Menu
Your Cart

DISNEY

Adu magia LEGO® | Disney în casa ta cu selecția noastră de jucării de construcție Disney. Colecția noastră Disney de jucarii LEGO este perfectă pentru toti copiii de peste varsta de 4 ani și adulti și include minifigurinele cunoscute LEGO, seturi de joc și multe altele, toate conținând personajele preferate din filmele si emisiunile Disney. Indiferent dacă ești un fan al Pritesleor Disney, al personajelor din Frozen, al lui Mickey sau al altor personaje populare, îți oferim tot ce ai nevoie pentru a-ți completa colecția Disney!

Brand: Lego Model: 43231
Lego Disney Wish 43231 Coliba AsheiCu setul de construcție LEGO® ǀ Disney Coliba Ashei (43231), vei captiva copiii de 7 ani și mai mari cu casa personajului principal din filmul Wish, care urmează să fie lansat de Walt Disney Animation Studios. Setul conține o clădire cu 2 etaje, cu pereți laterali care se deschid grație balamalelor, o masă cu un tort cu față zâmbitoare, dulapuri cu o agendă, lingură și furculiță și un dormitor la etaj, cu pat și șemineu. Vei descoperi și o fântână a dorințelor și o mulțime de accesorii pentru joacă. Combină acest set de construcție LEGO ǀ Disney cu altel..
275LEI
Fără TVA:231LEI
Brand: Lego Model: 43224
Lego Disney Wish 43224 Castelul regelui MagnificoCopiii de 7 ani și mai mari ajută la rezolvarea unui mister cu setul de construcție LEGO® ǀ Disney Castelul regelui Magnifico (43224). Cutia conține un castel cu 4 niveluri, inspirat din filmul Wish, producția ce urmează să fie lansată de Walt Disney Animation Studios, în care se găsește o bucătărie cu un șemineu și un blat pentru preparate de patiserie, un dulap cu oglinzi și o cameră cu un acoperiș detașabil în formă de piramidă. Acesta poate fi combinat cu alte seturi de construcție LEGO ǀ Disney din aceeași gamă (43223 și 43231, vândute..
500LEI
Fără TVA:420LEI
Lego Disney Wish 43223 Asha in orasul rozelor Lego Disney Wish 43223 Asha in orasul rozelor
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 43223
Lego Disney Wish 43223 Asha in orasul rozelorInspiră copiii și fanii Disney de 6 ani și mai mari să viseze la stele cu setul de construcție LEGO® ǀ Disney Asha în orașul rozelor (43223), inspirat de producția Wish a Walt Disney Animation Studios, care urmează să fie lansată în curând. Setul include o piață cu scări și un balcon, o cameră în spate cu o masă, un cărucior, o figurină minipăpușă LEGO ǀ Disney și 2 figurine LEGO ǀ Disney. Acest set dezvoltă încrederea în sine a copiilor, dând naștere unor povești și sesiuni de joacă pline de creativitate. De asemenea, acesta poate fi..
105LEI
Fără TVA:88LEI
Brand: Lego Model: 43213
Lego 43213 Disney Cartea povestii Mica sirenaDistracția fără sfârșit îi așteaptă pe fanii de 5 ani și mai mari ai filmului Disney Mica sirenă în setul LEGO® | Disney Cartea poveștii Mica sirenă (43213). Bazat pe filmul de lung metraj Mica sirenă ce urmează să fie lansat, setul conține 3 secțiuni: bârlogul Ursulei cu un tron-cochilie pliabil; biblioteca Prințului Eric cu o carte și o hartă ascunse; și peștera lui Ariel cu o statuie rotativă și o cheie. Aplicația LEGO Builder îi ghidează pe copii într-o aventură de construcție accesibilă și intuitivă, în care aceștia pot apropia și roti modelele..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Disney 43217 Casa din filmul UP Lego Disney 43217 Casa din filmul UP
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 43217
Lego Disney 43217 Casa din filmul UPAventura îi așteaptă pe fanii Disney de 9 ani și mai mari în setul LEGO® ǀ Disney și Pixar Casa din filmul „Up” (43217). Setul, care va stârni interesul tuturor, include o secțiune detaliată a casei emblematice, cu un horn și baloane, 2 minifigurine LEGO, o figurină LEGO câine, un rucsac pentru explorări în sălbăticie și o carte de aventuri. Copiii se pot bucura de o aventură de construcție accesibilă și intuitivă cu aplicația LEGO Builder, care le permite să apropie și să rotească modelele în 3D, să salveze seturi și să-și monitorizeze progresul.Amintiri uș..
280LEI
Fără TVA:235LEI
Brand: Lego Model: 43212
Lego Disney 43212 Tren aniversarÎncântă-i pe micii iubitori de trenuri de 4+ ani cu o jucărie construibilă care va stârni interesul tuturor. Setul LEGO® ǀ Disney: Tren aniversar Disney (43212) include o gară, o locomotivă, 3 vagoane alegorice și 6 minifigurine LEGO: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Moana, Peter Pan, Tinker Bell și Woody. Tu și copiii tăi vă puteți bucura de o aventură de construcție intuitivă cu aplicația LEGO Builder, care include instrumente de apropiere și rotire pentru ca micuții să-și poate vedea modelul în timp ce-l construiesc.Creează, imaginează, dezvoltăAcest set 4+ stimul..
210LEI
Fără TVA:176LEI
Brand: Lego Model: 43211
Lego Disney 43211 Castelul AuroreiBucură micuții de 4+ ani și stimulează-le abilitățile de construcție cu setul LEGO® ǀ Disney Castelul Aurorei (43211). Acesta include un castel cu un tobogan și scări, 3 figurine minipăpușă LEGO și 2 construcții mai mici. Oferă constructorilor și mai mici o aventură de construcție ușoară și intuitivă cu aplicația LEGO Builder. În aplicație, pot apropia și roti modelele în 3D, salva seturi și își pot monitoriza propriul progres. Construiește, joacă-te, imaginează, crește Acest set 4+ stimulează încrederea în sine a copiilor printr-o experiență de joacă dis..
230LEI
Fără TVA:193LEI
Brand: Lego Model: 43220
Lego Disney 43220 Carte de povesti Peter PanPovești nenumărate îi așteaptă pe fanii Disney și ai lui Peter Pan de 5+ ani în setul LEGO® ǀ Disney Aventura din cartea de povești a lui Peter Pan și a lui Wendy (43220). Cartea se bazează pe viitorul film Peter Pan și Wendy și conține casa familiei Darling cu un dormitor, Big Ben, ascunzătoarea Băieților pierduți, Insula Skull, o navă de pirați, 3 figurine micropăpușă LEGO, o figurină animal LEGO și o cheie. Aplicația LEGO Builder îi va ghida pe copii într-o aventură de construcție accesibilăși intuitivă, care le permite să apropie și să rotească m..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 43219
Lego Disney 43219 Castele creativeInspiră copiii de 6 ani și mai mari cu setul LEGO® ǀ Disney: Castele creative Disney Princess​ (43219). Acest set cu jucărie construibilă include o combinație de piese emblematice și standard, figurinele micropăpușă reprezentând personajele Disney Belle și Cenușăreasa, 2 figurine LEGO Lumiere și Gus, plus 2 postere cu instrucțiuni pentru a încuraja construitul alături de familie și prieteni. Pe măsură ce construiesc, copiii pot găsi îndrumare în aplicația LEGO Builder, pentru a avea o aventură de construcție accesibilă și intuitivă. Pot apropia și roti mo..
180LEI
Fără TVA:151LEI
Brand: Lego Model: 76831
Lego Lightyear 76831 Batalia cu ZurgTransportă fanii spațiului cu vârsta de 7+ ani în palpitanta lume interplanetară a filmului Lightyear creat de Disney și Pixar cu Bătălia cu Zurg (76831). Acest set de joc creativ oferă distracție extraterestră, iar micii Cosmonauți se pot alătura minifigurinelor Buzz Lightyear și Izzy, dar și pisicii Sox, pentru a-l învinge pe răufăcătorul Zurg și a recupera celula de combustibil. Distracție infinităFanii pot reimagina scene din film, povestea finală a originii lui Buzz Lightyear. Ei îl vor înfrunta pe maleficul Împărat Zurg, o jucărie robot const..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 76830
Lego Lightyear 76830 Urmarirea ZyclopilorCunoști cumva vreun Cosmonaut în devenire care-l îndrăgește pe Buzz Lightyear? Fă-i o bucurie cu jucăria de construcție Urmărirea Zyclopilor (76830). Fanii pot recrea scene din filmul Lightyear creat de Disney și Pixar – povestea finală a originii lui Buzz Lightyear – în timp ce învață să construiască cu cărămizi LEGO®. Minifigurina Buzz Lightyear poartă un costum și o cască de cosmonaut, iar elementele cool ale robotului includ brațe și picioare flexibile și un trăgător de discuri pentru distracție dinamică în luptă. Construcții simple pentru..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Disney 43185 Raya barca lui Boun Lego Disney 43185 Raya barca lui Boun
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 43185
Lego Disney 43185 Raya barca lui BounDistreaza-te de minune cu acest set creativ!Fanii filmului Disney Raya si ultimul dragon vor adora acest set Barca lui Boun LEGO Disney (43185). Acest set minunat include o barca mare si 2 constructii mai mici pentru a impulsiona joaca pe roluri. Setul vine de asemenea cu instructiuni de constructie tiparite si Instructions PLUS digitale! Folosind aplicatia Instructiuni de constructie LEGO, chiar si copiii mai mici se vor simti ca niste maestri constructori, datorita procesului de constructie ghidat din viata reala... formidabil! Detaliile sunt impresi..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Lego Disney 43184 Raya si dragonul Sisu Lego Disney 43184 Raya si dragonul Sisu
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 43184
Lego Disney 43184 Raya si dragonul SisuImpresioneaza un copil cu un set plin de aventuri si descoperiri!Pe fanii Disney ii asteapta emotie si mister in acest set cu totul diferit, Raya si Dragonul Sisu LEGO Disney (43184). Acest set captivant include 2 constructii si o multime de accesorii pentru a impulsiona joaca fara sfarsit. Setul vine de asemenea cu instructiuni de constructie tiparite si Instructions PLUS digitale! Folosind aplicatia Instructiuni de constructie LEGO, procesul de constructie ghidat din viata reala le permite chiar si constructorilor mai mici sa se simta ca niste maestri c..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 43181
Lego Disney 43181 Raya si palatul inimaIndeplineste fantezia unui copil cu aceasta jucarie de constructie Palatul Inima!Pe fanii Disney ii asteapta aventuri cu acest set Raya si Palatul Inima LEGO Disney (43181). Setul vine cu instructiuni de constructie tiparite si Instructions PLUS digitale! Folosind aplicatia Instructiuni de constructie LEGO, procesul de constructie ghidat din viata reala le permite chiar si constructorilor mai mici sa se simta ca niste maestri constructori adevarati... formidabil! Detalii atractive de constructie!Palatul construibil are 6 sali diferite de explorat, in..
410LEI
Fără TVA:345LEI
Lego Disney 43192 trasura regala a Cenusaresei Lego Disney 43192 trasura regala a Cenusaresei
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 43192
Lego Disney 43192 trasura regala a CenusareseiPe fanii Cenușăresei Disney îi așteaptă magie și aventură cu acest set detaliat Trăsura regală a Cenușăresei LEGO® ǀ Disney (43192). Pe lângă fabuloasa trăsură, acest set vine de asemenea cu instrucțiuni de construcție tipărite și cu Instructions PLUS digitale. Folosind aplicația Instrucțiuni de construcție LEGO, chiar și constructorii mai mici se vor simți ca niște maeștri constructori adevărați... formidabil!Distracție captivantă cu joacă pe roluriCopiii își pot explora fanteziile cu PrințeseDisney cu acest set de jucării construibile. Ei se pot ..
190LEI
Fără TVA:160LEI
Lego Disney 43191 barca de festivitati a lui Ariel Lego Disney 43191 barca de festivitati a lui Ariel
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 43191
Lego Disney 43191 barca de festivitati a lui ArielPorneste in calatorie pentru a sarbatori nunta Printesei Disney Ariel! Prima oprire este la debarcader, unde tu si Ariel va puteti aranja inainte de a dansa pe ringul de dans rotativ cu Printul Eric. Porneste spre ambarcatiunea regala si ajuta-l pe Max sa se urce la bord si sa stea in siguranta sub punte. Apoi intoarce-te pe puntea de sus pentru a asculta cum Sebastian si Flounder canta sub apa marii in timp ce barca pleaca intr-o excursie palpitanta! • Un dar creativ care ajuta micutii sa invete sa construiasca, avand parte de d..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Lego Disney 43188 Cabana din padure a Aurorei Lego Disney 43188 Cabana din padure a Aurorei
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 43188
Lego Disney 43188 Cabana din padure a AuroreiPe micii fani ai printesei Disney ii asteapta aventuri imaginative in acest incantator set Casuta din padure a Aurorei LEGO ǀ Disney (43188). Acest set de constructie atractiv include o casuta cu roata de apa ce se invarte si un pod in padure construibil separat, plus o gama de accesorii suplimentare pentru a incepe joaca.Posibilitati fascinanteCasuta detaliata inspira joaca creativa cu final deschis avand 2 incaperi, o bucatarie cu o usa de intrare, masa si semineu cu cuptor, plus un dormitor la etaj. Roata de apa de pe partea laterala se invarte s..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Lego Disney 43187 turnul lui Rapunzel Lego Disney 43187 turnul lui Rapunzel
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 43187
Lego Disney 43187 turnul lui RapunzelExploreaza Turnul Printesei Disney Rapunzel si descopera secretele din interior! Vezi privelistea de pe balcon cu Pascal, apoi ajut-o pe Rapunzel sa isi termine pictura in camera sa pentru petrecerea timpului liber. Mergi la pestera de la baza turnului si vezi ce se afla in spatele usii secrete. Apoi da-te in leagan, relaxeaza-te langa foc sau viziteaza taverna Ratusca primitoare cu Flynn Rider. Dupa o zi plina, mergi la culcare si odihneste-te pentru ziua de maine!Numar piese: 369Varsta recomandata: 6 ani +..
300LEI
Fără TVA:252LEI
Brand: Lego Model: 43178
Lego Disney 43178 Sarbatorirea Cenusaresei la CastelCopiii își vor putea dezvolta creativitatea și scenariile de joacă pe roluri cu acest set LEGO® ǀ Disney 43178 Sărbătorirea Cenușăresei la castel! Această jucărie construibilă include fațada unui castel cu turnuri și un pavilion construibil cu balon, bancă și măsuță cu tort. Această jucărie distractivă pentru copii îi învață pe preșcolari să construiască cu ajutorul cărămizilor LEGO. Setul include o placă de bază care face procesul de construcție mai ușor, și un ghid cu pașii de construcție care îi va ajuta chiar și pe începători să asam..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Lego Disney 43177 Aventuri din cartea de povesti cu Belle Lego Disney 43177 Aventuri din cartea de povesti cu Belle
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 43177
Lego Disney 43177 Aventuri din cartea de povesti cu BelleFanii poveștii cu Frumoasa și Bestia vor fi captivați de acest set unic LEGO® ǀ Disney 43177 Aventuri din cartea de povești cu Belle! Acest set de joacă conține o carte care se deschide și include castelul Bestiei în mijloc, partea exterioară a castelului într-o parte și interiorul castelului în cealaltă parte, plus două coli de autocolante ce pot fi lipite pe carte. Copiii vor adora să își folosească creativitatea pentru a construi acest set portabil și vor putea extinde scenariile de joacă adăugând și alte seturi la construcție. R..
100LEI
Fără TVA:84LEI
LEGO Disney Frozen Princess Aventura Elsei cu caruta 41166 LEGO Disney Frozen Princess Aventura Elsei cu caruta 41166
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41166
LEGO Disney Princess Aventura Elsei cu caruta 41166Umple caruta si pleaca spre tinutul minunilor Disney Regatul de gheata II cu Elsa si renul Sven. Descopera un grajd cu un pui ren, si incalzeste-te la focul de tabara, prajind o bezea. Dupa un picnic si un somn bun, continua aventura ta cu Elsa in Regatul de gheata.Numarul pieselor din cutie: 116Numarul minifigurinelor din set: 1Varsta recomandata: 4 ani +..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Lego Disney 41169 Olaf Frozen II Lego Disney 41169 Olaf Frozen II
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41169
Lego Disney 41169 Olaf Frozen IIConstruieste-ti propriul personaj om de zapada Olaf Regatul de gheata II Disney - o raza de soare intr-o zi rece de iarna! Potriveste bratele si gatul articulat, schimba butonul de sus cu un frumos papion albastru, da-i ziarul si un creion pentru a-l tine ocupat in timp ce descopera diversele minuni ale vietii. Dupa ce ai terminat joaca, expune aceasta figurina Disney construibila din filmul Regatul de gheata II in camera ta, si pastreaza toata ziua acel sentiment de caldura.Numarul pieselor din cutie: 122Varsta recomandata: 6 ani +..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Lego Disney 41168 Cutia de bijuterii a Elsei Frozen II Lego Disney 41168 Cutia de bijuterii a Elsei Frozen II
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41168
Lego Disney 41168 Cutia de bijuterii a Elsei Frozen IIConstruieste-ti propria ta caseta frumoasa de bijuterii Regatul de gheata II inspirata de castelul de gheata al Elsei si tine-ti toate comorile inauntru! Roteste pentru a-i vedea pe Elsa si Nokk, un spirit legendar de apa, rotindu-se in jurul oglinzii. Atinge zavorul special pentru a deschide sertarul pentru si pune bijuteriile preferate inauntru - plus 2 noi inele LEGO® pentru a le adauga colectiei!Numarul pieselor din cutie: 300Numarul minifigurinelor din set: 1Varsta recomandata: 6 ani +..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Lego Disney 41164 Casuta din copac Frozen II Lego Disney 41164 Casuta din copac Frozen II
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41164
Lego Disney 41164 Casuta din copac Frozen IIConstruieste aceasta casuta magica in copac din noul film Disney, Regatul de gheata II, si participa la o aventura in padurea fermecata cu personajele tale preferate Disney! Urca in observator cu Mattias, in timp ce Anna si Olaf exploreaza padurea de jos. Aluneca apoi in jos pe tiroliana si incearca sa prinzi un peste pentru a-l gati la focul de tabara pentru a cina impreuna in zona de luat masa de la etaj. Exploreaza casuta din copac LEGO si descopera un cufar cu comori, apoi aventureaza-te afara pentru a intalni iepurasii din casa lor din padure. D..
270LEI
Fără TVA:227LEI
Lego Disney 41165 expeditia cu canoe a Annei Lego Disney 41165 expeditia cu canoe a Annei
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41165
Lego Disney 41165 expeditia cu canoe a AnneiPorneste intr-o excursie de-a lungul raului in padurea fermecata, departe de Arendelle, intr-o canoe speciala de aventuri cu personajele tale preferate Disney, Anna si Olaf! Trage la mal pentru a hrani simpaticul iepuras, apoi distrati-va impreuna pe balansoar si alunecati pe toboganul de gheata spre rau. Dar ai grija sa nu-l trezesti pe uriasul pamantului care doarme langa rau!Numarul pieselor din cutie: 108Numarul minifigurinelor din set: 2Varsta recomandata: 4 ani +..
110LEI
Fără TVA:92LEI
Lego Disney Mulan 41151 Lego Disney Mulan 41151
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41151
Lego Disney Mulan 41151Începe antrenamentul cu personajul Disney Mulan, mereu pregătită pentru noi provocări! Antrenamentul lui Mulan LEGO® l Disney este ușor de construit și perfect pentru a recreea momente preferate din film. Antrenați-vă din greu folosind manechinul de antrenament mobil, sabia și catapulta cu bolovani, înainte de a lua o o pauză cu mânzul ei Khan. Această jucărie LEGO l Disney pentru fete și băieți include o sumedenie de detalii frumoase și autentice, precum rochia galbenă a lui Mulan, evantaiul ei și o ceremonie de ceai. Fii creativ și folosește sistemul modular pentr..
60LEI
Fără TVA:50LEI
Lego Disney 41067 Castelul lui Belle Lego Disney 41067 Castelul lui Belle
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41067
Lego Disney 41067 Castelul lui BelleExploreaza castelul cu toti prietenii magici ai Frumoasei si gaseste o carte speciala in biblioteca, sau mergi pe balcon pentru a vedea trandafirul fermecat. Ajuta-i pe Ceasornic si Lumière sa organizeze un banchet muzical pentru Bestie in sufragerie, si trimite-i pe Dna Potts si pe Chip cu caruciorul pentru a servi ceaiul. Apoi danseaza toata noaptea sub candelabru in timp ce Frumoasa se indragosteste de Bestie si rupe vraja.Varsta recomandata: +6ani..
250LEI
Fără TVA:210LEI
Lego Disney 41065 Cea mai frumoasa zi a lui Rapunzel Lego Disney 41065 Cea mai frumoasa zi a lui Rapunzel
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41065
Lego Disney 41065 Cea mai frumoasa zi a lui RapunzelZburda cu Rapunzel si prietenul ei, calul Maximus, intr-o zi speciala! Distreaza-te pe leagan in timp ce ea isi inmoaie picioarele in apa pentru prima oara si atinge floarea magica, pentru a-si reinnoi puterile. Creeaza o panza frumoasa cu pensula, apoi culege un mar din pom pentru Maximus. El se poate bucura de fan si de apa in timp ce tu pregatesti masa in bucataria din turn. Ce zi uimitoare!Varsta recomandata: +5ani..
120LEI
Fără TVA:101LEI
Lego Disney 71012 minifigurine Lego Disney 71012 minifigurine
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 71012
Lego Disney 71012 minifigurineCreează-ţi propriile tale aventuri Disney cu Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Buzz Lightyear, Alien, Mr. Incredible, Syndrome, Peter Pan, Căpitanul Hook, Ariel, Ursula, Aladdin, Genie, Alice, pisica Cheshire, Maleficent şi Stitch. Fiecare minifigurină vine cu o placă de prezentare şi un prospect al colecţionarului. Ce personaj din Seria Disney vei descoperi în interiorul viitoarei pungi "misterioase"? Varsta recomandata: +5 ani..
15LEI
Fără TVA:13LEI
Lego Disney Frozen Anna si Kristoff 41066 Lego Disney Frozen Anna si Kristoff 41066
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 41066
Lego Disney Frozen Anna si Kristoff 41066Alatura-te Annei si lui Kristoff cand acestia pornesc intr-o aventura cu sania pentru a aduce vara inapoi la Arendelle. Opreste-te la Punctul comercial al lui Oaken pentru o ciocolata calda si provizii de iarna, si nu uita sa-l hranesti pe renul Sven cu cativa morcovi. Apoi canta melodii acompaniate de banjoul lui Kristoff inainte de a merge la culcare pentru un somn fara vise. Dimineata, goneste prin tinutul magic de gheata intr-o aventura a Regatului de gheata!Varsta recomandata: +5ani..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 31 (2 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.