Menu
Your Cart

Icons

Lego Icons

Brand: Lego Model: 40747
Lego 40747 NarciseDăruiește flori care durează pentru totdeauna cu acest cadou de celebrare LEGO® Narcise (40747). Setul conține 4 flori în culori pastelate, pentru băieți și fete de 8 ani și mai mari, precum și pentru adulții iubitori de flori. Buchetul construibil include 2 narcise galbene și 2 narcise albe, fiecare cu tulpini verzi și frunze reglabile, pentru a încuraja personalizarea. Odată asamblat, acestea pot fi etalate singure sau combinate cu alte flori LEGO (vândute separat), pentru a crea un buchet mai mare și mai colorat.Un cadou de celebrare creativ – Oferă șansa iubitorilor de fl..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 40725
Lego 40725 Flori de ciresMarchează sosirea primăverii și noi începuturi cu acest cadou de celebrare LEGO® Flori de cireș (40725) pentru florarii aspiranți și iubitorii de natură de 8 ani și mai mari. Setul conține 2 crenguțe de cireș înflorit construibile, care pot fi decorate cu muguri delicați albi și roz, și încurajează iubitorii de flori să creeze flori LEGO personalizate.Florile din cărămizi sunt un cadou de celebrare pentru copii, precum și un minunat cadou unic pentru adulți, care vor fi încântați să le primească de Ziua Îndrăgostiților sau de Ziua Mamei. Odată asamblat, setul este o mi..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 10331
Lego 10331 Icons PescarusCreează o piesă centrală impresionantă pentru casa sau biroul tău cu acest set de construcție cu decorațiune interioară pentru adulți. Setul LEGO® Icons Pescăraș (10331) constituie un cadou minunat pentru ornitofili și un proiect captivant pentru constructorii LEGO începători și experimentați.Modelul prezintă pescărașul, cunoscut pentru penajul său superb și abilitățile de vânătoare remarcabile, ieșind din apă cu o captură de pește. Decorul de apă include stuf construibil și poate fi folosit și ca stativ de expunere. Poziționează capul și ghearele păsării în postura ta..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Lego 10281 Bonsai Lego 10281 Bonsai
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10281
Lego 10281 BonsaiArta bonsai bucura de secole întregi imaginația iubitorilor de copaci. Acum poți sărbători această artă străveche cu kitul de construcție de model Bonsai LEGO®. Bucură-te de o senzație de calm formând cu grijă modelul de arbust bonsai cu frunze verzi sau cu flori roz de cireș. Când ești gata de o schimbare, este ușor să schimbi coroanele colorate pentru a crea un aspect cu totul nou. Privește mai atent florile roz - vezi broaștele minuscule care alcătuiesc fiecare floare?O frumoasă piesă care poate fi expusăModelul LEGO Bonsai vine cu un ghiveci dreptunghiular și un stativ LEG..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Lego 10311 Icons Orhidee Lego 10311 Icons Orhidee
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10311
Lego 10311 Icons OrhideeBucură-te de un proiect de construcție conștientă și creează un frumos exponat cu plante pentru locuința ta, cu acest proiect de construcție LEGO® Orhidee (10311) pentru adulți. Meșterește pe îndelete toate detaliile florilor albe și roz și ale vazei. Inspirat de o orhidee reală, modelul are 5 frunze la bază și 2 rădăcini la suprafață pentru a crea un exponat autentic. Construiește vaza albastră cu caneluri și umple-o cu elemente LEGO maro pentru a recrea amestecul de scoarță de copac în care cresc orhideele adevărate.Personalizează exponatulPoziționează orhideea într-o..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 10280
Lego 10280 Icons buchet de floriA oferi și a primi flori frumoase este un prilej de bucurie. Dacă ești în căutarea unui cadou floral insolit, Buchetul de flori LEGO® (10280) este o alegere inspirată. Fie că îl dăruiești unei persoane dragi sau că ești în căutarea unui nou proiect creativ, acest kit de construcție de model buchet de flori îți permite să te relaxezi, să te deconectezi și să creezi ceva minunat. Când este finalizat, impresionantul exponat de flori conferă o notă de veselie și culoare oricărei încăperi. Tulpinile reglabile fac ca aranjamentul să fie ușor de potrivit în orice vază ..
310LEI
Fără TVA:261LEI
Lego 10313 Icons Buchet de flori de camp Lego 10313 Icons Buchet de flori de camp
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10313
Lego 10313 Icons Buchet de flori de campSă oferi și să primești flori aduce mereu bucurie, dar LEGO® Icons Buchet de flori de câmp (10313) adaugă o notă creativă acestui cadou atemporal. Ce-ar fi să sărbătorești următoarea ocazie specială trimițând unei persoane dragi flori care nu se vor ofili niciodată și care nu au nevoie de apă?Lasă creativitatea să înfloreascăRealizat în totalitate din piese LEGO complexe, Buchetul de flori de câmp conține 8 tipuri de flori cu tulpini reglabile. Începătorii în cultivarea florilor și iubitorii de flori pot petrece ore întregi construind și identificând flo..
310LEI
Fără TVA:261LEI
Se afişează de la 1 la 7 din 7 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.