Menu
Your Cart

NEXO

Lego NEXO

Da frau liber imaginatiei tale cu jucariile LEGO® Nexo®. Cu minifigurinele autentice si emblematicele detalii pixelate din aceasta lume virtuala, seturile Lego sunt cele mai potrivite cadouri pentru pasionati. Indiferent daca iti creezi propriile masini sau recreezi personaje, aceste seturi de constructie Lego pot fi construite si reconstruite pentru joaca fara sfarsit.

Lego Nexo 70337 supremul Lance Lego Nexo 70337 supremul Lance
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70337
Lego Nexo 70337 supremul LanceAvântă-te în luptă cu Supremul Lance și aripile lui cu reacție! Celebru, fermecător, elegant - și acum foarte rapid. Oricine îl provoacă pe acest cavaler strălucitor va da de greu când acesta își va monta pe aripi motoarele auxiliare cu reacție. Sparge bariera sunetului cu Puterea NEXO Decolare sau scufundă inamicul cu Puterea NEXO Dragon de mare. Perfecționează-ți abilitățile scanând scuturile pentru a obține 3 Puteri NEXO pentru colecția ta digitală de abilități unice, și păcălește monștrii de lavă în jocul gratuit LEGO® NEXO KNIGHTS™: Aplicaţia MERLOK 2..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego Nexo 70322 transportorul lui Axl Lego Nexo 70322 transportorul lui Axl
-11 % Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70322
Lego Nexo 70322 transportorul lui AxlApără cartea cu vrăji de Burnzie în Transportorul lui Axl! Detașează turela Transportorului, apoi ruleaz-o în luptă împotriva lui Burnzie. Acționează lansatoarele sale de rachete și trăgătorul de discuri, și folosește catapulta ascunsă a Transportorului pentru a opri înaintarea monștrilor și a găsi seiful secret! Nu uita să trimiți Roboții Axl în misiuni de reparații după ce Burnzie și-a folosit trăgătorul de discuri și puternicul ciocan. Include scuturi scanabile pentru 4 Puteri NEXO: Aruncător de bolovan, Incinerare, Împietrire și Câmp de forță. ..
357LEI 400LEI
Fără TVA:300LEI
Lego Nexo 70321 masina de asediu a generalului Magmar Lego Nexo 70321 masina de asediu a generalului Magmar
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70321
Lego Nexo 70321 masina de asediu a generalului MagmarÎnalță-te deasupra inamicului cu monstruoasa Mașină de asediu Doom!Generalul Magmar caută Cartea Distrugerii pentru a-l ajuta pe Jestro să creeze și mai mult haos în ținutul Knighton. Lansează-l în luptă pe Clay Moorington cu Calul său pentru a-l opri, și ferește-te de Globlinii zburători. Atacă-l în goană pe Generalul Magmar și pe Flama, însă ai grijă când teribila mașină 2 în 1 se ridică de la pământ și se transformă într-un turn de asediu monstruos. Include scuturi scanabile pentru 3 Puteri NEXO: Gigantism, Dragon de furtună și Put..
250LEI
Fără TVA:210LEI
Lego Nexo 70320 nava Aero Striker Lego Nexo 70320 nava Aero Striker
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70320
Lego Nexo 70320 nava Aero StrikerLovește ținta cu nava Aero-Striker V2, 2 în 1!Scufundă-te și mai mult în lumea fantezistă LEGO® NEXO KNIGHTS™ cu teribila navă Aero-Striker V2, și transformă-te în Aaron Fox folosind nava zburătoare 2 în 1 ca arbaletă! Joacă-te pe roluri luptându-te împotriva monștrilor de lavă și apasă pe trăgaci pentru a declanșa lansatoarele duble acționate de resort. Apoi aruncă-l pe Aaron spre Atacatorul cenușă înaripat și declanșează lansatorul cu arbaletă, sau ejectează cavalerul în nava sa zburătoare în formă de săgeată și lasă-l pe Robotul Aaron săpreia controlul..
170LEI
Fără TVA:143LEI
Lego nexo 70331 suprema Macy Lego nexo 70331 suprema Macy
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70331
Lego nexo 70331 suprema MacyE timpul ca Suprema Macy să nimicească armata de lavă cu puterea Ploii de buzdugane!Treci de la îndatoririle regale la acţiunea reală! Se prea poate ca Suprema Macy să fie prinţesă, dar ea ştie să folosească Puterile NEXO. Pornește o Ploaie de buzdugane cu ajutorul lansatorului cu 6 piroane, loveşte cu toporul Phoenix, prinde-ți inamicii în lianele Dragonului de junglă şi trimite-i departe! Perfecționează-ți abilităţile de luptă scanând scuturi pentru a obţine 3 Puteri NEXO și complează colecţia ta digitală de abilităţi unice. Păcălește-i pe Jestro şi pe maleficii m..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego nexo 70314 carul haosului al lui Beast Master Lego nexo 70314 carul haosului al lui Beast Master
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70314
Lego nexo 70314 carul haosului al lui Beast MasterÎnfruntă-l pe Beast Master pentru Cartea Înşelătoriei!Retrage-te, Beast Master! Jestro a trimis o armată malefică pentru a captura cărţile cu vrăji de magie neagră împrăştiate în împărăția Knighton. Macy trebuie să se avânte spre Cartea Înşelătoriei pe Calul planor înainte de a cădea în mâinile lui Beast Master! Atenţie la giganţii Globlins înfometaţi, să nu te prindă în fălcile lor.Include 2 scuturi scanabile pentru Puterile NEXO: Gheară apucătoare şi Magnetizare.Varsta recomandata: +8ani..
174LEI
Fără TVA:146LEI
Lego nexo 70312 calul Mecha Lego nexo 70312 calul Mecha
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70312
Lego nexo 70312 calul MechaIntră în acţiune în galop cu Lance Richmond şi camaradul său de încredere!Sări în şa şi lansează-te în luptă cu Calul Mecha 2 în 1! Confruntă-te cu maleficul Aruncător de flăcări în modul Cal Mecha sau treci în modul super rapid Turbo Jouster. Învinge inamicul cu suliţa NEXO şi cu lansatoarele de rachete, sau trimite-l pe devotatul Lancebot în mijlocul acţiunii pentru a se ocupa de tot greul - iar tu însuşeşte-ți gloria! Include un scut scanabil pentru 1 Putere NEXO: Rază de tracţiune.Varsta recomandata: +8ani..
102LEI
Fără TVA:86LEI
Lego nexo 70310 masina de lupta knighton Lego nexo 70310 masina de lupta knighton
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 70310
Lego nexo 70310 masina de lupta knightonOpreşte-l pe maleficul Atacator Ash cu Mașina de luptă din Knighton!Ţinteşte şi deschide focul! Acţionează lansatorul dublu de discuri împotriva Atacatorului Ash cel iute la mânie! Reîncarcă cu muniție din cufărul de depozitare. Scoate sabia şi toporul puternic pentru a apăra ţinutul cu orice preţ!Varsta recomandata: +7ani..
51LEI
Fără TVA:43LEI
Se afişează de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.