Menu
Your Cart

Lego

Brand: Lego Model: 77050
Lego Animal Crossing 77050 Nook's Cranny si casa RosieiTransportă universul din Animal Crossing™ în camerele copiilor cu jucăria construibilă Nook's Cranny și casa lui Rosie (77050). Fetele și băieții de 7+ ani creează scene bazate pe seria de jocuri video Animal Crossing, apoi duc joaca pe roluri în orice direcție doresc, inventând noi povești pentru minifigurinele Tom Nook și Rosie.O idee excelentă de cadou de zi de naștere pentru fanii Animal Crossing, acest set include detalii din seria de jocuri video pe care copiii le vor recunoaște ușor pe când explorează magazinul unde ratonul Tom Nook..
390LEI
Fără TVA:328LEI
Brand: Lego Model: 77049
Lego Animal Crossing 77049 Vizita IsabelleiFetele și băieții de 6+ ani își creează propriile povești inspirate de seria de jocuri video Animal Crossing™ cu jucăria Vizita la domiciliu a Isabellei (77049). Pot construi scene ușor de recunoscut de pe ecranele, apoi pot dirija povestea oriunde sunt călăuziți de propria imaginație.Copiii fac un tur al casei Faunei împreună cu Isabelle. Interiorul, aranjat în culorile Faunei, este plin cu detalii ușor de recunoscut, precum și cu unele cu totul noi pentru a inspira copiii să creeze povești inedite pentru personaje.Copiii pot trage cu praștia de jucă..
210LEI
Fără TVA:176LEI
Brand: Lego Model: 77048
Lego Animal Crossing 77048 Turul insulei cu barca lui Kapp'nInspiră fetele și băieții de 6+ ani cu setul personalizabil LEGO® Animal Crossing™ Turul de insulă în barcă al lui Kapp'n (77048). Copiii construiesc o insulă pustie pe care o recunosc din seria de jocuri video preferată, apoi se bucură de multe ore de distracție reconstruind-o pentru ca joaca pe roluri să rămână mereu interesantă.Imaginația copiilor pornește spre noi orizonturi atunci când urcă la bordul bărcii țestoasei Kapp’n și se îndreaptă spre insula pustie inspirată de seria Animal Crossing pentru a-l întâlni pe veverițoiul Mar..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 77047
Lego Animal Crossing 77047 Activitatile lui Bunnie in aer liberFetele și băieții construiesc acest loc de campare Animal Crossing™ cu jucăria creativă Activitățile în aer liber ale lui Bunnie (77047) pentru copiii de 6+ ani. Cu acest set de joc vor avea parte de multă distracție ajutând minifigurina iepuraș Bunnie să-și instaleze cortul construibil, înainte de a porni în explorarea zonei.Acest set este un cadou grozav pentru copiii creativi care adoră seria de jocuri video Animal Crossing. Copiii folosesc numeroasele accesorii pentru a conferi setului nota lor personală. Pot interpreta pe rolu..
110LEI
Fără TVA:92LEI
Brand: Lego Model: 77046
Lego Animal Crossing 77046 Petrecearea aniversara a lui JulianCopiii creativi de 6+ ani se bucură de multe ore de joacă neîngrădită pe roluri în care interpretează scene din seria de jocuri video preferată cu jucăria LEGO® Animal Crossing™ Petrecerea de ziua de naștere a lui Julian (77046). Această jucărie personalizabilă conține o mulțime de accesorii adorabile pe care le vei recunoaște din seria de jocuri video, menite să inspire nesfârșite povești distractive.Copiii organizează o petrecere pentru căluțul Julian, pe care fetele și băieții îl vor recunoaște din seria de jocuri video. Îi oferă..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 76298
Lego 76298 Marvel Figurina Spiderman-Omul Paianjen de fierDă viață acțiunii cu supereroi din filmele Marvel cu Figurina de construcție Omul Păianjen de fier (76298) complet articulată, cu detalii autentice, creată pentru copii de 8 ani și mai mari.Figurina supererou măsoară 27 cm în înălțime și are articulații mobile ale umerilor, brațelor, șoldurilor și picioarelor, care permit copiilor să interpreteze pe roluri aventuri dinamice. Îmbrăcată în armura de înaltă tehnologie a Omului Păianjen de fier creată de Tony Stark, figurina include 4 brațe suplimentare, de asemenea complet articulate. Pent..
180LEI
Fără TVA:151LEI
Lego 76284 Marvel Figurina de constructie Green Goblin Lego 76284 Marvel Figurina de constructie Green Goblin
Nou Out Of Stock
Brand: Lego Model: 76284
Lego 76284 Marvel Figurina de constructie Green GoblinPlasează aventurile din filmele Marvel în mâinile copiilor cu modelul articulat LEGO® Marvel Figurină de construcție Green Goblin (76284) – Jucărie de construcție cu cel mai tare ticălos din lumea Omului Păianjen, pentru copii de 8 ani și mai mari.Micii supereroi au parte de distracție atunci când construiesc, se joacă și etalează această jucărie pentru construcție și de colecție cu ticălos Marvel. Articulațiile mobile ale umerilor, brațelor, șoldurilor și picioarelor permit copiilor să creeze posturi de acțiune cool pe când îndeplinesc mis..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 71819
Lego Ninjago 71819 Altarul dragon de piatraFetele și băieții de 13 ani și mai mari pot construi, folosi la joacă și etala spectaculosul set LEGO® NINJAGO® Altarul-dragon de piatră (71819). Acest set de aventură conține o mulțime de dotări și funcții interactive, ceea ce-l face să fie perfect pentru ore întregi de joacă sau ca model impresionant pe care copiii să-l etaleze pe un raft sau pe o noptieră.Setul ninja include un dragon de piatră, o zonă de antrenament care poate fi mutată dintr-o parte în alta pe măsură ce personajele se angajează în lupte, o cascadă, un arbore de cireș, o bibliotec..
630LEI
Fără TVA:529LEI
Brand: Lego Model: 71812
Lego Ninjago 71812 Robotul Ninja catarator al lui KaiFetele și băieții de 9+ ani pot recrea bătălii din Pădurea Umbrelor, inspirate de sezonul 2 al serialului NINJAGO® Dragons Rising, cu Robotul ninja cățărător al lui Kai (71812). Setul de aventură include o spectaculoasă figurină robot în culoarea roșu a lui Kai, cu 2 cârlige ninja mari pe spate și cu brațe, picioare, trunchi și cap articulate, 2 săbii katana mari și un cockpit pentru o minifigurină. Copiii pot folosi figurina pentru a interpreta scene de cățărare sau pentru a o atârna și expunedupă sesiunile de joacă.Jucăria ninja include 4 ..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Brand: Lego Model: 71811
Lego Ninjago 71811 Buggyul de teren al lui ArinFetele și băieții de 7+ ani pot recrea bătălii palpitante din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul LEGO® NINJAGO® Vehiculul de teren ninja al lui Arin (71811). Acest set de aventură pentru copii include un vehicul de jucărieîn culoarea galbenă a lui Arin, care are roți mobile, suspensie, un cockpit care se deschide cu spațiu pentru 2 minifigurine, 2 lansatoare de piroane cu 6 piroane și un cârlig mare în partea din spate pentru a captura ticăloși.Jucăria ninja include un model Bebe Riyu și 4 minifigurine NINJAGO: cățărătorul..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 71810
Lego Ninjago 71810 Tanarul dragon RiyuFetele și băieții de 6+ ani pot recrea aventuri aeriene din sezonul 2 al show-ului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul Tânărul dragon Riyu (71810). Această jucărie include un model al Tânărului dragon Riyu cu aripi, picioare și coadă articulate și o șa pentru ca minifigurinele să poată urca pe spinarea dragonului.Această jucărie ninja conține 3 minifigurine: Arin echipat cu un cârlig de cățărare și o sabie katana, Sora cu o sabie katana și un ticălos Războinic cu mască de lup, înarmat cu o sabie. Copiii au tot ce le trebuie pentru a interpreta rolul unui r..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 71797
Lego Ninjago 71797 Destiny's BountyFanii ninja de 9+ ani vor fi încântați să imagineze scene de acțiune cu setul actualizat Destiny’s Bounty – cursă contra timp (71797). Emblematicul vehicul este acum o navă zburătoare, care le permite luptătorilor ninja să navigheze deasupra lumii nou fuzionate. Nava conține un dragon detașabil, cuibărit în partea din față, vele mobile, lansatoare de piroane în spate și motoare care se rotesc la 360 de grade. Și acoperișul poate fi îndepărtat pentru a dezvălui o cameră de navigație și o cameră de divertisment cu un aparat de jocuri electronice.Jucării cool pe..
800LEI
Fără TVA:672LEI
Brand: Lego Model: 71796
Lego 71796 Ninjago Dragonul Elemental vs Robotul imparateseiFanii ninja de 9+ ani pot recrea o confruntare memorabilă din seria TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul Dragonul stihie vs. robotul împărătesei (71796). Setul de construcție îl include pe fiorosul dragon Jiro, care poate fi îmbunătățit prin adăugarea unor aripi sub formă de lame de aur și a unor lansatoare de piroane de la un vehicul de zbor, pentru a înfrunta robotul de aur articulat al Împărătesei și puternica sa armă Megacutremur.Jucărie premium pentru copiiImpresionantul set include 6minifigurine: Jay, Sora și Zane, fiecare echipa..
560LEI
Fără TVA:471LEI
Brand: Lego Model: 42181
Lego 42181 Technic Naveta Spatiala VTOL LT81Pasionații de spațiu se vor bucura de o construcție memorabilă cu setul LEGO® Technic Naveta spațială LT81 cu decolare și aterizare verticală (42181) pentru copiii de 10+ ani care adoră jucăriile cu vehicule de zbor spațiale. Acest model de navă spațială futuristă include o mulțime de elemente care trezesc curiozitatea copiilor pe când aceștia își imaginează misiuni interesante de transport către planete îndepărtate.Setul conține o mulțime de dotări grozave, incluzând angrenaje care rotesc motoarele, extind și retrag trenul de aterizare și coboară gh..
550LEI
Fără TVA:462LEI
Brand: Lego Model: 42179
Lego 42179 Technic Planeta Pamant si Luna pe orbita Copiii curioși de 10+ ani vor adora să învețe despre sistemul nostru solar cu setul LEGO® Technic Planeta Pământ și Luna pe orbită (42179). Setul interactiv facilitează înțelegerea diferitelor concepte precum orbita Pământului și a Lunii, atracția gravitațională a Pământului și modul în care rotațiile influențează anotimpurile. Dotările cool includ o manivelă pe care fetele și băieții o pot roti pentru a crea rotațiile. De asemenea, sunt prezentate lunile și fazele Lunii pentru a arăta traiectoria Pământului, Soarelui și Lunii pe parcurs..
420LEI
Fără TVA:353LEI
Brand: Lego Model: 10792
Lego 10792 Marvel Vehicul burghiuFă-le o bucurie fanilor Păienjenelului cu jucăria cu supereroi LEGO® 4+ Vehicul-burghiu (10792). Având culori vii, personaje familiare și dotări atractive, acest set adaptabil este special conceput pentru a le dezvolta copiilor, fetelor și băieților de 4+ ani încrederea, abilitățile de rezolvare a problemelor și pentru a le fi o sursă de inspirație nelimitată în joaca fantezistă.Această jucărie construibilă, inspirată de producția Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori de la Disney+, conține o mașină pentru Omul Păianjen care poate fi împinsă, cu o secți..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Lego 71760 Ninjago Dragonul Evo al lui Jay Lego 71760 Ninjago Dragonul Evo al lui Jay
-33 %
Brand: Lego Model: 71760
Lego 71760 Ninjago Dragonul Evo al lui JayMicii ninja de 6+ ani vor adora să-și creeze propriile povești super distractive cu setul Dragonul EVO de Tunet al lui Jay (71760). Având picioare, brațe, maxilar, cap poziționabil precum și o coadă ca o armă, jucăria dragon poate fi perfecționată cu aripi mai mari și mai puternice.Bătălii ninja cu acțiune din plinSetul de construcție include 2 minifigurine: Jay înarmat cu nunceakuri și o sabie, și Zburătorul viperă cu un propulsor cu reacție și sabie pentru a garanta înfruntări uimitoare. Nou din ianuarie 2022 - după ce copiii înfrâng inamicii luptăto..
60LEI 90LEI
Fără TVA:50LEI
Brand: Lego Model: 76281
Lego 76281 Marvel Avionul X-Jet al lui X-MenLEGO® Marvel Avionul X-Jet al X-Men (76281) este cel mai tare mijloc de transport pentru fanii avioanelor super cool, ai jucăriilor de construcție LEGO Marvel și ai serialului TV al Marvel Studios X-Men ’97. Dacă ești în căutarea unor jucării de construcție LEGO Marvel populare pentru copii de 8+ ani, avionul X-Jet al X-Men este cadoul perfect care să le ridice statutul de supereroi la noi înălțimi.Acest kit de construcție cu avion spectaculos, bazat pe aparatul X-Jet din X-Men ’97, va inspira nenumărate aventuri la mare înălțime cu minifigurinele Ci..
450LEI
Fără TVA:378LEI
Brand: Lego Model: 76279
Lego 76279 Marvel Masina de curse a lui SpidermanIubitorii aventurilor cu supereroi, ai minifigurinelor Marvel și ai vehiculelor cool vor fi uimiți de această jucărie construibilă LEGO® Marvel, care conține mașina Omului Păianjen, planorul lui Green Goblin și skateboardul lui Ghost-Spider. Mașina de curse a Omului Păianjen și Venom Green Goblin (76279) este o jucărie populară, ideală pentru a fi dăruită copiilor, fetelor și băieților de 7+ ani.Omul Păianjen, Ghost Spider și Venom Green Goblin sunt protagoniștii unor scene de luptă dinamice, în care folosesc diverse vehicule, arme și accesorii ..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 76277
Lego 76277 Marvel armura de robot a lui War MachineSetul de construcție LEGO® Marvel Armura de robot a lui War Machine (76277) include un robot construibil, complet articulat, pentru copii, fete și băieți de 6+ și conține lansatoare de piroane și o minifigurină pilot.Pieptul robotului se deschide pentru a dezvălui un cockpit pentru minifigurina pilot War Machine. Setul conține 3 lansatoare de piroane - unul pe umărul robotului și 2 pe brațe - și o cutie de stocare pe spate pentru muniție suplimentară. Această figurină Marvel are brațe, picioare și mâini articulate, astfel că fanii lui War Mach..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 76276
Lego 76276 Marvel armura de robot a lui VenomPlasează marile aventuri cu supereroi în mâinile fetițelor și băieților de 6+ ani cu setul LEGO® Marvel Armura de robot a lui Venom vs Miles Morales (76276). Copiii vor adora această jucărie de construcție și de acțiune, care include un robot Venom complet articulat, 2 minifigurine populare și accesorii cool, cu lansare de pânză de păianjen.Robotul construibil și articulat Venom are brațe, picioare și palme cu gheare articulate, suficient de mari pentru a cuprinde o minifigurină. Pieptul său se deschide pentru a dezvălui un cockpit pentru minifiguri..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 76275
Lego 76275 Marvel Urmarire pe motocicletaAcest set impresionant conține un ticălos transformat în Venom și pe Omul Păianjen pe motocicletă. LEGO® Marvel Urmărire pe motocicletă: Omul Păianjen vs Doc Ock (76275) este o jucărie construibilă plină cu elemente cool pentru fanii de 6 ani și mai mari ai supereroilor.Setul include minifigurinele LEGO Doc Ock și Omul Păianjen. Doc Ock are 4 tentacule lungi, flexibile și prezintă semnele distinctive ale lui Venom, care a pus stăpânire pe ticălos pentru a-l face și mai rău. Minifigurinele se pot prinde de alte elemente, cum ar fi un felinar, dinamită și..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Brand: Lego Model: 71809
Lego 71809 Ninjago Marele dragon EgaltCopiii de 8+ ani pot recrea aventuri palpitante din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de mari dimensiuni cu eroi Marele dragon Egalt (71809). Aceasta este prima jucărie Marele dragon din gama NINJAGO și conține picioare, coadă, cap și aripi din aluminiu articulate, un accesoriu sabie și un suport pentru săbiile katana pe spate.Această jucărie de aventură este însoțită de 5 minifigurine: războinicii ninja Lloyd, Sora și Nya, toți înarmați cu săbii, și di ticăloși, Lordul Ras, cu un ciocan, și Cinder, cu o sabie, astfel încât copiii..
370LEI
Fără TVA:311LEI
Brand: Lego Model: 71808
Lego 71808 Ninjago Robotul de foc al lui KaiCopiii de 7+ ani pot recrea povești din sezonul 2 al serialului NINJAGO® Dragons Rising cu jucăria ninja Robotul stihie de foc al lui Kai (71808). Robotul are brațe și picioare articulate, care pot fi înclinate și răsucite pentru posturi de lupte impresionante, un cockpit pentru minifigurina ninja și o sabie mare de aur pentru a juca pe roluri bătălii împotriva Robotului lup.Acest robot personalizabil le permite totodată copiilor să-și construiască propriul robot! Picioarele, brațele și trunchiul detașabile pot fi combinate cu părți din alți 2 roboți..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 71807
Lego 71807 Ninjago Robotul tehnologic al SoreiFetele și băieții de 7+ ani pot recrea povești din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu jucăria de aventură Robotul stihie tehnologic al Sorei (71807). Spectaculosul robot are brațe și picioare articulate, astfel încât copiii le pot înclina și răsuci pentru posturi de luptă impresionante, plus o sabie mare, o lamă rotativă și un cockpit pentru a plasa minifigurina ninja la interior.Acest model în premieră de robot personalizabil le permite totodată copiilor să-și construiascăpropriul robot! Picioarele, brațele și trunchiul detașabi..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego 71806 Ninjago Robotul de pamant al lui Cole Lego 71806 Ninjago Robotul de pamant al lui Cole
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 71806
Lego 71806 Ninjago Robotul de pamant al lui ColeCopiii de 7+ ani pot recrea povești din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu jucăria de aventură Robotul stihie de pământ al lui Cole (71806). Spectaculosul robot include brațe și picioare articulate, care pot fi înclinate și răsucite pentru posturi de luptă impresionante, armura grea a lui Cole, un ciocan mare și un cockpit pentru a plasa minifigurina la interior.Acest model în premieră de robot personalizabil le permite totodată copiilor să-și construiască propriul robot! Picioarele, brațele și trunchiul detașabile pot fi combi..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 71805
Lego 71805 Ninjago Robotul lui JayFetele și băieții de 6+ ani pot interpreta scene de luptă impresionante din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu această jucărie de aventură Pachet de luptă robotul lui Jay (71805). Această jucărie de construcție ninja include o figurină robot cool, cu brațe, picioare și trunchi articulate, care mânuiește o sabie aurie și poate azvârli piroane din 2 lansatoare.Această jucărie ninja conține 4 minifigurine NINJAGO și multe accesorii. Jay este înarmat cu o sabie de aur, iar minifigurina Maestrul Lloyd are 2 săbii katana aurii. Războinicul cu ghea..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 71804
Lego 71804 Ninjago Robotul lui ArinJucăria ninja Robotul de luptă al lui Arin (71804) permite copiilor de 4+ ani să învețe să construiască pe măsură ce se alături eroilor lor ninja care încearcă să-și salveze prietenii dragoni. Această jucărie pentru joacă pe roluri include o figurină robot impresionantă pentru a-i inspira pe copii să recreeze aventuri palpitante din sezonul 2 al serialului TVNINJAGO® Dragons Rising.Acest set LEGO® include 2 minifigurine: Arin cu un accesoriu katana și un Războinic cu mască de lup cu un accesoriu sabie. Arin încape în figurina robot articulată, care mânuiește ..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 71803
Lego 71803 Ninjago atacul dragonului lui ArinFetele și băieții de 6 ani și mai mari pot recrea scenele lor favorite din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de construcție LEGO® Atacul dragonului zburător al lui Arin (71803). Copiii vor fi încântați să construiască prima jucărie de acțiune dragon LEGO® NINJAGO înainte de a apăsa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lansează în bătălii memorabile.Acest cadou cu dragon include 2 minifigurine: Dragonul zburător Arin, care are un accesoriu katana și sepoate urca pe spatele dragonului, și un Războinic cu mască ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 71802
Lego 71802 Ninjago atacul dragonului lui NyaFetele și băieții de 6 ani și mai mari pot recrea scene de acțiune din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de construcție LEGO® Atacul dragonului zburător al Nyei (71802). Copiii vor fi încântați să construiască prima jucărie de acțiune dragon LEGO NINJAGO înainte de a apăsa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lansează în acțiune.Acest set de construcție include 2 minifigurine: Dragonul zburător Nya, care este echipat cu o sabie katana și poate încălecamodelul dragon, și un Războinic cu gheare și mască de lup. ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 696 (24 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.