Menu
Your Cart

Lego 10311 Icons Orhidee

Lego 10311 Icons Orhidee
Lego 10311 Icons Orhidee
Lego 10311 Icons Orhidee
Lego 10311 Icons Orhidee
Lego 10311 Icons Orhidee

Lego 10311 Icons Orhidee

Bucură-te de un proiect de construcție conștientă și creează un frumos exponat cu plante pentru locuința ta, cu acest proiect de construcție LEGO® Orhidee (10311) pentru adulți. Meșterește pe îndelete toate detaliile florilor albe și roz și ale vazei. Inspirat de o orhidee reală, modelul are 5 frunze la bază și 2 rădăcini la suprafață pentru a crea un exponat autentic. Construiește vaza albastră cu caneluri și umple-o cu elemente LEGO maro pentru a recrea amestecul de scoarță de copac în care cresc orhideele adevărate.

Personalizează exponatul
Poziționează orhideea într-o varietate de moduri, rotind tulpinile, florile, rădăcinile și frunzele modelului pentru a obține înfățișarea perfectă. Sau personalizează exponatul reconstruind tulpinile pentru a crea noi combinații de aranjamente florale.

Construiește creativitatea piesă cu piesă
Exersează atenția conștientă și relaxează-te cu modele construibile din Colecția Botanică LEGO, destinate special adulților.

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
260LEI
Fără TVA: 218LEI
  • Stock: In Stock
  • Model: 10311
  • Greutate: 1.00kg
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.