Menu
Your Cart

City

Joaca fără limite cucerește marele oraș cu seturile LEGO® City - cele mai inspirate cadouri pentru zile de naștere și sarbatori. Organizează servicii de urgență precum echipe de pompieri si politie pentru a aresta infractorii și a stinge incendiile, apoi relaxează-te în centrul orașului, cu pizzerii și standuri de hot dog. Mai mult, poți explora o latură cu totul nouă a lumii cu seturi care duc la ocean sau la aer liber, o latură plină de chipuri familiare din serialul Aventuri LEGO® City, gata de acțiune și gata de joacă! Oricum îți place să te joci sau să expui, există o mulțime de modalități de a conecta și de a stiliza propriul set LEGO® City. Fiecare poate să își creeze propriile povești.

Brand: Lego Model: 60431
Lego 60431 City Rover de explorareStrăbaterea unor lumi noi este joacă de copil cu acest set LEGO® City Rover de explorare spațială și viață extraterestră (60431) pentru copii de 6 ani și mai mari. Vehiculul robust de explorare spațială este dotat cu 6 anvelope mari și suspensie avansată pentru deplasarea pe terenul accidentat al planetelor. Copiii se pot alătura echipajului care cartografiază suprafața unei planete și pot descoperi gheizere stranii care aruncă jeturi de abur, precum și viață extraterestră. Acest set distractivinclude 2 minifigurine membru al echipajului și figurine robot și e..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 60430
Lego 60430 City Nava spatiala interstelaraIubitorii de aventuri în spațiu de 6 ani și mai mari se pot bucura de acțiune intergalactică palpitantă cu acest futurist set de joacă LEGO® City Navă spațială interstelară (60430) pentru copii. Nava spațială cu un singur loc este concepută pentru viteză. Copiii pot introduce grupul de baterii de jucărie pentru a activa motoarele principale extensibile și a porni în călătorii ultrarapide în spațiul cosmic îndepărtat. Setul mai conține și un robot-dronă care se transformă în rucsac cu propulsie pentru minifigurina membru al echipajului inclusă.Du-ți fan..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60429
Lego 60429 City Nava spatialaAlătură-te micului tău astronaut pentru aventuri nemaipomenite cu acest set de joc LEGO® City Navă spațială și descoperirea unui asteroid (60429) pentru copii de 4 ani și mai mari. Setul conține o navă spațială și 2 decoruri reprezentând o suprafață de asteroid, cu un laborator și o zonă de excavare cu o macara. Adaugă cele 2 minifigurine membru al echipajului, figurina extraterestru și meteoritul bogat în cristale, pentru joacă fantezistă și povești.Această jucărie ușor de construit pe tema spațiului este un cadou distractiv pentru copiii care adoră joaca fantezis..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60415
Lego 60415 City Urmarire cu masina de politieDezlănțuie distracția și entuziasmul acțiunii la mare viteză cu acest set cu mașină de poliție de jucărie pentru copii de 6 ani și mai mari. Setul LEGO® City Urmărire cu mașină de poliție și mașină puternică (60415) pentru fete și băieți conține omașină grozavă de intervenție a poliției și un vehicul pentru evadare, plus minifigurine polițist și infractoare, pentru joacă pe roluri și povești atractive.Acest set de construcție cu jucărie include un ghid de construcție ilustrat, ușor de urmat, ș i instrucțiuni digitale detaliate în aplicația LEGO Buil..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego 60411 City Elicopter de pompieri Lego 60411 City Elicopter de pompieri
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60411
Lego 60411 City Elicopter de pompieriTrimite imaginația copiilor spre cer cu jucăria LEGO® City Elicopter de pompieri (60411) pentru copii de 5 ani și mai mari. Setul include 2 lansatoare de elemente apă LEGO, rotoare mobile și o cabină grozavă pentru minifigurina pilot-pompier. Oferă-i eroului tău cotidian o lume de aventuri cu multă acțiune de luptă cu flăcările cu acest set de joc distractiv.Du copiii într-o călătorie de construcție captivantă cu aplicația LEGO Builder. În aplicație, aceștia pot explora și salva seturi de joacă, își pot monitoriza progresul construcției și pot apropia și ro..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60405
Lego 60405 City Elicopter de salvareAdu-i o bucurie eroului tău cotidian cu setul LEGO® City Elicopter de salvare de urgență (60405). Conceput pentru copii de 6 ani și mai mari, acest set include un elicopter cu un cockpit cool, rotoare care se învârt, un compartiment pentru încărcătură care se deschide și un vinci funcțional. Nu trebuie decât să adaugi minifigurinele excursionist, pilot și salvator, facla de semnalizare și un strop de imaginație și multe ore de joacă plină de acțiune sunt garantate.Du-ți copilul într-o aventură de construcție a unei jucării cu aplicația LEGO Builder. În aplic..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego 60402 City Monster Truck Lego 60402 City Monster Truck
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60402
Lego 60402 City Monster TruckCauți un set de joacă captivant pentru copii de 5+ ani? LEGO® City Monster truck albastru (60402) este o opțiune grozavă. Acest vehicul off-road e dotat cu cauciucuri uriașe și o structură robustă pentru a rezista sesiunilor de joacă pline de acțiune. Copilul tău se va distra de minune să conducă cu viteză și să încerce sărituri îndrăznețe cu o jucărie formidabilă, care include o minifigurină șofer pentru joacă fantezistă.Acest monster truck nu e doar o jucărie grozavă. Copiii vor avea parte și de o experiență de construcție distractivă, ajutați atât de un ghid de ..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Lego 60401 City Cilindru compactor Lego 60401 City Cilindru compactor
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60401
Lego 60401 City Cilindru compactorDescoperă cel mai tare cilindru compactor din oraș! Cu anvelopele sale groase și rola de presare strălucitoare, setul LEGO® City Cilindru compactor de șantier (60401) este perfect pentru pasionații de camioane și vehicule pentru construcții. Asemenea vehiculului real, modelul din set are un far semnalizator și un cockpit pentru minifigurina pilot. Această jucărie distractivă stimulează creativitatea și imaginația copiilor de 5+ ani și poate fi combinat cu jucării similare (vândute separat) din gama LEGO City.Acest cilindru compactor nu asigură doar distracția ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60399
Lego 60399 City Masina de curseLEGO® City Mașină de curse verde (60399) deschide orizontul copiilor de 4+ către o lume a jocului creativ. Pregătește-te să-ți încurajezi micul pilot de curse și să savurezi magia sesiunilor de joacă împreună cu această mașină de curse LEGO, echipată cu anvelope sport și un spoiler cool pe spate. Acest set mai include și minifigurine fotograf și pilot de curse, plus un trofeu al câștigătorului pentru crearea de povești fanteziste.Acest set de joacă cu mașină ușor de construit este un cadou grozav pentru copiii de 4+ ani. Include un o cărămidă LEGO pentru începăto..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego 60283 City Rulota de vacanta Lego 60283 City Rulota de vacanta
-20 %
Brand: Lego Model: 60283
Lego 60283 City Rulota de vacantaBăieții și fetele pot călători oriunde îi poartă imaginația, cu acest set de joc Rulotă de vacanță LEGO® City (60283). Rulota de jucărie este plin de elemente realiste pentru joacă imaginativă pe roluri, inclusiv un interior mobilat cu chicinetă și spațiu pentru dormit. Iar cu minifigurinele mamă și tată, și simpatica figurină bebeluș, scena este pregătită pentru aventuri nesfârșite în camping cu familia.Distracție creativă în construcție și joacă pentru copii de 5 ani și mai mari Acest set de joc vine cu un ghid simplu de construcție tipărit și cu Instructions..
80LEI 100LEI
Fără TVA:67LEI
Lego 60389 City Service pentru personalizarea masinilor Lego 60389 City Service pentru personalizarea masinilor
-27 %
Brand: Lego Model: 60389
Lego 60389 City Service pentru personalizarea masinilorSă personalizezi mașini devine o joacă de copii cu setul LEGO® City Service pentru personalizarea mașinilor (60389), care conține un atelier cu o mulțime de funcții grozave și 2 mașini de jucărie personalizabile. Copiii pot alege dintr-o gamă de motoare și secțiuni modulare pentru față și spate, cu diferite faruri, bare de protecție și spoilere, pentru a crea propriile modele. Setul include 2 minifigurine mecanici și 2 minifigurine șoferi, cu accesorii amuzante.Instrucțiunile interactive sporesc distracția la construitAcest set de joc 6+ e..
190LEI 260LEI
Fără TVA:160LEI
Brand: Lego Model: 60384
Lego City 60384 Camioneta pinguinAdu atmosfera veselă de vară în joaca copiilor cu setul LEGO® City Camioneta-pinguin cu granita (60384). Acest vehicul cu aspect de pinguin include o mulțime de dotări și funcții grozave pentru joaca fantezistă a copiilor de 5+ ani, între care o zonă de preparare cu 4 aparate pentru granita și o fereastră glisantă de servire. Adaugă minifigurina vânzător costumat în pinguin și dă startul distracției!Include instrucțiuni de construcție digitaleSetul de joacă Camioneta-pinguin cu granita e însoțit de instrucțiuni ilustrate ușor de urmat și de aplicația LEGO ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego City 60376 Snowmobil de explorare arctica Lego City 60376 Snowmobil de explorare arctica
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60376
Lego City 60376 Snowmobil de explorare arcticaSetul LEGO® City Snowmobil de explorare arctică (60376) este o introducere grozavă în lumea plină de imaginație LEGO City pentru copiii de 5+ ani. Include un snowmobil cool, cu șenile și schiuri, un decor arctic și o minifigurină explorator, plus figurinele focă și puiul său.O captivantă experiență de construcție și joacă pentru copii de 5 ani și mai mariAcest set include un ghid tipărit și ilustrat ușor de urmat și instrucțiuni 3D detaliate în aplicația LEGO Builder. În aplicație, copiiipot apropia, roti și vizualiza modelele din toate unghiurile ..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60381
Lego City 60381 calendar adventSetul de joc LEGO® City Calendar de advent (2023) amplifică emoțiile întâmpinării sărbătorilor ce se apropie. Copiii așteaptă nerăbdători Crăciunul cu personaje festive familiare, miniconstrucții și accesorii de sezon. Întinde covorașul de joc cu paradisul de iarnă primitor ca să pregătești scena pentru aventuri fantastice fără sfârșit.Adaugă magie fiecărei zileSetul din 2023 LEGO City Calendar de advent este un cadou minunat pentru copiii de 5 ani și mai mari. Fiecare jucărie-surpriză include instrucțiuni de construcție simple, detaliate, pentru a garanta că pân..
140LEI
Fără TVA:118LEI
Lego 60377 City Barca pentru scufundari Lego 60377 City Barca pentru scufundari
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60377
Lego 60377 City Barca pentru scufundariNenumărate aventuri fanteziste așteaptă să fie descoperite în setul 5+ LEGO® City Barcă pentru scufundări de explorare (60377). Barca gonflabilă conține o mulțime de dotări realiste, inclusiv o macara funcțională. Setul mai conține și un minisubmarin, un decor cu recif de corali și un cufăr cu comori. Include 3 minifigurine explorator și figurine diavol de mare, rechin-ciocan, crab, 2 pești și 2 țestoase, precum și multe accesorii care să inspire crearea de povești.Ghiduri de construcție tipărite și digitaleAplicația LEGO Builder îi ghidează pe copii..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Lego 60398 City Casa familiei si masina electrica Lego 60398 City Casa familiei si masina electrica
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60398
Lego 60398 City Casa familiei si masina electricaSetul 6+ LEGO® City Casă de familie și mașină electrică (60398) conține camere combinabile, inclusiv o seră cu o zonă de dining, o bucătărie, 2 dormitoare și o baie. Casa mai are și un punct de încărcare pentru mașina electrică și panouri solare și include o Placă de drum LEGO pentru conectarea cu alte seturi din gama LEGO City. Nu trebuie decât să adaugi cele 3 minifigurine și figurina cățel pentru multe ore de joacă fantezistă în casă.Include instrucțiuni de construcție digitale interactiveCopiii se pot bucura de o construcție interesantă cu a..
275LEI
Fără TVA:231LEI
Brand: Lego Model: 60391
Lego 60391 City Camioane de constructieCopiii învață pe măsură ce construiesc și se joacă cu setul LEGO® City Camioane de construcție și macara cu bilă pentru demolări (60391). Special conceput pentru copii de 4+ ani, acest set de construcție conține 3 vehicule pentru construcții, o casă dărăpănată cu o funcție de dărâmare, 3 minifigurine muncitori și accesorii distractive pentru joaca fantezistă.Conceput pentru preșcolari și preadolescențiAcest set de joacă 4+ cu o construcție ușoară include un element LEGO Cărămidă pentru începători, instrucțiuni ilustrate și aplicația LEGO Builder, prietenu..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 60362
Lego 60362 City Spalatorie de masiniCurățarea mașinilor este o joacă de copii cu setul 6+ LEGO® City Spălătorie de mașini (60362), care include perii rotative de spălare, ventilatoare mobile de uscare, un dozator de spumă de săpun, o pompă pentru cauciucuri și o mașină de jucărie. Nu trebuie decât să mai adaugi minifigurinele șofer și angajat și un strop de imaginație pentru multe ore de distracție.Instrucțiunile interactive sporesc distracția la construitAcest set 6+ include un ghid tipărit ușor de urmat și instrucțiuni 3Ddetaliate în aplicația LEGO Builder. În aplicație, copiii pot apropia, ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60330
Lego 60330 City SpitalAcest set de joc LEGO® City Spital (60330) este plin de elemente inspiratoare pentru joacă fantezistă, inclusiv o recepție cu un spațiu de joacă pentru copii, salon pentru noile mămici, WC și o cameră pentru teste RMN. De asemenea, setul include o ambulanță și un elicopter de salvare precum și Plăci de drum pentru a conecta setul la alte seturi LEGO, plus 12 minifigurine ce includ 4 personaje din serialul TV LEGO City Adventures.Instrucțiuni de construcție tipărite și digitaleAcest set deconstrucție LEGO include un ghid de construcție pas cu pas tipărit și instrucțiuni de..
550LEI
Fără TVA:462LEI
Lego 60390 City Tractor de parc Lego 60390 City Tractor de parc
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60390
Lego 60390 City Tractor de parcCopiii pot porni în expediții distractive de plantare de copaci cu acest set de construcție LEGO® City Tractor de parc (60390), care conține un tractor grozav cu remorcă, un copac, puieți și unelte de grădinărit, precum și o minifigurină grădinar și figurine gărgăriță și veveriță.Un ghid digital interactiv sporește distracția la construitAcest set de joc 5+ include un ghid de construcție ilustrat ușor de urmat și aplicația intuitivă LEGO Builder, un ghid digital uimitor cu instrumente de zoom și rotire care permit copiilor să-și vizualizeze modelele din toate ung..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60388
Lego 60388 City Camion pentru turneul de gamingLEGO® City Camion pentru turneul de gaming (60388) este plin cu dotări pentru joacă fantezistă. Deschide remorca pentru a dezvălui scena cu 2 stații cu computere de gaming și un ecran de stadion cu o funcție amuzantă de „animație”, precum și un trofeu pentru câștigător și produse promoționale grozave pentru fanii eSports din LEGO City. Adaugă minifigurinele prezentator și gameri și dă startul turneului!Include instrucțiuni de construcție digitale interactiveAcest set de joc 7+ include un ghid de construcție ilustrat și aplicația LEGO Builder, un g..
230LEI
Fără TVA:193LEI
Brand: Lego Model: 60387
Lego 60387 City Aventuri off roadCopiii pot avea parte de vacanțe de camping în fiecare zi cu acest set de joc LEGO® City Aventuri off road cu vehicul 4x4 (60387). Vehiculul 4x4 are anvelope uriașe și suspensie înaltă, ca o adevărată mașină de teren cool. Setul include și 2 biciclete de teren, un cort LEGO și accesorii interesante, între care un foc de tabără. Adaugă cele 2 minifigurine și figurina animal și dă startul aventurilor!Instrucțiunile interactive sporesc distracția la construitAcest set de joc 6+ este însoțit de un ghid de construcție ilustrat ușor de urmat și de aplicația LEGO Buil..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 60385
Lego 60385 City Excavator de constructiiPune la treabă imaginația copiilor cu setul LEGO® City Excavator de construcții (60385), care conține accesorii interschimbabile: un ciocan pneumatic, cupă și platformă pentru paleți. Acest set de joc distractiv include și o bancă inteligentă, 2 minifigurine muncitori și accesorii amuzante pentru multe ore de joacă de-a constructorul pentru copiii de 5 ani și mai mari.Ghiduri de construcție tipărite și digitaleAcest set de joacă cu excavator e însoțit de instrucțiuni ilustrate ușor de urmat și de aplicația LEGO Builder, un ghid de construcție digital cu ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 60383
Lego 60383 City Masina sport electricaCopiii care îndrăgesc mașinile de jucărie vor adora LEGO® City Mașină sport electrică (60383), care are un design futurist cu detalii galben-fosforescent care ies în evidență, roți cool și un uriaș spoiler în spate. Setul de joc mai include și o stație de încărcare de jucărie și o minifigurină șofer pentru joacă pe roluri distractivă.O captivantă experiență de construcție și joacă pentru copii de 5 ani și mai mariSetul de joacă LEGO® City Mașină sport electrică e însoțit de instrucțiuni tipărite cu ilustrații ușor de urmat și de aplicația LEGO Builder, pri..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 60369
Lego 60369 City Antrenament caninCopiii și pasionații de câini de 5+ ani vor adora setul de joc LEGO® City Antrenament canin al poliției mobile (60369). Plin de inspirație pentru joaca fantezistă, acesta include un SUV, o remorcă și 3 echipamente de antrenament pentru câini, reprezentând un balansoar, o bară de sărituri și platformele ridicate. Adaugă doar agenții de poliție și figurinele câine și cățeluș și dă drumul distracției.O experiență captivantă de joacă și construcțieInclude un ghid de construcție ilustrat și tipărit ușor de urmat și aplicația LEGO Builder, un partener de construcție ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego City 60352 Calendar de Craciun Lego City 60352 Calendar de Craciun
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60352
Lego City 60352 Calendar de CraciunSetul de joc LEGO® City Calendar de advent (60352) amplifică emoțiile pe măsură ce sărbătorile se apropie. Copiii așteaptă nerăbdători ziua cea mare în compania unor miniconstrucții distractive, personaje populare din seria TV LEGO City Adventures și accesorii grozave. Întinde covorașul de joc cu paradisul de iarnă ca să pregătești scena pentru aventuri fantastice fără sfârșit.Modele distractive care se construiesc rapid și ușorSetul din 2022 LEGO City Calendar de advent este un cadou minunat pentru copiii de cinci ani și mai mari. Fiecare jucărie surpriză in..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Brand: Lego Model: 60355
Lego City 60355 Misiunile politiei apelorOferă copiilor experiența interactivă a jocului de-a detectivul de poliție, în care ei devin protagoniști în povești digitale de aventură. Folosind cărămizi LEGO® reale, copiii du la bun sfârșit misiuni captivante pe ecran și provocări de construit pe baza unei povești. Setul LEGO City Misiunile poliției apelor (60355) include o șalupă pentru misiuni, o celulă pentru răufăcători și patru minifigurine simpatice, între care personajul popular Duke DeTain din seria TV LEGO City Adventures.Descarcă aplicația gratuităSetul LEGO City Misiunile poliției a..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 60354
Lego City 60354 Misiuni de explorare spatiala pe MarteLansează distracția copiilor pe orbită cu o experiență de joc interactiv în care ei sunt protagoniștii unor povești de aventură digitale. Copiii folosesc cărămizi LEGO® reale ca să ducă la bun sfârșit misiuni captivante de pe ecran. Setul LEGO City Misiuni de explorare spațială pe Marte (60354) conține o navetă spațială grozavă și un rover planetar, trei minifigurine, o figurină robo-cățel și multe piese LEGO pentru rezolvarea provocărilor de construit din povești.Descarcă aplicația gratuităSetul LEGO City Misiuni de explorare spațială..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Lego City 60346 Hambar si animale de ferma Lego City 60346 Hambar si animale de ferma
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 60346
Lego City 60346 Hambar si animale de fermaTe așteaptă aventuri distractive la fermă cu setul de joc LEGO® City Hambar și animale de fermă (60346), care conține un hambar de jucărie cu troliu funcțional, un tractor cool cu remorcă, o seră și o mulțime de animale simpatice. Perfect pentru joacă independentă sau pentru distracție cu prietenii și familia, acest set are 4 minifigurine, inclusiv Peach, personajul din serialul TV LEGO City.Destinat copiilor de 4+ aniAcest set de construcție 4+ include un ghid de construcție ilustrat și un element LEGO Cărămidă pentru începători - o bază pre-modelată ..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 60345
Lego City 60345 Furgoneta fermieruluiCopiii pasionați de schimb de roluri fantezist vor adora Furgoneta fermierului LEGO® City (60345). Magazinul agricol mobil de jucării plin de dotări include o fereastră de servire, uși cu deschidere și o mulțime de funcții interesante. De asemenea, copiii au parte de un lot pentru legume cu morcovi pop-up și o mulțime de produse distractive de vânzare. Iar cu figurina iepuraș și cele 3 minifigurine, incluzând un personaj din serialul TV LEGO City, scena este pregătită pentru aventuri distractive la magazinul agricol.O experiență de construcție captivantă pe..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 135 (5 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.