Menu
Your Cart

Lego

Lego 71760 Ninjago Dragonul Evo al lui Jay Lego 71760 Ninjago Dragonul Evo al lui Jay
-33 %
Brand: Lego Model: 71760
Lego 71760 Ninjago Dragonul Evo al lui JayMicii ninja de 6+ ani vor adora să-și creeze propriile povești super distractive cu setul Dragonul EVO de Tunet al lui Jay (71760). Având picioare, brațe, maxilar, cap poziționabil precum și o coadă ca o armă, jucăria dragon poate fi perfecționată cu aripi mai mari și mai puternice.Bătălii ninja cu acțiune din plinSetul de construcție include 2 minifigurine: Jay înarmat cu nunceakuri și o sabie, și Zburătorul viperă cu un propulsor cu reacție și sabie pentru a garanta înfruntări uimitoare. Nou din ianuarie 2022 - după ce copiii înfrâng inamicii luptăto..
60LEI 90LEI
Fără TVA:50LEI
Brand: Lego Model: 76281
Lego 76281 Marvel Avionul X-Jet al lui X-MenLEGO® Marvel Avionul X-Jet al X-Men (76281) este cel mai tare mijloc de transport pentru fanii avioanelor super cool, ai jucăriilor de construcție LEGO Marvel și ai serialului TV al Marvel Studios X-Men ’97. Dacă ești în căutarea unor jucării de construcție LEGO Marvel populare pentru copii de 8+ ani, avionul X-Jet al X-Men este cadoul perfect care să le ridice statutul de supereroi la noi înălțimi.Acest kit de construcție cu avion spectaculos, bazat pe aparatul X-Jet din X-Men ’97, va inspira nenumărate aventuri la mare înălțime cu minifigurinele Ci..
450LEI
Fără TVA:378LEI
Brand: Lego Model: 76279
Lego 76279 Marvel Masina de curse a lui SpidermanIubitorii aventurilor cu supereroi, ai minifigurinelor Marvel și ai vehiculelor cool vor fi uimiți de această jucărie construibilă LEGO® Marvel, care conține mașina Omului Păianjen, planorul lui Green Goblin și skateboardul lui Ghost-Spider. Mașina de curse a Omului Păianjen și Venom Green Goblin (76279) este o jucărie populară, ideală pentru a fi dăruită copiilor, fetelor și băieților de 7+ ani.Omul Păianjen, Ghost Spider și Venom Green Goblin sunt protagoniștii unor scene de luptă dinamice, în care folosesc diverse vehicule, arme și accesorii ..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 76277
Lego 76277 Marvel armura de robot a lui War MachineSetul de construcție LEGO® Marvel Armura de robot a lui War Machine (76277) include un robot construibil, complet articulat, pentru copii, fete și băieți de 6+ și conține lansatoare de piroane și o minifigurină pilot.Pieptul robotului se deschide pentru a dezvălui un cockpit pentru minifigurina pilot War Machine. Setul conține 3 lansatoare de piroane - unul pe umărul robotului și 2 pe brațe - și o cutie de stocare pe spate pentru muniție suplimentară. Această figurină Marvel are brațe, picioare și mâini articulate, astfel că fanii lui War Mach..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 76276
Lego 76276 Marvel armura de robot a lui VenomPlasează marile aventuri cu supereroi în mâinile fetițelor și băieților de 6+ ani cu setul LEGO® Marvel Armura de robot a lui Venom vs Miles Morales (76276). Copiii vor adora această jucărie de construcție și de acțiune, care include un robot Venom complet articulat, 2 minifigurine populare și accesorii cool, cu lansare de pânză de păianjen.Robotul construibil și articulat Venom are brațe, picioare și palme cu gheare articulate, suficient de mari pentru a cuprinde o minifigurină. Pieptul său se deschide pentru a dezvălui un cockpit pentru minifiguri..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 76275
Lego 76275 Marvel Urmarire pe motocicletaAcest set impresionant conține un ticălos transformat în Venom și pe Omul Păianjen pe motocicletă. LEGO® Marvel Urmărire pe motocicletă: Omul Păianjen vs Doc Ock (76275) este o jucărie construibilă plină cu elemente cool pentru fanii de 6 ani și mai mari ai supereroilor.Setul include minifigurinele LEGO Doc Ock și Omul Păianjen. Doc Ock are 4 tentacule lungi, flexibile și prezintă semnele distinctive ale lui Venom, care a pus stăpânire pe ticălos pentru a-l face și mai rău. Minifigurinele se pot prinde de alte elemente, cum ar fi un felinar, dinamită și..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Brand: Lego Model: 71809
Lego 71809 Ninjago Marele dragon EgaltCopiii de 8+ ani pot recrea aventuri palpitante din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de mari dimensiuni cu eroi Marele dragon Egalt (71809). Aceasta este prima jucărie Marele dragon din gama NINJAGO și conține picioare, coadă, cap și aripi din aluminiu articulate, un accesoriu sabie și un suport pentru săbiile katana pe spate.Această jucărie de aventură este însoțită de 5 minifigurine: războinicii ninja Lloyd, Sora și Nya, toți înarmați cu săbii, și di ticăloși, Lordul Ras, cu un ciocan, și Cinder, cu o sabie, astfel încât copiii..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Brand: Lego Model: 71808
Lego 71808 Ninjago Robotul de foc al lui KaiCopiii de 7+ ani pot recrea povești din sezonul 2 al serialului NINJAGO® Dragons Rising cu jucăria ninja Robotul stihie de foc al lui Kai (71808). Robotul are brațe și picioare articulate, care pot fi înclinate și răsucite pentru posturi de lupte impresionante, un cockpit pentru minifigurina ninja și o sabie mare de aur pentru a juca pe roluri bătălii împotriva Robotului lup.Acest robot personalizabil le permite totodată copiilor să-și construiască propriul robot! Picioarele, brațele și trunchiul detașabile pot fi combinate cu părți din alți 2 roboți..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 71807
Lego 71807 Ninjago Robotul tehnologic al SoreiFetele și băieții de 7+ ani pot recrea povești din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu jucăria de aventură Robotul stihie tehnologic al Sorei (71807). Spectaculosul robot are brațe și picioare articulate, astfel încât copiii le pot înclina și răsuci pentru posturi de luptă impresionante, plus o sabie mare, o lamă rotativă și un cockpit pentru a plasa minifigurina ninja la interior.Acest model în premieră de robot personalizabil le permite totodată copiilor să-și construiascăpropriul robot! Picioarele, brațele și trunchiul detașabi..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 71806
Lego 71806 Ninjago Robotul de pamant al lui ColeCopiii de 7+ ani pot recrea povești din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu jucăria de aventură Robotul stihie de pământ al lui Cole (71806). Spectaculosul robot include brațe și picioare articulate, care pot fi înclinate și răsucite pentru posturi de luptă impresionante, armura grea a lui Cole, un ciocan mare și un cockpit pentru a plasa minifigurina la interior.Acest model în premieră de robot personalizabil le permite totodată copiilor să-și construiască propriul robot! Picioarele, brațele și trunchiul detașabile pot fi combi..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 71805
Lego 71805 Ninjago Robotul lui JayFetele și băieții de 6+ ani pot interpreta scene de luptă impresionante din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu această jucărie de aventură Pachet de luptă robotul lui Jay (71805). Această jucărie de construcție ninja include o figurină robot cool, cu brațe, picioare și trunchi articulate, care mânuiește o sabie aurie și poate azvârli piroane din 2 lansatoare.Această jucărie ninja conține 4 minifigurine NINJAGO și multe accesorii. Jay este înarmat cu o sabie de aur, iar minifigurina Maestrul Lloyd are 2 săbii katana aurii. Războinicul cu ghea..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 71804
Lego 71804 Ninjago Robotul lui ArinJucăria ninja Robotul de luptă al lui Arin (71804) permite copiilor de 4+ ani să învețe să construiască pe măsură ce se alături eroilor lor ninja care încearcă să-și salveze prietenii dragoni. Această jucărie pentru joacă pe roluri include o figurină robot impresionantă pentru a-i inspira pe copii să recreeze aventuri palpitante din sezonul 2 al serialului TVNINJAGO® Dragons Rising.Acest set LEGO® include 2 minifigurine: Arin cu un accesoriu katana și un Războinic cu mască de lup cu un accesoriu sabie. Arin încape în figurina robot articulată, care mânuiește ..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 71803
Lego 71803 Ninjago atacul dragonului lui ArinFetele și băieții de 6 ani și mai mari pot recrea scenele lor favorite din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de construcție LEGO® Atacul dragonului zburător al lui Arin (71803). Copiii vor fi încântați să construiască prima jucărie de acțiune dragon LEGO® NINJAGO înainte de a apăsa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lansează în bătălii memorabile.Acest cadou cu dragon include 2 minifigurine: Dragonul zburător Arin, care are un accesoriu katana și sepoate urca pe spatele dragonului, și un Războinic cu mască ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 71802
Lego 71802 Ninjago atacul dragonului lui NyaFetele și băieții de 6 ani și mai mari pot recrea scene de acțiune din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de construcție LEGO® Atacul dragonului zburător al Nyei (71802). Copiii vor fi încântați să construiască prima jucărie de acțiune dragon LEGO NINJAGO înainte de a apăsa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lansează în acțiune.Acest set de construcție include 2 minifigurine: Dragonul zburător Nya, care este echipat cu o sabie katana și poate încălecamodelul dragon, și un Războinic cu gheare și mască de lup. ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 71801
Lego 71801 Ninjago atacul dragonului lui KaiFetele și băieții de 6 ani și mai mari pot recrea aventuri din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de construcție LEGO® Atacul dragonului zburător al lui Kai (71801). Copiii vor fi încântați să construiască primul dragon deacțiune LEGO NINJAGO și de a apăsa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lansează în acțiune.Acest set conține 2 minifigurine: Dragonul zburător Kai, care este echipat cu o sabie katana și poate încăleca figurina de acțiune dragon constr uibil, și un Gardian cu mască de lup, cu o arbaletă. Copi..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 71794
Lego 71794 Ninjago Robotii lui Lloyd si ArinCopiii de 9+ ani pot interpreta scene palpitante de antrenament și lupte din seria TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul Roboții din echipa ninja a lui Lloyd și Arin (71794). Acest set de construcție cu totul nou conține roboții articulați ai maestrului ninja Lloyd și discipolului său Arin, care pot fi combinați pentru a crea un robot mai mare și foarte înarmat pentru joacă nelimitată.5 minifigurine pentru lupte memorabileAcest set cu robot include 5 minifigurine. Maestrul ninja Lloyd este înarmat cu 2 săbii katana, iar discipolul său Arin are 2 s..
450LEI
Fără TVA:378LEI
Brand: Lego Model: 71786
Lego 71786 Ninjago Dragonul de gheata al lui ZaneSetul LEGO® NINJAGO® Creatura Dragon de gheață a lui Zane (71786) e plin cu tot ce au nevoie copii de 10+ ani pentru a se bucura de joacă pe roluri cu eroii lor ninja. Acest model NINJAGO 2-în-1 poate fi construit într-un dragon de gheață cu 6 picioare, coadă lungă, coarne și aripi cu lame de aur, apoi reconstruit într-un războinic dragon articulat, care stă pe 2 picioare și ține în mână o sabie mare de aur.Setul include 5 minifigurineSetul de construcție conține 5 minifigurine: Zane și Pixal, fiecare cu câte o sabie, pentru a duce lupte împotri..
530LEI
Fără TVA:445LEI
Brand: Lego Model: 71785
Lego 71785 Ninjago Robotul Titan al lui JayCopiii de 9+ ani vor fi încântați să se joace nonstop, închipuindu-și scene captivante de acțiune ninja cu setul de construcție LEGO® NINJAGO® Robotul Titan al lui Jay (71785). Robotul articulat include un cockpit pe piept pentru Jay, o sabie mare de dragon, 2 săbii katana și 2 lansatoare montate pe umerii acestuia.5 minifigurine pentru lupte memorabileAcest set de joc grozav pentru copii include 5 minifigurine: războinicii ninja Jay și Nya, fiecare înarmat cu câte o sabie, și războiniciiOs verzi Rege Os, Cavaler Os și Vânător Os, care au pr..
430LEI
Fără TVA:361LEI
Brand: Lego Model: 60431
Lego 60431 City Rover de explorareStrăbaterea unor lumi noi este joacă de copil cu acest set LEGO® City Rover de explorare spațială și viață extraterestră (60431) pentru copii de 6 ani și mai mari. Vehiculul robust de explorare spațială este dotat cu 6 anvelope mari și suspensie avansată pentru deplasarea pe terenul accidentat al planetelor. Copiii se pot alătura echipajului care cartografiază suprafața unei planete și pot descoperi gheizere stranii care aruncă jeturi de abur, precum și viață extraterestră. Acest set distractivinclude 2 minifigurine membru al echipajului și figurine robot și e..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 60430
Lego 60430 City Nava spatiala interstelaraIubitorii de aventuri în spațiu de 6 ani și mai mari se pot bucura de acțiune intergalactică palpitantă cu acest futurist set de joacă LEGO® City Navă spațială interstelară (60430) pentru copii. Nava spațială cu un singur loc este concepută pentru viteză. Copiii pot introduce grupul de baterii de jucărie pentru a activa motoarele principale extensibile și a porni în călătorii ultrarapide în spațiul cosmic îndepărtat. Setul mai conține și un robot-dronă care se transformă în rucsac cu propulsie pentru minifigurina membru al echipajului inclusă.Du-ți fan..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60429
Lego 60429 City Nava spatialaAlătură-te micului tău astronaut pentru aventuri nemaipomenite cu acest set de joc LEGO® City Navă spațială și descoperirea unui asteroid (60429) pentru copii de 4 ani și mai mari. Setul conține o navă spațială și 2 decoruri reprezentând o suprafață de asteroid, cu un laborator și o zonă de excavare cu o macara. Adaugă cele 2 minifigurine membru al echipajului, figurina extraterestru și meteoritul bogat în cristale, pentru joacă fantezistă și povești.Această jucărie ușor de construit pe tema spațiului este un cadou distractiv pentru copiii care adoră joaca fantezis..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60415
Lego 60415 City Urmarire cu masina de politieDezlănțuie distracția și entuziasmul acțiunii la mare viteză cu acest set cu mașină de poliție de jucărie pentru copii de 6 ani și mai mari. Setul LEGO® City Urmărire cu mașină de poliție și mașină puternică (60415) pentru fete și băieți conține omașină grozavă de intervenție a poliției și un vehicul pentru evadare, plus minifigurine polițist și infractoare, pentru joacă pe roluri și povești atractive.Acest set de construcție cu jucărie include un ghid de construcție ilustrat, ușor de urmat, ș i instrucțiuni digitale detaliate în aplicația LEGO Buil..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60411
Lego 60411 City Elicopter de pompieriTrimite imaginația copiilor spre cer cu jucăria LEGO® City Elicopter de pompieri (60411) pentru copii de 5 ani și mai mari. Setul include 2 lansatoare de elemente apă LEGO, rotoare mobile și o cabină grozavă pentru minifigurina pilot-pompier. Oferă-i eroului tău cotidian o lume de aventuri cu multă acțiune de luptă cu flăcările cu acest set de joc distractiv.Du copiii într-o călătorie de construcție captivantă cu aplicația LEGO Builder. În aplicație, aceștia pot explora și salva seturi de joacă, își pot monitoriza progresul construcției și pot apropia și ro..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60405
Lego 60405 City Elicopter de salvareAdu-i o bucurie eroului tău cotidian cu setul LEGO® City Elicopter de salvare de urgență (60405). Conceput pentru copii de 6 ani și mai mari, acest set include un elicopter cu un cockpit cool, rotoare care se învârt, un compartiment pentru încărcătură care se deschide și un vinci funcțional. Nu trebuie decât să adaugi minifigurinele excursionist, pilot și salvator, facla de semnalizare și un strop de imaginație și multe ore de joacă plină de acțiune sunt garantate.Du-ți copilul într-o aventură de construcție a unei jucării cu aplicația LEGO Builder. În aplic..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60402
Lego 60402 City Monster TruckCauți un set de joacă captivant pentru copii de 5+ ani? LEGO® City Monster truck albastru (60402) este o opțiune grozavă. Acest vehicul off-road e dotat cu cauciucuri uriașe și o structură robustă pentru a rezista sesiunilor de joacă pline de acțiune. Copilul tău se va distra de minune să conducă cu viteză și să încerce sărituri îndrăznețe cu o jucărie formidabilă, care include o minifigurină șofer pentru joacă fantezistă.Acest monster truck nu e doar o jucărie grozavă. Copiii vor avea parte și de o experiență de construcție distractivă, ajutați atât de un ghid de ..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 60401
Lego 60401 City Cilindru compactorDescoperă cel mai tare cilindru compactor din oraș! Cu anvelopele sale groase și rola de presare strălucitoare, setul LEGO® City Cilindru compactor de șantier (60401) este perfect pentru pasionații de camioane și vehicule pentru construcții. Asemenea vehiculului real, modelul din set are un far semnalizator și un cockpit pentru minifigurina pilot. Această jucărie distractivă stimulează creativitatea și imaginația copiilor de 5+ ani și poate fi combinat cu jucării similare (vândute separat) din gama LEGO City.Acest cilindru compactor nu asigură doar distracția ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60399
Lego 60399 City Masina de curseLEGO® City Mașină de curse verde (60399) deschide orizontul copiilor de 4+ către o lume a jocului creativ. Pregătește-te să-ți încurajezi micul pilot de curse și să savurezi magia sesiunilor de joacă împreună cu această mașină de curse LEGO, echipată cu anvelope sport și un spoiler cool pe spate. Acest set mai include și minifigurine fotograf și pilot de curse, plus un trofeu al câștigătorului pentru crearea de povești fanteziste.Acest set de joacă cu mașină ușor de construit este un cadou grozav pentru copiii de 4+ ani. Include un o cărămidă LEGO pentru începăto..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego 71768 Ninjago Motocicleta dragon Lego 71768 Ninjago Motocicleta dragon
-25 %
Brand: Lego Model: 71768
Lego 71768 Ninjago Motocicleta dragonSetul de joc LEGO® NINJAGO® Motocicleta-dragon aurie a lui Jay (71768) oferă fanilor ninja de șapte ani și mai mari tot ce au nevoie pentru a recrea scene captivante din seria TV NINJAGO: Crystallized. Această motocicletă NINJAGO are un cap de dragon auriu cu gură mobilă și panouri laterale aurii.Un set de construcție care va încânta fanii ninjaVehiculul ninja vine însoțit de două minifigurine: Dragonul auriu Jay, care poate fi consolidat cu un nunchuck auriu, arma sa elementală, și un set de aripi aurii împodobite cu țepi, și Războinicul Vengestone înarmat..
90LEI 120LEI
Fără TVA:76LEI
Brand: Lego Model: 42614
Lego 42614 Friends Magazinul de moda vintageInspiră micii constructori să se gândească la planetă în timp ce se delectează cu creații de modă cu această jucărie de dezvoltare socio-emoțională. Setul LEGO® Friends Magazin de modă vintage (42614), conceput pentru copii, fete și băieți de 6+ ani, include 3 personaje LEGO Friends, o figurină pisică și accesorii.Această jucărie permite fetelor și băieților creativi să spună o poveste despre Olly, Liann și Jordin care adoră să creeze ținute noi din haine vechi. Copiii pot ajuta personajele să spele și să recicleze în atelier hainele donate. Există o..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 42610
Lego 42610 Friends Petrecere cu karaokeAcesta este un cadou atractiv pentru fetele, băieții și copiii de 6 ani și mai mari, care adoră să cânte și să interpreteze roluri. Setul LEGO® Friends Petrecere cu karaoke (42610) include o scenă rotativă, microfoane, o zonă de relaxare și un aparat de granita, astfel încât copiii să creeze o poveste despre o petrecere de zi de naștere cu karaoke. Setul include 2 personaje LEGO® Friends, cu chipuri suplimentare pentru a le înfățișa cântând, o figurină gecko și multe accesorii.Acest kit de construcție dă viață jocului pe roluri pe măsură ce copiii interpr..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 681 (23 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.