Menu
Your Cart

Goo Jit Zu

Goo Jit Zu

Figurine Goo Jit Zu cu eroii tai preferati

Goo Jit Zu Goo Shifters figurina Primal Rock Jaw 41404-41406 Goo Jit Zu Goo Shifters figurina Primal Rock Jaw 41404-41406
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41404-41406
Goo Jit Zu Goo Shifters figurina Primal Rock Jaw 41404-41406Pregateste-te pentru o actiune Powered-up!Heroes of Goo Jit Zu Goo Shifters sunt aici! Eroul tau favorit, elastic si zdruncinat, Thrash, s-a intors in forma sa primordiala si este gata sa fie alimentat de tine!Zdrobiti Miezul lui Thrash pentru a-si activa „formatia Goo”! Priveste cum Goo-ul din corpul lui Thrash se schimba in fata ochilor tai pentru a-si elibera puterea interioara!Thrash in forma sa de rechin primordial! Aceasta jucarie minunata Goo Jit Zu are actiune „Chomp Attack”!Falcile uriase pline de dinti ale lui Thrash se pot ..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Goo Jit Zu Goo Shifters figurina Primal Trash 41404-41405 Goo Jit Zu Goo Shifters figurina Primal Trash 41404-41405
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41404-41405
Goo Jit Zu Goo Shifters figurina Primal Trash 41404-41405Pregateste-te pentru o actiune Powered-up!Heroes of Goo Jit Zu Goo Shifters sunt aici! Eroul tau favorit, elastic si zdruncinat, Thrash, s-a intors in forma sa primordiala si este gata sa fie alimentat de tine!Zdrobiti Miezul lui Thrash pentru a-si activa „formatia Goo”! Priveste cum Goo-ul din corpul lui Thrash se schimba in fata ochilor tai pentru a-si elibera puterea interioara!Thrash in forma sa de rechin primordial! Aceasta jucarie minunata Goo Jit Zu are actiune „Chomp Attack”!Falcile uriase pline de dinti ale lui Thrash se pot des..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Figurina Goo Jit Zu Lightyear Buzz 41425 Figurina Goo Jit Zu Lightyear Buzz 41425
-33 %
Brand: Moose Model: 41425
Figurina Goo Jit Zu Lightyear Buzz 41425Disney Pixar Lightyear și Goo Jit Zu și-au unit forțele pentru a crea cei mai elastici și mai tari supereroi Lightyear vreodată. Personajele Lightyear preferate de copii s-au alăturat eroilor Goo Jit Zu și și-au asumat puterile flexibile și lipicioase. Micii fani se pot juca cu Buzz în moduri fără precedent. Ele pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse, deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Aventura poate începe până la infini..
60LEI 90LEI
Fără TVA:50LEI
Figurina Goo Jit Zu Lightyear Izzy 41479 Figurina Goo Jit Zu Lightyear Izzy 41479
-33 %
Brand: Moose Model: 41479
Figurina Goo Jit Zu Lightyear Izzy 41479Disney Pixar Lightyear și Goo Jit Zu și-au unit forțele pentru a crea cei mai elastici și mai tari supereroi Lightyear vreodată. Personajele Lightyear preferate de copii s-au alăturat eroilor Goo Jit Zu și și-au asumat puterile flexibile și lipicioase. Micii fani se pot juca cu Izzy în moduri fără precedent. Ele pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse, deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Aventura poate începe până la infini..
60LEI 90LEI
Fără TVA:50LEI
Figurina Goo Jit Zu Lightyear Zurg 41426 Figurina Goo Jit Zu Lightyear Zurg 41426
-33 %
Brand: Moose Model: 414260
Figurina Goo Jit Zu Lightyear Zurg 41426Disney Pixar Lightyear și Goo Jit Zu și-au unit forțele pentru a crea cei mai elastici și mai tari supereroi Lightyear vreodată. Personajele Lightyear preferate de copii s-au alăturat eroilor Goo Jit Zu și și-au asumat puterile flexibile și lipicioase. Micii fani se pot juca cu Zurg în moduri fără precedent. Ele pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse, deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Aventura poate începe până la infini..
60LEI 90LEI
Fără TVA:50LEI
Figurina Goo Jit Zu Lightyear Alpha Buzz 41424 Figurina Goo Jit Zu Lightyear Alpha Buzz 41424
-33 %
Brand: Moose Model: 41424
Figurina Goo Jit Zu Lightyear Alpha Buzz 41424Disney Pixar Lightyear și Goo Jit Zu și-au unit forțele pentru a crea cei mai elastici și mai tari supereroi Lightyear vreodată. Personajele Lightyear preferate de copii s-au alăturat eroilor Goo Jit Zu și și-au asumat puterile flexibile și lipicioase. Micii fani se pot juca cu Alpha Buzz în moduri fără precedent. Ele pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse, deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Aventura poate începe pâ..
60LEI 90LEI
Fără TVA:50LEI
Brand: Moose Model: 41370
Goo jit zu figurina Iron Man Moose 41370Supereroii Marvel si Eroii din Goo Jit Zu si-au combinat din nou fortele pentru a va oferi cea mai buna gama de supereroicei mai elastici, mai lipiti si mai zdrobiti vreaodata- toti gata sa invinga raul si sa salveze ziua!Invincibilul Iron Man si-a unit fortele cu Eroii Goo Jit Zu pentru a deveni un Erou Super Gooey!Acest erou Goo Jit Zu Marvel isi poate intinde, rasuci si strivi umplutura sa unica de goo metalic si se poate misca intr-un mod cum nu a mai facut-o niciodata! Joaca-te cu figurina Iron Man Hero intr-un nou mod GOOEY fara mizerie!&..
95LEI
Fără TVA:80LEI
Brand: Moose Model: 41369
Goo jit zu figurina Hulk Moose 41369Supereroii Marvel si Eroii din Goo Jit Zu si-au combinat din nou fortele pentru a va oferi cea mai buna gama de supereroicei mai elastici, mai lipiti si mai zdrobiti vreaodata- toti gata sa invinga raul si sa salveze ziua! Incredibilul Hulk si-a unit fortele cu Eroii din Goo Jit Zu pentru a devein un Erou Super Crunchy . Stangeti, striviti si intindeti-I bratele, picioarele si corpul! Corpul sau uimitor lipicios se poate intinde pana la de 3 ori dimensiunea lui si apoi revine la forma si dimensiunea initiala!Colecteaza toti eroii Marvel de 12 ..
95LEI
Fără TVA:80LEI
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Ultra Rara Corruptagon 41442 Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Ultra Rara Corruptagon 41442
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41442
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Ultra Rara Corruptagon 41442Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute.Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.La acest model lumina nu functioneaza. Probleme din fabricatie,Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 2..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Moose Model: 41487-41367
Goo Jit Zu figurina Capitanul Marvel Moose 41487-41367Supereroii Marvel si Eroii din Goo Jit Zu si-au combinate din nou fortele pentru a va oferi cea mai buna gama de supereroi cei mai elastici,mai lipiti si mai zdrobiti vreaodata- toti gata sa invinga raul si sa salveze ziua!Acest erou Goo Jit Zu Marvel isi poate intinde, rasuci si strive umplutura sa unica de goo metalic si se poate misca intr-un mod cum nu a mai facut-o niciodata!Joaca-te cu figurina Captain Marvel intr-un nou mod GOOEY fara mizerie!Stangeti, striviti si intindeti-I bratele, picioarele si corpul!Corpul sau uimitor lipicios ..
95LEI
Fără TVA:80LEI
Brand: Moose Model: 41371-41367
Goo Jit Zu figurina Capitanul America Moose 41371-41367Supereroii Marvel si Eroii din Goo Jit Zu si-au combinate din nou fortele pentru a va oferi cea mai buna gama de supereroi cei mai elastici, mai lipiti si mai zdrobiti vreaodata- toti gata sa invinga raul si sa salveze ziua!Acest erou Goo Jit Zu Marvel isi poate intinde, rasuci si strive umplutura sa unica de goo metalic si se poate misca intr-un mod cum nu a mai facut-o niciodata!Joaca-te cu figurina Captain America Sam Wilson intr-un nou mod GOOEY fara mizerie!Stangeti, striviti si intindeti-I bratele, picioarele si corpul!Corpul sau uim..
95LEI
Fără TVA:80LEI
Brand: Moose Model: 41368-41367
Goo Jit Zu figurina Spiderman Moose 41368-41367Supereroii Marvel si Eroii din Goo Jit Zu si-au combinat din nou fortele pentru a va oferi cea mai buna gama de supereroicei mai elastici, mai lipiti si mai zdrobiti vreaodata- toti gata sa invinga raul si sa salveze ziua!Amazing Spider-Man si-a unit fortele cu Eroii din Goo Jit Zu pentru a devein un Erou Super Squishy!Acest erou Goo Jit Zu Marvel poate intinde, rasuci si strivi umplutura sa unica de margele de apa sise poate misca intr-un mod cum nu a facut-o niciodata!Joaca-te cu figurina Spider-Man Hero intr-un nou mod Gooey- fara mizerie!..
95LEI
Fără TVA:80LEI
Brand: Moose Model: 41440-41367
Goo Jit Zu figurina Black Widow Moose 41440-41367Black Widow si-a unit fortele cu Eroii Goo Jit Zu pentru a deveni un Erou Super Gooey! Cu umplutura ei suplimentara, super elastica poti sa-I strangi cirpul sis a vezi cum iese umplutura cu gel!  Joaca-te cu figurina Black Widow intr-un nou mod GOOEY fara mizerie! Stangeti, striviti si intindeti-I bratele, picioarele si corpul! Corpul sau uimitor lipicios se poate intinde pana la de 3 ori dimensiunea lui si apoi revine la forma si dimensiunea initiala!Colecteaza toti eroii Marvel de 12 cm, inclusiv Amazin Spiderman,..
95LEI
Fără TVA:80LEI
Brand: Moose Model: 41378
Goo Jit Zu Set 2 figurine Spiderman vs Doctor Octopus 41378Este Squishy versus Stretchy in lupta suprema ca Ultimate Spider Man impotriva Doctor Octopus in acest minuat pachet Eroii Goo Jit Zu Versus!Acum, personajele tale preferate Marvel s-au alaturat Eroilor din Goo Jot Zu pentru a deveni cei mai zdrobiti, mai elastici si mai grozavi eroi de pana acum!Fiecare personaj Marvel Hero are o umplutura unica, cu o textura si o senzatie diferita.Acest pachet Versus contine o figurina exclusiva Super-Squichy Ultimate Spider Man Goo Jit Zu, cu o umplutura uimitoare de margele de apa si o figurina exc..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Moose Model: 41407
Set 2 figurine Goo Jit Zu Goo Shifters Pantaro-vs-Shadow 41407Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 7 x 30 x 25 cm..
180LEI
Fără TVA:151LEI
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Blazagon 41397 Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Blazagon 41397
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41397
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Blazagon 41397Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Brand: Moose Model: 41398
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Pantaro 41398Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Brand: Moose Model: 41403
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Bengal 41403Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Brand: Moose Model: 41399
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Tyro 41399Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Thrash 41400 Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Thrash 41400
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41400
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Thrash 41400Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Rock Jaw 41401 Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Rock Jaw 41401
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41401
Figurina Goo Jit Zu Goo Shifters Rock Jaw 41401Monștrii Goo Jit Zu sunt mai puternici ca niciodată. Fiecare dintre personajele războinice și sângeroase are o umplutură unică. Figurinele preferate pot fi comprimate, răsucite, stoarse sau chiar întinse de până la trei ori deoarece se pot întinde de până la trei ori datorită materialului special cu care sunt umplute. Desigur, apoi își recapătă forma și dimensiunea inițială. Acum poată să înceapă aventura cu cei mai înfricoșători monștrii.Dimensiuni de ambalare: 6 x 17 x 25 cm..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Brand: Moose Model: 41301
Goo Jit Zu Jurasic World minifigurina 41301Întoarce-te în Jurassic World și descoperi mai multe creaturi preistorice incredibile într-un mod cu totul nou! De la creatorii lui Heroes of Goo Jit Zu vin mai mulți dintre cei mai elastici dinozauri care să sară de pe marele ecran! Jurassic World Stretch Heroes sunt uimitor de distractive! Prinde și întinde brațele și picioarele lui Dino. Acești dinozauri incredibili realiști, îndoiți, se pot întinde până la de 3 ori dimensiunea lor normală! Când le dai drumul, revin la forma și dimensiunea inițială! Super elastic și su..
28LEI
Fără TVA:24LEI
Brand: Moose Model: 41306
Goo Jit Zu Jurasic World Giganotosaurus 41306Întoarce-te în Jurassic World și descoperi mai multe creaturi preistorice incredibile într-un mod cu totul nou! De la creatorii lui Heroes of Goo Jit Zu vin mai mulți dintre cei mai elastici dinozauri care să sară de pe marele ecran! Jurassic World Stretch Heroes sunt uimitor de distractive! Prinde și întinde brațele și picioarele lui Dino. Acești dinozauri incredibili realiști, îndoiți, se pot întinde până la de 3 ori dimensiunea lor normală! Când le dai drumul, revin la forma și dimensiunea inițială! Super elastic și ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Moose Model: 41305
Goo Jit Zu Jurasic World Pyroraptor 41305Întoarce-te în Jurassic World și descoperi mai multe creaturi preistorice incredibile într-un mod cu totul nou! De la creatorii lui Heroes of Goo Jit Zu vin mai mulți dintre cei mai elastici dinozauri care să sară de pe marele ecran! Jurassic World Stretch Heroes sunt uimitor de distractive! Prinde și întinde brațele și picioarele lui Dino. Acești dinozauri incredibili realiști, îndoiți, se pot întinde până la de 3 ori dimensiunea lor normală! Când le dai drumul, revin la forma și dimensiunea inițială! Super elastic și supe..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Moose Model: 41303
Goo Jit Zu Jurasic World Blue 41303Întoarce-te în Jurassic World și descoperi mai multe creaturi preistorice incredibile într-un mod cu totul nou! De la creatorii lui Heroes of Goo Jit Zu vin mai mulți dintre cei mai elastici dinozauri care să sară de pe marele ecran! Jurassic World Stretch Heroes sunt uimitor de distractive! Prinde și întinde brațele și picioarele lui Dino. Acești dinozauri incredibili realiști, îndoiți, se pot întinde până la de 3 ori dimensiunea lor normală! Când le dai drumul, revin la forma și dimensiunea inițială! Super elastic și super pute..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Moose Model: 41304
Goo Jit Zu Jurasic World TRex 41304Întoarce-te în Jurassic World și descoperi mai multe creaturi preistorice incredibile într-un mod cu totul nou! De la creatorii lui Heroes of Goo Jit Zu vin mai mulți dintre cei mai elastici dinozauri care să sară de pe marele ecran! Jurassic World Stretch Heroes sunt uimitor de distractive! Prinde și întinde brațele și picioarele lui Dino. Acești dinozauri incredibili realiști, îndoiți, se pot întinde până la de 3 ori dimensiunea lor normală! Când le dai drumul, revin la forma și dimensiunea inițială! Super elastic și super pute..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Goo Jit Zu figurina Thanos 41171 Goo Jit Zu figurina Thanos 41171
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41171
Goo Jit Zu figurina Thanos 41171Thanos și-a unit forțele cu Heroes of Goo Jit Zu pentru a deveni un Super Gooey Villain! Purtând Infinity Gauntlet, el poate întinde, răsuci și strivi umplutura sa unică de Goo și se poate mișca într-un mod ca niciodată! El este gata să treacă în acțiune! Cu umplutura sa suplimentară, super lipicioasă, îi poți strânge corpul și îi poți vedea umplutura mov metalic Goo învârtindu-se și ieșindu-se! Joacă-te cu silueta ta Thanos într-un nou mod GOOEY - fără mizerie! Strângeți, striviți și întindeți-i brațele, picioarele și corpul! Corpu..
95LEI
Fără TVA:80LEI
Goo Jit Zu figurina Dino X-RAY Ultra Rare Smashadon 41191 Goo Jit Zu figurina Dino X-RAY Ultra Rare Smashadon 41191
-17 %
Brand: Moose Model: 41191
Goo Jit Zu figurina Dino X-RAY Ultra Rare Smashadon 41191Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă în noua serie Dino X-Ray! Terrack este pregătit pentru o acțiune de distrugere a oaselor alături de ceilalți eroi preistorici super squishy și elastici! Terrack este plin cu o substanță specială care îl face Super Scrunchy! Dar acest tip nu este doar dur la exterior, el este „Bad to the Bone”! Zdrobește corpul lui Terrack și vezi-i oasele prin pielea lui întinsă! Strângeți-l și vedeți-i corpul plin de glucide mișcând și întinde. Această figură de acțiune de jucărie s..
150LEI 180LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Moose Model: 41202
Goo Jit Zu figurina Thor 41202Thor și-a unit forțele cu Heroes of Goo Jit Zu pentru a deveni un Super Squishy Hero! Ajută-l pe Thor să lupte folosind ciocanul său puternic și puterile sale Super Squishy. Acest erou Marvel Goo Jit Zu se poate întinde, răsuci și strivi umplutura sa unică de Goo și se poate mișca într-un mod cum nu a făcut-o niciodată! Ținând ciocanul și purtând pelerina lui, Thor este gata să treacă în acțiune! Cu umplutura lui suplimentară, super moale, îi poți strânge corpul și îl poți urmări pe Goo cum se umflă pentru a dezvălui fulgere uimitoare care se m..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Goo Jit Zu figurina Sonic 41326 Goo Jit Zu figurina Sonic 41326
Out Of Stock
Brand: Moose Model: 41326
Goo Jit Zu figurina Sonic 41326..
115LEI
Fără TVA:97LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 101 (4 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.