Menu
Your Cart

Pistoale-pusti

Pistoale-pusti

Model: 3033
Gonher revolver politie 12 capse 3033REVOLVER POLITIE - Gonher 3033/0 Acest produs este o jucarie!Functioneaza atat cu capse in inele de 8, cat si fara capseCapsele nu sunt incluse, trebuie achizitionate separatAre marcajele colorate cerute de lege fiind complet marcat CEAcest model este o replica die-cast metal si plastic a pistolului CobraDimensiune: 10,5 x 3 x 18,5 cm (h x l x L)Greutate: 207 grame..
45LEI
Fără TVA:38LEI
Pistol cu apa Hasbro Nerf Super Soaker E2770 Pistol cu apa Hasbro Nerf Super Soaker E2770
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: e2770
Pistol cu apa Hasbro Nerf Super Soaker E2770Pistolul cu apa NERF Super Soaker Barracuda este cea mai tare arma de apa facuta vreodata! Datorita dimensiunii sale compacte, poti fi rapid, poti fi in miscare si poti lupta cu o mana, astfel vei putea surprinde adversarul! Dar precaut, nu indrepta niciodata arma spre fata sau ochi si foloseste doar apa curata. Capacitatea pistolului 1 litru.Varsta recomandata: 6-15 ani..
92LEI
Fără TVA:77LEI
Brand: Hasbro Model: e7375
Blaster Nerf Capitanul America Avengers Hasbro E7375Eroul și super soldatul din cel de-al doilea război mondial Steve Rogers luptă pentru justiție ca lider al celor mai puternici super eroi din lume, Avengers! A fi un super erou mai mult decât pelerine și costume de lux. A fi un super erou înseamnă a apăra justiția și a ști când este timpul să lupți ca echipă! Copiii își pot imagina că vor porni la acțiune alături de super-eroii lor preferați, cum ar fi Iron Man, Captain America, Spider-Man, Black Widow, Hulk, Black Panther, Thor și multe altele, cu figuri și roluri Avengers!&nb..
122LEI
Fără TVA:103LEI
Brand: Hasbro Model: e9961
Pistol Hasbro Nerf Phoenix E9961Pregateste-te pentru lupta cu blasterele Nerf Elite 2.0 care dispun de capabilitati de personalizare incorporate, astfel incat sa le poti face upgrade si sa profite de avantajul competitiilor Nerf. Construiti-va stocul de blaster-uri Nerf Elite 2.0 pentru a va optimiza strategia de joc si pentru a aduce performanta tactica si flexibilitate in fiecare misiune si lupta!Blasterul motorizat Nerf Elite 2.0 Phoenix CS-6 are 5 sine tactice, un punct de atasare stoc si un punct de atasare butoi, astfel incat sa il puteti personaliza pentru fiecare misiune sau lupta. Tra..
132LEI
Fără TVA:111LEI
Brand: Hasbro Model: e9954
Pistol Nerf Elite Trio Hasbro E9954Echipeaza-te pentru lupta cu blasterele Nerf Elite 2.0 cu optiuni de personalizare incorporate, astfel incat sa le poti imbunatati si sa le pui la bataie in competitiile Nerf. Creeaza-ti o colectie de blastere Elite 2.0 pentru a-ti optimiza strategia tactica si flexibilitatea in fiecare misiune si in fiecare lupta! Lanseaza 3 sageti odata din blasterul Nerf Elite 2.0 Trio SD-3 prevazut cu sina tactica, astfel incat sa il poti personaliza cu diferite accesorii Nerf. Blasterul are 3 tevi dispuse pe verticala  incarca 1 sageata in fiecare teava si trage de ..
43LEI
Fără TVA:36LEI
Brand: Hasbro Model: e9959
Pistol Nerf Elite 2.0 Warden DB-8 Hasbro E9959Pregateste-te pentru lupta cu blasterele Nerf Elite 2.0 care dispun de capabilitati de personalizare incorporate, astfel incat sa le poti face upgrade si sa profite de avantajul competitiilor Nerf.Construiti-va stocul de blaster-uri Nerf Elite 2.0 pentru a va optimiza strategia de joc si pentru a aduce performanta tactica si flexibilitate in fiecare misiune si lupta!Blasterul Nerf Elite 2.0 Warden DB-8 trage doua sageti simultan pentru a trimite o doza dubla de putere de foc catre tintele tale. Are o capacitate de opt sageti, astfel incat sa puteti..
146LEI
Fără TVA:123LEI
Brand: Hasbro Model: e9527
Pistol Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 Hasbro E9527Pregateste-te pentru lupta cu blasterele Nerf Elite 2.0 care dispun de capabilitati de personalizare incorporate, astfel incat sa le poti face upgrade si sa profite de avantajul competitiilor Nerf.Construiti-va stocul de blaster-uri Nerf Elite 2.0 pentru a va optimiza strategia de joc si pentru a aduce performanta tactica si flexibilitate in fiecare misiune si lupta!Blasterul Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 are capacitati de personalizare care includ avantaje tactice, punct de atasare a tevii si punct de atasare stoc pentru a optimiza pentru lup..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Hasbro Model: e9481
Pistol Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18 Hasbro E9481Pregateste-te pentru lupta cu blasterele Nerf Elite 2.0 care dispun de capabilitati de personalizare incorporate, astfel incat sa le poti face upgrade si sa profite de avantajul competitiilor Nerf.Construiti-va stocul de blaster-uri Nerf Elite 2.0 pentru a va optimiza strategia de joc si pentru a aduce performanta tactica si flexibilitate in fiecare misiune si lupta!Blasterul Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18 are patru sine tactice si un punct de atasare a butoiului, astfel incat sa il puteti personaliza pentru fiecare misiune sau lupta. Acest blaster..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Hasbro Model: e6748
Pistol Nerf Hammerstorm Hasbro E6748Incepeti sablarea cu blasterele Alpha Strike de la Nerf, marca de blasteruri numarul unu ! Daca sunteti incepator al marcii Nerf, blasterele Alpha Strike sunt o modalitate minunata de a intra in bataliile Nerf care adrenalina si de a experimenta puterea si performanta marcii Nerf. Sunt usor de utilizat, astfel incat luptatorii pentru prima data pot incepe sa explodeze rapid. Si daca sunteti deja fan Nerf, aceste blaster-uri fac completari minunate pentru colectia dvs. Nerf!Loviti concurenta cu blasterul Nerf Alpha Strike Hammerstorm! Dispune de actiune de am..
94LEI
Fără TVA:79LEI
Pistol Nerf Alpha Hasbro E8444 Pistol Nerf Alpha Hasbro E8444
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: e8444
Pistol Nerf Alpha Hasbro E8444Incepeti sa explodati cu blasterele Alpha Strike de la Nerf, marca blastere numarul 1 in lume! Daca sunteti nou la brandul Nerf, blasters-ul Alpha Strike reprezinta o modalitate minunata de a intra in luptele Nerf care pompeaza adrenalina si de a experimenta puterea si performanta marcii Nerf. Sunt usor de utilizat, astfel incat combatantii pentru prima data pot incepe sa explodeze rapid. Si daca sunteti deja fan Nerf, aceste blastere set pot adauga la colectia dvs. minunata Nerf! Acest set contine 33 de piese 2 blastere Stinger SD-1, 1 blaster Wolf LR-1, 1 blaste..
112LEI
Fără TVA:94LEI
Brand: Hasbro Model: e7857
Pistol Nerf Cobra RC6 Hasbro E7857Incepeti sa explodati cu blasterele Alpha Strike de la Nerf, marca de blastere numarul 1! Daca sunteti nou la brandul Nerf, blaster-ul Alpha Strike reprezinta o modalitate minunata de a intra in luptele Nerf care pompeaza adrenalina si de a experimenta puterea si performanta marcii Nerf. Sunt usor de utilizat, astfel incat combatantii pentru prima data pot incepe sa explodeze rapid. Si daca sunteti deja fan Nerf, aceste blastere adauga minunate colectiei dvs. Nerf! Exerseaza-ti abilitatile cu setul de tinta Cobra RC-6 din 17 piese. Blaster-ul are o capacitate ..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Rezerve sageti Nerf 12buc Hasbro C0162 Rezerve sageti Nerf 12buc Hasbro C0162
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: c0162
Rezerve sageti Nerf 12buc Hasbro C0162Te poti angaja cu incredere in lupta, caci proiectilele tale sunt extrem de precise! Parte a seriei AccuStrike, pachetul de reincarcare include 12 proiectile din spuma, proiectate pentru un grad mare de precizie. Proiectilele sunt compatibile cu blastere Nerf N-Strike Elite (fiecare vandut separat).Varsta recomandata: +8 ani..
20LEI
Fără TVA:17LEI
Pistol Nerf Mega Hotshock Hasbro B4969 Pistol Nerf Mega Hotshock Hasbro B4969
-50 %
Brand: Hasbro Model: b4969
Pistol Nerf Mega Hotshock Hasbro B4969Jucarie Pistol Nerf Mega Hotshock N Strike B4969 HasbroJucaria Blaster-ul Nerf N Strike Hotshock de la Hasbro este un blaster compact care declanseaza proiectile din  Mega Whistler.Incarca jucaria Pistol Nerf Mega Hotshock cu un glont cilindru, trage manerul inapoi si apasa pe tragaci pentru a trimite proiectilul ce va vajai prin aer.O jucarie pistol Nerf cu spatiu de stocare pentru 2 gloante pentru o reincarcare rapida in timpul bataliei.Setul include- jucarie arma Nerf- 2 gloante , proiectile in forma de cilindruVarsta recomandata: de la 8 aniDimens..
40LEI 80LEI
Fără TVA:34LEI
Rezerve sageti Nerf 24buc Hasbro C0163 Rezerve sageti Nerf 24buc Hasbro C0163
-24 %
Brand: Hasbro Model: c0163
Rezerve sageti Nerf 24buc Hasbro C0163Te poti angaja cu incredere in lupta, caci proiectilele tale sunt extrem de precise! Parte a seriei AccuStrike, pachetul de reincarcare include 24 proiectile din spuma, proiectate pentru un grad mare de precizie. Proiectilele sunt compatibile cu blastere Nerf N-Strike Elite (fiecare vandut separat).Varsta recomandata: +8 ani..
32LEI 42LEI
Fără TVA:27LEI
Brand: Hasbro Model: e8308
Pistol Nerf Alpha Fang-QS4 cu tinte Hasbro E8308Incepeti sa explodati cu blasterele Alpha Strike de la Nerf, marca de blastere numarul 1! Daca sunteti nou la brandul Nerf, blaster-ul Alpha Strike reprezinta o modalitate minunata de a intra in luptele Nerf care pompeaza adrenalina si de a experimenta puterea si performanta marcii Nerf. Sunt usor de utilizat, astfel incat combatantii pentru prima data pot incepe sa explodeze rapid. Si daca sunteti deja fan Nerf, aceste blastere adauga minunate colectiei dvs. Nerf! Exerseaza-ti abilitatile cu setul de directionare Fang QS-4 din 13 piese care incl..
42LEI
Fără TVA:35LEI
Pistol Nerf Alpha Fang-QS4 Hasbro E6973 Pistol Nerf Alpha Fang-QS4 Hasbro E6973
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: e6973
Pistol Nerf Alpha Fang-QS4 Hasbro E6973Modelul Nerf Alpha Strike Fang QS-4 - 2019, un pistol simplu și de încredere pentru tiruri pe stradă și în interior. Va fi util atât pentru începători cât și pentru trăgători cu experiență. Aspectul său seamănă cu modelul anterior - Quadrot, dar are un corp mai ușor, datorită căruia este perfect pentru tineri mai tineri.Fang QS-4 - un pistol cu ​​patru bare pentru tragerea la ținte la distanțe scurte și medii. Săgețile sunt așezate în butoaie din partea botului, ceea ce simplifică foarte mult procesul de reîncărcare în timpul luptei. Arcul pistonului este..
26LEI
Fără TVA:22LEI
Brand: Hasbro Model: e0824
Pistol Nerf Scout MKII Hasbro E0824Blaster-ul Elite Scout MkII este foarte usor de incarcat. Ai posibilitatea de a lansa 4 proiectile in succesiune rapida. Cercetati concurenta si luptati-va rapid cu blaster-ul Nerf N-Strike Elite Scout MKII! Butoiul rotativ detine 4 sageti Nerf Elite si le dezlantuie 1 la un moment dat. Incarcati 4 sageti in partea din fata a butoiului, trageti inapoi manerul pentru a acoperi blasterul si trageti tragatorul pentru a trage 1 dart. Cand lupta solicita mobilitate, apucati-l pe scout MKII blaster pentru a ramane gata sa actioneze rapid pe masura ce actiunea se in..
48LEI
Fără TVA:40LEI
Brand: Hasbro Model: e6875
Pistol cu apa Nerf Fortnite HC-E Hasbro E6875Blasterul cu apa Super Soaker HC-E este inspirat de blasterul folosit in jocul video Fortnite! Luati-va bataliile Fortnite in viata reala cu acest blaster ce are o capacitate de 220 ml de apa si este usor de incarcat si folosit pentru mega distractie cu apa.Varsta recomandata: 8 ani +..
46LEI
Fără TVA:39LEI
Brand: Hasbro Model: e6745
Pistol Nerf Fortnite Micro TS Hasbro E6745Varsta recomandata:+8ani..
46LEI
Fără TVA:39LEI
Brand: Hasbro Model: e0562
Blaster Hasbro Iron Man Infinity War E0562Caracteristici:Jucaria Avengers Marvel Infinity War Nerf Iron Man este un produs lansat de Hasbro.Cu acest produs cei de la Hasbro au reusit sa ii faca supereroi pe foarte multi copii in intreaga lume.Asadar, daca copilul tau isi doreste sa fie supererou, aceasta este cea mai buna alegere pe care o poti face pentru el.Nerecomandat copiilor sub 3 ani.Produsul poate contine componente mici ce pot fi inghitite.Dimensiune produs: 8.4 x 35 x 27.8 cm.Material: Plastic / SpumaVarsta minima recomandata: 5 ani..
98LEI
Fără TVA:82LEI
Brand: Hasbro Model: e6158
Pistol Nerf Fortnite AR-L motorizat Hasbro E6158Acest blaster AR-L este inspirat de blasterul folosit in Fortnite, cu aspectul si culorile celui din jocul video popular.Blasterul motorizat are un buton de acceleratie pentru alimentarea motorului (bateriile necesare, nu sunt incluse)Include un clip de 10 darts si 20 de darts oficiale Nerf EliteNu incercati a tinti ochii sau fata. Pentru a evita ranirea - Utilizati numai darts oficiale NERF.Varsta recomandata: +8 ani..
275LEI
Fără TVA:231LEI
Pistol Nerf Fortnite HC-E Hasbro E7515 Pistol Nerf Fortnite HC-E Hasbro E7515
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: e7515
Pistol Nerf Fortnite HC-E Hasbro E7515Blasterul Nerf Fortnite HC-E este inspirat de blasterul folosit in jocul video Fortnite!Luati-va bataliile Fortnite in viata reala cu acest blaster Nerf Mega single-shot si dezlantuiti o furtuna de explozii puternice cu sageti!Incarcarea se face in fata punand 1 proiectil in cilindru si activand tragaciul pentru a trage.Blasterul vine alaturi de 3 proiectile originale Nerf .Varsta recomandata:+8ani..
74LEI
Fără TVA:62LEI
Brand: Hasbro Model: e7511
Lansator Nerf Fortnite RL Hasbro E7511Blasterul este inspirat din jocul video Fortnite.Tineti bataile Fortnite in viata reala cu acest blaster care declanseaza rachete mari din spuma marca Nerf. Incarca o racheta su spulbera orice obstacol iti sta in cale. Setul incluse si doua rachete oficiale Nerf Fortnite EliteDimensiuni ambalaj: 56.00 X 7.90 X 27.90 cm.Varsta recomandata: 8 ani+...
195LEI
Fără TVA:164LEI
Brand: Hasbro Model: e6741
Pistol Nerf Fortnite microshots Hasbro E6741Explorati-va in mare distractie cu seria Nerf MicroShots de colectii de mini jucarii Nerf, de dimensiuni mici! Nerf MicroShots blasters seria surprinde aspectul iconic al blasters-urilor originale, dar intr-un stil defaimat, la propriu. Aspectul si dimensiunea lor le fac completari de colectie la orice colectie Nerf. Acest Nerf Fortnite Microshots Blaster Micro HC-R, blaster este folosit in popularul joc video Fortnite Battle Royale. Acesta include 2 sageti oficiale Nerf Elite si trage 1 dart simultan cu actiune manuala (nu sunt necesare baterii). In..
46LEI
Fără TVA:39LEI
Brand: Hasbro Model: e6717
Pistol Nerf Fortnite SP-L Hasbro E6717Blasterul Nerf Fortnite SP-L este inspirat de blasterul folosit in Fortnite, replicand aspectul si culorile celui din joc! Joaca Fortnite in viața reala cu acest blaster Nerf Elite care are un capat detasabil pentru diferite moduri de a te juca. Atasați cilindrul pentru directionarea la distanta sau scoateti cilindrul atunci cand aveti nevoie de un aspect mai compact pentru zonele de joaca mai mici sau cand trebuie sa va deplasati rapid si sa ramaneti mobil. Blasterul Fortnite SP-L are un clip intern cu o capacitate de 3 darts-uri Nerf, astfel incat sa put..
112LEI
Fără TVA:94LEI
Pistol Hasbro Nerf Stryfe A0200 Pistol Hasbro Nerf Stryfe A0200
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: a0200
Pistol Hasbro Nerf Stryfe A0200Nerf N-Strike Elite Stryfe Blaster Caracterstici: Proiectilele tale N-Strike Elite Dart isii mentin precizia si stabilitatea in zbor, chiar si la distante mai mari. Poti sa tragi mai departe ca oricand - pana la 23 de metri! Capacitate de stocare 6 sageti. Rata de tragere: 3 sageti/secunda. Pistol tip revolver. Pistol semi-automat. Contine: un pistol, 6 sageti. Necesita 4 baterii AA 1.5 V (neincluse) Varsta recomandata: 8 ani+ ATENTIE: A nu se tinti spre ochi sau fata. Pentru a evita ranirea: A se folosi numai tipul de cartuse destinate acestui produs. A nu se mo..
143LEI
Fără TVA:120LEI
Pistol Nerf Surgerfire Hasbro E0011 Pistol Nerf Surgerfire Hasbro E0011
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: e0011
Pistol Nerf Surgerfire Hasbro E0011Blaster-ul Nerf N-Strike Elite are un tambur rotativ cu 15 proiectile. Alege o tinta si trage cate un proiectil pe rand, sau lanseaza toate cele 15 proiectile intr-o rafala rapida. Acest blaster lanseaza proiectilele la o distanta de pana la 27 de metri, asa ca poti sa intri in actiune si sa preiei controlul!Include 15 proiectile Elite.Varsta recomandata: +8ani..
145LEI
Fără TVA:122LEI
Brand: Hasbro Model: b9839
Pistol Nerf Falconfire Hasbro B9839Te poti angaja cu incredere in lupta, caci proiectilele tale sunt extrem de precise! Blasterul Nerf N-Strike FalconFire este parte a seriei AccuStrike, care contine proiectile si mai precise. Loveste tinta cu acuratetea celui mai precis proiectil Nerf. Incarca 1 proiectil in partea superioara a acestui balster care trage cate un proiectil pe rand, ocheste si lanseaza! Zona de pastrare a proiectilelor e la indemana ta si poti reincarca foarte rapid. Are 6 proiectile din spuma Elite, proiectate pentru un grad mare de precizie. Compatibil si cu proiectile Elite ..
102LEI
Fără TVA:86LEI
Brand: Hasbro Model: b9837
Pistol Nerf Disruptor b9837Trageti si loviti rapid cu blasterul Nerf N-Strike Elite Disruptor!Acest blaster cu tragere rapida are un tambur rotativ care contine 6 sageti Elite.Alege-ti tinta si trage cu 1 proiectil pe rand sau dezlantuia toate cele 6 proiectile in succesiune rapida.Pentru a incarca blasterul, trageti de siguranta apoi eliberati.Verificati indicatorul iar daca este portocaliu, blasterul este pregatit pentru a trage.Nerf N-Strike Elite Disruptor lanseaza proiectile pana la 27 metri.Include blaster, 6 proiectile Elite si instructiuni.Dimensiuni: 22.5 cmVarsta recomandata: +8..
83LEI
Fără TVA:70LEI
Set Avengers Hasbro B9955 Set Avengers Hasbro B9955
Out Of Stock
Brand: Hasbro Model: b9955
Set Avengers Hasbro B9955Fii un erou de neoprit cu setul cu accesorii si arme de jucarie originale AvengersVarsta recomandata: +5ani..
98LEI
Fără TVA:82LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 66 (3 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.