Menu
Your Cart

Lego

Brand: Lego Model: 41727
Lego 41727 Friends Centru de salvare pentru cainiMicii iubitori de câini de 7 ani și mai mari se distrează de minune inventând propriile povești inspirate de cățeluși cu această jucărie LEGO® Friends Centru de salvare pentru câini (41727). Setul include tot ce au nevoie copiii pentru a îngriji câinii care așteaptă să fie adoptați. Iubitoarea de animale Autumn știe că și prietenul ei Zac adoră câinii, așa că l-a invitat s-o însoțească. Copiii vor fi entuziasmați să ajute personajele să spele, să perie și să hrănească câinii. Setul include și multe zone de joacă, inclusiv o zonă de exerciții și ..
300LEI
Fără TVA:252LEI
Lego 10311 Icons Orhidee Lego 10311 Icons Orhidee
Nou Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10311
Lego 10311 Icons OrhideeBucură-te de un proiect de construcție conștientă și creează un frumos exponat cu plante pentru locuința ta, cu acest proiect de construcție LEGO® Orhidee (10311) pentru adulți. Meșterește pe îndelete toate detaliile florilor albe și roz și ale vazei. Inspirat de o orhidee reală, modelul are 5 frunze la bază și 2 rădăcini la suprafață pentru a crea un exponat autentic. Construiește vaza albastră cu caneluri și umple-o cu elemente LEGO maro pentru a recrea amestecul de scoarță de copac în care cresc orhideele adevărate.Personalizează exponatulPoziționează orhideea într-o..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 10280
Lego 10280 Icons buchet de floriA oferi și a primi flori frumoase este un prilej de bucurie. Dacă ești în căutarea unui cadou floral insolit, Buchetul de flori LEGO® (10280) este o alegere inspirată. Fie că îl dăruiești unei persoane dragi sau că ești în căutarea unui nou proiect creativ, acest kit de construcție de model buchet de flori îți permite să te relaxezi, să te deconectezi și să creezi ceva minunat. Când este finalizat, impresionantul exponat de flori conferă o notă de veselie și culoare oricărei încăperi. Tulpinile reglabile fac ca aranjamentul să fie ușor de potrivit în orice vază ..
310LEI
Fără TVA:261LEI
Brand: Lego Model: 60330
Lego 60330 City SpitalAcest set de joc LEGO® City Spital (60330) este plin de elemente inspiratoare pentru joacă fantezistă, inclusiv o recepție cu un spațiu de joacă pentru copii, salon pentru noile mămici, WC și o cameră pentru teste RMN. De asemenea, setul include o ambulanță și un elicopter de salvare precum și Plăci de drum pentru a conecta setul la alte seturi LEGO, plus 12 minifigurine ce includ 4 personaje din serialul TV LEGO City Adventures.Instrucțiuni de construcție tipărite și digitaleAcest set deconstrucție LEGO include un ghid de construcție pas cu pas tipărit și instrucțiuni de..
550LEI
Fără TVA:462LEI
Brand: Lego Model: 43213
Lego 43213 Disney Cartea povestii Mica sirenaDistracția fără sfârșit îi așteaptă pe fanii de 5 ani și mai mari ai filmului Disney Mica sirenă în setul LEGO® | Disney Cartea poveștii Mica sirenă (43213). Bazat pe filmul de lung metraj Mica sirenă ce urmează să fie lansat, setul conține 3 secțiuni: bârlogul Ursulei cu un tron-cochilie pliabil; biblioteca Prințului Eric cu o carte și o hartă ascunse; și peștera lui Ariel cu o statuie rotativă și o cheie. Aplicația LEGO Builder îi ghidează pe copii într-o aventură de construcție accesibilă și intuitivă, în care aceștia pot apropia și roti modelele..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 21240
Lego 21240 Minecraft Aventura din mlastinaOferă jucătorilor Minecraft® de 7 ani și mai mari o mlaștină plină de joacă creativă, dinamică, interactivă cu setul LEGO® Minecraft® – Aventură în mlaștină (21240).Jucărie Minecraft plină de distracție pentru construcție și explorareAșază emoțiile creative din Minecraft în mâinile copiilor cu versiunea fizică a periculosului biom al mlaștinii. Această jucărie adaptabilă o include pe Alex, personaj cunoscut și îndrăgit din Minecraft, care se aventurează prin nămol și printre mangrove. Pe lângă oportunitățile de a construi creativ, setul include și 2 mo..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Brand: Lego Model: 10993
Lego 10993 Duplo Casa din copac 3in1Micii aventurieri de 3 ani și mai mari descoperă nenumărate moduri de a se distra în timp ce explorează jucăria LEGO® DUPLO® Casa din copac 3 în 1 (10993). Acest set oferă o mulțime de dotări de descoperit și o experiență de construcție creativă, putând fi reconstruit în 3 moduri diferite.Învățarea pe bază de joacă dezvoltă imaginațiaCopiii construiesc cea mai spectaculoasă zonă de joacă plină de aventuri, cu 3 niveluri, un tobogan super lung și un pod instabil pe care să-l traverseze. Dacă se adună norii de ploaie, modelul poate fi reconfigurat într-o casă ..
450LEI
Fără TVA:378LEI
Brand: Lego Model: 10313
Lego 10313 Icons Buchet de flori de campSă oferi și să primești flori aduce mereu bucurie, dar LEGO® Icons Buchet de flori de câmp (10313) adaugă o notă creativă acestui cadou atemporal. Ce-ar fi să sărbătorești următoarea ocazie specială trimițând unei persoane dragi flori care nu se vor ofili niciodată și care nu au nevoie de apă?Lasă creativitatea să înfloreascăRealizat în totalitate din piese LEGO complexe, Buchetul de flori de câmp conține 8 tipuri de flori cu tulpini reglabile. Începătorii în cultivarea florilor și iubitorii de flori pot petrece ore întregi construind și identificând flo..
310LEI
Fără TVA:261LEI
Brand: Lego Model: 76255
Lego Marvel 76255 Nava noilor GardieniLEGO® Marvel Nava noilor Gardieni (76225) plasează în mâinile copiilor vehiculul-vedetă din filmul Gardienii Galaxiei Vol.3, produs de Marvel Studios. Concepută pentru joacă și etalare, această navă spațială impresionantă îi poartă pe copiii de 10+ ani într-un univers al jocului fantezist.3 nave spațiale în 1Această navă spațială construibilă este pe atât de uimitoare pe cât arată. Are o carlingă cu deschidere și spațiu pentru 3 minifigurine, un compartiment secret pentru o altă minifigurină, magazii pentru arme și accesorii și 2 nave mai mici care se desp..
650LEI
Fără TVA:546LEI
Brand: Lego Model: 76254
Lego Marvel 76254 Nava lui Baby RocketNavă spațială cu supereroi din producția Gardienii Galaxiei Vol. 3, de la Marvel Studios. LEGO® Marvel Nava lui Baby Rocket (76254) îi va purta pe copiii de 8+ ani în nenumărate aventuri fanteziste.Rocket în spațiu!Această jucărie construibilă recreează nava spațială pe care Baby Rocket o folosește să scape de creatorii săi în film. Nava are o carlingă cu deschidere, mecanism de aterizare ajustabil și 2 lansatoare de piroane. Pe lângă figurina Baby Rocket, setul include o minifigurină Rocket adult pentru a inspira și mai multă acțiune cu Gardienii Galaxiei..
180LEI
Fără TVA:151LEI
Lego Marvel 76253 Cartierul general al Gardienilor Galaxiei Lego Marvel 76253 Cartierul general al Gardienilor Galaxiei
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 76253
Lego Marvel 76253 Cartierul general al Gardienilor GalaxieiPlasează acțiunea din producția Gardienii Galaxiei Vol. 3, de la Marvel Studios, în mâinile copiilor de 7 ani și mai mari cu setul LEGO® Marvel Cartierul general al Gardienilor Galaxiei (76253).Aventurile încep aici!Fanii filmelor Marvel vor recunoaște această bază a supereroilor din producția Marvel Studios Gardienii Galaxiei Vol. 3. În interior se află instrumente, sisteme tehnologice și o masă la care minifigurinele Groot și Star-Lord plănuiesc următoarea misiune palpitantă. Pentru mai multă distracție digitală, copiii pot descărca ..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Brand: Lego Model: 43217
Lego Disney 43217 Casa din filmul UPAventura îi așteaptă pe fanii Disney de 9 ani și mai mari în setul LEGO® ǀ Disney și Pixar Casa din filmul „Up” (43217). Setul, care va stârni interesul tuturor, include o secțiune detaliată a casei emblematice, cu un horn și baloane, 2 minifigurine LEGO, o figurină LEGO câine, un rucsac pentru explorări în sălbăticie și o carte de aventuri. Copiii se pot bucura de o aventură de construcție accesibilă și intuitivă cu aplicația LEGO Builder, care le permite să apropie și să rotească modelele în 3D, să salveze seturi și să-și monitorizeze progresul.Amintiri uș..
280LEI
Fără TVA:235LEI
Brand: Lego Model: 43212
Lego Disney 43212 Tren aniversarÎncântă-i pe micii iubitori de trenuri de 4+ ani cu o jucărie construibilă care va stârni interesul tuturor. Setul LEGO® ǀ Disney: Tren aniversar Disney (43212) include o gară, o locomotivă, 3 vagoane alegorice și 6 minifigurine LEGO: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Moana, Peter Pan, Tinker Bell și Woody. Tu și copiii tăi vă puteți bucura de o aventură de construcție intuitivă cu aplicația LEGO Builder, care include instrumente de apropiere și rotire pentru ca micuții să-și poate vedea modelul în timp ce-l construiesc.Creează, imaginează, dezvoltăAcest set 4+ stimul..
210LEI
Fără TVA:176LEI
Brand: Lego Model: 43211
Lego Disney 43211 Castelul AuroreiBucură micuții de 4+ ani și stimulează-le abilitățile de construcție cu setul LEGO® ǀ Disney Castelul Aurorei (43211). Acesta include un castel cu un tobogan și scări, 3 figurine minipăpușă LEGO și 2 construcții mai mici. Oferă constructorilor și mai mici o aventură de construcție ușoară și intuitivă cu aplicația LEGO Builder. În aplicație, pot apropia și roti modelele în 3D, salva seturi și își pot monitoriza propriul progres. Construiește, joacă-te, imaginează, crește Acest set 4+ stimulează încrederea în sine a copiilor printr-o experiență de joacă dis..
230LEI
Fără TVA:193LEI
Brand: Lego Model: 41735
Lego Friends 41735 Casuta mobilaCu setul LEGO® Friends Căsuță mobilă (41735) pentru copii de 7+ ani, aventurile creative sunt ușor de construit. Mașina tractează căsuța și are locuri pentru 3 personaje minipăpuși. Casa se deschide pentru a dezvălui baia, bucătăria și dormitoarele și conține și accesorii – inclusiv un foc de tabără – pentru ca cei mici să-și imagineze propriile povești de camping. Copiii vor adora să se familiarizeze cu personajele și hobby-urile lor. Leo a adus gustări făcute în casă, iar Liann e nerăbdătoaresă schițeze portretele animalelor de companie ale prietenilor în minu..
330LEI
Fără TVA:277LEI
Brand: Lego Model: 76915
Lego Speed 76915 Pagani UtopiaModelul construibil LEGO® Speed Champions Pagani Utopia (76915) surprinde sclipitor designul deosebit al spectaculoasei hipermașini italiene. Pagani și LEGO au colaborat pentru prima oară ca să ofere pasionaților de mașini și copiilor de 9 ani și mai mari ocazia să colecționeze, să construiască și să etaleze acest model incredibil.Construiește-ți propriul PaganiHipermașina Pagani de colecție include multe dotări autentice din versiunea reală: sistemul caracteristic din 4 țevi centrale de eșapament, caroseria aerodinamică, grilajul frontal lat, liniile arcuite de d..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Brand: Lego Model: 76914
Lego Speed 76914 Ferrari 812Kitul de construcție LEGO® Speed Champions Ferrari 812 Competizione (76914) captează întreaga forță și performanță a mașinii sport de ediție limitată din viața reală. Copiii de 9 ani și mai mari și pasionații de mașini pot, pentru prima oară până acum, să colecționeze, să construiască și să etaleze acest model impresionant.Construiește-ți propriul FerrariAcest Ferrari roșu de jucărie impresionează prin numeroasele detalii autentice incluse: banda galbenă care străbate mașina de la un capăt la celălalt, dunga neagră de pe capotă, spoilerul ridicat, generatoarele vort..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Brand: Lego Model: 43220
Lego Disney 43220 Carte de povesti Peter PanPovești nenumărate îi așteaptă pe fanii Disney și ai lui Peter Pan de 5+ ani în setul LEGO® ǀ Disney Aventura din cartea de povești a lui Peter Pan și a lui Wendy (43220). Cartea se bazează pe viitorul film Peter Pan și Wendy și conține casa familiei Darling cu un dormitor, Big Ben, ascunzătoarea Băieților pierduți, Insula Skull, o navă de pirați, 3 figurine micropăpușă LEGO, o figurină animal LEGO și o cheie. Aplicația LEGO Builder îi va ghida pe copii într-o aventură de construcție accesibilăși intuitivă, care le permite să apropie și să rotească m..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 43219
Lego Disney 43219 Castele creativeInspiră copiii de 6 ani și mai mari cu setul LEGO® ǀ Disney: Castele creative Disney Princess​ (43219). Acest set cu jucărie construibilă include o combinație de piese emblematice și standard, figurinele micropăpușă reprezentând personajele Disney Belle și Cenușăreasa, 2 figurine LEGO Lumiere și Gus, plus 2 postere cu instrucțiuni pentru a încuraja construitul alături de familie și prieteni. Pe măsură ce construiesc, copiii pot găsi îndrumare în aplicația LEGO Builder, pentru a avea o aventură de construcție accesibilă și intuitivă. Pot apropia și roti mo..
180LEI
Fără TVA:151LEI
Brand: Lego Model: 42153
Lego Technic 42153 Nascar Chevrolet Camaro ZL1Iată un proiect antrenant pentru copiii de 9 ani și mai mari care adoră mașinile de curse! Aceștia vor adora să asimileze noi abilități pe măsură ce construiesc detaliile modelului LEGO® Technic NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 (42153). Apoi îi pot explora dotările realiste, cum ar fi direcția, capota care se deschide și motorul V8 cu pistoane mobile. Acest model de jucărie arată spectaculos și etalat și este un mod grozav prin care fanii NASCAR își pot sărbători pasiunea prin joacă.Experiența supremă de construcțieCu aplicația LEGO ..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 31140
Lego creator 31140 unicorn magicCopiii plini de imaginație de 7+ ani vor fi transportați într-un tărâm mitic, unde vor trăi experiențe fascinante, cu acest set de construcție 3 în 1 Unicorn magic (31140). Setul include un unicorn cu un corn auriu, o coadă colorată, picioare și copite articulate. Unicornul poate fi așezat în 2 poziții: stând pe cele 4 picioare sau ridicat pe cele 2 picioare din spate pentru o postură impresionantă și etalat pe stativul cu curcubeu din set.Construiește animale colorate din cărămizi LEGO®Acțiunea mitică nu se termină niciodată cu cele 3 creaturi magice din acest ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 31139
Lego creator 31139 Casa primitoareCopiii de 8+ vor fi încântați să transpună în joaca lor povești distractive cu acest impresionant set LEGO® Creator 3 în 1 Casă primitoare (31139). Setul include o casă de familie cu 4 încăperi: o bucătărie, o sufragerie, un dormitor matrimonial și un dormitor pentru copii, plus o terasă în grădină. Casa se deschide în mijloc pentru a oferi copiilor și mai multe opțiuni de joacă.Jucării amuzante care îi încântă pe micii constructoriCopiii au opțiunea de a crea 3 case LEGO diferite cu acest set minunat. Ei pot construi o casă de familie cu 2 niveluri și o teras..
310LEI
Fără TVA:261LEI
Brand: Lego Model: 31136
Lego creator 31136 Papagal exoticMicii constructori și pasionații de animale de 7+ ani vor străbate pădurea tropicală pentru povești pline de acțiune cu setul de construcție LEGO® Creator 3 în 1 Papagal exotic (31136). Setul include un papagal colorat, care își poate roti complet corpul în timp ce stă pe o ramură de copac și-și mișcă aripile și coada.Jucării 3 în 1 care inițiază distracția creativăCu acest fantastic set LEGO 3 în 1, copiii au ocazia să construiască 3 animale exotice diferite. Ei pot construi un papagal colorat care stă pe o ramură de copac sau pot reconstrui papagalul într-un ..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Brand: Lego Model: 31135
Lego Creator 31135 MotocicletaCopiii și iubitorii de vehicule cool de 8+ ani se pot bucura de ore nesfârșite de curse cu acest splendid set de joc LEGO® Creator 3 în 1 Motocicletă vintage (31135). Motocicleta clasică de jucărie are ghidon, roată frontală mobilă, faruri, o țeavă de eșapament voluminoasă și un picior de sprijin pentru a fi etalată.Jucării distractive pentru pasionații de vehicule super rapideFanii LEGO au ocazia să aleagă 3 experiențe de construcție și joacă cu acest set Creator 3 în 1. Ei pot construi impresionanta Motocicletă vintage, pe care apoi o pot reconstrui într-o motoc..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 31134
Lego creator 31134 Naveta spatialaIubitorii de aventuri în spațiu de 6+ ani vor savura momente palpitante de acțiune intergalactică cu setul de joacă LEGO® Creator 3 în 1 Navetă spațială (31134). Setul conține o navetă spațială cu o trapă mobilă, care conține un satelit conectat la un braț extensibil. Pentru mai multă distracție, satelitul poate fi desprins.Cadouri pentru iubitorii spațiuluiAcest set LEGO Creator 3 în 1 oferă iubitorilor spațiului 3 experiențe diferite de construcție și joacă. Aceștia pot construi o navetă spațială, pe care o pot reconstrui apoi într-o figurină astronaut artic..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 10984
Lego Duplo 10984 Gradina organicaLasă-te captivat de natură alături de micul tău curios cu jucăria LEGO® DUPLO® Prima mea grădină ecologică (10984). Acest set e plin de dotări care să-i ajute pe părinți să inițieze conversații despre ce crește în grădină și să le prezinte copiilor ideea de ecosistem. Degețelele celor mici au multe de explorat, incluzând o roșie, un morcov și un pepene, copaci, flori, animale sălbatice și cărămizi reprezentând condiții meteo. Când joaca se oprește, totul poate fi strâns în cutia de cărămizi LEGO DUPLO.Jucării care stimulează învățarea copiilorSeturile LEGO DUPL..
220LEI
Fără TVA:185LEI
Brand: Lego Model: 10983
Lego Duplo 10983 Piata de produse bioInițiază-i pe cei mici în joaca de-a cumpărăturile cu jucăria LEGO® DUPLO® Prima mea piață de produse bio (10983). Această simpatică piață agricolă le permite copiilor să recreeze lumea reală atunci când cântăresc produsele pe cântar, plătesc cu monede diferite sume și își transportă alimentele acasă într-o pungă textilă adorabilă.Jucării educative care pun distracția în prim-planCopiii învață despre echilibru atunci când stivuiesc ridichea, căpșuna, lămâia și pepenele. Toate seturile LEGO DUPLO sunt concepute pentru a dezvolta exprimarea de sine. În acesta..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 10982
Lego Duplo Tractorul cu fructe si legume 10982Jucăria LEGO® DUPLO® Primul meu tractor cu fructe și legume (10982) oferă multe modalități distractive de a extinde învățarea celor mici. Preșcolarii se alătură fermierului care își recoltează fructele și legumele cu tractorul ce poate fi condus și 3 remorci. Copiii de 18 luni și mai mari își perfecționează abilitățile motorii în vreme ce învață cum  fructele și legumele se dezvoltă viguros și să „crească” plantele prin stivuirea cărămizilor. Totodată, preșcolarii se pot distra grozav sortând culorile prin așezarea fiecărei plante în remo..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10981
Lego Duplo morcov 10981Copiii mici vor petrece momente distractive învățând despre stilul de viață sănătos și despre cum cresc plantele cu jucăria educativă LEGO® DUPLO® Primul meu morcov care crește (10981). Acest set colorat este conceput să-i inițieze cu blândețe pe micuții de 18 luni și mai mari în stilul de viață independent prin îngrijirea morcovului și stivuirea cărămizilor pentru a face morcovul să crească. Lasă-i pe preșcolari să preia controlul asupra condițiilor meteo cu cărămizile de soare și nori de ploaie, oferind astfel plantei cele necesare pentru a prospera. Dacă planta a..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 10791
Lego Marvel Sediul mobil al echipei lui Spidey 10791Personajele și vehiculele clasice fac din LEGO® Marvel Sediul mobil al echipei lui Spidey (10791) cadoul ideal pentru copiii de 4+ ani.Vehicule pentru supereroiSetul include 5 minifigurine – Spidey, Păianjenul-Fantomă, Miles Morales, Pantera neagră și Rinocer – precum și un sediu construibil pentru Spidey și echipă. Sediul mobil are un cockpit cu deschidere și o ușă în spate, prin care o mașină decapotabilă și un ATV pot intra și ieși. Rinocerul e echipat cu un lansator de ouă. Ținta lui e o băcănie, care conține muniție din belșug pentru o l..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 592 (20 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.