Menu
Your Cart

MINECRAFT

Lego MINECRAFT

Lego Minecraft 21154 podul flacarilor Lego Minecraft 21154 podul flacarilor
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21154
Lego Minecraft 21154 podul flacarilorMinerește, meșterește, construiește și înfruntă flăcările zburătoare la Podul Flăcărilor!Sări într-o lume a aventurilor Minecraft cu acest set 21154 Podul flăcărilor LEGO Minecraft, cu o scenă cu Nether Minecraft dogoritor cu un pod, lavă arzândă, mobi Minecraft înfricoșători și obiecte unice. Participanții la jocul video cu succes record se vor bucura să activeze căderea de pietriș și funcțiile de flăcări zburătoare, înfruntând mobii ostili pentru a traversa podul și a câștiga comoara. Copiii pot combina de asemenea acest set Minecraft de colecție cu alte ..
220LEI
Fără TVA:185LEI
Brand: Lego Model: 21153
Lego Minecraft 21153 ferma de lanaÎngrijește oile Minecraft și construiește structuri din blocuri de lână la Ferma de lână!Copiii se pot bucura de acțiune interactivă Minecraft cu acest set de joc 21153 Ferma de lână LEGO Minecraft, cu o scenă de fermă cu 2 oi vopsite și un miel. Participanții la jocul video cu succes record se vor bucura să-și creeze propriile aventuri cu minifigurina Steve, care tunde oile, îngrijește mielul și construiește structuri distractive pentru a decora ferma. Această jucărie de colecție Minecraft vine cu instrucțiuni de construcție pentru 3 structuri decorative, și ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Minecraft pestera 21113 Lego Minecraft pestera 21113
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21113
Lego Minecraft pestera 21113.Aventureaza-te In pestera Intr-o cautare periculoasa de resurse vitale! Manuieste tarnacopul de fier pentru a sapa si a te lupta Impotriva zombilor ostili si a bandelor de paianjeni. Scoate la lumina valoroasele minereuri si minerale prin explozii cu dinamita, si combina apa curgatoare cu lava pentru a crea pretiosul obsidian! Cand termini cu luptele si mineritul, restabileste-ti nivelurile de energie cu cufarul de paine. Actioneaza cu bagare de seama! Reconstruieste setul pentru mai multe creatii LEGO  Minecraft™!Include 2 minifigurine cu accesorii asor..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Minecraft portalul final 21124 Lego Minecraft portalul final 21124
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21124
Lego Minecraft portalul final 21124Ochii de ender te-au condus printr-un peisaj muntos înzapezit la o fortareata secreta. Pune-ti armura de diamant, apuca sabia de diamant si actioneaza cu prudenta! Cauta rafturile în biblioteca napadita de pânze de paianjen si luminata cu faclii. Lupta-te cu înfricosatorul paianjen din pestera si pune mâna pe cufarul ce contine diamante, piatra rosie si un lingou de fier. Apoi învinge endermanii pentru a recupera ochii de ender si activeaza portalul End!Varsta recomandata: +8 ani..
324LEI
Fără TVA:272LEI
Se afişează de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand sectiunea Politica de cookies.