Menu
Your Cart

Avatar

Seturile LEGO® Avatar oferă o experiență de construcție LEGO palpitantă și plină de provocări pentru oricine are o pasiune pentru film sau teme de sustenabilitate și respect pentru natură. Cu personaje emblematice și locații ușor de recunoscut, seturile LEGO Avatar oferă copiilor o experiență de joacă grozavă și posibilități de creare a unor povești captivante, în timp ce adulții se vor cufunda într-o concentrare plină de bucurii pe măsură ce construiesc.

Lego Avatar 75575 Ilu Discovery Lego Avatar 75575 Ilu Discovery
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 75575
Lego Avatar 75575 Ilu DiscoveryCopiii și fanii filmului Avatar de 8+ ani pot călători pe luna exoplanetară fictivă Pandora cu setul LEGO® Avatar Descoperirea lui ilu (75575). Retrăiește momente preferate din Avatar: Calea apei sau creează scene dinamice și povești cu figurina articulată ilu, cu minifigurinele Tsireya și Tuk și un decor cu recif de corali de pe Pandora.Include un ghid de construcție interactivAcest set de construcție LEGO Avatar include un ghid de construcție ilustrat și ușor de urmat și aplicația LEGO Builder, un partener de construcție digital cu instrumente intuitive de apro..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Brand: Lego Model: 75574
Lego Avatar 75574 Toruk Makto si Arborele VietiiBucură un copil de 12+ ani care adoră curentul science fiction cu animale cu acest set cu jucărie de construcție LEGO® Avatar Toruk Makto și Arborele Vieții (75574). Setul include minifigurinele Na’vi Jake Sully, Neytiri, Mo’at și Tsu’Tey, o figurină articulată Toruk cu aripi din foiță de metal, figurina Direhorse și un Arbore al Vieții de construit, precum și 3 construcții de decor cu elemente care strălucesc în întuneric.Poveste impresionantă din AvatarStimulează pasiunea unui copil pentru film cu un set de jucărie care include o locație emblem..
850LEI
Fără TVA:714LEI
Brand: Lego Model: 75573
Lego Avatar 75573 Munții plutitori: Zona 26 și Samson RDAAventura îi așteaptă pe toți pasionații de Avatar de 9 ani și mai mari în acest set cu jucărie de construcție LEGO® Avatar Munții plutitori: Zona 26 și Samson RDA (75573). Setul include 2 minifigurine Jake Sully (sub formă de Na’vi și de om), 3 alte minifigurine, o figurină Direhorse (Pa’li), elicopter futurist SA-2 Samson, container din Zona 26 cu stație de conectare mobilă, precum și o construcție cu elemente care strălucesc în întuneric.Joacă nesfârșităÎncurajează pasiunea unui fan pentru Avatar și natură cu acest set creativ, care le..
550LEI
Fără TVA:462LEI
Lego Avatar 75572 Primul zbor cu Banshee-ul lui Jake și Neytiri Lego Avatar 75572 Primul zbor cu Banshee-ul lui Jake și Neytiri
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 75572
Lego Avatar 75572 Primul zbor cu Banshee-ul lui Jake și NeytiriȘtii un fan Avatar sau un copil de 9 ani sau mai mare care e pasionat de natură și acțiune? Acest set cu jucărie de construcție LEGO® Avatar Primul zbor cu Banshee-ul lui Jake și Neytiri (75572) va fi cadoul perfect. Setul include minifigurinele Jake Sully și Neytiri, 2 figurine articulate Banshee (Ikran), precum și o secțiune a munților Hallelujah cu piese care strălucesc în întuneric.Joacă fantezistă de acțiune pentru oricineÎncurajează creativitatea unui copil sau a unui cinefil cu un set care reflectă mediul de pe Pandora și cu..
300LEI
Fără TVA:252LEI
Brand: Lego Model: 75571
Lego Avatar 75571 Neytiri și Thanator contra Robotul AMP QuaritchȘtii un fan Avatar sau un copil de 9 ani sau mai mare care merită o răsplată? Acest set cu jucărie de construcție LEGO® Avatar Neytiri și Thanator contra Robotul AMP Quaritch (75571) va fi cadoul perfect. Setul include minifigurinele Neytiri și Colonelul Miles Quaritch, modelele articulate ale figurinei Thanator al lui Neytiri și costumului AMP al Colonelului, precum și o construcție a unui decor de junglă cu piese care strălucesc în întuneric.Pentru joacă individuală sau momente în familieÎncurajează pasiunea unui copil sau a un..
230LEI
Fără TVA:193LEI
Se afişează de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.