
Lego 41727 Friends Centru de salvare pentru cainiMicii iubitori de câini de 7 ani și mai mari se distrează de minune inventând propriile povești inspirate de cățeluși cu această jucărie LEGO® Friends Centru de salvare pentru câini (41727). Setul include tot ce au nevoie copiii pentru a îngriji câinii care așteaptă să fie adoptați. Iubitoarea de animale Autumn știe că și prietenul ei Zac adoră câinii, așa că l-a invitat s-o însoțească. Copiii vor fi entuziasmați să ajute personajele să spele, să perie și să hrănească câinii. Setul include și multe zone de joacă, inclusiv o zonă de exerciții și ..
300LEI
Fără TVA:252LEI
Brand: Lego Model: 41735
Lego Friends 41735 Casuta mobilaCu setul LEGO® Friends Căsuță mobilă (41735) pentru copii de 7+ ani, aventurile creative sunt ușor de construit. Mașina tractează căsuța și are locuri pentru 3 personaje minipăpuși. Casa se deschide pentru a dezvălui baia, bucătăria și dormitoarele și conține și accesorii – inclusiv un foc de tabără – pentru ca cei mici să-și imagineze propriile povești de camping. Copiii vor adora să se familiarizeze cu personajele și hobby-urile lor. Leo a adus gustări făcute în casă, iar Liann e nerăbdătoaresă schițeze portretele animalelor de companie ale prietenilor în minu..
330LEI
Fără TVA:277LEI
Brand: Lego Model: 41755
Lego 41755 Friends Camera lui NovaCopiii de 6+ ani au multe de descoperit în setul cu jucărie de construcție LEGO® Friends Camera Novei (41755). Zac nu credea că are prea multe în comun cu Nova până a descoperit că, la fel ca el, și ea e pasionată de gaming! Acum își pot consolida prietenia jucându-se împreună. Copiii vor adora să exploreze dotările din secțiunea dormitorului. Acolo se află un calculator de gaming cu tastatură și ventilatoare cu lumini fluorescente, un scaun de gaming și microfon. Copiii pot ajuta personajele să aibă grijă de Pickle, cățelul luat de la adăpost. Există o masă d..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41754
Lego 41754 Friends Camera lui LeoFie că le place să gătească, să se joace creativ sau ambele, copiii de 6+ ani au multe de descoperit în setul cu jucărie de construcție LEGO® Friends Camera lui Leo (41754). Leo a creat un studio în dormitorul său pentru a filma conținut pentru canalul său de gătit. Copiii se vor bucura să se alăture lui Leo și lui Olly în activitățile lor creative. Olly este expert în producerea de clipuri, așa că e prietenul perfect care să-l ajute pe Leo. Există multe dotări și accesorii care să inspire joaca pe roluri, inclusiv o pisică de jucărie, o carte de bucate și o ca..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41740
Lego 41740 Friends Camera lui AliyaCopiii de 6+ ani pot crea propriile povești amuzante cu setul de construcție LEGO® Friends Camera Aliyei (41740). Sunt multe de explorat în vreme ce Paisley și Aliya scriu povești împreună înainte să se culce. Camera reflectă firea studioasă a Aliyei, cu accesorii precum lucrări de școală, un scaun pivotant, un laptop, o carte, o lampă și un trofeu. Copiii vor adora detaliile suplimentare, cum ar fi lucrarea notată cu 4 pe care Aliya a ascuns-o sub teancul de lucrări de nota 10! Poate Paisley opoate învăța pe Aliya să nu mai fie atât de autocritică. Când e vr..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41739
Lego 41739 Friends Camera lui Liann Copiii pasionați de artă de 6+ ani au multe de descoperit în acest set de construcție LEGO® Friends Camera lui Liann (41739), care conține un birou de artă, un ungher la fereastră și un pat ascuns. Vor adora să exploreze prietenia dintre energica Liann și relaxata Autumn. Joaca fantezistă este inițiată cu ușurință pe când copiii își închipuie că pictează portretul șopârlei gecko Popcorn, animalul de companie al lui Liann. Setul conține multe accesorii care inspiră creativitatea, cu materiale pentru un studio de artă precum tuburi de vopsea, palete ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Friends 41706 Calendar de Craciun Lego Friends 41706 Calendar de Craciun
2-3 Days
Brand: Lego Model: 41706
Lego Friends 41706 Calendar de CraciunPornește numărătoarea inversă până la Crăciun cu acest cadou special Calendar de Crăciun LEGO® Friends (41706). În spatele fiecărei ușițe se află o minipăpușă, o micropăpușă sau o miniconstrucție, ca un cadou zilnic care aduce magia sărbătorilor.În fiecare zi, copiii de 6+ ani descoperă un nou cadou care, împreună cu toate celelalte, creează o scenă încântătoare în care Olivia vizitează un târg de Crăciun alături de familia ei. Aici se pot bucura de multe activități distractive, precum construitul unui om de zăpadă, patinatul sau cântatul la karaoke. Exist..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Brand: Lego Model: 41719
Lego Friends 41719 Butic mobil de modaÎncântă micii fani ai modei dăruindu-le setul LEGO® Friends Butic mobil de modă (41719). Copiii de șase ani și mai mari se pot preface că oferă schimbări de look uluitoare locuitorilor din orașul Heartlake, prin intermediul lui Stephanie, în timp ce tractează buticul mobil cu scuterul electric.Accesoriile amuzante aduc jocul la viațăMicii stiliști își dezlănțuie creativitatea folosind uscătorul de păr, foarfecele, peria, rujul și parfumul. Clienții pot cumpăra și accesorii de păr de la butic. Pentru un plus de distracție, setul are funcții inteligente: ogl..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41712
Lego Friends 41712 Camion de reciclareCauți o jucărie amuzantă pentru un copil de 6 ani sau mai mare care e preocupat de mediul înconjurător? Camionul de reciclare (41712) este alegerea potrivită. Copiii patrulează pe plajă alături de LEGO® Friends Emma și River, strângând gunoiul ca să mențină fauna sălbatică în siguranță. Setul de gestionare a deșeurilor conține 3 pubele pentru sortarea materialelor reciclabile în hârtie, resturi menajere și sticlă. Include și accesorii grozave care însuflețesc joaca, cum ar fi o lopată și un clește de apucat gunoiul. Camionul pentru gunoi e echipat cu un br..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 41711
Lego Friends 41711 Scoala de arte a EmmeiInspiră copiii să fie creativi cu setul Școala de arte a Emmei (41711), un cadou minunat pentru copii de 8 ani și mai mari. În interiorul splendidei clădiri se află 3 etaje pline cu jucării artistice creative, unde băieții și fetele se joacă cu LEGO® Friends Emma în timp ce aceasta învață arta ceramicii, despre modă și imprimarea 3D.Jucării ingenioase pentru copii creativiAcest set cu școală de jucărie conține o varietate de detalii simpatice: roata olarului se învârte prin rotirea mânerului, camera foto e echipată cu 2 obiective, iar manechinul articul..
360LEI
Fără TVA:303LEI
Brand: Lego Model: 41713
Lego Friends 41713 Academia spatiala a OlivieiLansează în stratosferă dragostea astronauților în devenire cu setul Academia Spațială a Oliviei (41713). Copiii cu vârsta de peste 8 ani se vor putea alătura personajelor LEGO® Friends și pot fi instruiți pentru a participa la aventuri spațiale. Setul include numeroase caracteristici autentice, de la propulsoarele navetei spațiale la simulatorul de realitate virtuală. Învățarea poate fi la fel de distractivă ca joaca, pentru că toate imaginile din academie sunt corecte din punct de vedere științific, iar tabla albă din sala de clasă prezintă ecuaț..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Brand: Lego Model: 41718
Lego Friends 41718 Gradinita animalutelorCunoști pe cineva înnebunit după prietenii patrupezi? Oferă în dar Grădinița animăluțelor (41718) copiilor de 7+ ani iubitori de animale. Include 4 animale, inclusiv un câine de jucărie, 3 mini-păpuși și o micro-păpușă, și este plin de detalii cool.Detalii încântătoareÎncepând cu ușile din față – una pentru mini-păpuși și cealaltă pentru animale – copiii vor adora să exploreze toate elementele acestui cadou LEGO® Friends. Ei se vor distra învățând câinele să execute trucuri noi, ducându-lîn cursa de agilitate și învățându-l să meargă pe skateboard. Drep..
350LEI
Fără TVA:294LEI
Brand: Lego Model: 41709
Lego Friends 41709 Casa de vacantaLasă copiii de 7+ ani să retrăiască vacanțe fericite cu setul de joc LEGO® Friends Casă de vacanță de pe plajă (41709). Este plin de elemente și jucării cu care copiii pot retrăi zilele de vară la mare. Casa are 2 dormitoare dintre care unul cu baie și toaletă, plus un balcon și o piscină pe acoperiș, o bucătărie și un salon. Afară este o masă de ping-pong, un debarcader și o barcă banană gonflabilă pentru acțiune palpitantă pe valuri. Copiii pot explora toate aceste elemente cu 4 personaje LEGO Friends.Distracție cu totul flexibilăDeoarece fiecare element est..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Lego Friends 41699 Cafeneaua de la adoptia animalelor Lego Friends 41699 Cafeneaua de la adoptia animalelor
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41699
Lego Friends 41699 Cafeneaua de la adoptia animalelorAjută copiii să ofere animalelor un cămin cu jucăria de colecție LEGO® Cafeneaua de la adăpostul pentru adopția animăluțelor (41699). Copiii de 6 ani și mai mari iubitori de animale o pot ajuta pe Priyanka să salveze animalele abandonate și să le aducă la centrul de adopție, iar acolo le pot îngriji și se pot juca cu ele. Ei vor adora să aleagă un animal de companie pentru Olivia.Plin de elemente ce inițiază joacaAcest set de joc creativ va stimula imaginația copiilor pentru a oferi ore întregi de povești distractive. Include o cafenea și o ..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 41688
Lego Friends 41688 Rulota magicaCauți un cadou pentru un copil pasionat de vehicule neconvenționale? Încântă-l cu LEGO® Friends (41688) Rulota magică. Acest set de joc valoros constă dintr-o jucărie rulotă pentru copii, un cort al ghicitoarei, 2 minipăpuși și figurine cal și bufniță.Detalii fermecătoareRulota trasă de cal e plină de elemente tradiționale, cum ar fi obloanele simpatice cu zăbrele și un felinar de modă veche. Acoperișul este articulat lateral pentru a permite copiilor să exploreze locuința. În interior vor găsi un pat, o bucătărie cu aragaz și o masă la care pot mânca. Apoi pot ..
240LEI
Fără TVA:202LEI
Brand: Lego Model: 41687
Lego Friends 41687 Chioscuri magice in parcul de distractiiAdu distracția târgului în camera copiilor cu setul Chioșcuri magice în parcul de distracții (41687). Include o mulțime de elemente creative precum chioșc de înghețată, căruț mobil de pictat fețe, fereastră pentru bilete și turnichete - exact ca un carnaval real. Există chiar și un truc magic de levitație!Plin de elemente distractiveSetul vine cu o micropăpușă și 2 minipăpuși îmbrăcate în costumații magice - 1 cu fața pictată și 1 cu pelerină de magician. Micuții își pot imagina că merg la târg, că lucrează la târg sau că sunt magicien..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Model: 41683
Lego Friends 41683 Centrul de echitatie din padureOferă iubitorilor de animale distracția jocului pe roluri cu LEGO® Friends (41683) Centrul de echitație din pădure. Acest set fermă cu 3 etaje este plin de dotări, accesorii și figurine pentru a inspira povești nesfârșite și joacă cu animale.Fii gata de distracție în naturăCopiii pot veni alături de Mia, Savannah, câinele ei ghid Goldie și fratele ei Kevin pentru a explora pădurea călare. Înapoi la ferma de cai LEGO Friends, ei pot îngriji caii de jucărie sau se pot relaxa în casa din pădure care are o bucătărie, dormitor și zonă de luat masa. ..
350LEI
Fără TVA:294LEI
Brand: Lego Model: 41682
Lego Friends 41682 Scoala orasului HeartlakePermite copiilor să recreeze ziua perfectă la școală, cu Școala orașului Heartlake (41682). În această clădire frumoasă, copiii pot recrea o zi la școală, pot petrece timp cu prietenii, pot participa la lecțiile preferate și se pot juca de-a profesorul.Ca o școală adevărată în miniaturăPe cele 2 etaje ale acestui model se află un laborator științific cu un microscop și o gărgăriță de studiat, săli de clasă de artă, teatru și muzică, având și un cufăr cu costume creative și o selecție de instrumente. Copiii pot petrece timp cu prietenii la cantina car..
350LEI
Fără TVA:294LEI
Lego Friends 41681 Furgoneta de camping si barca cu panze Lego Friends 41681 Furgoneta de camping si barca cu panze
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41681
Lego Friends 41681 Furgoneta de camping si barca cu panzeMicii constructori își pot explora iubirea pentru natură cu LEGO® Friends (41681) Furgoneta de camping și Barca cu pânze. Acest set este plin de dotări, așa că imaginația copiilor își va lua zborul, fiind cufundați ore în șir în joaca creativă în natură.Nenumărate moduri de joacăFurgoneta colorată de camping e plină de detalii de explorat, și are o cutie pe acoperiș plină de accesorii de descărcat. Acoperișul frontal e detașabil pentru un acces ușor în cabină, acoperișul principal e articulat, iar copiii pot scoate ușor sacii de dormit p..
240LEI
Fără TVA:202LEI
Lego Friends 41679 Casa din padure Lego Friends 41679 Casa din padure
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41679
Lego Friends 41679 Casa din padureCaptivează copiii iubitori de natură timp de ore în șir cu Casa din pădure (41679). Copiii care adoră să se joace cu căsuțe vor fi încântați să exploreze camerele drăguțe și detaliile, petrecând timp cu LEGO® Friends Mia și familia ei.Plină de detalii pentru joacă imaginativăAceastă casă în copac construibilă LEGO Friends este plină de dotări, pentru o joacă captivantă. În interior este o zonă de dormit, o toaletă și o intrare, precum și o chiuvetă. În exterior este un patio cu o canapea și un grătar. Este inclusă o scenă de râu și un model de caiac separat, a..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Lego Friends 41677 Cascada din padure Lego Friends 41677 Cascada din padure
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41677
Lego Friends 41677 Cascada din padurePermite micilor iubitori de aer liber să aducă înăuntru pasiunea pentru natură cu LEGO® Friends (41677) Cascada din pădure, unde își pot imagina că explorează pădurea cu prietenii.Aventuri la fiecare colțAvând o scenă frumoasă cu cascadă, această jucărie pădure le include pe LEGO Friends Andrea și Olivia pentru joacă pe roluri distractivă, plus detalii cool precum o bezea pe băț și un foc pentru a inspira povești creative cu final deschis. Copiii vor adora să fie exploratori, descoperind bijuteria din spatele jucăriei cascadă articulată. Având dimensiuni co..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41441
Lego Friends 41441 Dresaj de cai si remorcaPermite micuților să deprindă abilități de construcție explorând iubirea pentru animale cu LEGO® Friends (41441) Dresajul de cai și remorca . Această jucărie colorată de construcție de fermă vine cu o mașină, remorcă pentru cai, grajduri, roabă, 2 minipăpuși, o jucărie cal și o figurină mânz.Un început fenomenalAcest set 4+ este plin de detalii pentru a garanta micuților o experiență grozavă de joacă. Fiecare pungă de cărămizi conține un model și un personaj, pentru joacă în timpul construcției! Acest cadou creativ mai vine cu 2 Cărămizi pentru începă..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 76 (3 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.