Menu
Your Cart

Ninjago

Lego Ninjago

Fa echipa cu personajele Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay si Cole, lupta cu fortele inamice si invata caile ninja cu seturile LEGO® NINJAGO®. Jucariile Ninjago pentru copii cu varsta de peste 4 ani si pentru fanii adulti ai emisiunii TV NINJAGO® Masters of Spinjitzu si ai filmului LEGO® NINJAGO® se pot alatura maestrilor Spinjitzu pentru a proteja orasul NINJAGO® impotriva invadatorilor, construind jucarii NINJAGO® grozave, roboti, echipamente, vehicule dotate cu arme, etc. 

Lego 71760 Ninjago Dragonul Evo al lui Jay Lego 71760 Ninjago Dragonul Evo al lui Jay
-33 %
Brand: Lego Model: 71760
Lego 71760 Ninjago Dragonul Evo al lui JayMicii ninja de 6+ ani vor adora să-și creeze propriile povești super distractive cu setul Dragonul EVO de Tunet al lui Jay (71760). Având picioare, brațe, maxilar, cap poziționabil precum și o coadă ca o armă, jucăria dragon poate fi perfecționată cu aripi mai mari și mai puternice.Bătălii ninja cu acțiune din plinSetul de construcție include 2 minifigurine: Jay înarmat cu nunceakuri și o sabie, și Zburătorul viperă cu un propulsor cu reacție și sabie pentru a garanta înfruntări uimitoare. Nou din ianuarie 2022 - după ce copiii înfrâng inamicii luptăto..
60LEI 90LEI
Fără TVA:50LEI
Brand: Lego Model: 71809
Lego 71809 Ninjago Marele dragon EgaltCopiii de 8+ ani pot recrea aventuri palpitante din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de mari dimensiuni cu eroi Marele dragon Egalt (71809). Aceasta este prima jucărie Marele dragon din gama NINJAGO și conține picioare, coadă, cap și aripi din aluminiu articulate, un accesoriu sabie și un suport pentru săbiile katana pe spate.Această jucărie de aventură este însoțită de 5 minifigurine: războinicii ninja Lloyd, Sora și Nya, toți înarmați cu săbii, și di ticăloși, Lordul Ras, cu un ciocan, și Cinder, cu o sabie, astfel încât copiii..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Brand: Lego Model: 71808
Lego 71808 Ninjago Robotul de foc al lui KaiCopiii de 7+ ani pot recrea povești din sezonul 2 al serialului NINJAGO® Dragons Rising cu jucăria ninja Robotul stihie de foc al lui Kai (71808). Robotul are brațe și picioare articulate, care pot fi înclinate și răsucite pentru posturi de lupte impresionante, un cockpit pentru minifigurina ninja și o sabie mare de aur pentru a juca pe roluri bătălii împotriva Robotului lup.Acest robot personalizabil le permite totodată copiilor să-și construiască propriul robot! Picioarele, brațele și trunchiul detașabile pot fi combinate cu părți din alți 2 roboți..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 71807
Lego 71807 Ninjago Robotul tehnologic al SoreiFetele și băieții de 7+ ani pot recrea povești din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu jucăria de aventură Robotul stihie tehnologic al Sorei (71807). Spectaculosul robot are brațe și picioare articulate, astfel încât copiii le pot înclina și răsuci pentru posturi de luptă impresionante, plus o sabie mare, o lamă rotativă și un cockpit pentru a plasa minifigurina ninja la interior.Acest model în premieră de robot personalizabil le permite totodată copiilor să-și construiascăpropriul robot! Picioarele, brațele și trunchiul detașabi..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego 71806 Ninjago Robotul de pamant al lui Cole Lego 71806 Ninjago Robotul de pamant al lui Cole
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 71806
Lego 71806 Ninjago Robotul de pamant al lui ColeCopiii de 7+ ani pot recrea povești din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu jucăria de aventură Robotul stihie de pământ al lui Cole (71806). Spectaculosul robot include brațe și picioare articulate, care pot fi înclinate și răsucite pentru posturi de luptă impresionante, armura grea a lui Cole, un ciocan mare și un cockpit pentru a plasa minifigurina la interior.Acest model în premieră de robot personalizabil le permite totodată copiilor să-și construiască propriul robot! Picioarele, brațele și trunchiul detașabile pot fi combi..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 71805
Lego 71805 Ninjago Robotul lui JayFetele și băieții de 6+ ani pot interpreta scene de luptă impresionante din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu această jucărie de aventură Pachet de luptă robotul lui Jay (71805). Această jucărie de construcție ninja include o figurină robot cool, cu brațe, picioare și trunchi articulate, care mânuiește o sabie aurie și poate azvârli piroane din 2 lansatoare.Această jucărie ninja conține 4 minifigurine NINJAGO și multe accesorii. Jay este înarmat cu o sabie de aur, iar minifigurina Maestrul Lloyd are 2 săbii katana aurii. Războinicul cu ghea..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 71804
Lego 71804 Ninjago Robotul lui ArinJucăria ninja Robotul de luptă al lui Arin (71804) permite copiilor de 4+ ani să învețe să construiască pe măsură ce se alături eroilor lor ninja care încearcă să-și salveze prietenii dragoni. Această jucărie pentru joacă pe roluri include o figurină robot impresionantă pentru a-i inspira pe copii să recreeze aventuri palpitante din sezonul 2 al serialului TVNINJAGO® Dragons Rising.Acest set LEGO® include 2 minifigurine: Arin cu un accesoriu katana și un Războinic cu mască de lup cu un accesoriu sabie. Arin încape în figurina robot articulată, care mânuiește ..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 71803
Lego 71803 Ninjago atacul dragonului lui ArinFetele și băieții de 6 ani și mai mari pot recrea scenele lor favorite din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de construcție LEGO® Atacul dragonului zburător al lui Arin (71803). Copiii vor fi încântați să construiască prima jucărie de acțiune dragon LEGO® NINJAGO înainte de a apăsa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lansează în bătălii memorabile.Acest cadou cu dragon include 2 minifigurine: Dragonul zburător Arin, care are un accesoriu katana și sepoate urca pe spatele dragonului, și un Războinic cu mască ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 71802
Lego 71802 Ninjago atacul dragonului lui NyaFetele și băieții de 6 ani și mai mari pot recrea scene de acțiune din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de construcție LEGO® Atacul dragonului zburător al Nyei (71802). Copiii vor fi încântați să construiască prima jucărie de acțiune dragon LEGO NINJAGO înainte de a apăsa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lansează în acțiune.Acest set de construcție include 2 minifigurine: Dragonul zburător Nya, care este echipat cu o sabie katana și poate încălecamodelul dragon, și un Războinic cu gheare și mască de lup. ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 71801
Lego 71801 Ninjago atacul dragonului lui KaiFetele și băieții de 6 ani și mai mari pot recrea aventuri din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de construcție LEGO® Atacul dragonului zburător al lui Kai (71801). Copiii vor fi încântați să construiască primul dragon deacțiune LEGO NINJAGO și de a apăsa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lansează în acțiune.Acest set conține 2 minifigurine: Dragonul zburător Kai, care este echipat cu o sabie katana și poate încăleca figurina de acțiune dragon constr uibil, și un Gardian cu mască de lup, cu o arbaletă. Copi..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 71794
Lego 71794 Ninjago Robotii lui Lloyd si ArinCopiii de 9+ ani pot interpreta scene palpitante de antrenament și lupte din seria TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul Roboții din echipa ninja a lui Lloyd și Arin (71794). Acest set de construcție cu totul nou conține roboții articulați ai maestrului ninja Lloyd și discipolului său Arin, care pot fi combinați pentru a crea un robot mai mare și foarte înarmat pentru joacă nelimitată.5 minifigurine pentru lupte memorabileAcest set cu robot include 5 minifigurine. Maestrul ninja Lloyd este înarmat cu 2 săbii katana, iar discipolul său Arin are 2 s..
450LEI
Fără TVA:378LEI
Brand: Lego Model: 71786
Lego 71786 Ninjago Dragonul de gheata al lui ZaneSetul LEGO® NINJAGO® Creatura Dragon de gheață a lui Zane (71786) e plin cu tot ce au nevoie copii de 10+ ani pentru a se bucura de joacă pe roluri cu eroii lor ninja. Acest model NINJAGO 2-în-1 poate fi construit într-un dragon de gheață cu 6 picioare, coadă lungă, coarne și aripi cu lame de aur, apoi reconstruit într-un războinic dragon articulat, care stă pe 2 picioare și ține în mână o sabie mare de aur.Setul include 5 minifigurineSetul de construcție conține 5 minifigurine: Zane și Pixal, fiecare cu câte o sabie, pentru a duce lupte împotri..
530LEI
Fără TVA:445LEI
Brand: Lego Model: 71785
Lego 71785 Ninjago Robotul Titan al lui JayCopiii de 9+ ani vor fi încântați să se joace nonstop, închipuindu-și scene captivante de acțiune ninja cu setul de construcție LEGO® NINJAGO® Robotul Titan al lui Jay (71785). Robotul articulat include un cockpit pe piept pentru Jay, o sabie mare de dragon, 2 săbii katana și 2 lansatoare montate pe umerii acestuia.5 minifigurine pentru lupte memorabileAcest set de joc grozav pentru copii include 5 minifigurine: războinicii ninja Jay și Nya, fiecare înarmat cu câte o sabie, și războiniciiOs verzi Rege Os, Cavaler Os și Vânător Os, care au pr..
430LEI
Fără TVA:361LEI
Lego 71768 Ninjago Motocicleta dragon Lego 71768 Ninjago Motocicleta dragon
-25 %
Brand: Lego Model: 71768
Lego 71768 Ninjago Motocicleta dragonSetul de joc LEGO® NINJAGO® Motocicleta-dragon aurie a lui Jay (71768) oferă fanilor ninja de șapte ani și mai mari tot ce au nevoie pentru a recrea scene captivante din seria TV NINJAGO: Crystallized. Această motocicletă NINJAGO are un cap de dragon auriu cu gură mobilă și panouri laterale aurii.Un set de construcție care va încânta fanii ninjaVehiculul ninja vine însoțit de două minifigurine: Dragonul auriu Jay, care poate fi consolidat cu un nunchuck auriu, arma sa elementală, și un set de aripi aurii împodobite cu țepi, și Războinicul Vengestone înarmat..
90LEI 120LEI
Fără TVA:76LEI
Brand: Mattel Model: 71800
Lego Ninjago 71800 Dragonul de apa Evo al NyeiFanii ninja de 6+ ani interpretează aventuri fascinante în aer, pe apă sau pe sol cu setul Dragonul de apă EVO al Nyei (71800). Impresionantul dragon LEGO® are capul, maxilarul, picioarele și aripile articulate, precum și o coadă ce poate fi folosită ca armă. De asemenea, acesta are și o șa pe care să se așeze Nya și poate fi îmbunătățit cu elemente de aur pentru a-l face mai mare și mai puternic.Cele mai tari jucării cu ninja pentru copiiAcest set ninja distractiv include 3 minifigurine interesante: Nya, Lloyd și Gardă Os, toate dotate cu arme imp..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 71792
Lego Ninjago 71792 Motocicleta robot a SoreiMotocicleta de viteză robot transformator a Sorei (71792) are tot ce au nevoie copiii de 8+ ani pentru a recrea acțiunea accelerată din seria TV NINJAGO® Dragons Rising. Setul include un robot articulat care poate fi ușor transformat într-o motocicletă ninja puternică, dotată cu lame de aur și 2 lansatoare de piroane.Cele mai tari jucării construibile pentru fanii ninjaSetul conține 3 minifigurine: discipolii ninja Arin și Sora, vânătorul de dragoni Rapton și un model de dragon Bebe Riyu.Arin e înarmat cu o katana și o grapină, iar Sora are 2 săbii k..
250LEI
Fără TVA:210LEI
Brand: Lego Model: 71793
Lego 71793 Ninjago Dragonul de lavaFanii ninja de 8+ ani pot recrea scenele favorite din seria TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul Dragonul de lavă transformator cu val de căldură (71793). Setul conține un dragon nemaivăzut până acum, cu care copiii se pot juca în 2 moduri. În modul pașnic, acesta are o postură maiestuoasă, dar, când este întors cu susul în jos, trece la modul de luptă, care îi permite să lanseze din piept un element violet de putere de dragon.Set de joacă cu multe minifigurine și accesorii coolAcest set cu dragon ninja conține 5 minifigurine: Kai înarmat cu 2 săbii katana, Wy..
275LEI
Fără TVA:231LEI
Brand: Lego Model: 71791
Lego 71791 Ninjago Masina de curse Sprinjitzu a lui ZaneFanii ninja de 7+ ani vor adora să interpreteze scene din seria TV NINJAGO® Dragons Rising folosind funcția de rotire nemaivăzută până acum a Mașinii de curse Spinjitzu a lui Zane cu puterea dragonului (71791). Când apasă spoilerul, roțile din spate ale mașinii se ridică și mașina se mișcă cu puterea dragonului, astfel încât ninja să-i poată înfrunta pe vânătorii de dragoni.4 minifigurine pentru a interpreta pe roluri lupte încleștateAcest set cu mașină ninja conține 4 minifigurine: luptătorii ninja Zane și Cole, înarmați cu 2 săbii katan..
180LEI
Fără TVA:151LEI
Brand: Lego Model: 71790
Lego 71790 Ninjago Cainele imperial vanator de dragoniCu un monstru de jucărie înfricoșător și 3 minifigurine, setul Câinele imperial vânător de dragoni (71790) oferă copiilor tot ce au nevoie pentru a se bucura de nenumărate ore de distracție în care interpretează scene îndrăznețe de luptă din seria TV NINJAGO® Dragons Rising. Bestia Photac, nou lansată în iunie 2023, are capul, coada și picioarele articulate, precum și gheare și țepi impresionanți.Set de joacă cu multe minifigurine și accesorii coolAcest set LEGO® NINJAGO include 3 minifigurine: luptătorii ninja Lloyd și Jay, înarmați cu 2 s..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Brand: Lego Model: 71789
Lego 71789 Ninjago Masina lui Kai si motocicleta lui RasÎnfruntarea dintre Kai în mașină și Ras pe motocicletă (71789) este modul perfect de a-i introduce pe copiii de 4+ ani atât în palpitanta lume NINJAGO®, cât și în cea interesantă a construcțiilor cu cărămizi LEGO®. Fantasticul set include o mașină-dragon, un vehicul de teren, minifigurinele Kai și Lord Ras, o piesă de fulger albastru într-un suport de expunere și 2 elemente flacără, pentru ca cei mici să interpreteze scene captivante de acțiune din seria TV NINJAGO Dragons Rising.Set LEGO pentru începători care îi învață pe copii să const..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Lego 71782 Ninjago Dragonul de pamant al lui Cole Lego 71782 Ninjago Dragonul de pamant al lui Cole
-33 %
Brand: Lego Model: 71782
Lego 71782 Ninjago Dragonul de pamant al lui ColeCopiii de 7+ ani vor fi încântați să interpreteze bătălii fascinante cu setul LEGO® NINJAGO® Dragonul de pământ EVO al lui Cole (71782). În timpul acțiunii, copiii pot îmbunătăți dragonul articulat, adăugându-i aripi de aur, coarne și o coadă pentru a-l face mai mare și mai puternic.Jucării grozave cu ninja pentru copiiSetul include 2 minifigurine: Cole înarmat cu o katana de aur și Scorpion Os cu o coasă și un arsenal variat de arme de războinic Os. Scorpion Os poate intra în bătălie și călare pe scorpionul său cu 6 picioare. Pentru reușita în ..
120LEI 180LEI
Fără TVA:101LEI
Brand: Lego Model: 71781
Lego 71781 Ninjago Lupta cu robotul lui LloydCopiii de 6+ ani vor fi încântați să descopere dinamica lume fantastică LEGO® NINJAGO® în timp ce construiesc și se joacă cu setul Lupta cu robotul EVO al lui Lloyd (71781). Setul de joc include 2 roboți articulați, ambii dotați cu arme grozave, cu care copiii să imagineze bătălii captivante. Copiii pot îmbunătăți robotul lui Lloyd adăugându-i armură și aripi de aur pentru a-l ajuta să triumfe.Cele mai tari jucării pentru copii – plus o recompensă suplimentară!Acest set de luptă LEGO NINJAGO include 2 minifigurine: Lloyd de aur și dușmanul său Războ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego 71780 Ninjago Masina lui Kai Lego 71780 Ninjago Masina lui Kai
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 71780
Lego 71780 Ninjago Masina lui KaiOferă senzații tari copiilor de 6+ ani cu setul de construcție Mașina de curse EVO ninja a lui Kai (71780). Această mașină LEGO® NINJAGO® include un cockpit care se deschide și un spoiler auriu impresionant în partea din spate. Mașina poate fi transformată dintr-un vehicul off-road într-o mașină de curse de stradă prin schimbarea celor 4 roți.Cele mai tari jucării cu ninja pentru copiiSetul de joc include o fantastică minifigurină Kai, înarmată cu 2 săbii katana aurii, și poate fi plasatăîn interiorul cockpitului pentru a conduce mașina roșie NINJAGO. Copiii vo..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego Ninjago 71775 Robotul Samurai X al lui Nya Lego Ninjago 71775 Robotul Samurai X al lui Nya
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 71775
Lego Ninjago 71775 Robotul Samurai X al lui NyaCopiii de zece ani și mai mari pot retrăi scene de acțiune din seria TV NINJAGO®: Crystallized cu ROBOTUL Samurai X al lui Nya (71775). Setul de joc include un robot impresionant, care are genunchi, brațe, picioare și șolduri articulate; două săbii; două lansatoare cu arc și un cockpit pentru Nya.Un set de construcție premium cu care să-ți uimești prieteniiAcest set impresionant conține opt minifigurine: Samuraiul X Nya, Jay auriu, Maestrul Wu, Garmadon Oni, Lil’ Nelson, Generalul Pythor,Mecanicul și Războinicul Vengestone. Multe dintre figurine s..
570LEI
Fără TVA:479LEI
Lego Ninjago 71772 Regele Cristal Lego Ninjago 71772 Regele Cristal
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 71772
Lego Ninjago 71772 Regele CristalCopiii se vor bucura să imagineze scene captivante din seria TV NINJAGO®: Crystallized cu setul de joc Regele Cristal (71772). Un cadou grozav pentru copiii de nouă ani și mai mari, Regele Cristal este disponibil sub forma unui Centaur cu patru picioare, două brațe, o pereche de aripi, o sabie mare și o platformă pe piept, unde se poate atașa o minifigurină.Un set de construcție ideal pentru pasionații de ninjaAceastă jucărie de construcție distractivă include cinci minifigurine gata de luptă: Lloyd, în versiune exclusivă, nemaivăzută, Regele Cristal, Haru..
320LEI
Fără TVA:269LEI
Lego Ninjago 71770 Avionul dragon auriu al lui Zane Lego Ninjago 71770 Avionul dragon auriu al lui Zane
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 71770
Lego Ninjago 71770 Avionul dragon auriu al lui ZaneSetul de joc LEGO® NINJAGO® Avionul-dragon auriu al lui Zane (71770) oferă copiilor de șapte ani și mai mari ocazia să recreeze scene de acțiune din seria TV NINJAGO: Crystallized. Impresionantul avion NINJAGO are o carlingă în care să fie așezate minifigurinele ninja, precum și aripi aurii extensibile care îl fac să pară o stea ninja zburătoare.Încurajează pasiunea copiilor pentru ninja cu acest fantastic set de jocAcest set de construcție ninja include trei minifigurine: Dragonul auriu Cole, cu o pereche de aripi de dragon aurii, împodobite ..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 71769
Lego Ninjago 71769 Masina dragon a lui ColeKitul de construcție LEGO® NINJAGO® Mașina-dragon a lui Cole (71769) le oferă copiilor de opt ani și mai mari ocazia de a interpreta scene din seria TV NINJAGO: Crystallized. Vehiculul ninja e echipat cu impresionante lame aurii în formă de fulger, care pot fi împinse înainte în modul dragon de atac, două lansatoare de piroane, patru pneuri mari și locuri pentru un pasager și șofer unde să fie plasate minifigurinele.Setul de joc perfect pentru a alimenta pasiunea copiilor pentru acțiune ninjaAcest set de construcție vehicul NINJAGO include patru minif..
240LEI
Fără TVA:202LEI
Brand: Lego Model: 71759
Lego Ninjago 71759 Templul dragonilor ninjaSetul de joc Templul dragonilor ninja (71759) ajută copiii de patru ani și mai mari să-și dezvolte abilitățile de construit. Setul conține un dragon manevrabil, două temple ninja, doi copaci articulați, un ou de dragon și patru minifigurine: ninja Kai și Nya și răufăcătorii Mecanicul Cobra și Șarpele viclean.Un set de joc care inspiră micii constructoriAcest set de joc ninja a fost special conceput pentru a oferi copiilor de patru ani și mai mari o experiență minunată de construcție și joacă. În interiorul cutiei, fiecare pungă de cărămizi conține un ..
220LEI
Fără TVA:185LEI
Brand: Lego Model: 71766
Lego Ninjago 71766 Dragonul legendar al lui Lloyd..
320LEI
Fără TVA:269LEI
Lego Ninjago 71764 Centrul de antrenament ninja Lego Ninjago 71764 Centrul de antrenament ninja
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 71764
Lego Ninjago 71764 Centrul de antrenament ninjaAcest set de joc Centru de Antrenament Ninja (71764) are tot ce le trebuie fanilor NINJAGO® de 7+ ani pentru a-și ajuta eroii să stăpânească arta Spinjitzu. Acest impresionant kit construibil oferă luptătorilor ninja o serie de provocări, inclusiv coborârea pe un tobogan, saltul peste o groapă cu șerpi și lupta cu un robot manechin.Bătălii ninja fascinanteAcest kit construibil include 3 minifigurine pentru lupte ce sfidează moartea: Jay înarmat cu sabie, Zane cu spinner și sabie, și Distrugătorul Boa cu sabie. Nou din ianuarie 2022 - după ce copii..
220LEI
Fără TVA:185LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 73 (3 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.