Menu
Your Cart

Jucarii din lemn

Jucarii din lemn

Brand: Mattel Model: ggv82
Set constructie Fisher Price din lemn si plastic 75 piese GGV82Copiii pot merge din clasa direct la locul de joaca, cu jocul Wonder Makers Slide & Ride Schoolyard, de la Fisher-Price.Cu acest set de constructii mix-and-match, copiii pot proiecta cladirea scolii si curtea, completate cu un leagan, casa de copaci si multe altele! Folosind cele 75 piese de joaca reconfigurabile, prescolarii pot proiecta machete diferite, folosind aceleasi piese pentru a crea cladiri sau piste. Cu atat de multe combinatii de explorat, copiii pot crea in fiecare zi o curte de scoala diferita - nu exista nici o ..
135LEI
Fără TVA:113LEI
Brand: Trefl Model: 60933
Ceas din lemn cu forme Trefl 60933Trefl Ceas din lemn, producator Trefl. Ceasurile din lemn servesc si ca ajutor didactic.Ceasurile din lemn nu sunt doar o decoratie frumoasa intr-o camera pentru copii - ele arata ca cele reale, dar sunt un instrument ideal pentru elevii mici care invata sa cunoasca primele notiuni despre timp.Ele sunt atasate de o placa stabila.Fiecare numar are o forma diferita, astfel incat ceasul serveste si ca insertii de forma pentru copii mai mici, la care invata sa cunoasca si culorile.Ceasurile au, de asemenea, pentru copii harnici capacitatea de scoaterea numerelor s..
58LEI
Fără TVA:49LEI
Brand: Trefl Model: 60932
Socotitoare Trefl 60932Numaratoarea colorata din lemn natural este perfecta pentru o dezvoltare timpurie. Ajuta la imbunatatirea capacitatii de concentrare.Abacus-ul poate sta la indemana mereu, pana cand la copii mici se automatizeaza operatiile matematice simple: adunarea si scaderea.Varsta recomandata:+18 luni..
72LEI
Fără TVA:61LEI
Cub din lemn cu forme de sortat Momki MKBI1572370 Cub din lemn cu forme de sortat Momki MKBI1572370
Out Of Stock
Brand: MOMKI Model: mkbi1572370
Cub din lemn cu forme de sortat Momki MKBI1572370Acest tip de jucărie îl învață pe copil multe lucruri minunate, bineînțeles, prin distracție jucăușă. Fiecare perete al cubului este diferitCopilul trebuie să potrivească animalul cu ceea ce mănâncă, invata sa sorteze diferite figuri si culori.Jucătorul învață răbdarea, stimulează memoria, simțurile și gândirea logică.Elementele colorate și vesele îl vor încuraja pe copil să se joace.- Cubul educațional multifuncțional- o jucărie din lemn- abilități motorii, coordonare, gândire logică- dimensiuni pachet: 17x16x16cm- o jucărie destinată copiilor ..
56LEI
Fără TVA:47LEI
Brand: Trefl Model: 60966
Trefl Brick Statia de pompieri din carmidute ceramice 60966Construieste o statie de pompieri, folosind caramizi adevarate, lemn si elemente decorative.Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura unica din imaginatie.Joaca-te cu miniaturile din hartie de la oras incluse in set!Insa distractia nu se incheie aici! Dizolva structura in apa si continua sa construiesti cu aceleasi caramizi.Cutia contine:caramizi adevarate;lipici;sipci de lemn;elemente decorative;miniaturi din hartie;suport;abtibilduri;instructiuni.Distractie la mai multe niveluri!Nivel de dificultate: 3..
136LEI
Fără TVA:114LEI
Brand: Trefl Model: 60962
Trefl Brick Turn din caramidute ceramice 60962Construieste un turn splendid, folosind caramizi adevarate, colorate, lemn si elemente decorative, precum iarba sau un tufis.Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura unica din imaginatie.Joaca-te cu miniaturile din hartie din Evul Mediu incluse in set!Insa distractia nu se incheie aici! Dizolva structura in apa si continua sa construiesti cu aceleasi caramizi.Cutia contine:caramizi adevarate;lipici;sipci de lemn;elemente decorative;miniaturi din hartie;suport;abtibilduri;instructiuni.Distractie la mai multe niveluri..
82LEI
Fără TVA:69LEI
Brand: Trefl Model: 60967
Trefl Brick Fortareata 280 caramidute ceramice 60967Construieste o fortareata grandioasa, folosind caramizi adevarate, albe, lemn si elemente decorative, precum iarba sau un tufis.Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura unica din imaginatie.Joaca-te cu miniaturile din hartie de la oras incluse in set!Insa distractia nu se incheie aici! Dizolva structura in apa si continua sa construiesti cu aceleasi caramizi.Cutia contine:caramizi adevarate;lipici;sipci de lemn;elemente decorative;miniaturi din hartie;suport;abtibilduri;instructiuni.Distractie la mai multe niv..
136LEI
Fără TVA:114LEI
Brand: Trefl Model: 60941
Cub educativ din lemn Trefl 60941Un cub colorat din lemn natural de culoare deschisa este o jucarie  perfecta de dezvoltare timpurie.Cubul versatil  ofera o varietate de jocuri pe peretii sai; exista o oglinda, un ceas, un mic abac si tije zig-zag cu bile movabile colorate, ceea ce creeaza un mic loc de joaca distractiv pentru , formand abilitatea de a aplica o gandire logica concendrandu-se asupra unui scop, ajuta la invatarea culorilor, numerelor, imbunatatind coordonarea vizual-motorie, fiind o jucarie perfecta pentru invatare, dexteritate si abilitati manuale.Cub versatil al caru..
128LEI
Fără TVA:108LEI
Set 50 cuburi din lemn Trefl 60937 Set 50 cuburi din lemn Trefl 60937
Out Of Stock
Brand: Trefl Model: 60937
Set 50 cuburi din lemn Trefl 60937Un kit educativ din lemn natural de culoare deschisa este o jucarie perfecta de dezvoltare timpurie, care incurajeaza copiii sa se joace cu ceilalti. Imbogateste creativitatea si este o jucarie perfecta pentru a invata numele de culori si forme.O cutie cu capac decupat cu cuburi plina de forme de dimensiuni diferite, care ofera copiilor posibilitati nelimitate de a-si crea propriile structuri.Materiale folosite sunt atestate si in conformitate cu standardele europeneVarsta recomandata: +1an...
60LEI
Fără TVA:50LEI
Pill Bull Rubber Albastru Pill Bull Rubber Albastru
Out Of Stock
Brand: kendama Model: pill7
Pill Bull Rubber AlbastruMaterial: Lemn stratificat jumatate acoperit de 3 straturi de vopsea Rubber (Grip)Dimensiuni: Inaltme 11 cm, diametru 5 cmFiecare Pill vine insotit cu ata de schimb..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Pill Bull Rubber Verde Pill Bull Rubber Verde
Out Of Stock
Brand: kendama Model: pill6
Pill Bull Rubber VerdeMaterial: Lemn stratificat jumatate acoperit de 3 straturi de vopsea Rubber (Grip)Dimensiuni: Inaltme 11 cm, diametru 5 cmFiecare Pill vine insotit cu ata de schimb..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Brand: kendama Model: kendama83
Kendama Bull rubber galben-paiAlege kendama cu stilMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea rubber (GRIP)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickereDescriere:Kendama este o jucarie japoneza compusa dintr-o bila prevazuta cu o gaura si este legata cu o sfoara de un ken cu trei cupe si o tepusa in care se prinde bila.Jucaria este realizata din lemn natural iar jocul conta in a prinde dama (bila) in una din cupele kenului sau in tepusa.Jocul devine foarte complex odata cu exersarea trick..
60LEI
Fără TVA:50LEI
Brand: kendama Model: kendama82
Kendama Bull lucioasa movAlege kendama cu stilMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea lucioasa.Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickereDescriere:Kendama este o jucarie japoneza compusa dintr-o bila prevazuta cu o gaura si este legata cu o sfoara de un ken cu trei cupe si o tepusa in care se prinde bila.Jucaria este realizata din lemn natural iar jocul conta in a prinde dama (bila) in una din cupele kenului sau in tepusa.Jocul devine foarte complex odata cu exersarea trick-urilor.K..
60LEI
Fără TVA:50LEI
Brand: kendama Model: kendama81
Kendama Bull rubber galbenAlege kendama cu stilMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea rubber (GRIP)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickereDescriere:Kendama este o jucarie japoneza compusa dintr-o bila prevazuta cu o gaura si este legata cu o sfoara de un ken cu trei cupe si o tepusa in care se prinde bila.Jucaria este realizata din lemn natural iar jocul conta in a prinde dama (bila) in una din cupele kenului sau in tepusa.Jocul devine foarte complex odata cu exersarea trick-uri..
60LEI
Fără TVA:50LEI
Kendama Bull rubber grip mov-galben-maro Kendama Bull rubber grip mov-galben-maro
Out Of Stock
Brand: kendama Model: kendama79
Kendama Bull rubber grip mov-galben-maroAlege kendama cu stilMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea rubber (GRIP)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickereDescriere:Kendama este o jucarie japoneza compusa dintr-o bila prevazuta cu o gaura si este legata cu o sfoara de un ken cu trei cupe si o tepusa in care se prinde bila.Jucaria este realizata din lemn natural iar jocul conta in a prinde dama (bila) in una din cupele kenului sau in tepusa.Jocul devine foarte complex odata cu exers..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: kendama Model: kendama73
Kendama Bull nature maple purple heart four splitMaterial: Lemn de artar si nuc.Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickere..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Brand: kendama Model: kendama72
Kendama Bull nature maple walnut four splitMaterial: Lemn de artar si nuc.Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickere..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Brand: kendama Model: kendama71
Kendama Bull nature maple walnut circleMaterial: Lemn de artar si nuc.Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickere..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Kendama Bull rubber 3c gri-verde-galben Kendama Bull rubber 3c gri-verde-galben
Out Of Stock
Brand: kendama Model: kendama70
Kendama Bull rubber 3c gri-verde-galbenAlege kendama cu stilMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea rubber (GRIP)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickereDescriere:Kendama este o jucarie japoneza compusa dintr-o bila prevazuta cu o gaura si este legata cu o sfoara de un ken cu trei cupe si o tepusa in care se prinde bila.Jucaria este realizata din lemn natural iar jocul conta in a prinde dama (bila) in una din cupele kenului sau in tepusa.Jocul devine foarte complex odata cu exersa..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Brand: kendama Model: kendama65
Kendama solid Bull rubber rosuMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea rubber (GRIP)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickereDescriere:Kendama este o jucarie japoneza compusa dintr-o bila prevazuta cu o gaura si este legata cu o sfoara de un ken cu trei cupe si o tepusa in care se prinde bila.Jucaria este realizata din lemn natural iar jocul conta in a prinde dama (bila) in una din cupele kenului sau in tepusa.Jocul devine foarte complex odata cu exersarea trick-urilor.Kendama dezvo..
60LEI
Fără TVA:50LEI
Brand: kendama Model: kendama64
Kendama solid rubber albastruMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea rubber (GRIP)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickereDescriere:Kendama este o jucarie japoneza compusa dintr-o bila prevazuta cu o gaura si este legata cu o sfoara de un ken cu trei cupe si o tepusa in care se prinde bila.Jucaria este realizata din lemn natural iar jocul conta in a prinde dama (bila) in una din cupele kenului sau in tepusa.Jocul devine foarte complex odata cu exersarea trick-urilor.Kendama dezvol..
60LEI
Fără TVA:50LEI
Kendama Bull Gravity sticky rasta
Out Of Stock
Brand: kendama Model: kendama62
Kendama Bull Gravity sticky rastaCaracteristici:Material: Din lemn playwood acoperit de 3 straturi de vopsea StickyDimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickere..
120LEI
Fără TVA:101LEI
Kendama Bull Gravity dark wood
Out Of Stock
Brand: kendama Model: kendama61
Kendama Bull Gravity dark woodCaracteristici:Material: Ken din lemn de artar si bila din lemn de artar, padouk si zebraDimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickere..
120LEI
Fără TVA:101LEI
Kendama Bull full crack galben-rosu-albastru
Out Of Stock
Brand: kendama Model: kendama57
Kendama Bull full crack galben-rosu-albastruMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea Rubber (cu Grip)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmSpecificatii: Ken inbunatatit prin coborarea cupelor rezultand un spike mai lungGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickere..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Kendama Bull full galben-rosu-negru
Out Of Stock
Brand: kendama Model: kendama54
Kendama Bull full galben-rosu-negruMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea Rubber (cu Grip)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmSpecificatii: Ken inbunatatit prin coborarea cupelor rezultand un spike mai lungGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickere..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Kendama Bull army mov
Out Of Stock
Brand: kendama Model: kendama52
Kendama Bull army movMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea Rubber (cu Grip)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmSpecificatii: Ken inbunatatit prin coborarea cupelor rezultand un spike mai lungGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickere...
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: kendama Model: kendama49
Kendama Bull Padouk movMaterial: Lemn de padouk (arbore asemanator ciresului) acoperit de 3 straturi de vopsea rubber (GRIP)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickereDescriere:Kendama este o jucarie japoneza compusa dintr-o bila prevazuta cu o gaura si este legata cu o sfoara de un ken cu trei cupe si o tepusa in care se prinde bila.Jucaria este realizata din lemn natural iar jocul conta in a prinde dama (bila) in una din cupele kenului sau in tepusa.Jocul devine foarte complex odata cu exersarea ..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Kendama Bull Padouk bleu Kendama Bull Padouk bleu
Out Of Stock
Brand: kendama Model: kendama48
Kendama Bull Padouk bleuMaterial: Lemn de padouk (arbore asemanator ciresului) acoperit de 3 straturi de vopsea rubber (GRIP)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickereDescriere:Kendama este o jucarie japoneza compusa dintr-o bila prevazuta cu o gaura si este legata cu o sfoara de un ken cu trei cupe si o tepusa in care se prinde bila.Jucaria este realizata din lemn natural iar jocul conta in a prinde dama (bila) in una din cupele kenului sau in tepusa.Jocul devine foarte complex odata cu exersarea..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Kendama Bull rubber bleu-mov-galben
Out Of Stock
Brand: kendama Model: kendama46
Kendama Bull rubber bleu-mov-galbenAlege kendama cu stilMaterial: Lemn de fag acoperit de 3 straturi de vopsea rubber (GRIP)Dimensiuni: Inaltme 18.5 cm, diametru bilei 6 cmGreutate: 140gFiecare Kendama vine in cutia proprie cu o ata de schimb si doua stickereDescriere:Kendama este o jucarie japoneza compusa dintr-o bila prevazuta cu o gaura si este legata cu o sfoara de un ken cu trei cupe si o tepusa in care se prinde bila.Jucaria este realizata din lemn natural iar jocul conta in a prinde dama (bila) in una din cupele kenului sau in tepusa.Jocul devine foarte complex odata cu exersarea ..
65LEI
Fără TVA:55LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 58 (2 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.