Menu
Your Cart

Alte figurine

Alte figurine

Brand: Moose Model: 41053
Goo Jit Zu seria 2 set 2 figurine Blazagon vs Rock Jaw 41053Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă. Toți noii eroi super-squishy, ​​elastici, acum cu noi umpluturi și pumni de arme noi!Pachetul Versus include 2 figuri. Inclusiv un Blazagon GOLDEN exclusivGolden Blazagon este foarte strălucitor. Când îl strângi, interiorul lui de aur iese afară. Rockjaw este super squishy, ​​când îl strângeți, mărgelele sale violete de apă se umflă. Rockjaw este disponibil doar în acest Versus Pack!Acum, cu atac de explozie de apă! Umpleți capul lui Blazagon cu apă, țintiți și t..
128LEI
Fără TVA:108LEI
Brand: Moose Model: 41052
Goo Jit Zu seria 2 set 2 figurine Pantaro vs Battaxe 41052Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă. Toți noii eroi super-squishy, ​​elastici, acum cu noi umpluturi și pumni de arme noi!Pachetul Versus include 2 figurine inclusiv Pantaro exclusiv GOLDEN!Golden Pantaro este foarte strălucitor. Când îl strângi, interiorul lui de aur iese afară. Battaxe este foarte moale și disponibil doar în acest Versus Pack!Acum, cu atacul Water Blast! Umpleți capul lui Golden Pantaro cu apă, țintiți și trageți apă!Heroes of Goo Jit Zu oferă copiilor un nou mod GOOEY de a se juca cu fi..
128LEI
Fără TVA:108LEI
Brand: Moose Model: 41034-41047
Goo Jit Zu figurina seria 2 Reptaur 41034-41047Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă. Toți noii eroi super-squishy, ​​elastici, acum cu noi umpluturi și pumni de arme noi!Pantaro Panther s-a întors și este super scrunchy. Când îl strângi, interiorul său plin de gheață iese afară.Acum, cu noul „Water Blast Attack”! Umpleți capul lui Pantaro cu apă, țintiți și trageți pentru o acțiune de luptă cu apă!Heroes of Goo Jit Zu oferă copiilor un nou mod GOOEY de a se juca cu figuri de acțiune, fără mizerie! Acum sunt mai rezistente ca niciodată!Puteți să vă întindeți și să vă st..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Brand: Moose Model: 41034-41046
Goo Jit Zu figurina seria 2 Pantaro 41034-41046Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă. Toți noii eroi super-squishy, ​​elastici, acum cu noi umpluturi și pumni de arme noi!Pantaro Panther s-a întors și este super scrunchy. Când îl strângi, interiorul său plin de gheață iese afară.Acum, cu noul „Water Blast Attack”! Umpleți capul lui Pantaro cu apă, țintiți și trageți pentru o acțiune de luptă cu apă!Heroes of Goo Jit Zu oferă copiilor un nou mod GOOEY de a se juca cu figuri de acțiune, fără mizerie! Acum sunt mai rezistente ca niciodată!Puteți să vă întindeți și să vă st..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Brand: Moose Model: 41034-41045
Goo Jit Zu figurina seria 2 Redback 41034-41045Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă. Toți noii eroi super-squishy, ​​elastici, acum cu noi umpluturi și pumni de arme noi!Redback Spider este un super goopy. Când îl strângi, țesătura lui albă și interiorul său roșu se extind.Acum, cu noul „Water Blast Attack”! Umpleți capul lui Redback cu apă, țintiți și trageți pentru o acțiune de luptă cu apă!Heroes of Goo Jit Zu oferă copiilor un nou mod GOOEY de a se juca cu figuri de acțiune, fără mizerie! Acum sunt mai rezistente ca niciodată!Puteți să vă întindeți și să vă strânge..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Brand: Moose Model: 41034-41044
Goo Jit Zu figurina seria 2 Gigatusk 41034-41044Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă. Toți noii eroi super-squishy, ​​elastici, acum cu noi umpluturi și pumni de arme noi!Gigatusk Elephant este super crocant. Când îl strângi, marmura lui crocantă se mișcă și iese afară!Acum, cu noul „Water Blast Attack”! Umpleți capul lui Gigatusk cu apă, țintiți și trageți pentru o acțiune de luptă cu apă!Heroes of Goo Jit Zu oferă copiilor un nou mod GOOEY de a se juca cu figuri de acțiune, fără mizerie! Acum sunt mai rezistente ca niciodată!Puteți să vă întindeți și să vă strângeți ..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Brand: Moose Model: 41034-41041
Goo Jit Zu figurina seria 2 Trash 41034-41041Eroii din Goo Jit Zu s-au întors la luptă. Toți noii eroi super-squishy, ​​elastici, acum cu noi umpluturi și pumni de arme noi!Thrash the Shark este super squishy. Strângeți-i corpul și vedeți-i mărgele de apă, umplutură super squishy umflată!Acum, cu noul „Water Blast Attack”! Umpleți capul lui Thrash cu apă, țintiți și trageți pentru o acțiune de luptă cu apă!Heroes of Goo Jit Zu oferă copiilor un nou mod GOOEY de a se juca cu figuri de acțiune, fără mizerie! Acum sunt mai rezistente ca niciodată!Puteți să vă întindeți și să v..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Ben10 ceas Deluxe Omnitrix Playmates 76931 Ben10 ceas Deluxe Omnitrix Playmates 76931
-11 % Out Of Stock
Brand: Playmates Model: 76931
Ben10 ceas Deluxe Omnitrix Playmates 76931Descriere produs:-Omnitrix poate parea ca un ceas simplu, dar el a reusit sa transforme viata lui Ben din momentul in care l-a pus pe mana.-Ben alege pur si simplu ce extraterestru va fi cel mai potrivit pentru sarcina care urmeaza,loveste display-ul Omnitrix si il activeaza!-Acum poti fi si tu ca Ben!-Pune Omnitrix pe mana ta si roteste display-ul pentru a alege un extraterestru.-Apasa ecranul in partea de jos si asculta diferite fraze.-Fiecare extraterestru vorbeste diferite fraze, si numarul total este de peste 100!-Mai mult decat atat el lumineaza ..
150LEI 169LEI
Fără TVA:126LEI
Plus Filly unicorn 40 cm
Out Of Stock
Brand: Simba Toys Model: 5957544
  Plus Filly unicorn 40 cm Varsta recomandata: +3ani..
56LEI
Fără TVA:47LEI
Filly set frumusete familie
Out Of Stock
Brand: Simba Toys Model: 5955172
  Filly set frumusete familie Familie Filly formata din 3 caluti:  Titania - 13 cm,  Elvin - 7 cm si  Theada 7 cm  + accesorii de infrumusetare pt par si oglinda.  Recomandat copiilor care au implinit 3 ani !..
69LEI
Fără TVA:58LEI
Filly cu aripi fluorescente
Out Of Stock
Brand: Simba Toys Model: 5951412
  Filly cu aripi fluorescente si accesorii.  Recomandat copiilor care au implinit 3 ani !..
53LEI
Fără TVA:45LEI
Ponei Filly unicorn Ponei Filly unicorn
Out Of Stock
Brand: Simba Toys Model: 5954646
  Ponei Filly unicorn Colecteaza toti cei 21 de ponei unicorn.  Cutia contine 48 bucati.  Recomandat copiilor care au implinit 3 ani !. Pret per buc...
9LEI
Fără TVA:7LEI
Castel Filly cu sunete si lumini
Out Of Stock
Brand: Simba Toys Model: 5958540
  Castel Filly cu sunete si lumini * Castle filly. * Palatul Filly Fairy Traumschloss are printre multe alte elemente poarta stralucitoare în întuneric. * Inclus împreună cu castelul trei caluti Filly cu aripi stralucitoare si un unic filly unicorn * Palatul fantastic pliere este un loc ideal de ședere pentru toți calutii Filly. * Castelul este decorat cu cristale Swarovski,care îi conferă un caracter foarte elegant. * Cabana dispune de un mâner practic si multe elemente precum poarta stralucitoare în întuneric.  * În plus,unul dintre turnuri are o coroana,iar când apăsaț..
169LEI
Fără TVA:142LEI
Set ceai din portelan Filly
Out Of Stock
Brand: Simba Toys Model: 5958884
  Set ceai din portelan Filly Caracteristici: * Set ceai pentru 4 persoane  * Personalizata Calutul Filly * Include 13 accesorii * Setul contine: 4 cesti,4 farfurioare,ceainic cu capac,ulcior de lapte şi castron cu capac pentru zahar. * Înălţimea cescutelor este de aproximativ 2,5 cm * Farfurii cu diametrul de aproximativ 6 cm. * Dimensiuni cutie: 25,2 x 5 x 21h cm * Varsta recomandata: 3 ani+..
37LEI
Fără TVA:31LEI
Filly proiector imagini Filly proiector imagini
Out Of Stock
Brand: Simba Toys Model: 5958111
  Filly proiector imagini Contine: proiector 3 discuri cu imagini Foloseste 3 baterii LR44 ( incluse) Varsta recomandata : +3ani..
25LEI
Fără TVA:21LEI
Figurina titirez Spider-man cu lansator Soparla
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: 25233
  Figurina titirez Spider-man cu lansator Soparla Şopârlă acum intră cu adevărat în mişcare! Pune-l titirezul care conţine figurina lui Şopârlă pe lansator, apoi lansează ca acesta să coboare brusc, iar Şopârlă se pune în mişcare cu roata împreună! Figurina din roată dă impresia ca acesta aleargă enorm de rapid!  Goneşte-l pe Spider-Man pe teren!  Dimensiunea roţii care ascunde figurina Şopârlă: 9x3,5cm Varsta recomandata: +4ani..
60LEI
Fără TVA:50LEI
Figurina titirez Spider-man cu lansator
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: 25232
  Figurina titirez Spider-man cu lansator Spider-Man acum intră cu adevărat în mişcare! Pune-l titirezul care conţine figurina lui Spider-Man pe lansator, apoi lansează ca acesta să coboare brusc, iar Spider-Man se pune în mişcare cu roata împreună! Figurina din roată dă impresia ca acesta aleargă enorm de rapid!  Goneşte-l pe Sopârla pe teren!  Dimensiunea roţii care ascunde figurina Spider-Man: 9x3,5cm Varsta recomandata : +4ani..
60LEI
Fără TVA:50LEI
Transformers Optimus Prime Hasbro Transformers Optimus Prime Hasbro
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: 28728
  Transformers Optimus Prime Hasbro Transformare simplificata, la apasarea unui singur buton. Prin apasarea unui singur buton el se transforma din robot in masina, pentru a putea urmari mai repede inamicii. Dimensiuni aprox: 12cm. Recomandat copiilor peste 4 ani...
56LEI
Fără TVA:47LEI
Beyblade Hasbro Titirez XTS
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: 36910
  Beyblade Hasbro Titirez XTS Titireze speciale lansate in arena de lupta se invartesc, iar din interiorul lor ies creaturi care mai de care mai ciudate, ajutand totodata titirezul pentru a avea o forta mai mare Varsta recomandata :+8ani..
72LEI
Fără TVA:61LEI
Transformers 4 in 1 Weaponizer Optimus Prime cu lumina Transformers 4 in 1 Weaponizer Optimus Prime cu lumina
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: 38285
  Transformers 4 in 1 Weaponizer Optimus Prime cu lumina Robotii transformers dupa ce au ajuns pe pamant, continua lupta lor acerba intre cele 2 tabere, intre Autobots si Decepticons. Lupta intre cele 2 tabere o poti interpreta si tu acum, robotii Weaponizer Transformers sunt de dimensiuni mari, astfel poti juca scene incitante cu ei. Transforma si urmareste luminile. Figurina Transformers Optimus Prime de dimensiune mare cuprinde armele si functiile speciale. Varsta recomandata:+5ani  ..
164LEI
Fără TVA:137LEI
Castel Filly Unicorn
Out Of Stock
Brand: Simba Toys Model: 5957515
  Castel Filly Unicorn Catelul de cristal al lui Filly, contine un Filly Unicorn cu un cristal Swarovski.  Produsul este disponibil in 5 variante de culori.  Recomandat copiilor care au implinit 3 ani !..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Ben10 Omnitrix
Out Of Stock
Model: 36120
  Ben10 Omnitrix Cu acest dispozitiv va puteti schimba in cei 10 extraterestri. Caracteristici: Cu acest dispozitiv va puteti schimba in cei 10 extraterestri. Setul contine: ceas, 10 extraterestri. Material: plastic. Varsta recomandata: 4 ani +...
82LEI
Fără TVA:69LEI
Model: 36262
  Ben10 Omniverse Training Room Cuprinde o camera de teleportare, o statie de rachete. - Apasati butonul de pe partea de sus, si-l va deschide pentru a dezvalui o baza bine echipata a operatiunilor.  - Cuprinde o camera de teleportare si o statie de rachete. Dimensiuni cutie: 25,4 x 27,9 x 7,6 cm. Recomandat copiilor peste 4 ani...
90LEI
Fără TVA:76LEI
Ben10 Omniverse Laboratory Ben10 Omniverse Laboratory
Out Of Stock
Model: 36261
  Ben10 Omniverse Laboratory E o camera de teleportare, o statie de rachete si spatiu pentru una dintre figurile dvs. Ben10. - Apasati butonul de pe partea de sus, si-l va deschide pentru a dezvalui o baza bine echipata a operatiunilor.  - E o camera de teleportare, o statie de rachete si spatiu pentru una dintre figurile dvs. Ben10 de 10 cm pentru a pilota nava. Dimensiuni cutie: 25,4 x 27,9 x 7,6 cm. Recomandat copiilor peste 4 ani...
90LEI
Fără TVA:76LEI
Ben10 Omniverse Moto Cycle Ben10 Omniverse Moto Cycle
Out Of Stock
Model: 36966
  Ben10 Omniverse Moto Cycle  Figurina Motor transformabil. - Setul contine o figurina motor si o figurina Ben de 10 cm. Dimensiuni cutie: 25,4 x 27,9 x 7,6 cm. Recomandat copiilor peste 4 ani...
95LEI
Fără TVA:80LEI
Agent Oso - Centrul rapid de comanda RR Agent Oso - Centrul rapid de comanda RR
Out Of Stock
Brand: Learning-Curve Model: LC30300
    Agent Oso - Centrul rapid de comanda RR   Varsta: 3 ani - 6 ani   Descrierea:   Acest vehicul multifunctional de dimensiuni mari este plin de actiune si distractie! Masina include o serie de functii precum: - Se extinde pana la 90 de cm! - Scaunul capitanului se roteste, se ridica si coboara - Lanseaza-l pe Wolfie pe motocicleta sa din masina din spate - Sunete electronice, lumini si replici celebre ale personajelor din serial   Setul include centrul de comanda R. R. Rapide, motocicleta lui Wolfie, figurina Oso..
196LEI
Fără TVA:165LEI
Se afişează de la 1 la 26 din 26 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.