Menu
Your Cart

Teme/Personaje

Teme/Personaje

Brand: Moose Model: 41404-41406
Goo Jit Zu Goo Shifters figurina Primal Rock Jaw 41404-41406Pregateste-te pentru o actiune Powered-up!Heroes of Goo Jit Zu Goo Shifters sunt aici! Eroul tau favorit, elastic si zdruncinat, Thrash, s-a intors in forma sa primordiala si este gata sa fie alimentat de tine!Zdrobiti Miezul lui Thrash pentru a-si activa „formatia Goo”! Priveste cum Goo-ul din corpul lui Thrash se schimba in fata ochilor tai pentru a-si elibera puterea interioara!Thrash in forma sa de rechin primordial! Aceasta jucarie minunata Goo Jit Zu are actiune „Chomp Attack”!Falcile uriase pline de dinti ale lui Thrash se pot ..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Goo Jit Zu Goo Shifters figurina Primal Trash 41404-41405 Goo Jit Zu Goo Shifters figurina Primal Trash 41404-41405
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41404-41405
Goo Jit Zu Goo Shifters figurina Primal Trash 41404-41405Pregateste-te pentru o actiune Powered-up!Heroes of Goo Jit Zu Goo Shifters sunt aici! Eroul tau favorit, elastic si zdruncinat, Thrash, s-a intors in forma sa primordiala si este gata sa fie alimentat de tine!Zdrobiti Miezul lui Thrash pentru a-si activa „formatia Goo”! Priveste cum Goo-ul din corpul lui Thrash se schimba in fata ochilor tai pentru a-si elibera puterea interioara!Thrash in forma sa de rechin primordial! Aceasta jucarie minunata Goo Jit Zu are actiune „Chomp Attack”!Falcile uriase pline de dinti ale lui Thrash se pot des..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Masca Spiderman cu lumini Hasbro F0234 Masca Spiderman cu lumini Hasbro F0234
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: f0234
Masca Spiderman cu lumini Hasbro F0234Imagineaza-ti cum te lansezi in cea mai noua aventura Omul Paianjen cu aceasta masca FX luminata a Omului Paianjen, cu ochi care se aprind la actionarea unui buton. Cu aceasta linie de jucarii inspirata de filmul Omul Paianjen, copiii isi pot imagina cum se lanseaza pe panze si cum se tarasc de-a lungul peretilor cand Omul-Paianjen se confrunta cu provocari si raufacatori noi. Fiecare produs se comercializeaza separat. Disponibilitatea poate varia.Varsta recomandata: +5ani..
165LEI
Fără TVA:139LEI
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Ultra Rara Corruptagon 41442 Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Ultra Rara Corruptagon 41442
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41442
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Ultra Rara Corruptagon 41442Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute.Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.La acest model lumina nu functioneaza. Probleme din fabricatie,Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 2..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Moose Model: 41407
Set 2 figurine Goo Jit Zu Goo Shifters Pantaro-vs-Shadow 41407Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 7 x 30 x 25 cm..
180LEI
Fără TVA:151LEI
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Blazagon 41397 Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Blazagon 41397
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41397
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Blazagon 41397Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Brand: Moose Model: 41398
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Pantaro 41398Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Brand: Moose Model: 41403
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Bengal 41403Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Brand: Moose Model: 41399
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Tyro 41399Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Thrash 41400 Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Thrash 41400
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41400
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Thrash 41400Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Rock Jaw 41401 Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Rock Jaw 41401
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41401
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Rock Jaw 41401Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Brand: Moose Model: 41301
Goo Jit Zu Jurasic World minifigurina 41301Întoarce-te în Jurassic World și descoperi mai multe creaturi preistorice incredibile într-un mod cu totul nou! De la creatorii lui Heroes of Goo Jit Zu vin mai mulți dintre cei mai elastici dinozauri care să sară de pe marele ecran! Jurassic World Stretch Heroes sunt uimitor de distractive! Prinde și întinde brațele și picioarele lui Dino. Acești dinozauri incredibili realiști, îndoiți, se pot întinde până la de 3 ori dimensiunea lor normală! Când le dai drumul, revin la forma și dimensiunea inițială! Super elastic și su..
28LEI
Fără TVA:24LEI
Brand: Moose Model: 41306
Goo Jit Zu Jurasic World Giganotosaurus 41306Întoarce-te în Jurassic World și descoperi mai multe creaturi preistorice incredibile într-un mod cu totul nou! De la creatorii lui Heroes of Goo Jit Zu vin mai mulți dintre cei mai elastici dinozauri care să sară de pe marele ecran! Jurassic World Stretch Heroes sunt uimitor de distractive! Prinde și întinde brațele și picioarele lui Dino. Acești dinozauri incredibili realiști, îndoiți, se pot întinde până la de 3 ori dimensiunea lor normală! Când le dai drumul, revin la forma și dimensiunea inițială! Super elastic și ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Moose Model: 41305
Goo Jit Zu Jurasic World Pyroraptor 41305Întoarce-te în Jurassic World și descoperi mai multe creaturi preistorice incredibile într-un mod cu totul nou! De la creatorii lui Heroes of Goo Jit Zu vin mai mulți dintre cei mai elastici dinozauri care să sară de pe marele ecran! Jurassic World Stretch Heroes sunt uimitor de distractive! Prinde și întinde brațele și picioarele lui Dino. Acești dinozauri incredibili realiști, îndoiți, se pot întinde până la de 3 ori dimensiunea lor normală! Când le dai drumul, revin la forma și dimensiunea inițială! Super elastic și supe..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Moose Model: 41303
Goo Jit Zu Jurasic World Blue 41303Întoarce-te în Jurassic World și descoperi mai multe creaturi preistorice incredibile într-un mod cu totul nou! De la creatorii lui Heroes of Goo Jit Zu vin mai mulți dintre cei mai elastici dinozauri care să sară de pe marele ecran! Jurassic World Stretch Heroes sunt uimitor de distractive! Prinde și întinde brațele și picioarele lui Dino. Acești dinozauri incredibili realiști, îndoiți, se pot întinde până la de 3 ori dimensiunea lor normală! Când le dai drumul, revin la forma și dimensiunea inițială! Super elastic și super pute..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Moose Model: 41304
Goo Jit Zu Jurasic World TRex 41304Întoarce-te în Jurassic World și descoperi mai multe creaturi preistorice incredibile într-un mod cu totul nou! De la creatorii lui Heroes of Goo Jit Zu vin mai mulți dintre cei mai elastici dinozauri care să sară de pe marele ecran! Jurassic World Stretch Heroes sunt uimitor de distractive! Prinde și întinde brațele și picioarele lui Dino. Acești dinozauri incredibili realiști, îndoiți, se pot întinde până la de 3 ori dimensiunea lor normală! Când le dai drumul, revin la forma și dimensiunea inițială! Super elastic și super pute..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Goo Jit Zu figurina Thanos 41171 Goo Jit Zu figurina Thanos 41171
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41171
Goo Jit Zu figurina Thanos 41171Thanos și-a unit forțele cu Heroes of Goo Jit Zu pentru a deveni un Super Gooey Villain! Purtând Infinity Gauntlet, el poate întinde, răsuci și strivi umplutura sa unică de Goo și se poate mișca într-un mod ca niciodată! El este gata să treacă în acțiune! Cu umplutura sa suplimentară, super lipicioasă, îi poți strânge corpul și îi poți vedea umplutura mov metalic Goo învârtindu-se și ieșindu-se! Joacă-te cu silueta ta Thanos într-un nou mod GOOEY - fără mizerie! Strângeți, striviți și întindeți-i brațele, picioarele și corpul! Corpu..
95LEI
Fără TVA:80LEI
Goo Jit Zu figurina Dino X-RAY Ultra Rare Smashadon 41191 Goo Jit Zu figurina Dino X-RAY Ultra Rare Smashadon 41191
-17 %
Brand: Moose Model: 41191
Goo Jit Zu figurina Dino X-RAY Ultra Rare Smashadon 41191Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă în noua serie Dino X-Ray! Terrack este pregătit pentru o acțiune de distrugere a oaselor alături de ceilalți eroi preistorici super squishy și elastici! Terrack este plin cu o substanță specială care îl face Super Scrunchy! Dar acest tip nu este doar dur la exterior, el este „Bad to the Bone”! Zdrobește corpul lui Terrack și vezi-i oasele prin pielea lui întinsă! Strângeți-l și vedeți-i corpul plin de glucide mișcând și întinde. Această figură de acțiune de jucărie s..
150LEI 180LEI
Fără TVA:126LEI
Goo Jit Zu figurina Sonic 41326 Goo Jit Zu figurina Sonic 41326
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41326
Goo Jit Zu figurina Sonic 41326..
115LEI
Fără TVA:97LEI
Brand: Giochi Preziosi Model: pj65
Eroi in pijama set 2 figurine PJ65Setul de figurine PJ Masks 2 pachet este plin de aventuri cu supereroi! Îmbrăcați în noul lor costum de erou, PJ Masks sunt gata să-i învingă pe răufăcătorii!..
64LEI
Fără TVA:54LEI
Brand: Hasbro Model: f3665
Eroi in Pijama PJ Masks Sky Pirate Battleship Hasbro F3665Ahoy, PJ Masks! Setul de joc Sky Pirate Battleship este gata de acțiune. Acest set de joc PJ Masks plin de caracteristici oferă o mulțime de distracție pirați, inspirată de spectacolul PJ Masks! Copiii de vârstă preșcolară își pot imagina nava zburând pe cer, apoi apăsați cuibul corbului pentru a converti nava în modul luptă și lansează proiectilele de zdrobire de cartofi ale lui Pirate Robot cu lansatoare duble! O scândură extinsă funcționează ca o trapă, prinzând băieții răi în brigantul de dedesubt (copiii pot des..
240LEI
Fără TVA:202LEI
Brand: Hasbro Model: F2121
Eroi in Pijama Pj Masks Seeker Hasbro F2121Este timpul să fii un erou! Îmbunătățește timpul de joacă cu PJ Masks PJ Launching Seeker, setul de joc suprem PJ Seeker. Această jucărie 2-în-1 PJ Seeker, inspirată din spectacol, se transformă dintr-un vehicul super cool într-o stație minunată de lansare a vehiculelor duale și atelier de personalizare a mașinilor PJ Masks: preșcolarii pot pretinde că alimentează vehiculele Cat-Car și Gekko-Mobile incluse cu 6 suplimente speciale, apoi lansați-le și urmăriți-le cum merg! Această jucărie distractivă PJ Masks are o gheară mobilă de prind..
390LEI
Fără TVA:328LEI
Brand: Hasbro Model: f2120
Eroi in Pijama Laboratorul lui Romeo PJ Masks Hasbro F2120Preluați lumea (lumea jocului de simulare, adică) cu setul de joc Romeo Bot Builder! Această jucărie PJ Masks este plină de caracteristici distractive. Echipat cu tehnologia Hasbro Hero ID, acest set de joc PJ Masks recunoaște figurile de acțiune de 3 inchi compatibile cu Hero ID (figurine Catboy și Romeo incluse; alte figuri vândute separat, în funcție de disponibilitate) ca eroi sau răufăcători și poate chiar activa personaje- lumini și sunete specifice! Preșcolarii pot desfășura părțile laterale ale vehiculului pentru ..
360LEI
Fără TVA:303LEI
Brand: Playmates Model: 76100-76151
Ben10 figurina Omni Kix Armor Cannonbolt 76100-76151Când Ben se transformă în Cannonbolt, el este gata să se rostogolească! Iar cu armura sa Omni-Kix, Cannonbolt se transformă într-un tanc virtual, capabil să abordeze chiar și cele mai dificile terenuri. Și când este timpul de luptă, acele benzi minunate pot fi folosite ca o bâtă și un scut!Dimensiunea produsului: 18,8 x 5,5 x 23,0 cmVarsta recomandata: +4ani...
68LEI
Fără TVA:57LEI
Figurina Spiderman 15cm cu vehicul Hasbro F1110 Figurina Spiderman 15cm cu vehicul Hasbro F1110
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: f1110
Figurina Spiderman 15cm cu vehicul Hasbro F1110Porneste in aventuri interesante cu Spider-man! Cu seria de jucarii inspirata din filmul Omul Paianjen, copiii pot recrea scene pline de actiune de aruncare a panzei, catarare pe pereti si omul paianjen intampinand noi provocari si inamici.Copiii se vor putea imagina in aventuri eroice cu figurina om-paianjen de 15 cm inaltime si motocicleta super-paianjen inspirata din filmul om-paianjen, care face parte din universul cinematografic minune.Varsta recomandata: 4 ani+..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Eroi in pijama set figurine deluxe pj4000 Eroi in pijama set figurine deluxe pj4000
Out Of Stock
Brand: Just Play Model: pj4000
Eroi in pijama set figurine deluxe pj4000Cu setul de figurine Deluxe PJ Masks, micul tău erou se va distra reactivând scenele preferate din spectacol cu ​​Catboy, Gekko și Owlette! Fiecare erou și personaj răufăcător are 3" înălțime și are brațe și picioare articulabile pentru a ajuta la promovarea jocului imaginativ. Acest super set include și accesorii distractive și introduce două personaje noi, Munkigu și Newton Star!Contine 17 pieseVarsta recomandata:+3ani..
190LEI
Fără TVA:160LEI
Brand: Just Play Model: pj24694
Eroi in pijama figurina vorbitoare Catboy 15cm pj24694Noaptea este momentul potrivit pentru a lupta împotriva criminalității cu figurinele PJ Masks Deluxe Talking Figures! Aceste figurine articulate de 15 cm sunt alegerea perfectă pentru fiecare fan al PJ Masks! Fiecare personaj rostește fraze din serial! Colectați-le pe toate pentru un joc de eroi nesfârșit! Potrivit pentru vârsta de 3 ani și peste.Varsta recomandata: +3ani...
90LEI
Fără TVA:76LEI
Eroi in pijama sediu Tech Hasbro F2101 Eroi in pijama sediu Tech Hasbro F2101
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: f2101
Eroi in pijama sediu Tech Hasbro F2101„Este timpul să fii un erou!” Setul de joacă PJ Masks Deluxe Battle HQ este plin de funcții și acțiuni distractive care vor captiva imaginația preșcolarilor. Echipat cu tehnologia uimitoare Hasbro Hero ID, acest set de joc de la sediul central recunoaște figurinele de acțiune de 3 inchi PJ Masks compatibile cu Hero ID ca eroi sau răufăcători și chiar activează lumini și sunete specifice personajului pentru figurinele Catboy, Romeo, Owlette și Gekko! (Figurine Catboy și Romeo sunt incluse. Alte figurine vândute separat. În funcție de disponib..
420LEI
Fără TVA:353LEI
Brand: Moose Model: 41190
Goo Jit Zu figurina Dino X-RAY Terrack 41190Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă în noua serie Dino X-Ray! Terrack este pregătit pentru o acțiune de distrugere a oaselor alături de ceilalți eroi preistorici super squishy și elastici! Terrack este plin cu o substanță specială care îl face Super Scrunchy! Dar acest tip nu este doar dur la exterior, el este „Bad to the Bone”! Zdrobește corpul lui Terrack și vezi-i oasele prin pielea lui întinsă! Strângeți-l și vedeți-i corpul plin de glucide mișcând și întinde. Această figură de acțiune de jucărie se întinde de ..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Goo Jit Zu figurina Dino X-RAY Shredz 41189 Goo Jit Zu figurina Dino X-RAY Shredz 41189
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41189
Goo Jit Zu figurina Dino X-RAY Shredz 41189Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă în noua serie Dino X-Ray! Shredz s-a întors și este gata pentru o acțiune de distrugere a oaselor alături de ceilalți eroi preistorici super squishy și elastici! Shredz are o umplutură nouă. Acum este Super Oozy! Dar acest tip nu este doar dur la exterior, el este „Bad to the Bone”! Zdrobește corpul lui Shredz și vezi-i oasele prin pielea lui întinsă! Strângeți-l și vedeți-i corpul plin de glucide mișcând și întinde. Această figură de acțiune de jucărie se întinde de până la ..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 148 (5 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.