Menu
Your Cart

City

Joaca fără limite cucerește marele oraș cu seturile LEGO® City - cele mai inspirate cadouri pentru zile de naștere și sarbatori. Organizează servicii de urgență precum echipe de pompieri si politie pentru a aresta infractorii și a stinge incendiile, apoi relaxează-te în centrul orașului, cu pizzerii și standuri de hot dog. Mai mult, poți explora o latură cu totul nouă a lumii cu seturi care duc la ocean sau la aer liber, o latură plină de chipuri familiare din serialul Aventuri LEGO® City, gata de acțiune și gata de joacă! Oricum îți place să te joci sau să expui, există o mulțime de modalități de a conecta și de a stiliza propriul set LEGO® City. Fiecare poate să își creeze propriile povești.

Brand: Lego Model: 60384
Lego City 60384 Camioneta pinguinAdu atmosfera veselă de vară în joaca copiilor cu setul LEGO® City Camioneta-pinguin cu granita (60384). Acest vehicul cu aspect de pinguin include o mulțime de dotări și funcții grozave pentru joaca fantezistă a copiilor de 5+ ani, între care o zonă de preparare cu 4 aparate pentru granita și o fereastră glisantă de servire. Adaugă minifigurina vânzător costumat în pinguin și dă startul distracției!Include instrucțiuni de construcție digitaleSetul de joacă Camioneta-pinguin cu granita e însoțit de instrucțiuni ilustrate ușor de urmat și de aplicația LEGO ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60376
Lego City 60376 Snowmobil de explorare arcticaSetul LEGO® City Snowmobil de explorare arctică (60376) este o introducere grozavă în lumea plină de imaginație LEGO City pentru copiii de 5+ ani. Include un snowmobil cool, cu șenile și schiuri, un decor arctic și o minifigurină explorator, plus figurinele focă și puiul său.O captivantă experiență de construcție și joacă pentru copii de 5 ani și mai mariAcest set include un ghid tipărit și ilustrat ușor de urmat și instrucțiuni 3D detaliate în aplicația LEGO Builder. În aplicație, copiiipot apropia, roti și vizualiza modelele din toate unghiurile ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60381
Lego City 60381 calendar adventSetul de joc LEGO® City Calendar de advent (2023) amplifică emoțiile întâmpinării sărbătorilor ce se apropie. Copiii așteaptă nerăbdători Crăciunul cu personaje festive familiare, miniconstrucții și accesorii de sezon. Întinde covorașul de joc cu paradisul de iarnă primitor ca să pregătești scena pentru aventuri fantastice fără sfârșit.Adaugă magie fiecărei zileSetul din 2023 LEGO City Calendar de advent este un cadou minunat pentru copiii de 5 ani și mai mari. Fiecare jucărie-surpriză include instrucțiuni de construcție simple, detaliate, pentru a garanta că pân..
140LEI
Fără TVA:118LEI
Brand: Lego Model: 60377
Lego 60377 City Barca pentru scufundariNenumărate aventuri fanteziste așteaptă să fie descoperite în setul 5+ LEGO® City Barcă pentru scufundări de explorare (60377). Barca gonflabilă conține o mulțime de dotări realiste, inclusiv o macara funcțională. Setul mai conține și un minisubmarin, un decor cu recif de corali și un cufăr cu comori. Include 3 minifigurine explorator și figurine diavol de mare, rechin-ciocan, crab, 2 pești și 2 țestoase, precum și multe accesorii care să inspire crearea de povești.Ghiduri de construcție tipărite și digitaleAplicația LEGO Builder îi ghidează pe copii..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 60398
Lego 60398 City Casa familiei si masina electricaSetul 6+ LEGO® City Casă de familie și mașină electrică (60398) conține camere combinabile, inclusiv o seră cu o zonă de dining, o bucătărie, 2 dormitoare și o baie. Casa mai are și un punct de încărcare pentru mașina electrică și panouri solare și include o Placă de drum LEGO pentru conectarea cu alte seturi din gama LEGO City. Nu trebuie decât să adaugi cele 3 minifigurine și figurina cățel pentru multe ore de joacă fantezistă în casă.Include instrucțiuni de construcție digitale interactiveCopiii se pot bucura de o construcție interesantă cu a..
275LEI
Fără TVA:231LEI
Brand: Lego Model: 60391
Lego 60391 City Camioane de constructieCopiii învață pe măsură ce construiesc și se joacă cu setul LEGO® City Camioane de construcție și macara cu bilă pentru demolări (60391). Special conceput pentru copii de 4+ ani, acest set de construcție conține 3 vehicule pentru construcții, o casă dărăpănată cu o funcție de dărâmare, 3 minifigurine muncitori și accesorii distractive pentru joaca fantezistă.Conceput pentru preșcolari și preadolescențiAcest set de joacă 4+ cu o construcție ușoară include un element LEGO Cărămidă pentru începători, instrucțiuni ilustrate și aplicația LEGO Builder, prietenu..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 60362
Lego 60362 City Spalatorie de masiniCurățarea mașinilor este o joacă de copii cu setul 6+ LEGO® City Spălătorie de mașini (60362), care include perii rotative de spălare, ventilatoare mobile de uscare, un dozator de spumă de săpun, o pompă pentru cauciucuri și o mașină de jucărie. Nu trebuie decât să mai adaugi minifigurinele șofer și angajat și un strop de imaginație pentru multe ore de distracție.Instrucțiunile interactive sporesc distracția la construitAcest set 6+ include un ghid tipărit ușor de urmat și instrucțiuni 3Ddetaliate în aplicația LEGO Builder. În aplicație, copiii pot apropia, ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60330
Lego 60330 City SpitalAcest set de joc LEGO® City Spital (60330) este plin de elemente inspiratoare pentru joacă fantezistă, inclusiv o recepție cu un spațiu de joacă pentru copii, salon pentru noile mămici, WC și o cameră pentru teste RMN. De asemenea, setul include o ambulanță și un elicopter de salvare precum și Plăci de drum pentru a conecta setul la alte seturi LEGO, plus 12 minifigurine ce includ 4 personaje din serialul TV LEGO City Adventures.Instrucțiuni de construcție tipărite și digitaleAcest set deconstrucție LEGO include un ghid de construcție pas cu pas tipărit și instrucțiuni de..
550LEI
Fără TVA:462LEI
Lego 60390 City Tractor de parc Lego 60390 City Tractor de parc
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60390
Lego 60390 City Tractor de parcCopiii pot porni în expediții distractive de plantare de copaci cu acest set de construcție LEGO® City Tractor de parc (60390), care conține un tractor grozav cu remorcă, un copac, puieți și unelte de grădinărit, precum și o minifigurină grădinar și figurine gărgăriță și veveriță.Un ghid digital interactiv sporește distracția la construitAcest set de joc 5+ include un ghid de construcție ilustrat ușor de urmat și aplicația intuitivă LEGO Builder, un ghid digital uimitor cu instrumente de zoom și rotire care permit copiilor să-și vizualizeze modelele din toate ung..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60388
Lego 60388 City Camion pentru turneul de gamingLEGO® City Camion pentru turneul de gaming (60388) este plin cu dotări pentru joacă fantezistă. Deschide remorca pentru a dezvălui scena cu 2 stații cu computere de gaming și un ecran de stadion cu o funcție amuzantă de „animație”, precum și un trofeu pentru câștigător și produse promoționale grozave pentru fanii eSports din LEGO City. Adaugă minifigurinele prezentator și gameri și dă startul turneului!Include instrucțiuni de construcție digitale interactiveAcest set de joc 7+ include un ghid de construcție ilustrat și aplicația LEGO Builder, un g..
230LEI
Fără TVA:193LEI
Brand: Lego Model: 60387
Lego 60387 City Aventuri off roadCopiii pot avea parte de vacanțe de camping în fiecare zi cu acest set de joc LEGO® City Aventuri off road cu vehicul 4x4 (60387). Vehiculul 4x4 are anvelope uriașe și suspensie înaltă, ca o adevărată mașină de teren cool. Setul include și 2 biciclete de teren, un cort LEGO și accesorii interesante, între care un foc de tabără. Adaugă cele 2 minifigurine și figurina animal și dă startul aventurilor!Instrucțiunile interactive sporesc distracția la construitAcest set de joc 6+ este însoțit de un ghid de construcție ilustrat ușor de urmat și de aplicația LEGO Buil..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 60385
Lego 60385 City Excavator de constructiiPune la treabă imaginația copiilor cu setul LEGO® City Excavator de construcții (60385), care conține accesorii interschimbabile: un ciocan pneumatic, cupă și platformă pentru paleți. Acest set de joc distractiv include și o bancă inteligentă, 2 minifigurine muncitori și accesorii amuzante pentru multe ore de joacă de-a constructorul pentru copiii de 5 ani și mai mari.Ghiduri de construcție tipărite și digitaleAcest set de joacă cu excavator e însoțit de instrucțiuni ilustrate ușor de urmat și de aplicația LEGO Builder, un ghid de construcție digital cu ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60383
Lego 60383 City Masina sport electricaCopiii care îndrăgesc mașinile de jucărie vor adora LEGO® City Mașină sport electrică (60383), care are un design futurist cu detalii galben-fosforescent care ies în evidență, roți cool și un uriaș spoiler în spate. Setul de joc mai include și o stație de încărcare de jucărie și o minifigurină șofer pentru joacă pe roluri distractivă.O captivantă experiență de construcție și joacă pentru copii de 5 ani și mai mariSetul de joacă LEGO® City Mașină sport electrică e însoțit de instrucțiuni tipărite cu ilustrații ușor de urmat și de aplicația LEGO Builder, pri..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60382
Lego 60382 City Ambulanta veterinaraVeterinarii în devenire și iubitorii de animale de 4+ ani se vor bucura să aibă acest set de construcție LEGO® City Ambulanță veterinară (60382), care conține un vehicul de salvare cu o targă detașabilă, 2 minifigurine veterinari, figurine câine și pisică și accesorii amuzante pentru multe ore de joacă fantezistă cu îngrijire de animale.Conceput pentru preșcolari și adolescențiAcest set de joacă 4+ include un element LEGO Cărămidă pentru începători, instrucțiuni ilustrate și aplicația LEGO Builder, prietenul digital din timpul construcției, cu instrumente in..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60369
Lego 60369 City Antrenament caninCopiii și pasionații de câini de 5+ ani vor adora setul de joc LEGO® City Antrenament canin al poliției mobile (60369). Plin de inspirație pentru joaca fantezistă, acesta include un SUV, o remorcă și 3 echipamente de antrenament pentru câini, reprezentând un balansoar, o bară de sărituri și platformele ridicate. Adaugă doar agenții de poliție și figurinele câine și cățeluș și dă drumul distracției.O experiență captivantă de joacă și construcțieInclude un ghid de construcție ilustrat și tipărit ușor de urmat și aplicația LEGO Builder, un partener de construcție ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego City 60352 Calendar de Craciun Lego City 60352 Calendar de Craciun
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60352
Lego City 60352 Calendar de CraciunSetul de joc LEGO® City Calendar de advent (60352) amplifică emoțiile pe măsură ce sărbătorile se apropie. Copiii așteaptă nerăbdători ziua cea mare în compania unor miniconstrucții distractive, personaje populare din seria TV LEGO City Adventures și accesorii grozave. Întinde covorașul de joc cu paradisul de iarnă ca să pregătești scena pentru aventuri fantastice fără sfârșit.Modele distractive care se construiesc rapid și ușorSetul din 2022 LEGO City Calendar de advent este un cadou minunat pentru copiii de cinci ani și mai mari. Fiecare jucărie surpriză in..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Brand: Lego Model: 60355
Lego City 60355 Misiunile politiei apelorOferă copiilor experiența interactivă a jocului de-a detectivul de poliție, în care ei devin protagoniști în povești digitale de aventură. Folosind cărămizi LEGO® reale, copiii du la bun sfârșit misiuni captivante pe ecran și provocări de construit pe baza unei povești. Setul LEGO City Misiunile poliției apelor (60355) include o șalupă pentru misiuni, o celulă pentru răufăcători și patru minifigurine simpatice, între care personajul popular Duke DeTain din seria TV LEGO City Adventures.Descarcă aplicația gratuităSetul LEGO City Misiunile poliției a..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 60354
Lego City 60354 Misiuni de explorare spatiala pe MarteLansează distracția copiilor pe orbită cu o experiență de joc interactiv în care ei sunt protagoniștii unor povești de aventură digitale. Copiii folosesc cărămizi LEGO® reale ca să ducă la bun sfârșit misiuni captivante de pe ecran. Setul LEGO City Misiuni de explorare spațială pe Marte (60354) conține o navetă spațială grozavă și un rover planetar, trei minifigurine, o figurină robo-cățel și multe piese LEGO pentru rezolvarea provocărilor de construit din povești.Descarcă aplicația gratuităSetul LEGO City Misiuni de explorare spațială..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 60346
Lego City 60346 Hambar si animale de fermaTe așteaptă aventuri distractive la fermă cu setul de joc LEGO® City Hambar și animale de fermă (60346), care conține un hambar de jucărie cu troliu funcțional, un tractor cool cu remorcă, o seră și o mulțime de animale simpatice. Perfect pentru joacă independentă sau pentru distracție cu prietenii și familia, acest set are 4 minifigurine, inclusiv Peach, personajul din serialul TV LEGO City.Destinat copiilor de 4+ aniAcest set de construcție 4+ include un ghid de construcție ilustrat și un element LEGO Cărămidă pentru începători - o bază pre-modelată ..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 60345
Lego City 60345 Furgoneta fermieruluiCopiii pasionați de schimb de roluri fantezist vor adora Furgoneta fermierului LEGO® City (60345). Magazinul agricol mobil de jucării plin de dotări include o fereastră de servire, uși cu deschidere și o mulțime de funcții interesante. De asemenea, copiii au parte de un lot pentru legume cu morcovi pop-up și o mulțime de produse distractive de vânzare. Iar cu figurina iepuraș și cele 3 minifigurine, incluzând un personaj din serialul TV LEGO City, scena este pregătită pentru aventuri distractive la magazinul agricol.O experiență de construcție captivantă pe..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Lego City 60344 Cotet pentru gaini Lego City 60344 Cotet pentru gaini
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60344
Lego City 60344 Cotet pentru gainiInițiază copiii în aventuri distractive la fermă cu acest set de joc LEGO® City Coteț pentru găini (60344), care include o jucărie poiată cu uși care se deschid și o tavă glisantă pentru colectarea ouălor, un vehicul cool de teren (ATV) ce virează prin înclinare, plus accesorii distractive incluzând 2 ouă și o ladă care încape în spatele ATV-ului. Doar adaugă minifigurina fermier și cele 2 figurine găini, și pornește joaca!Construcție distractivă pentru băieți și fete de 5 ani și mai mariAcest set de joc cu tematica fermei include un ghid ilustrat de construcț..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60349
Lego City 60349 Statie spatiala selenaraLansează pe orbită joaca creativă cu setul de joc LEGO® City Stație spațială selenară (60349). Acestă jucărie spațială inspirată de NASA are o mulțime de dotări realiste pentru joacă fantezistă, inclusiv laboratoare științifice și de botanică, o capsulă spațială de andocare, și 5 minifigurine astronaut. Combină acest set cu altele din gama LEGO City Spațiu, pentru și mai multă distracție spațială cool.O experiență de construcție pentru copii de 6 ani și mai mariAcest set de construcție LEGO include un ghid de construcție tipărit pas cu pas și instrucțiun..
320LEI
Fără TVA:269LEI
Brand: Lego Model: 60348
Lego City 60348 vehicul de recunoastere selenaraOferă o recompensă micilor fani ai spațiului cu acest set de joc LEGO® City Vehicul de recunoaștere selenară (60348) inspirat de NASA. Rover-ul are 12 roți pentru navigare omnidirecțională, 2 brațe de inspecție și spațiu pentru cele 3 minifigurine astronauți, plus un decor de meteorit pentru a porni joaca. Combină acest set cu altele din universul spațial LEGO City, pentru și mai multă distracție în spațiu.Jucărie de construcție LEGO pentru copii de 6 ani și mai mariAcest set de joc include un ghid de construcție pas cu pas ilustrat, și instrucți..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 60324
Lego City 60324 Macara mobilaRemiza de pompieri LEGO City (60320) pe 3 niveluri găzduiește o cameră de comandă, camera pompierilor, recepția și garajul, plus un elicopter care lansează elemente de apă LEGO și un camion de pompieri care lansează săgeți de apă. Adaugă minifigurinele pompieri, inclusiv 2 personaje TV din LEGO City și figurinele câine și pisică, pentru a încinge distracția! De asemenea, copiii pot extinde acest set cu ajutorul Plăcii de drum LEGO incluse.Construcție distractivă destinată copiilor de 6 ani și mai mariAcest set include un ghid de construcție tipărit și instrucț..
220LEI
Fără TVA:185LEI
Brand: Lego Model: 60320
Lego City 60320 Statia de PompieriRemiza de pompieri LEGO City (60320) pe 3 niveluri găzduiește o cameră de comandă, camera pompierilor, recepția și garajul, plus un elicopter care lansează elemente de apă LEGO și un camion de pompieri care lansează săgeți de apă. Adaugă minifigurinele pompieri, inclusiv 2 personaje TV din LEGO City și figurinele câine și pisică, pentru a încinge distracția! De asemenea, copiii pot extinde acest set cu ajutorul Plăcii de drum LEGO incluse.Construcție distractivă destinată copiilor de 6 ani și mai mariAcest set include un ghid de construcție tipărit și ins..
300LEI
Fără TVA:252LEI
Brand: Lego Model: 60316
Lego City 60316 Sectia de PolitieAceastă jucărie LEGO® City Secție de poliție (60316) pe 3 nivele este plină de detalii care inspiră, inclusiv o închisoare cu o funcție de evadare, curtea pentru exerciții fizice a infractorilor și o zonă de antrenament pentru câini. De asemenea, copiii primesc o mașină de poliție, un elicopter și autogunoiera personalizată a infractorului, plus o Placă de drum pentru a conecta setul la alte seturi de joc. Adaugă cele 5 minifigurine, inclusiv 3 personaje din serialul TV LEGO City Adventures. șipoate să înceapă joaca.Construcție distractivă pentru copii de 6 ani..
330LEI
Fără TVA:277LEI
Lego City 60292 Centrul orasului Lego City 60292 Centrul orasului
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60292
Lego City 60292 Centrul orasuluiCopiii se pot cufunda in serialul TV Aventuri in LEGO City cu acest set de joc premium Centrul orasului LEGO City (60292). Include o pizzerie de jucarie, statie de reciclare, spalatorie de masini, statie de incarcare a vehiculelor electrice, dojo pentru arte martiale si un parc cu curse pentru copii, plus minifigurine personaje distractive din LEGO City. Iar cu Placile de drum LEGO City incluse, copiii pot conecta alte seturi de joc pentru a-si extinde orasul - exact asa cum doresc!Un cadou minunat pentru copii de 6 ani si mai mari!Acest set de joc vine cu un gh..
500LEI
Fără TVA:420LEI
Lego City Safari 60267 Lego City Safari 60267
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60267
Lego City Safari 60267Copiii se vor da in vant dupa acest set de joaca de aventura LEGO City Masina de teren pentru safari (60267), care include un vehicul de teren pentru safari rezistent, vopsit in model zebra, cu suport pentru aparatul de fotografiat, cadru detasabil pe acoperis si accesorii interesante. Imaginatia celor mici poate zburda in voie cand ajuta pe exploratori sa isi ridice tabara pentru cea mai tare sesiune de fotografii cu animale salbatice. Plin de functii atractive Daca esti in cautarea unui set de joaca de actiune care ii va incanta pe copii, acest set are tot ce-i trebuie...
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego City 60305 transportor de masini Lego City 60305 transportor de masini
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60305
Lego City 60305 transportor de masiniCopiii pot transporta pana la 3 masini de jucarie Vehicule grozave LEGO City cu Transportorul de masini LEGO City (60305). Acest transportor articulat are o remorca pe doua niveluri cu o platforma superioara ce se poate ridica si rampa posterioara functionala. Copiii mai au si o masina musculara cool de transportat, plus minifigurine sofer de camion si automobilist pentru a porni distractia. Set de constructie captivant pentru copii de 5 ani si mai mari Acest set de joc transportor de masini vine cu instructiuni de constructie usor de urmat care ofera const..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 125 (5 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.