Menu
Your Cart

Ninjago

Ninjago

Brand: Lego Model: 71754
Lego Ninjago 71754 Dragon de apaCopiii pot juca poveștile incredibile din serialul de televiziune NINJAGO®: Seabound, cu acest set de joc Dragon de apă extrem de detaliat (71754). Impresionanta jucărie dragon are cap, maxilar, picioare, gât și aripi poziționabile, și o coadă mobilă ce poate fi folosită ca armă, pentru a impulsiona ore întregi de joacă plină de beneficii pentru cei mici.Jucării premium pentru copiiJucăria dragon vine cu 5 minifigurine: NRG Nya, Zane Scuba cu papuci de scafandru, Prințul Kalmaar și 2 Păzitori Maaray periculoși, cu care copiii pot juca confruntări pasionante pent..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Brand: Lego Model: 71753
Lego Ninjago 71753 Atacul Dragonului de FocFanii ninja vor adora să joace aventurile aeriene din sezonul 1 al serialului de televiziune LEGO® NINJAGO® cu setul de joc actualizat Atacul Dragonului de Foc (71753). Impresionanta jucărie dragon este ideală pentru a inspira acțiunea captivantă jucată pe roluri, cu coada, picioarele, maxilarul și aripile poziționabile.Emoții garantate pentru fanii ninja pasionațiSetul de jucării de construcție conține 4 minifigurine cool: ninja Kai, Zane și Nya Legacy, plus inamicul lor feroce Wyplash, cu care copiii pot pune în scenă confruntări epice dintre bine ș..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 71752
Lego Ninjago 71752 Sub Speeder NinjaCopiii pot da viață serialului TV plin de acțiune LEGO® NINJAGO®: Seabound, jucând scene cu acest Sub Speeder Ninja (71752). Vehiculul 2 în 1 poate fi transformat într-o jucărie mașină sau submarin, și include o dronă detașabilă, 2 lansatoare de piroane și o cabină cu deschidere.Jucării unice pentru a încuraja construcția creativăSetul de joc ninja are 4 minifigurine: Jay Scuba și Cole Scuba, ambii îmbrăcați în costume subacvatice cu papuci de scafandru, și 2 Păzitori Maaray cu arme cool.Copiii pot pune în scenă bătălii fictive pe uscat sau sub mare, pentru ..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 71750
Lego Ninjago 71750 Robotul Hydro al lui LloydFanii ninja se pot bucura de distracție nonstop, recreând scene din serialul de televiziune NINJAGO®: Seabound, cu Robotul Hidro super-cool al lui Lloyd (71750). Setul de joc ninja include o jucărie robot poziționabil cu o sabie mare într-o mână și o gheară hidraulică în cealaltă, pentru a inspira joaca grozavă de acțiune pe roluri.Jucării creative pentru aventuri fantasticeSetul de joacă subacvatic are 2 minifigurine: Lloyd Scuba cu o mască, butelie de aer și papuci de scafandru, și ticălosul Păzitor Maaray. Copiii pot juca propriile lor aventuri p..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 71749
Lego Ninjago 71749 Ultimul zbor al navei Destiny BountyCopiii pot deprinde abilități de construcție cu uluitorul set Ultimul zbor al navei Destiny's Bounty (71749). Setul de construcție este plin de elemente - o navă, un skijet, un dragon cu aripi în mișcare, un cufăr de comori și o insulă cu o închisoare și 4 minifigurine.Învață să construiești cu LEGO® 4+Această jucărie LEGO a fost special concepută pentru a oferi copiilor de 4 ani și mai mari o experiență minunată de construcție și joacă. În interiorul cutiei, fiecare pungă de cărămizi areun model și un personaj de construit, astfel încât c..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 71734
Lego Ninjago 71734 Motocicleta Blade a lui KaiCopiii își pot dezvolta abilitățile de construcție cu impresionanta Motocicletă Blade a lui Kai (71734). Constă dintr-o jucărie motocicletă, o jucărie catapultă ce poate lansa obiecte și 2 minifigurine, astfel încât micii constructori vor fi captivați ore în șir.Învață să construiești cu seturi LEGO® pentru începătoriAceastă jucărie LEGO a fost special concepută pentru a oferi copiilor de 4 ani și mai mari o experiență minunată de construcție și joacă. În interiorul cutiei, fiecare pungă de cărămizi conține un model și un personaj de construit, ast..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego Ninjago 71748 lupta pe mare cu catamaranul Lego Ninjago 71748 lupta pe mare cu catamaranul
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 71748
Lego Ninjago 71748 lupta pe mare cu catamaranulSet de lupta cu nave de jucarie LEGO NINJAGO!Pe fanii ninja ii asteapta aventuri palpitante in largul marii cu acest set de joc unic super cool, Lupta pe mare cu catamaranul LEGO NINJAGO (71748). Unul dintre cele 2 catamarane incluse se desparte in 3 ambarcatiuni de jucarie diferite, dintre care una are o mini inchisoare, astfel incat copiii au tot ce le trebuie pentru a se bucura de ore intregi de joaca imaginativa. Set de joc premium NINJAGO!Aceasta jucarie ninja vine cu 6 minifigurine: Jay insula, Kai insula si Zane insula, si inamicii lor..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Brand: Lego Model: 71747
Lego Ninjago 71747 satul strajerilorUn set de joc senzational LEGO NINJAGO!Fanii ninja pasionati de actiune vor fi incantati sa recreeze scene din serialul TV LEGO NINJAGO cu setul de joc Satul strajerilor (71747). Aceasta jucarie ninja cu detalii uimitoare include o inchisoare si o capcana care prinde personajele si le atarna de copaci. Cadouri care chiar impresioneaza copiii!Setul are 5 minifigurine - Cole, Jay si Kai insula, Seful Mammatus si Strajerul tunetului - fiecare dotata cu arme cool, astfel incat copiii pot pune in scena batalii distractive pentru a incerca sa puna stapanire p..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 71746
Lego Ninjago 71746 Dragonul de junglaSet de joc fantastic dragon LEGO NINJAGOOfera copiilor ocazia de a juca pe roluri scene captivante din serialul TV LEGO NINJAGO cu acest set de joc ninja super cool Dragon de lupta (71746). Avand aripi, picioare si coada extrem de pozitionabile, un maxilar care se deschide si se inchide, plus o sa cu care ninja pot calatori, acesta inspira cea mai grozava joaca imaginativa. Jucarii ninja cool pentru copiiDragonul de jucarie vine cu 4 minifigurine: Lloyd insula, Zane insula, PoulErik si Strajerul tunetului, toate dotate cu arme, astfel incat copiii pot ..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 71745
Lego Ninjago 71745 motocicleta chopper de jungla a lui LyodCopiii vor fi incantati sa recreeze scene de actiune din serialul TV LEGO® NINJAGO® cu aceasta fantastica Motocicleta chopper a lui Lloyd (71745). Vehiculul 2 in 1 are 2 lansatoare de piroane, o cabina cu deschidere, suspensie functionala si o nava zburatoare care poate fi desprinsa si folosita ca placa de surf. Jucarii unice pentru aventuri fantastice Setul de joc ninja are 3 minifigurine: Lloyd insula, Nya insula si un Strajer al tumultului, pentru a ajuta copiii sa joace propriile lor aventuri fanteziste in jungla si pe mare...
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 71740
Lego Ninjago 71740 Robotul Electro al lui JayUn set de jucarii de lupta NINJAGO pentru constructie si joaca!Copiii isi pot dezvolta abilitatile de constructie si pot juca scene distractive din sezonul 4 al serialului TV LEGO NINJAGO cu Robotul Electro al lui Jay (71740). Cu un robot pozitionabil, masina ninja, paianjen de jucarie si un exponat cu sabie aurie, copiii se pot bucura de ore intregi de aventuri ninja. Invata sa construiesti cu LEGO NINJAGO!Aceasta jucarie ninja cool este conceputa special pentru a oferi micilor constructori de 4 ani si mai mari o experienta formidabila de joac..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 71738
Lego ninjago 71738 robotul de titan a lui ZaneOferă micilor fani ninja ocazia de a juca pe roluri scene palpitante din sezonul 5 al serialului TV LEGO® NINJAGO®, cu acest set Legacy Lupta cu robotul de titan al lui Zane (71738). Cu picioare și brațe poziționabile, o sabie și o drujbă rotitoare în mâini, plus 2 lansatoare cu arc și o cabină pentru minifigurinele ninja, copiii vor adora această actualizare modernă a robotului original.Ore întregi de distracție pentru fanii NINJAGO pasionațiAceastă jucărie ninja include 4 minifigurine: ninja Zane și Jay Legacy plus 2 Războinici fantomă Ghoultar ș..
320LEI
Fără TVA:269LEI
Brand: Lego Model: 71737
Lego ninjago 71737 incarcator ninja X-1Copiii vor adora să joace lupte ninja contra Războinicul Nindroid din sezonul 3 al serialului TV LEGO® NINJAGO®, cu această actualizare modernă a Încărcătorului Ninja X-1 (71737). Vehiculul 2 în 1 include 2 lansatoare cu arc și are o motocicletă cool de jucărie ascunsă înăuntru ce poate fi lansată la apăsarea unui buton, pentru a ataca Nindroizii.Pentru copii pasionați de povești fantastice de acțiuneAcest set de joc unic Legacy include de asemenea 5 minifigurine: eroii ninja Kai, Jay și Cole Legacy, plus un războinic Nindroid și Mindroid, ajutând copiii ..
250LEI
Fără TVA:210LEI
Brand: Lego Model: 71736
Lego ninjago 71736 boulder blasterFanii ninja vor fi încântați de această actualizare modernă a avionului cu tragere Boulder Blaster (71736) cu care pot pune în scenă lupte din sezonul 4 al serialului TV LEGO® NINJAGO®. Avionul de jucărie are 8 lansatoare cu arc pe partea frontală rotativă pentru a trage asupra maleficului Eyezor sau asupra clădirii închisorii pentru a-l elibera pe Lloyd.Pentru copii pasionați de povești fantastice de acțiuneAceastă jucărie ninja include 4 minifigurine: ninja Cole, Lloyd și Kai Legacy și inamicul lor Eyezor; oferind copiilor tot ce le trebuie pentru a crea ave..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 71735
Lego ninjago 71735 turnirul elementelorOferă copiilor ocazia de a pune în scenă lupte spectaculoase din sezonul 4 al serialului TV LEGO® NINJAGO® cu acest set de joc Turnirul Elementelor (71735). Templul extrem de detaliat are o platformă de luptă, o platformă rotitoare cu arme, o armă spinner și o colecție de cuțite din jad.Setul ninja perfect pentru a inspira joaca pe roluriCu 7 minifigurine: ninja Kai, Jay și Lloyd Legacy, maeștrii elementelor Bolobo, Jacob și Gravis și ticălosul Eyezor, oferă copiilor opțiuni nesfârșite dea pune în scenă lupte și exerciții de antrenament. Nou din ianuarie ..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Lego Ninjago 70672 motocicleta de teren a lui Cole Lego Ninjago 70672 motocicleta de teren a lui Cole
-20 %
Brand: Lego Model: 70672
Lego Ninjago 70672 motocicleta de teren a lui ColeStrabate Desertul osandei cu motocicleta de teren a lui ninja Cole NINJAGO ! Strabate nisipurile cu senilele sale de omida si cu roata mare posterioara cu jante aurii. Uneste-ti fortele cu Kai in lupta contra Distrugatorului Pyro. Trage cu lansatoarele de piroane ale motocicletei ninja. Respinge atacurile iataganului lui Pyro cu katanele razboinicilor ninja, recupereaza ciocanul de aur al lui Cole LEGO NINJAGO si apoi continua-ti misiunea pentru a gasi Piramida antica! Poti plasmui propriile tale povesti palpitante sau poti ..
80LEI 100LEI
Fără TVA:67LEI
Lego Ninjago 71718 dragonul de lupta al lui Wu Lego Ninjago 71718 dragonul de lupta al lui Wu
-20 %
Brand: Lego Model: 71718
Lego Ninjago 71718 dragonul de lupta al lui WuTransporta-l pe Eroul Wu pe viteazul sau dragon in mijlocul unor lupte pline de actiune in interiorul temnitelor din Shintaro! Pune-l pe Wu deasupra dragonului si avanta-te in batalie luptandu-te cu temutul Gleck pentru pretioasa Lama de Fildes a Eliberarii. Fii atent cand Gleck te tinteste cu arbaleta sa! Este esential ca Eroul Wu sa triumfeze pentru a-si asigura evadarea din aceasta lume subterana inspaimantatoare.Varsta recomandata: +7ani..
80LEI 100LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 71703
Lego Ninjago 71703 Intrecere cu avionulAlătură-te forțelor cu Kai și Jay și întâlnește-te într-o bătălie palpitantă cu maleficul Lash, păianjenul tribului șarpe Venomariu. Urcați-vă în cer cu acest jet super rapid și prindeți-l pe Lash, care se întrece în mașina lui de șarpe - și aveți grijă la trăgătorul ei!Un kit din seria LEGO® NINJAGO® Legacy, în care veți găsi eroi în serie Kaia, Jay și Lash. Set ideal din lumea NINJAGO, care va susține dezvoltarea preșcolarilor și îi va ajuta să își îmbunătățească abilitățile de construcție.Battle with the Storm Shield de la NINJAGO® Legacy aduce un jump..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Lego Ninjago 71707 Robotul avion al lui Kai Lego Ninjago 71707 Robotul avion al lui Kai
-20 %
Brand: Lego Model: 71707
Lego Ninjago 71707 Robotul avion al lui KaiRobotul avion cu reacție al lui Kai (71707) este cadoul de zi de naștere ideal pentru copiii care adoră roboții și avioanele LEGO® NINJAGO®. Acesta este un set de joacă 2-în-1 care dezvoltă posibilitățile de construcție și de joacă.  Copiii pot alege să construiască un avion cu reacție sau un robot de jucărie și să joace aventuri plapitante în Prime Empire alături de eroul NINJAGO Kai. Cu instrucțiuni tipărite, acest set LEGO NINJAGO este disponibil și în aplicația Instructions PLUS, ceea ce îl face extra distractiv de construit. Disponibil ..
80LEI 100LEI
Fără TVA:67LEI
Lego Ninjago 71702 Robotul de aur Lego Ninjago 71702 Robotul de aur
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 71702
Lego Ninjago 71702 Robotul de aurAcest set de joacă 71702 Robotul de aur LEGO® NINJAGO® Legacy include un robot ninja și patru minifigurine ninja și va fi adorat de fanii serialului TV ce își doresc să recreeze scene de acțiune din sezonul 2.  Copiii se vor putea distra alături de prieteni jucând pe roluri bătălii cu 4 minifigurine: ninja de aur Lloyd, Wu și războinicii de piatră generalul Kozu și soldatul de recunoaștere din armata de piatră. Tinerii pot construi acum acest robot ninja într-un mod interactiv, folosind Instructions Plus cu aplicația gratuită LEGO Life, disponibilă pe..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Lego Ninjago 70669 Foreza de pamant a lui Cole Lego Ninjago 70669 Foreza de pamant a lui Cole
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70669
Lego Ninjago 70669 Foreza de pamant a lui ColeLEGO® Ninjago - Foreza de pamant a lui Cole 70669 Zdrobeste Armata de piatra cu jucaria Foreza de pamant a lui Cole!Infrunta Armata de piatra cu Foreza de pamant LEGO® NINJAGO®! Condu acest vehicul grozav pentru porni rotatia forezei uriase. Pazeste-te de sabiile uriase ale Uriasului razboinic de piatra si ataca cu lansatoarele de piroane. Ajuta-l pe Kai in lupta cu Cercetasul si Razboinicul armatei de piatra.Poti sa castigi batalia si sa iei inapoi Arma de aur furata de la Cole - Coasa cutremurelor?Varsta recomandata :+8ani..
250LEI
Fără TVA:210LEI
Lego Ninjago 70666 Dragonul de aur Lego Ninjago 70666 Dragonul de aur
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70666
Lego Ninjago 70666 Dragonul de aurLEGO® Ninjago - Dragonul de aur 70666 Construieste Dragonul de aur si intra in Batalia finala cu Lloyd!Intra in batalia finala impotriva maleficului Stapanitor cu Ninja de aur Lloyd calare pe Dragonul sau de aur! Fi atent la arbaleta Cercetasului armatei de piatra si la sulita cu tais a Stapanitorului. Ataca cu aripile lame si cozile sabii. Apoi, surprinde inamicul cu salve din tragatorul gurii dragonului.Foloseste Puterea de aur a Maestrului suprem Spinjitzu si castiga aceasta lupta epica!Varsta recomandata :+7ani..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Ninjago 70674 Gheara de foc Lego Ninjago 70674 Gheara de foc
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70674
Lego Ninjago 70674 Gheara de focAlătură-te lui Kai FS în lumea NINJAGO® pentru o luptă ninja palpitantă contra imensului șarpe Gheară de Foc cu răsuflare de flăcări, al vrăjitoarei Serpentine Aspheera! Ferește-te de coada izbitoare și zornăitoare a lui Gheară de Foc. Ferește-te de lansatoarele sale cu piroane și avântă-te într-o luptă de șerpi contra Viperei Pyro, cu spinnerul ninja tornadă al lui Kai. Poți ajunge la Aspheera, pe tronul ei pentru a lua înapoi puternicul Pergament Spinjitzu Interzis?Varsta recomandata: +8 ani..
240LEI
Fără TVA:202LEI
Lego Ninjago 70673 ShuriCopter Lego Ninjago 70673 ShuriCopter
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70673
Lego Ninjago 70673 ShuriCopterAvanta-te in lupta cu formidabilul ShuriCopter al lui Zane contra Generalului Vex, pe glacialul Never-Realm! Invarte rotoarele si deschide focul cu lansatoarele rapide. Lanseaza-te intr-un atac Spinjitzu cu spinnerul tornada al razboinicului ninja Jay. Infrunta-l pe Generalul Vex folosind katana si surikenii lui Zane. Actiunea nu se termina niciodata pentru Zane si Jay FS in lumea NINJAGO® ... si nici pentru tine cu acest splendid set LEGO®! Poti lua Pergamentul Spinjitzu Interzis de la periculosul general, impiedicandu-l sa devina si mai puternic?Numar figurine:&..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Lego Ninjago 70611 Paianjenul de apa Lego Ninjago 70611 Paianjenul de apa
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70611
Lego Ninjago 70611 Paianjenul de apaPatruleaza canalele si golful orasului NINJAGO® cu teribilul robot Paianjenul de apa al lui Nya! Inchipuie-ti ca mergi pe apa si urci pe pereti cu picioarele pozitionabile si labele tip planor. Respinge atacurile armatei de rechini cu tragatorul rapid cu 6 piroane. Foloseste cele 2 sabii ale lui Kai pentru a-ti dobori adversarii de pe robot. Puffer si Batausul armatei de rechini n-au nici o sansa in confruntarea cu ninja si Paianjenul de apa!Varsta recomandata: +8ani..
210LEI
Fără TVA:176LEI
Lego Ninjago 70594 asediul farului Lego Ninjago 70594 asediul farului
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70594
Lego Ninjago 70594 asediul faruluiJay si Nya se refugiaza in far si instaleaza o multime de capcane pregatite pentru un atac al piratilor cerului. Fereste-te de salvele rapide din avionul cu reactie al piratilor. Activeaza functia de capcana a treptelor de intrare pentru a-i azvarli pe invadatori direct in inchisoarea de jos. Demonstreaza-ti abilitatile de parkour ninja pentru a urca si cobori pe ziduri sau pentru a aluneca pe teava in lupta cu inamicul. Arunca dinamita pe piratii cerului, lupta-te cu Nadakhan pentru Lama Djinn si fii victorios! Varsta recomandata: +8ani..
360LEI
Fără TVA:303LEI
Lego Ninjago 70591 evadarea din inchisoarea Kryptarium Lego Ninjago 70591 evadarea din inchisoarea Kryptarium
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70591
Lego Ninjago 70591 evadarea din inchisoarea KryptariumZane a fost arestat si inchis pe nedrept impreuna cu adevaratii infractori, Capitanul Soto si uriasul Razboinic de piatra. Strecoara-te pe langa gardianul inchisorii si camera de supraveghere pentru a intra in inchisoarea Kryptarium. Arunca chifla cu catapulta pentru a porni o bataie cu mancare - si fii atent la harta ascunsa a comorii si la shuriken! invinge-l pe uriasul Razboinic de piatra cu 4 brate, apoi e vremea de o evadare rapida. Rasuceste telefonul pentru a arunca in aer usa unei celule sau deplaseaza toaleta pentru a evada ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Ninjago 70592 vanatorul de recompense Lego Ninjago 70592 vanatorul de recompense
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70592
Lego Ninjago 70592 vanatorul de recompensePlaseaza-l pe Ronin in carlinga ce se deschide a robotului sau si pregateste-te de lupta. Cu arme puternice si un compartiment special pentru pastrarea obiectelor furate, aceasta este masina suprema de vanatoare de recompense. Actioneaza functia de tragere cu resort a arcului de aur, si fereste-te de atacurile robotului Skulkin si de cutitele sale. Dezlantuie lansatorul de plasa pentru a prinde razboinicii Skulkin, apoi detaseaza skateboard-ul sau zburatoarea pentru a scapa cu prada!Varsta recomandata: +8ani..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Lego Ninjago 70589 vehiculul lui Cole Lego Ninjago 70589 vehiculul lui Cole
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70589
Lego Ninjago 70589 vehiculul lui ColeRotile si suspensiile acestui puternic vehicul de teren ii permit sa strabata cel mai dificil teren. Cand ai in vizor tabara de baza a Armatei de piatra, actioneaza tragatorul rapid cu 6 piroane si detaseaza turela lui Lil' Nelson. Fereste-te de tragatorul de discuri al taberei de baza. Roteste periculoasa foreza posterioara a vehiculului lui Cole si pazeste-te de Lama elementara si arbaleta lansatoare de piroane a razboinicilor Armatei de piatra. Apoi, ataseaza foreza rotitoare de partea din fata a vehiculului pentru a le zdrobi tabara de baza, si p..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Lego Ninjago 70604 insula Tiger Widow Lego Ninjago 70604 insula Tiger Widow
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70604
Lego Ninjago 70604 insula Tiger WidowAlerta Ninja! Insula Tiger Widow este atacata!Puternica Dogshank se apropie cu arma sa sub forma de ancora. infrunta-o cu sabia de samurai a lui Nya si arunca cu nuci de cocos asupra lui Dogshank din turn si din balonul cu aer cald al lui Sensei Wu. Fereste-te de nava zburatoare pirata a lui Sqiffy si impinge palmierul ca sa cada de pe scara. Ascunde-te in pestera - si atentie la paianjenul gigant veninos care cutreiera insula! invinge invadatorii pirati si elibereaza-l pe Lloyd, prins in Lama speciala Djinn!Varsta recomandata: +8ani..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 33 (2 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.