Menu
Your Cart

Jurassic World

Explorează seria de filme emblematice cu din gama LEGO® Jurassic Park si LEGO® Jurassic World! Seturile contin vehicule interesante, personaje minifigurine LEGO curajoase, cladiri emblematice, laboratoare, echipamente stiintifice si multe altele. Seturile LEGO Jurassic World contin o multime de dinozauri de toate formele si marimile, inclusiv Triceratop, Velociraptor si T-rex. Indiferent daca esti un fan al filmelor Jurassic Park sau un  om de stiinta in devenire care isi perfectioneaza abilitatile de paleontolog, aceste constructii LEGO iti ofera ore intregi de distractie. Colectioneaza mai multe seturi si creeaza propriul Jurassic Park construit din caramizi LEGO!

Lego jurassic World 76949 Atacul Giganotozaurului și Therizinosaurului Lego jurassic World 76949 Atacul Giganotozaurului și Therizinosaurului
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 76949
Lego jurassic World 76949 Atacul Giganotozaurului și TherizinosauruluiFanii pot reimagina acțiunea palpitantă din filmul Jurassic World Dominion cu acest set de joc Evadarea dinozaurilor T. rex și Atrociraptor (76948). Un cadou minunat pentru copiii cu spirit de inițiativă de 8 ani și mai mari, cu o piață construibilă și o jucărie camion mare cu remorcă, plus figurinele Atrociraptor și T. rex. Piața are un țarc pentru T. rex cu funcție de evadare, iar camionul are loc pentru 2 Atrociraptori (În setul 76945 vei găsi încă un Atrociraptor).Distracție cu joacă pe roluriExistă 4 minifigurine: ..
700LEI
Fără TVA:588LEI
Brand: Lego Model: 76948
Lego jurassic World 76948 Evadarea dinozaurilor T.Rex si AtrociraptorFanii pot reimagina acțiunea palpitantă din filmul Jurassic World Dominion cu acest set de joc Evadarea dinozaurilor T. rex și Atrociraptor (76948). Un cadou minunat pentru copiii cu spirit de inițiativă de 8 ani și mai mari, cu o piață construibilă și o jucărie camion mare cu remorcă, plus figurinele Atrociraptor și T. rex. Piața are un țarc pentru T. rex cu funcție de evadare, iar camionul are loc pentru 2 Atrociraptori (În setul 76945 vei găsi încă un Atrociraptor).Distracție cu joacă pe roluriExistă 4 minifigurine: O..
460LEI
Fără TVA:387LEI
Brand: Lego Model: 76947
Lego jurassic World 76947 Ambuscada avionuluiRetrăiește acțiunea palpitantă de zbor din filmul Jurassic World Dominion cu acest set de joc Ambuscada avionului de către Quetzalcoatlus (76947) pentru copiii de 7+ ani pasionați de dinozauri. Include un avion cu loc în carlingă pentru 3 minifigurine, elice care se învârte, cală care se deschide și motoare care se desprind în urma atacului figurinei poziționabile Quetzalcoatlus (motoarele se atașează din nou cu ușurință).Acțiune jucată pe roluriSetul include instrucțiuni de construcție pas cu pas și include minifigurinele Owen Grady, Claire De..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 76946
Lego Jurassic World 76946 Capturarea velociraptorilor Blue si BetaCopiii pasionați de dinozauri și vehicule cool vor adora acest set LEGO® Jurassic World Capturarea Velociraptorilor Blue și Beta (76946). Inspirat de o scenă palpitantă din filmul Jurassic World Dominion, include un camion de jucărie construibil, o motocicletă, o cușcă pentru dinozaur cu funcție de capcană și o pulpă de pui ca momeală pentru dinozaur.Joacă creativăAcest set de joc pentru copii de 6 ani și mai mari include 2 minifigurine: Maisie și Rainn Delacourt cu un pistol tranchilizant, plus figurinele dinozaur Blue și ..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Lego Jurassic World 76945 Dinozaur Atrociraptor Lego Jurassic World 76945 Dinozaur Atrociraptor
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 76945
Lego Jurassic World 76945 Dinozaur AtrociraptorFanii pot surprinde emoția filmului Jurassic World Dominion cu acest set Dinozaur Atrociraptor: Urmărirea cu motocicleta (76945). Un cadou ideal pentru copiii de 6+ ani care merită o recompensă, acest set de joc include o figurină Atrociraptor poziționabilă, o motocicletă și o piață construită din cărămizi, cu un perete pliabil ușor de restabilit și o arenă de luptă rotativă pentru dinozauri.Acțiune jucată pe roluriAcest set ușor portabil include minifigurinele Owen Grady și Rainn Delacourt cu un pistol tranchilizant, plus 2 figurine mici&nbs..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Jurassic World 76944 Evadarea dinozaurului TRex Lego Jurassic World 76944 Evadarea dinozaurului TRex
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 76944
Lego Jurassic World 76944 Evadarea dinozaurului TRexCopiii care iubesc dinozaurii și vehiculele cool se vor bucura să învețe să construiască cu acest set de joc LEGO® Jurassic World Evadarea dinozaurului T. rex (76944) pentru copii de 4 ani și mai mari. Include un aeroport cu un heliport, garaj, elicopter, buggy și un gard pliant, plus o figurină T. rex poziționabilă. În plus, mai sunt 3 minifigurine – Owen Grady, Zia Rodriguez și un paznic al faunei sălbatice – cu accesorii precum un ou de dinozaur și walkie-talkie pentru a inspira joaca imaginativă.Instrucțiuni simpleInstrucțiunile ilustrate..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 76943
Lego Jurassic World 76943 Urmarirea PteranodonuluiCopiii pot învăța să construiască și să joace pe roluri povești palpitante din Jurassic World cu acest set de joc Urmărirea Pteranodonului (76943) pentru copii de 4+ ani. Conține modele buggy de jucărie, tarabă cu pește și doc. O idee grozavă de cadou pentru copiii pasionați de dinozauri, setul include, de asemenea, o figurină jucărie Pteranodon poziționabilă și 2 minifigurine cu accesorii undiță și lasou pentru a inspira joaca creativă.Instrucțiuni digitaleInstrucțiunile ilustrate simple sunt perfecte pentru copiii care încă nu știu să citeasc..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Jurassic World 76942 Evadarea cu barca a dinozaurului Baryonyx Lego Jurassic World 76942 Evadarea cu barca a dinozaurului Baryonyx
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 76942
Lego Jurassic World 76942 Evadarea cu barca a dinozaurului BaryonyxBarca plutitoare, construibila pentru actiunea de joaca cu dinozauri! Copiii pot duce actiunea LEGO® Jurassic World la apa cu acest set de joc Evadarea cu barca a dinozaurului Baryonyx (76942). Primul set LEGO Jurassic World cu barci, include o barca construita din caramizi care pluteste, chiar si cu figurina dinozaur Baryonyx pozitionabila. Barca are o cusca pentru dinozauri, un „reflector” rotativ si o camera de comanda care se detaseaza pentru un acces usor la cala.Constructie si joaca creative!O jucarie cadou minunata ..
400LEI
Fără TVA:336LEI
Lego Jurassic World 76941 Urmarirea dinozaurului Carnataurus Lego Jurassic World 76941 Urmarirea dinozaurului Carnataurus
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 76941
Lego Jurassic World 76941 Urmarirea dinozaurului CarnataurusSet de constructii plin de actiune pentru copiii iubitori de dinozauri! Copiii se pot bucura de ore de distractie creativa cu acest set de jucarie Urmarirea dinozaurului LEGO® Jurassic World Carnotaurus (76941), cu o figurina Carnotaurus pozitionabila, elicopter construibil si camioneta. Jucaria elicopterul are o carlinga cu minifigurina, elice rotitoare si lansator de piroane pentru joaca de actiune. Cele 3 minifigurine incluse personaje populare Jurassic World pot incapea toate in camion, care are o cabina cu un acoperis c..
250LEI
Fără TVA:210LEI
Se afişează de la 1 la 9 din 9 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.