Menu
Your Cart

Lego

Brand: Lego Model: 41688
Lego Friends 41688 Rulota magicaCauți un cadou pentru un copil pasionat de vehicule neconvenționale? Încântă-l cu LEGO® Friends (41688) Rulota magică. Acest set de joc valoros constă dintr-o jucărie rulotă pentru copii, un cort al ghicitoarei, 2 minipăpuși și figurine cal și bufniță.Detalii fermecătoareRulota trasă de cal e plină de elemente tradiționale, cum ar fi obloanele simpatice cu zăbrele și un felinar de modă veche. Acoperișul este articulat lateral pentru a permite copiilor să exploreze locuința. În interior vor găsi un pat, o bucătărie cu aragaz și o masă la care pot mânca. Apoi pot ..
240LEI
Fără TVA:202LEI
Brand: Lego Model: 41687
Lego Friends 41687 Chioscuri magice in parcul de distractiiAdu distracția târgului în camera copiilor cu setul Chioșcuri magice în parcul de distracții (41687). Include o mulțime de elemente creative precum chioșc de înghețată, căruț mobil de pictat fețe, fereastră pentru bilete și turnichete - exact ca un carnaval real. Există chiar și un truc magic de levitație!Plin de elemente distractiveSetul vine cu o micropăpușă și 2 minipăpuși îmbrăcate în costumații magice - 1 cu fața pictată și 1 cu pelerină de magician. Micuții își pot imagina că merg la târg, că lucrează la târg sau că sunt magicien..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 41682
Lego Friends 41682 Scoala orasului HeartlakePermite copiilor să recreeze ziua perfectă la școală, cu Școala orașului Heartlake (41682). În această clădire frumoasă, copiii pot recrea o zi la școală, pot petrece timp cu prietenii, pot participa la lecțiile preferate și se pot juca de-a profesorul.Ca o școală adevărată în miniaturăPe cele 2 etaje ale acestui model se află un laborator științific cu un microscop și o gărgăriță de studiat, săli de clasă de artă, teatru și muzică, având și un cufăr cu costume creative și o selecție de instrumente. Copiii pot petrece timp cu prietenii la cantina car..
350LEI
Fără TVA:294LEI
Brand: Lego Model: 41681
Lego Friends 41681 Furgoneta de camping si barca cu panzeMicii constructori își pot explora iubirea pentru natură cu LEGO® Friends (41681) Furgoneta de camping și Barca cu pânze. Acest set este plin de dotări, așa că imaginația copiilor își va lua zborul, fiind cufundați ore în șir în joaca creativă în natură.Nenumărate moduri de joacăFurgoneta colorată de camping e plină de detalii de explorat, și are o cutie pe acoperiș plină de accesorii de descărcat. Acoperișul frontal e detașabil pentru un acces ușor în cabină, acoperișul principal e articulat, iar copiii pot scoate ușor sacii de dormit p..
240LEI
Fără TVA:202LEI
Brand: Lego Model: 41679
Lego Friends 41679 Casa din padureCaptivează copiii iubitori de natură timp de ore în șir cu Casa din pădure (41679). Copiii care adoră să se joace cu căsuțe vor fi încântați să exploreze camerele drăguțe și detaliile, petrecând timp cu LEGO® Friends Mia și familia ei.Plină de detalii pentru joacă imaginativăAceastă casă în copac construibilă LEGO Friends este plină de dotări, pentru o joacă captivantă. În interior este o zonă de dormit, o toaletă și o intrare, precum și o chiuvetă. În exterior este un patio cu o canapea și un grătar. Este inclusă o scenă de râu și un model de caiac separat, a..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 41677
Lego Friends 41677 Cascada din padurePermite micilor iubitori de aer liber să aducă înăuntru pasiunea pentru natură cu LEGO® Friends (41677) Cascada din pădure, unde își pot imagina că explorează pădurea cu prietenii.Aventuri la fiecare colțAvând o scenă frumoasă cu cascadă, această jucărie pădure le include pe LEGO Friends Andrea și Olivia pentru joacă pe roluri distractivă, plus detalii cool precum o bezea pe băț și un foc pentru a inspira povești creative cu final deschis. Copiii vor adora să fie exploratori, descoperind bijuteria din spatele jucăriei cascadă articulată. Având dimensiuni co..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 41441
Lego Friends 41441 Dresaj de cai si remorcaPermite micuților să deprindă abilități de construcție explorând iubirea pentru animale cu LEGO® Friends (41441) Dresajul de cai și remorca . Această jucărie colorată de construcție de fermă vine cu o mașină, remorcă pentru cai, grajduri, roabă, 2 minipăpuși, o jucărie cal și o figurină mânz.Un început fenomenalAcest set 4+ este plin de detalii pentru a garanta micuților o experiență grozavă de joacă. Fiecare pungă de cărămizi conține un model și un personaj, pentru joacă în timpul construcției! Acest cadou creativ mai vine cu 2 Cărămizi pentru începă..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 21176
Lego Minecraft 21176 Monstrul din junglaNimeni nu este în siguranță în junglă cu LEGO® Minecraft™ (21176) Monstrul din junglă. Acest set creativ de construcție și joacă include indispensabilul monstru, plus o serie de personaje și elemente Minecraft cool.Gigantul suprem din jungla MinecraftJucătorii de Minecraft vor fi încântați să pună mâna pe această bestie mare și iute la mânie. Cu capul său masiv și mobil, gura care se deschide și brațul făcut pentru a zdrobi, Monstrul din junglă este megastarul junglei Minecraft. Pentru a încuraja o varietate distractivă de moduri imaginative de joacă, se..
220LEI
Fără TVA:185LEI
Lego Minecraft 21173 Turnul de telecomunicatii Lego Minecraft 21173 Turnul de telecomunicatii
Nou Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21173
Lego Minecraft 21173 Turnul de telecomunicatiiLEGO® Minecraft™ (21173) Turnul de telecomunicații este plin de acțiune autentică și medii diverse pe care copiii pasionați de Minecraft le pot reconfigura iar și iar pentru aventuri nesfârșite printre nori.Creativitate Minecraft până la cerCopiii folosesc elemente Minecraft autentice și cool pentru a zbura spre cer și a construi o casă plutitoare de fierar, un turn înalt și o insulă cu grădină. Posibilitățile de joacă variază de la cultivarea legumelor la luptele cu fantomele zburătoare.Acest set de joc plin de accesorii este reconfigurabil l..
300LEI
Fără TVA:252LEI
Brand: Lego Model: 21172
Lego Minecraft 21172 Portalul ruinatLEGO® Minecraft™ (21172) Portalul ruinat duce pasiunea pentru joc a fanilor Minecraft într-o altă dimensiune.Aventură Minecraft în portalul spre Nether-ul încinsCopiii au misiunea de a-l ajuta pe Steve, personajul emblematic Minecraft, să creeze armura supremă. Dar mai întâi trebuie să depășească o serie de provocări creative și aventuri pline de acțiune. Având un portal, unul dintre elementele cele mai pasionante din Minecraft, această jucărie distractivă include comenzi manuale pentru aactiva și a dezactiva poarta de acces primejdioasă și interdimensională..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 21171
Lego Minecraft 21171 Grajdul pentru caiLEGO® Minecraft™ (21171) Grajdul pentru cai combină toată distracția și aventura popularului joc online cu posibilitățile creative nesfârșite ale cărămizilor LEGO și cu bucuria de a îngriji cai.Joacă creativă la grajdul MinecraftCopiii care adoră să creeze, să personalizeze și să dea frâu liber imaginației se vor îndrăgosti de acest set versatil LEGO Minecraft. Grajdul are uși cu deschidere și are detalii Minecraft autentice, precum morcovul de aur și armura de diamant. Există cai de hrănit și de îngrijit, o cursă cu obstacole de proiectat și un călă..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10946
Lego Duplo 10946 Aventura cu rulota de vacanta a familieiJucăria LEGO® DUPLO® Town (10946) Aventură cu rulota de vacanță a familiei este plină de activități și oportunități de învățare pe care părinții și copilașii le pot împărtăși.Distracție în aer liber cu familia pentru joacă pe roluriFă o excursie de camping în pădure cu copilașul tău și împărtășește o mulțime de activități distractive în familie. 3 dintre figurinele prietenoase încap în interiorul rulotei cu jumătatea de sus detașabilă, pentru un acces ușor. Echipamentul se așează pe acoperiș, oferind distracție din plin în timp furgoneta..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 10945
Lego Duplo 10945 Autogunoiera si reciclareLEGO® DUPLO® Town Autogunoieră și reciclare (10945) este un set de joc versatil și plin de culoare, plin de elemente pentru a construi abilități în timpul jocului.Set de joc de reciclare cu activități din plinCopiii mici au atât de multe de făcut și de învățat alăturându-se celor 2 figurine DUPLO pentru o varietate de activități de reciclare. Exersează sortarea după culoare punând pungile colorate în pubelele corespunzătoare; dezvoltă abilități motorii fine cu capacele pubelelor cu deschidere și închidere și cu camion de gunoi ce se poat..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10776
Lego Duplo 10776 Statia si camionul de pompieri ale lui Mickey MouseDezvoltă abilitățile de construcție ale celor mici cu acest set LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends (10776) - LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends - Stația și camionul de pompieri ale lui Mickey și prietenilor săi. Acest set detaliat, perfect pentru copiii de 4 ani și mai mari care construiesc și se joacă alături de prieteni, le permite să-și trăiască pasiunea de pompier cu Mickey Mouse și prietenii lui de la Disney.Învață să construieștiAcest set stație de pompieri LEGO 4+ este plin de elemente și funcții captivante, plus 2 Cărămi..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 10774
Lego Duplo 10774 Racheta spatiala a lui Mickey MouseStimulează imaginația copiilor cu acest set LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends (10774) Racheta spațială a lui Mickey Mouse și Minnie Mouse . Cu o navă spațială și o stație spațială cu deschidere, setul permite copiilor de 4 ani și mai mari să călătorească în spațiu alături de Mickey Mouse și Minnie Mouse Disney.Conceput pentru construcție și joacăAcest set spațial LEGO 4+ este plin de activități distractive de dezvoltare pentru a ajuta copiii să aibă o experiență grozavă de joacă. Fiecare pungă cu cărămizi conține un model complet pe care copi..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10773
Lego Duplo 10773 Magazinul cu inghetata al lui Minnie MouseÎncurajează dezvoltarea abilităților de construcție ale copiilor cu acest set LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends (10773) Magazinul cu înghețată al lui Minnie Mouse , un set distractiv pentru copii de 4 ani și mai mari, plin de activități de dezvoltare care stimulează concentrarea și abilitățile de rezolvare a problemelor și încurajează reziliența în timpul jocului.Conceput pentru construcție și joacă imediatăAcest set de magazin LEGO 4+ este plin de elemente pentru a ajuta copiii să aibă o experiență grozavă de joacă. Fiecare pungă conț..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10772
Lego Duplo 10772 Avionul cu elice al lui MIckey MouseStimulează dezvoltarea abilităților de construcție ale copiilor cu acest set LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends (10772) Avionul cu elice al lui Mickey Mouse pentru copii de 4 ani și mai mari, perfect pentru a uimi prietenii pe terenul de joacă. Include un avion, 2 construcții mici și o plăcuță exclusivă cu silueta lui Mickey, iar copiii se pot alătura lui Mickey Mouse Disney pentru distracție la înălțime.O construcție și o joacă ușoarăAcest set de avion LEGO 4+ este plin de elemente captivante pentru a asigura o experiență minunată de joacă p..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 76190
Lego Marvel 76190 Iron Monger se dezlantuieMicii super-eroi au parte de acțiune intensă de luptă, bucurându-se în același timp de joacă pe roluri imaginativă fără sfârșit cu formidabilul set Iron Monger se dezlănțuie Iron Monger se dezlănțuie).Robot gigantic Iron MongerBazată pe scene clasice din primul film Iron Man al Studiourilor Marvel, această jucărie de construcție pasionantă și captivantă lansează imaginația copiilor în aventuri epice cu una dintre cele mai emblematice creații Marvel - robotul Iron Monger. Reactorul arc al robotului strălucește în timp ce copiii răsucesc, rotesc și regl..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 76189
Lego Marvel 76189 Infruntarea dintre Captain America si HydraAjută micii super-eroi să dezvolte abilități de construcție creativă cu acest set de joc clasic LEGO® Marvel. LEGO Marvel (76189) Înfruntarea dintre Captain America și Hydra este concepută special pentru copii de 4 ani și mai mari. Încurajează joaca împreună și promovează beneficii de dezvoltare.Un super început pentru micii eroi de acțiuneConcepute pentru micii constructori, seturile 4+ sunt pline de detalii captivante pentru a garanta că micuții vor avea parte de o experiență grozavă de joacă. În interiorul cutiei, fiecare pungă cu..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 76186
Lego Marvel 76186 Nava libelula a Panterei NegreMicii super-eroi pot recrea acțiunea de luptă la înălțime din Răzbunătorii: Sfârșitul jocului a Studiourilor Marvel cu LEGO® Marvel (76186) Nava libelulă a Panterei negre - una dintre cele mai emblematice aeronave din filmele Marvel.Aeronave de luptă superioare pentru super-eroiAceastă recreere autentică a legendarei aeronave a Panterei negre este un set remarcabil, conceput pentru a oferi copiilor cele mai grozave construcții și exponate. Nava fantezistă din Wakanda include 4 aripi reglabile - care se mișcă înainte, înapoi, în sus și în jos - 2 ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 71754
Lego Ninjago 71754 Dragon de apaCopiii pot juca poveștile incredibile din serialul de televiziune NINJAGO®: Seabound, cu acest set de joc Dragon de apă extrem de detaliat (71754). Impresionanta jucărie dragon are cap, maxilar, picioare, gât și aripi poziționabile, și o coadă mobilă ce poate fi folosită ca armă, pentru a impulsiona ore întregi de joacă plină de beneficii pentru cei mici.Jucării premium pentru copiiJucăria dragon vine cu 5 minifigurine: NRG Nya, Zane Scuba cu papuci de scafandru, Prințul Kalmaar și 2 Păzitori Maaray periculoși, cu care copiii pot juca confruntări pasionante pent..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Brand: Lego Model: 71753
Lego Ninjago 71753 Atacul Dragonului de FocFanii ninja vor adora să joace aventurile aeriene din sezonul 1 al serialului de televiziune LEGO® NINJAGO® cu setul de joc actualizat Atacul Dragonului de Foc (71753). Impresionanta jucărie dragon este ideală pentru a inspira acțiunea captivantă jucată pe roluri, cu coada, picioarele, maxilarul și aripile poziționabile.Emoții garantate pentru fanii ninja pasionațiSetul de jucării de construcție conține 4 minifigurine cool: ninja Kai, Zane și Nya Legacy, plus inamicul lor feroce Wyplash, cu care copiii pot pune în scenă confruntări epice dintre bine ș..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 71752
Lego Ninjago 71752 Sub Speeder NinjaCopiii pot da viață serialului TV plin de acțiune LEGO® NINJAGO®: Seabound, jucând scene cu acest Sub Speeder Ninja (71752). Vehiculul 2 în 1 poate fi transformat într-o jucărie mașină sau submarin, și include o dronă detașabilă, 2 lansatoare de piroane și o cabină cu deschidere.Jucării unice pentru a încuraja construcția creativăSetul de joc ninja are 4 minifigurine: Jay Scuba și Cole Scuba, ambii îmbrăcați în costume subacvatice cu papuci de scafandru, și 2 Păzitori Maaray cu arme cool.Copiii pot pune în scenă bătălii fictive pe uscat sau sub mare, pentru ..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 71750
Lego Ninjago 71750 Robotul Hydro al lui LloydFanii ninja se pot bucura de distracție nonstop, recreând scene din serialul de televiziune NINJAGO®: Seabound, cu Robotul Hidro super-cool al lui Lloyd (71750). Setul de joc ninja include o jucărie robot poziționabil cu o sabie mare într-o mână și o gheară hidraulică în cealaltă, pentru a inspira joaca grozavă de acțiune pe roluri.Jucării creative pentru aventuri fantasticeSetul de joacă subacvatic are 2 minifigurine: Lloyd Scuba cu o mască, butelie de aer și papuci de scafandru, și ticălosul Păzitor Maaray. Copiii pot juca propriile lor aventuri p..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 71749
Lego Ninjago 71749 Ultimul zbor al navei Destiny BountyCopiii pot deprinde abilități de construcție cu uluitorul set Ultimul zbor al navei Destiny's Bounty (71749). Setul de construcție este plin de elemente - o navă, un skijet, un dragon cu aripi în mișcare, un cufăr de comori și o insulă cu o închisoare și 4 minifigurine.Învață să construiești cu LEGO® 4+Această jucărie LEGO a fost special concepută pentru a oferi copiilor de 4 ani și mai mari o experiență minunată de construcție și joacă. În interiorul cutiei, fiecare pungă de cărămizi areun model și un personaj de construit, astfel încât c..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 71734
Lego Ninjago 71734 Motocicleta Blade a lui KaiCopiii își pot dezvolta abilitățile de construcție cu impresionanta Motocicletă Blade a lui Kai (71734). Constă dintr-o jucărie motocicletă, o jucărie catapultă ce poate lansa obiecte și 2 minifigurine, astfel încât micii constructori vor fi captivați ore în șir.Învață să construiești cu seturi LEGO® pentru începătoriAceastă jucărie LEGO a fost special concepută pentru a oferi copiilor de 4 ani și mai mari o experiență minunată de construcție și joacă. În interiorul cutiei, fiecare pungă de cărămizi conține un model și un personaj de construit, ast..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60302
Lego City 60302 operatiune de salvare a animalelor salbaticeAcest set de joc cu modele multiple LEGO® City (60302) Operațiune de salvare a animalelor sălbatice este plin de dotări formidabile, inclusiv un elicopter cool cu vinci, un vehicul pe șenile, decor de savană cu funcție de alunecare de teren și o clinică veterinară. Adaugă doar jucăriile elefanți, crocodili, maimuță și echipa de salvare, pentru ore nesfârșite de distracție pasionantă salvând animale.O experiență minunată de construcție și joacă pentru copii de 6 ani și mai mariÎn cutie vei găsi instrucțiuni de construcție ușor de urmat..
470LEI
Fără TVA:395LEI
Brand: Lego Model: 60301
Lego City 60301 masina de teren pentru salavarea animalelor Copiii pot deveni eroi cotidieni cu acest set de joc LEGO® City (60301) Mașină de teren pentru salvarea animalelor sălbatice , având o echipă de salvare a animalelor, incluzând-o pe Jessica Sharp, eroina din serialul de TV LEGO City, plus un leu, un pui de leu și un șarpe cu oul său. Adaugă doar cadrul râului, jucăria scuter de apă și vehiculul 4x4 pentru a pregăti scena pentru aventuri palpitante de salvare a animalelor sălbatice.Distracție pentru toată familiaSeturile LEGO 4+ oferă ore întregi de distracție pentru copii, priete..
220LEI
Fără TVA:185LEI
Brand: Lego Model: 60300
Lego City 60300 Atv de salvare a animalelor salbaticePrezintă exploratorilor în devenire minunile naturii cu acest set de joc care inspiră LEGO® City (60300) ATV de salvare a animalelor sălbatice, având o jucărie cool vehicul de teren (ATV) care virează prin înclinare, echipat cu un instrument de prindere și o dronă, plus un mic cadru de savană. Adaugi doar exploratorul, maimuțele și scorpionul negru pentru aventuri pasionante cu salvare de animale.Experiență minunată de construcție și joacă pentru copiiAcest set de jucării de construcție vine cu un ghid de construcție ușor de urmat și cu..
45LEI
Fără TVA:38LEI
Brand: Lego Model: 60289
Lego City 60289 transport de avion cu reactiePorneste spre pista la bordul puternicului transportor de avion cu reactie. Descarca avionul cu reactie din remorca, ia-ti masca de oxigen si pregateste-te de decolare. Verifica-ti casca de zbor inainte de a te avanta spre ceruri. Executa miscari care sa incante publicul! Bucura-te de actiunea formidabila de la spectacolul aviatic LEGO® City!Numarul pieselor din cutie: 281Numarul minifigurinelor din set: 2Varsta recomandata: 5 ani +..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 382 (13 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.