Menu
Your Cart

Lego 10281 Bonsai

Lego 10281 Bonsai
Lego 10281 Bonsai
Out Of Stock
Lego 10281 Bonsai
Lego 10281 Bonsai
Lego 10281 Bonsai

Lego 10281 Bonsai

Arta bonsai bucura de secole întregi imaginația iubitorilor de copaci. Acum poți sărbători această artă străveche cu kitul de construcție de model Bonsai LEGO®. Bucură-te de o senzație de calm formând cu grijă modelul de arbust bonsai cu frunze verzi sau cu flori roz de cireș. Când ești gata de o schimbare, este ușor să schimbi coroanele colorate pentru a crea un aspect cu totul nou. Privește mai atent florile roz - vezi broaștele minuscule care alcătuiesc fiecare floare?

O frumoasă piesă care poate fi expusă
Modelul LEGO Bonsai vine cu un ghiveci dreptunghiular și un stativ LEGO din șipci cu aspect de lemn, creând o frumoasă piesă de expunere care poate sta la loc de cinste în orice locuință sau birou. Fie că este un cadou de zi de naștere pentru o persoană dragă sau un dar pentru tine, acest set va bucura cu siguranță imaginația cu frumusețea sa. Parte a Colecției botanice LEGO pentru adulți, include elemente de frunze realizate dintr-un material plastic pe bază de plante, folosind trestie de zahăr din surse regenerabile.

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
260LEI
Fără TVA: 218LEI
  • Stock: Out Of Stock
  • Model: 10281
  • Greutate: 1.00kg
Etichete: Lego 10281 Bonsai
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.