Menu
Your Cart

Tenisi

Tenisi pentru copii

Tenisi baieti dd step CSB-27E Tenisi baieti dd step CSB-27E
-36 % Out Of Stock
Brand: DD-Step Model: csb-27e
Tenisi baieti dd step CSB-27ETenisii DD STEP sunt alegerea perfecta atat pentru gradinita cat si pentru plimbarile in oras. Sunt practici, comozi, flexibili si usor de incaltat. Brantul din piele naturala confera un confort sporit piciorului.CARACTERISTICI GENERALEIncaltamintea - material textil, moale, de cea mai buna calitate, cu o textura excelenta atat in exterior cat si in interior.Talpile - cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate. Talpa este usoara si foarte flexibila.Brantul (talpa interioara) din piele ofera piciorului o buna respiratie, flexibilitate s..
38LEI 59LEI
Fără TVA:32LEI
Tenisi baieti dd step CSB-27D
-36 % Out Of Stock
Brand: DD-Step Model: csb-27d
Tenisi baieti dd step CSB-27DTenisii DD STEP sunt alegerea perfecta atat pentru gradinita cat si pentru plimbarile in oras. Sunt practici, comozi, flexibili si usor de incaltat. Brantul din piele naturala confera un confort sporit piciorului.CARACTERISTICI GENERALEIncaltamintea - material textil, moale, de cea mai buna calitate, cu o textura excelenta atat in exterior cat si in interior.Talpile - cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate. Talpa este usoara si foarte flexibila.Brantul (talpa interioara) din piele ofera piciorului o buna respiratie, flexibilitate s..
38LEI 59LEI
Fără TVA:32LEI
Tenisi baieti dd step CSB-26A Tenisi baieti dd step CSB-26A
-36 % Out Of Stock
Brand: DD-Step Model: csb-26a
Tenisi baieti dd step CSB-26ATenisii DD STEP sunt alegerea perfecta atat pentru gradinita cat si pentru plimbarile in oras. Sunt practici, comozi, flexibili si usor de incaltat. Brantul din piele naturala confera un confort sporit piciorului.CARACTERISTICI GENERALEIncaltamintea - material textil, moale, de cea mai buna calitate, cu o textura excelenta atat in exterior cat si in interior.Talpile - cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate. Talpa este usoara si foarte flexibila.Brantul (talpa interioara) din piele ofera piciorului o buna respiratie, flexibilitate s..
38LEI 59LEI
Fără TVA:32LEI
Tenisi baieti dd step CSB-25D Tenisi baieti dd step CSB-25D
-30 % Out Of Stock
Brand: DD-Step Model: csb-25d
Tenisi baieti dd step CSB-25DTenisii DD STEP sunt alegerea perfecta atat pentru gradinita cat si pentru plimbarile in oras. Sunt practici, comozi, flexibili si usor de incaltat. Brantul din piele naturala confera un confort sporit piciorului.CARACTERISTICI GENERALEIncaltamintea - material textil, moale, de cea mai buna calitate, cu o textura excelenta atat in exterior cat si in interior.Talpile - cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate. Talpa este usoara si foarte flexibila.Brantul (talpa interioara) din piele ofera piciorului o buna respiratie, flexibilitate s..
45LEI 64LEI
Fără TVA:38LEI
Tenisi baieti dd step CSB-25C
-30 % Out Of Stock
Brand: DD-Step Model: csb-25c
Tenisi baieti dd step CSB-25CTenisii DD STEP sunt alegerea perfecta atat pentru gradinita cat si pentru plimbarile in oras. Sunt practici, comozi, flexibili si usor de incaltat. Brantul din piele naturala confera un confort sporit piciorului.CARACTERISTICI GENERALEIncaltamintea - material textil, moale, de cea mai buna calitate, cu o textura excelenta atat in exterior cat si in interior.Talpile - cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate. Talpa este usoara si foarte flexibila.Brantul (talpa interioara) din piele ofera piciorului o buna respiratie, flexibilitate s..
45LEI 64LEI
Fără TVA:38LEI
Tenisi baieti dd step CSB-21b Tenisi baieti dd step CSB-21b
-28 %
Brand: DD-Step Model: csb-21b
Tenisi baieti dd step CSB-21bTenisii DD STEP sunt alegerea perfecta atat pentru gradinita cat si pentru plimbarile in oras. Sunt practici, comozi, flexibili si usor de incaltat. Brantul din piele naturala confera un confort sporit piciorului.CARACTERISTICI GENERALE Incaltamintea - material textil, moale, de cea mai buna calitate, cu o textura excelenta atat in exterior cat si in interior. Talpile - cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate. Talpa este usoara si foarte flexibila. Brantul (talpa interioara) din piele ofera pici..
38LEI 52LEI
Fără TVA:32LEI
Tenisi baieti dd step CSB-21a Tenisi baieti dd step CSB-21a
-28 %
Brand: DD-Step Model: csb-21a
Tenisi baieti dd step CSB-21aTenisii DD STEP sunt alegerea perfecta atat pentru gradinita cat si pentru plimbarile in oras. Sunt practici, comozi, flexibili si usor de incaltat. Brantul din piele naturala confera un confort sporit piciorului.CARACTERISTICI GENERALE Incaltamintea - material textil, moale, de cea mai buna calitate, cu o textura excelenta atat in exterior cat si in interior. Talpile - cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate. Talpa este usoara si foarte flexibila. Brantul (talpa interioara) din piele ofera pici..
38LEI 52LEI
Fără TVA:32LEI
Tenisi baieti dd step CSB-20a Tenisi baieti dd step CSB-20a
-28 %
Brand: DD-Step Model: csb-20a
Tenisi baieti dd step CSB-20aTenisii DD STEP sunt alegerea perfecta atat pentru gradinita cat si pentru plimbarile in oras. Sunt practici, comozi, flexibili si usor de incaltat. Brantul din piele naturala confera un confort sporit piciorului.CARACTERISTICI GENERALE Incaltamintea - material textil, moale, de cea mai buna calitate, cu o textura excelenta atat in exterior cat si in interior. Talpile - cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate. Talpa este usoara si foarte flexibila. Brantul (talpa interioara) din piele ofera pici..
38LEI 52LEI
Fără TVA:32LEI
Tenisi baieti dd step CSB-20 Tenisi baieti dd step CSB-20
-28 %
Brand: DD-Step Model: csb-20
Tenisi baieti dd step CSB-20Tenisii DD STEP sunt alegerea perfecta atat pentru gradinita cat si pentru plimbarile in oras. Sunt practici, comozi, flexibili si usor de incaltat. Brantul din piele naturala confera un confort sporit piciorului.CARACTERISTICI GENERALE Incaltamintea - material textil, moale, de cea mai buna calitate, cu o textura excelenta atat in exterior cat si in interior. Talpile - cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate. Talpa este usoara si foarte flexibila. Brantul (talpa interioara) din piele ofera picio..
38LEI 52LEI
Fără TVA:32LEI
Brand: dominka Model: g15
Tenisi baieti Dominka G15 Talpa din cauciuc. Interior si exterior din material textil..
19LEI
Fără TVA:16LEI
Tenisi baieti Dominka G14 Tenisi baieti Dominka G14
-61 %
Brand: dominka Model: g14
Tenisi baieti Dominka G14 Talpa din cauciuc. Interior si exterior din material textil..
19LEI 50LEI
Fără TVA:16LEI
Se afişează de la 1 la 11 din 11 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.