Menu
Your Cart

Mobilier-Decor

Mobilier-Decor

Sistem solar rotativ cu telecomanda Sistem solar rotativ cu telecomanda
Out Of Stock
Brand: Eureka Model: E2002
  Sistem solar rotativ cu telecomanda Aceasta macheta a unui sistem solar masoara 85 cm in diametru si este motorizata! Cele 8 planete detaliate se invart in jurul soarelui pe 3 orbite independente. Cu telecomanda inclusa poti sa pornesti si sa opresti caruselul sau poti aprinde soarele. Soarele se aprinde jucand rol si de lampa de veghe pe timpul noptii. Sistemul de oprire automata economisteste energia bateriilor. Jucaria se monteaza cu usurinta pe tavan cu ajutorul accesoriilor incluse.  ..
203LEI
Fără TVA:171LEI
Sistem solar vesel 3D Sistem solar vesel 3D
Out Of Stock
Brand: GlowStars Model: 1025
  Sistem solar vesel 3D Decoreaza acum camera copilului tau cu obiecte autoadezive tridimensionale care stralucesc in intruneric! Soarele este steaua situata chiar in centru Sistemului nostru Solar, iar Soarele singur cantareste 99,8% din masa totala a Sistemului Solar. Soarele este o minge rotativa imensa formata din gaz incins. Energia care provine de la Soare, sub forma de lumina solara, mentine intreaga viata pe Pamant. Planetele care orbiteaza cel mai aproape de Soare sunt cele patru planete tereste interne. In ordinea distantei fata de Soare, acestea sunt: Mercur – cea mai ..
53LEI
Fără TVA:45LEI
Brand: GlowStars Model: 1024
  Soare fosforescent 3D Decoreaza acum camera copilului tau cu obiecte autoadezive tridimensionale care stralucesc in intruneric! Un Soare vesel tridimensional iti zambeste de pe pereti intreaga zi. Cand vine noaptea, expune obiectul autoadeziv la o sursa de lumina timp de cateva secunde, stinge lumina si priveste-l cum straluceste. Dimensiune pachet 410 x 310 mm. Distactie fara margini! Interzis copiilor sub 3 ani.  ..
44LEI
Fără TVA:37LEI
Brand: GlowStars Model: 1023rv
  Luna Fosforescenta 3D Decoreaza acum camera copilului tau cu obiecte autoadezive tridimensionale care stralucesc in intruneric! O LUNA vesela tridimensional iti zambeste de pe pereti intreaga zi. Cand vine noaptea, expune obiectul autoadeziv la o sursa de lumina timp de cateva secunde, stinge lumina si priveste-l cum straluceste. Dimensiune pachet 410 x 310 mm. Distactie fara margini! Interzis copiilor sub 3 ani.  ..
33LEI
Fără TVA:28LEI
Se afişează de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.