Menu
Your Cart

MINECRAFT

Lego MINECRAFT

Da viata lumii Minecraft cu jucariile LEGO® Minecraft®. Cu minifigurinele autentice si emblematicele detalii pixelate din aceasta lume virtuala, seturile noastre Minecraft sunt cele mai potrivite cadouri pentru pasionati de Minecraft. Indiferent daca iti creezi propriile cladiri sau recreezi personaje Creepers, case in copac sau alte locuri, aceste seturi de constructie Minecraft pot fi construite si reconstruite pentru joaca fara sfarsit. Exploreaza infinitele lumi din Minecraft si perfectioneaza-ti abilitatile de constructie cu aceste seturi Lego Minecraft.

Brand: Lego Model: 21255
Lego 21255 Minecraft Ambuscada in portalul NetherAdu la viață extrem de popularul joc Minecraft® cu această jucărie cu portal Nether, plină de acțiune. Setul LEGO® Minecraft Ambuscadă în portalul Nether (21255) oferă jucătorilor aventuri nelimitate de joacă și construcție, alături de o serie de mobi Minecraft. Copiii care îndrăgesc aventurile Minecraft vor adora acest model cu scene de luptă. Un cadou excelent inspirat din gaming pentru copii de 8 ani și mai mari.Această jucărie de construcție pentru copii include o figurină războinic orc cu un skin personalizat, care călătorește printr-un por..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 21252
Lego 21252 Minecraft ArmurariaJucătorii Minecraft® de 7 ani și mai mari vor adora să interacționeze cu armele și dotările Minecraft din setul Armurăria (21252). Acest kit de construcție LEGO® Minecraft este o idee grozavă de cadou pentru copii, oferindu-le jucătorilor cadrul perfect pentru aventuri Minecraft pline de creativitate. Această jucărie construibilă de gaming pentru copii include 2 figurine familiare: eroina de acțiune Minecraft Alex, cu scutul și sabia sa de diamant, și silitorul fierar. Setul include 3 medii care așteaptă să fie explorate: zona de lucru, cu o nicovală, un cuptor, o..
110LEI
Fără TVA:92LEI
Lego 21164 Minecraft Reciful de corali Lego 21164 Minecraft Reciful de corali
-20 %
Brand: Lego Model: 21164
Lego 21164 Minecraft Reciful de coraliAdu la viață jocul online pentru copii, Minecraft™, cu Reciful de corali interactiv LEGO® Minecraft (21164). Cu cărămizi LEGO, distracția poate incepe!Acțiune Minecraft autentică într-o aventură subacvaticăCopiii vin alături de Alex, îndrăgita aventurieră Minecraft, în timp ce se scufundă în oceanul Minecraft pentru a căuta comori ascunse în reciful de corali colorat. Setul este plin de dotări Minecraft - de la peștele balon care trece, la apariția surpriză a cufărului cu comori. Și ca în toatepoveștile captivante Minecraft, are loc o luptă palpitantă cu u..
40LEI 50LEI
Fără TVA:34LEI
Brand: Lego Model: 21247
Lego 21247 Minecraft Casa AxolotlOferă ocazia jucătorilor Minecraft® să trăiască aventuri subacvatice interactive în care protagonist este axolotl, una dintre cele mai simpatice creaturi ale jocului. LEGO® Minecraft Casa Axolotl (21247) aduce construcția creativă și acțiunea fantezistă din Minecraft în lumea reală pentru copiii de 7 ani și mai mari.Aventuri cu adorabilii axoloți din MinecraftCopiii își folosesc abilitățile din Minecraft pentru a construi o casă uriașă, colorată, care are forma popularului axolotl din joc. Apoi se alătură unui explorator subacvatic pentru nenumărate aventuri cu..
140LEI
Fără TVA:118LEI
Brand: Lego Model: 21240
Lego 21240 Minecraft Aventura din mlastinaOferă jucătorilor Minecraft® de 7 ani și mai mari o mlaștină plină de joacă creativă, dinamică, interactivă cu setul LEGO® Minecraft® – Aventură în mlaștină (21240).Jucărie Minecraft plină de distracție pentru construcție și explorareAșază emoțiile creative din Minecraft în mâinile copiilor cu versiunea fizică a periculosului biom al mlaștinii. Această jucărie adaptabilă o include pe Alex, personaj cunoscut și îndrăgit din Minecraft, care se aventurează prin nămol și printre mangrove. Pe lângă oportunitățile de a construi creativ, setul include și 2 mo..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Brand: Lego Model: 41244
Lego 21244 MInecraft Avanpostul sabieiOferă unui jucător Minecraft® de 8 ani sau mai mare o emblematică sabie de diamant, la scară gigantică! LEGO® Minecraft Avanpostul sabiei (21244) folosește prețioasa armă drept model pentru o bază super cool unde copiii pot construi o zonă de relaxare și se pot implica în bătălii explozive.Model de joacă și etalare al sabiei cu diamantCopiii construiesc o uriașă bază în formă de sabie de diamant în versantul unui munte și o apără de atacurile mobilor ostili. Baza include o masă, o prăjitură și un tonomat la care ei pot „asculta” o melodie. În afara bazei, ..
230LEI
Fără TVA:193LEI
Lego 21242 MInecraft Arena din End Lego 21242 MInecraft Arena din End
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21242
Lego 21242 MInecraft Arena din EndBătăliile Minecraft® nu pot fi mai intense decât cele care au loc în LEGO® Minecraft® Arena din End (21242). Jucătorii de 8 ani și mai mari vor avea nevoie de tot arsenalul lor de abilități Minecraft ca să supraviețuiască acțiunii din acest set distractiv și interactiv.Aventuri cu bătălii între jucătoriJucătorii Minecraft aduc laolaltă un războinic din End și un arcaș dragon pentru a se lupta în legendara Arenă din End. Combatanții sunt echipați cu armură și arme, dar sunt și alte pericole de care trebuie să se ferească dacă vor să supraviețuiască. Apăsar..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Lego 21241 Minecraft Casuta albinelor Lego 21241 Minecraft Casuta albinelor
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21241
Lego 21241 Minecraft Casuta albinelorJucătorii Minecraft® de 8 ani și mai mari vor zbârnâi de entuziasm când vor pune mâna pe LEGO® Minecraft® Căsuța albinelor (21241). Această jucărie distractivă e plină de posibilități de joacă atât la exterior, cât și la interior.Set dinamic în care protagoniste sunt emblematicele albine din MinecraftJucătorii își folosesc abilitățile creative de construit din Minecraft pentru a asambla o casă în formă de albină. Plafonul detașabil al acesteia oferă acces facil la interior. La exterior, ei pot culege faguri de miere din stup, pot cultiva culturi la fermă și..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Minecraft 21189 Temnita scheletelor Lego Minecraft 21189 Temnita scheletelor
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21189
Lego Minecraft 21189 Temnita scheletelorLEGO® Minecraft® Temnița scheletelor (21189) este o jucărie plină de acțiune pentru jucătorii de Minecraft de 8 ani și mai mari.Aventuri Minecraft clasice și creativitate LEGOAcest set de joc adaptabil îi aduce față în față pe un explorator speolog și schelete ostile într-un mediu cu biomuri multiple, care include o peșteră cu stalactite și stalagmite; o peșteră luxuriantă cu tufișuri, plante agățătoare, apă, lut și torțe; și o temniță a scheletelor, unde se află un reproducător rotitor de schelete. Acțiunea interactivă include împingerea unei stalagmite..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 21186
Lego Minecraft 21186 Castelul de gheataMagnificul set LEGO® Minecraft® Castelul de gheață (21186) pune toată creativitatea, acțiunea și distracția jocului Minecraft în mâinile jucătorilor de opt ani și mai mari.Un set Minecraft care te va uimi!Jucătorii Minecraft pot explora oportunități nelimitate de construcție, joacă și expunere cu acest set. Printre personajele incluse se află Războinicul Regal, un yeti și un grup ostil de schelete și zombi, gata să atace castelul cu un întreg arsenal de arme impresionante. Funcțiile interactive includ un lansator pe parapeții castelului care aruncă săgeți..
270LEI
Fără TVA:227LEI
Lego Minecraft 21185 Bastionul din Nether Lego Minecraft 21185 Bastionul din Nether
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21185
Lego Minecraft 21185 Bastionul din NetherCopiii pasionați de Minecraft® de opt ani și mai mari se vor bucura de acțiune interactivă nesfârșită cu LEGO® Minecraft Bastionul din Nether (21185).O misiune Minecraft plină de activitățiJucătorii își croiesc drum prin luptă către înflăcăratul Bastion din Nether, depășind o serie de provocări pentru a aduna elemente care să le inspire și mai multe posibilități de joacă creativă. Personajele Minecraft includ un aventurier din Nether, un cub de magmă, animalul piglin, un piglin și un strider. Setul conține diverse funcții speciale, precum o explozie act..
190LEI
Fără TVA:160LEI
Brand: Lego Model: 21184
Lego Minecraft 21184 BrutariaPlin cu personaje Minecraft®, accesorii amuzante și funcții interesante, LEGO® Minecraft Brutăria (21184) este un cadou distractiv pentru copiii de opt ani și mai mari.Distracție reconfigurabilă pentru copii creativiAcest set Minecraft oferă o mulțime de posibilități de joc. Personajele Minecraft incluse sunt un brutar, un sătean al zăpezii, o capră și un Creeper™. Brutăria are o cameră mobilată unde copiii își pot imagina scene din viața de acasă. Înainte de a coace pâinea și prăjiturile, copiii trebuie să adune ingredientele. Primesc făină ajutând un fermier să c..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Lego Minecraft 21183 Terenul de antrenament Lego Minecraft 21183 Terenul de antrenament
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21183
Lego Minecraft 21183 Terenul de antrenamentLEGO® Minecraft® Terenul de antrenament (21183) este un set de joc mare, detaliat și extrem de versatil, care va încânta timp îndelungat jucătorii Minecraft și orice copil de 8+ ani căruia îi place construcția creativă și joaca imaginativă.Creativitate Minecraft extrem de versatilăOferă copiilor un proiect de construcție plin de satisfacții, o experiență de joc palpitantă și un model atrăgător de expus cu acest set LEGO Minecraft impresionant și practic. La etaj este un dojo în care trăiescși se antrenează războinicii Minecraft. La parter se află o pe..
340LEI
Fără TVA:286LEI
Lego Minecraft 21181 Ferma de iepuri Lego Minecraft 21181 Ferma de iepuri
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21181
Lego Minecraft 21181 Ferma de iepuriJucătorii Minecraft® și iubitorii de iepuri de 8+ ani se vor bucura de joacă creativă nesfârșită cu LEGO® Minecraft Ferma de iepuri (21181).Construcție și luptă pentru a îngriji iepuriCopiii construiesc o fermă uriașă în formă de iepure pentru a îngriji iepurii Minecraft. Spatele deschis al construcției și acoperișul ce poate fi ridicat ușurează aranjarea mobilierului și joaca imaginativă pe roluri în interior. Afară sunt 2 iepuri de hrănit cu morcovi crescuți în ferma de alături. Pârghiadin spate permite copiilor să facă un iepure să țopăie. Peștera din apr..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Lego Minecraft 21180 Batalia Pazitorilor Lego Minecraft 21180 Batalia Pazitorilor
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21180
Lego Minecraft 21180 Batalia PazitorilorLEGO® Minecraft® Bătălia Păzitorilor (21180) duce jucătorii de 8+ ani într-o aventură subacvatică plină de personaje familiare și elemente din cel mai bine vândut joc.Oceane de distracție pentru jucătorii MinecraftCopiii acceptă o provocare plină de acțiune în această misiune captivantă Minecraft în adâncul oceanului. La început, trebuie să construiască un monument între coralii colorați ai recifului. Acolo pot găsi o comoară ascunsă și 2 mobi Minecraft emblematici: un păzitor și un păzitor senior care sunt hotărâți să-i oprească. Înarmați cu un trident ..
120LEI
Fără TVA:101LEI
Lego Minecraft 21179 Casa Ciuperca Lego Minecraft 21179 Casa Ciuperca
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21179
Lego Minecraft 21179 Casa CiupercaDu-ți jucătorii Minecraft® de 8+ ani într-o altă dimensiune, cu setul practic LEGO® Minecraft Casa Ciupercă (21179) – un cadou grozav pentru copii de 8 ani și mai mari.Distracție Minecraft la casa ciupercăJucătorii Minecraft pot deveni creativi meșterind uriașa casă ciupercă. Pereții și acoperișul se ridică pentru un acces ușor la masa de crafting și mobilier. Afară, eroul Minecraft Alex folosește un castron pentru a colecta supă de la vaca ciupercă. Dar planurile se schimbă când în scenănăvălește un păianjen călare pe un schelet. Posibilitățile de joacă imagi..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 21178
Lego Minecraft 21178 Vizuina VulpilorFolosește-ți abilitățile Minecraft® pentru a crea o casă uriașă a vulpilor. Partea din spate deschisă și acoperișul ce poate fi ridicat ușurează aranjarea mobilierului și permite distracția din plin în interior. Afară ai un pui de vulpe, o vulpe adultă și o vulpe arctică pe care îi hrănești cu fructe de pădure dulci înainte de a-i duce la culcare. În sfârșit, e vremea să pescuim. Atenție! Un înecat se îndreaptă spre tine! Ia-ți sabia pentru a respinge atacurile zombi.Varsta recomandata: +8ani...
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Minecraft 21177 Ambuscada Creeper Lego Minecraft 21177 Ambuscada Creeper
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21177
Lego Minecraft 21177 Ambuscada CreeperAlătură-te lui Steve pentru o aventură explozivă Minecraft® în biomul de pe câmpie. Apucă-te de lucru la masa de crafting cu blocuri de minereu de fier. Folosește-ți luneta pentru a te feri de pericol. Ce poți să vezi? Un purceluș, un puișor... un Creeper™ exploziv! Apucă o sabie pentru a-l apăra pe Steve. Nu ai mult timp: Creeperul exploziv este deja roșu! Apasă comutatorul și - bum! – o explozie îl aruncă în aer.Varsta recomandata: +7ani...
55LEI
Fără TVA:46LEI
Lego Minecraft 21174 Casuta din copac Lego Minecraft 21174 Casuta din copac
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21174
Lego Minecraft 21174 Casuta din copacLEGO® Minecraft™ (21174) Căsuța din copac este un set de joc mare, detaliat și extrem de versatil care va bucura la nesfârșit jucătorii de Minecraft și orice copil pasionat de construcția creativă.Casă în copac Minecraft reconfigurabilă la nesfârșitCopiii construiesc 4 încăperi foarte diferite - bucătăria, biblioteca, biroul și dormitorul - apoi adaugă o varietate de accesorii autentice Minecraft - de la mobilier și lenjerie de pat, la unelte și TNT. Setul invită copiii să reconstruiască,să reconfigureze iar și iar, și să exploreze posibilitățile imagi..
650LEI
Fără TVA:546LEI
Set 20 figurine metalice MInecraft 4cm 253265004 Set 20 figurine metalice MInecraft 4cm 253265004
Out Of Stock
Model: 253265004
Set 20 figurine metalice MInecraft 4cm 253265004..
126LEI
Fără TVA:106LEI
Lego Minecraft 21176 Monstrul din jungla Lego Minecraft 21176 Monstrul din jungla
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21176
Lego Minecraft 21176 Monstrul din junglaNimeni nu este în siguranță în junglă cu LEGO® Minecraft™ (21176) Monstrul din junglă. Acest set creativ de construcție și joacă include indispensabilul monstru, plus o serie de personaje și elemente Minecraft cool.Gigantul suprem din jungla MinecraftJucătorii de Minecraft vor fi încântați să pună mâna pe această bestie mare și iute la mânie. Cu capul său masiv și mobil, gura care se deschide și brațul făcut pentru a zdrobi, Monstrul din junglă este megastarul junglei Minecraft. Pentru a încuraja o varietate distractivă de moduri imaginative de joacă, se..
220LEI
Fără TVA:185LEI
Lego Minecraft 21173 Turnul de telecomunicatii Lego Minecraft 21173 Turnul de telecomunicatii
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21173
Lego Minecraft 21173 Turnul de telecomunicatiiLEGO® Minecraft™ (21173) Turnul de telecomunicații este plin de acțiune autentică și medii diverse pe care copiii pasionați de Minecraft le pot reconfigura iar și iar pentru aventuri nesfârșite printre nori.Creativitate Minecraft până la cerCopiii folosesc elemente Minecraft autentice și cool pentru a zbura spre cer și a construi o casă plutitoare de fierar, un turn înalt și o insulă cu grădină. Posibilitățile de joacă variază de la cultivarea legumelor la luptele cu fantomele zburătoare.Acest set de joc plin de accesorii este reconfigurabil l..
300LEI
Fără TVA:252LEI
Lego Minecraft 21172 Portalul ruinat Lego Minecraft 21172 Portalul ruinat
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21172
Lego Minecraft 21172 Portalul ruinatLEGO® Minecraft™ (21172) Portalul ruinat duce pasiunea pentru joc a fanilor Minecraft într-o altă dimensiune.Aventură Minecraft în portalul spre Nether-ul încinsCopiii au misiunea de a-l ajuta pe Steve, personajul emblematic Minecraft, să creeze armura supremă. Dar mai întâi trebuie să depășească o serie de provocări creative și aventuri pline de acțiune. Având un portal, unul dintre elementele cele mai pasionante din Minecraft, această jucărie distractivă include comenzi manuale pentru aactiva și a dezactiva poarta de acces primejdioasă și interdimensională..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Lego Minecraft 21171 Grajdul pentru cai Lego Minecraft 21171 Grajdul pentru cai
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21171
Lego Minecraft 21171 Grajdul pentru caiLEGO® Minecraft™ (21171) Grajdul pentru cai combină toată distracția și aventura popularului joc online cu posibilitățile creative nesfârșite ale cărămizilor LEGO și cu bucuria de a îngriji cai.Joacă creativă la grajdul MinecraftCopiii care adoră să creeze, să personalizeze și să dea frâu liber imaginației se vor îndrăgosti de acest set versatil LEGO Minecraft. Grajdul are uși cu deschidere și are detalii Minecraft autentice, precum morcovul de aur și armura de diamant. Există cai de hrănit și de îngrijit, o cursă cu obstacole de proiectat și un călă..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego minecraft 21168 padurea deformata Lego minecraft 21168 padurea deformata
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21168
Lego minecraft 21168 padurea deformataAventura Minecraft practica si exploziva!Padurea deformata LEGO Minecraft (21168) permite fanilor sa se bucure de aventuri Minecraft palpitante si explozive in lumea reala.Actiune practica pentru copiii innebuniti dupa Minecraft!Acest set de joc palpitant este plin de personaje si elemente Minecraft pe care copiii le vor recunoaste din popularul joc online. Jucatorii trebuie sa o ajute pe Huntress sa traverseze periculosul tinut al Padurii deformate. Acolo sunt pietre in cadere, creaturi ostile de infruntat si un rau de lava de traversat. Copiii folosesc d..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 21170
Lego minecraft 21170 casuta purcelusPasiunea copiilor pentru jocul lor online preferat va ajunge la alt nivel cu acest set LEGO Minecraft Casa purcelus (21170)! Acest set de joacă autentic Minecraft oferă distracția, creativitatea și aventura jocului online – plus dimensiunea fizică și versatilitatea jucăriilor de construcție LEGO. Copiii își pot folosi abilitățile din Minecraft pentru a construi genul de creație ciudată pe care ar construi-o în jocul online: o casă în forma unui purceluș uriaș. Latura structurii se deschide pentru a dezvălui o cameră imensă, iar acoperișul se detașează p..
250LEI
Fără TVA:210LEI
Lego minecraft 21167 tabara negustorului Lego minecraft 21167 tabara negustorului
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21167
Lego minecraft 21167 tabara negustoruluiSetul LEGO Minecraft Taraba negustorului (21167) este plin cu detalii din jocul Minecraft care vor inspira joaca creativă pe roluri: o mină care „explodează”, un schelet ostil, un negustor misterios și două lame! Copiii vor fi captivați de acest set Minecraft cu o mină și multe elemente distractive. Personajul princpial, Steve, muncește din greu pentru a mina resurse prețioase cu care apoi va merge la taraba negustorului. Ajută-l să facă față evenimentelor palpitante în stil clasic Minecraft. Lamele au scăpat de sub control, o explozie are loc, un s..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego minecraft 21166 mina abandonata Lego minecraft 21166 mina abandonata
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21166
Lego minecraft 21166 mina abandonataMina abandonata LEGO Minecraft (21166) da viata actiunii Minecraft in lumea reala, deoarece copiii ajuta personajul principal al jocului sa excaveze, sa construiasca si sa exploreze in timp ce incearca sa supravietuiasca atacurilor constante din partea diferitelor creaturi ostile. Aventuri interactive de minerit Minecraft!Copiii se alatura lui Steve cand acesta incearca sa descopere carbune, fier si diamante - fiind atacat in acelasi timp de un zombi infricosator, un paianjen infiorator si mazga vie. Jucatorii trebuie sa ademeneasca creaturile ostile la..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego minecraft 21165 ferma albinelor Lego minecraft 21165 ferma albinelor
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21165
Lego minecraft 21165 ferma albinelorSetul de joc Ferma de albine LEGO Minecraft (21165) este doldora de posibilitati de joaca pe roluri. Fie ca sunt jucatori de Minecraft sau nu, copiii se pot bucura de joaca interactiva imaginativa fara sfarsit cu personajele si creaturile distractive din jocul online. Joaca cu final deschis inspirata de Minecraft!Copiii se pot alatura albinelor prietenoase, ajutand florile si recoltele sa creasca si facand miere in stup. Dar trebuie sa se apere si de roiul de albine furioase care zboara prin aer, se rotesc in cercuri si se dezlantuie pentru a ataca oile..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Minecraft 21151Batalia finala Lego Minecraft 21151Batalia finala
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21151
Lego Minecraft 21151Batalia finalaVarsta recomandata: +7ani..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 34 (2 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.