Menu
Your Cart

Duplo

Grație culorilor strălucitoare și cărămizilor de construcție mari și ușor de manevrat ale seturilor LEGO® DUPLO®, cei mici care au peste 18 luni pot învăța prin joacă, în timp ce asamblează diversse cladiri precum hambare și școli  sau se întrec cu masinutele și insuflă viață parcurilor de distracții, fermelor și șantierelor, umplându-le cu minifigurine si animalute. Seturile DUPLO® oferă copiilor șansa de a învăța despre lume pe măsură ce cresc și își perfecționează abilitățile motorii fine și, bineînțeles, oferă ore întregi de distracție. Există atât de multe posibilități, iar seturile pot fi combinate pentru a dezvălui idei și concepte noi. Alte seturi se concentrează pe forme și chiar pe etapele incipiente ale programării computerelor, pentru a stimula curiozitatea unui copil și a transforma învățarea într-o experiență distractivă. Cu seturi care le oferă provocări și îi ajută să-și dezvolte dragostea pentru joacă și învățare.

Brand: Lego Model: 10421
Lego 10422 Duplo Aventura cu naveta spatiala 3in13… 2… 1… lansează-te în misiuni de joacă pline de activități cu jucăria de construcție și reconstrucție Aventură cu naveta spațială 3 în 1 (10422). Imaginația micuților de 3+ ani își ia zborul pe când intră în rolul unui astronaut care explorează galaxia într-o navetă spațială, întâlnește extratereștri și află lucruri noi despre sistemul solar.Această jucărie cu tematică spațială conține o mulțime de accesorii amuzante care stimulează joaca creativă. Preșcolarii explorează noi orizonturi pe când inventează aventuri distractive în spațiul cosmic ..
340LEI
Fără TVA:286LEI
Brand: Lego Model: 10421
Lego 10421 Duplo Camion cu alfabetArată-le copiilor calea spre învățarea literelor cu jucăria de construcție LEGO® DUPLO® Orașul meu Camion cu alfabet (10421) pentru preșcolari.Această jucărie creativă cu alfabet oferă multe momente de învățare prin joacă. Pe măsură ce micuții cuplează remorca la camion și ajută cele 2 figurine LEGO DUPLO să încarce și să descarce cărămizile, încep să recunoască literele, să învețe culorile, să-și îmbunătățească limbajul și să-și perfecționeze abilitățile motorii fine.Accesoriile fanteziste includ un element abecedar LEGO DUPLO și un element stereo pentru a în..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 10419
Lego 10419 Duplo Ingrijirea albinelor si stupilorAdu zumzete de entuziasm în sesiunile de joacă cu jucăria educativă LEGO® DUPLO® Orașul meu Îngrijirea albinelor și stupilor (10419) pentru copii de 2 ani și mai mari. Această jucărie inspirată de natură îi ajută pe cei mici să învețe cum să îngrijească animalele și natura și cum să trăiască sustenabil.Această jucărie interactivă inspirată de natură include 2 figurine albină adorabile, un stup cu o cărămidă în formă de fagure, elemente flori și o camionetă care poate fi condusă. Jucăria îi învață pe preșcolari că atunci când îngrijesc plantele, ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10416
Lego 10416 Duplo Ingrijirea animalelor de la fermaȘtii un copil care adoră seturile de joc cu ferme? Setul Îngrijirea animalelor la fermă (10416) este cadoul ideal pentru orice mic iubitor de animale. Această jucărie educativă pentru copii de 2 ani și mai mari conține 8 figurine animal LEGO® DUPLO® (între care un cal, o oaie, o vacă și o găină) pentru a încânta micuții care adoră jucăriile cu scene din viața reală și să-și facă noi prieteni la fermă.Această fermă de jucărie plină de dotări oferă ocazia părinților să-și învețe copiii, prin intermediul jocului, cum să hrănească și să aibă grijă ..
290LEI
Fără TVA:244LEI
Brand: Lego Model: 10412
Lego 10412 Duplo Tren cu animaleȘtii vreun copil care adoră joaca creativă și jucăriile din materiale naturale? Învață-i pe micuții de 18 luni și mai mari să potrivească culorile prin joaca cu setul LEGO® DUPLO® Primul meu tren cu animale (10412).Această jucărie educativă pentru preșcolari include 4 animale adorabile și construibile (un cocoș, un cal, un miel și o vacă), care îi poartă pe cei mici într-o călătorie distractivă cu joacă pe roluri. Copiii dobândesc abilități de soluționare a problemelor pe măsură ce urmăresc ilustrațiile ca să construiască animalele, pe care apoi le potrivesc cu ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10993
Lego 10993 Duplo Casa din copac 3in1Micii aventurieri de 3 ani și mai mari descoperă nenumărate moduri de a se distra în timp ce explorează jucăria LEGO® DUPLO® Casa din copac 3 în 1 (10993). Acest set oferă o mulțime de dotări de descoperit și o experiență de construcție creativă, putând fi reconstruit în 3 moduri diferite.Învățarea pe bază de joacă dezvoltă imaginațiaCopiii construiesc cea mai spectaculoasă zonă de joacă plină de aventuri, cu 3 niveluri, un tobogan super lung și un pod instabil pe care să-l traverseze. Dacă se adună norii de ploaie, modelul poate fi reconfigurat într-o casă ..
450LEI
Fără TVA:378LEI
Brand: Lego Model: 10984
Lego Duplo 10984 Gradina organicaLasă-te captivat de natură alături de micul tău curios cu jucăria LEGO® DUPLO® Prima mea grădină ecologică (10984). Acest set e plin de dotări care să-i ajute pe părinți să inițieze conversații despre ce crește în grădină și să le prezinte copiilor ideea de ecosistem. Degețelele celor mici au multe de explorat, incluzând o roșie, un morcov și un pepene, copaci, flori, animale sălbatice și cărămizi reprezentând condiții meteo. Când joaca se oprește, totul poate fi strâns în cutia de cărămizi LEGO DUPLO.Jucării care stimulează învățarea copiilorSeturile LEGO DUPL..
220LEI
Fără TVA:185LEI
Brand: Lego Model: 10983
Lego Duplo 10983 Piata de produse bioInițiază-i pe cei mici în joaca de-a cumpărăturile cu jucăria LEGO® DUPLO® Prima mea piață de produse bio (10983). Această simpatică piață agricolă le permite copiilor să recreeze lumea reală atunci când cântăresc produsele pe cântar, plătesc cu monede diferite sume și își transportă alimentele acasă într-o pungă textilă adorabilă.Jucării educative care pun distracția în prim-planCopiii învață despre echilibru atunci când stivuiesc ridichea, căpșuna, lămâia și pepenele. Toate seturile LEGO DUPLO sunt concepute pentru a dezvolta exprimarea de sine. În acesta..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 10982
Lego Duplo Tractorul cu fructe si legume 10982Jucăria LEGO® DUPLO® Primul meu tractor cu fructe și legume (10982) oferă multe modalități distractive de a extinde învățarea celor mici. Preșcolarii se alătură fermierului care își recoltează fructele și legumele cu tractorul ce poate fi condus și 3 remorci. Copiii de 18 luni și mai mari își perfecționează abilitățile motorii în vreme ce învață cum  fructele și legumele se dezvoltă viguros și să „crească” plantele prin stivuirea cărămizilor. Totodată, preșcolarii se pot distra grozav sortând culorile prin așezarea fiecărei plante în remo..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10981
Lego Duplo morcov 10981Copiii mici vor petrece momente distractive învățând despre stilul de viață sănătos și despre cum cresc plantele cu jucăria educativă LEGO® DUPLO® Primul meu morcov care crește (10981). Acest set colorat este conceput să-i inițieze cu blândețe pe micuții de 18 luni și mai mari în stilul de viață independent prin îngrijirea morcovului și stivuirea cărămizilor pentru a face morcovul să crească. Lasă-i pe preșcolari să preia controlul asupra condițiilor meteo cu cărămizile de soare și nori de ploaie, oferind astfel plantei cele necesare pentru a prospera. Dacă planta a..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 10995
Lego 10995 Spidey Duplo Casa lui SpidermanSupereroii de 2 ani și mai mari intră în acțiune și interpretează personajele lor favorite cu LEGO® DUPLO® Marvel Casa Omului Păianjen (10995). Inspirați de serialul TV Disney+, copiii creează scenele văzute cu acest cadou cu Păienjenelul, în care țes o pânză ca să salveze pisica, udă planta cu stropitoarea, apoi fac planta să crească.Jucărie de construcție interactivă pentru micuții plini de imaginațieSetul conține multe elemente care să-i captiveze pe micii fanii ai Omului Păianjen. Include 3 figurine – Păienjenelul, Păianjen fantomă și pisica B..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Brand: Lego Model: 10986
Lego 10986 Duplo Casa pe roti a familieiPornește într-o mare aventură alături de micul tău aventurier cu LEGO® DUPLO® Town Casă de familie pe roți (10986). Ajută-l pe micul tău constructor să asambleze adorabila căsuță mobilă care se atașează la mașină. Preșcolarii de 2+ ani cuplează căsuța și conduc către orice nouă locație pe care o aleg. Cine știe ce oameni noi și interesanți ar putea întâlni?Pune-ți centura! Destinația: joacă fantezistă.Micuții interpretează pe roluri viața de familie în călătorie cu cele 2 figurine, ambeleconcepute pentru a intra în mașină. Copiii își pot imagina vacanțe ..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10949
Lego Duplo 10949 Animalele de la fermaSetul de joc versatil Animalele de la fermă LEGO® DUPLO® Town (10949) atrage copilașii prin joacă și încurajează abilități cheie de dezvoltare cu ajutorul a 4 animale de fermă adorabile.Construiește folosind animale pentru copilașiPărinții și copilașii se vor bucura de distracție fără sfârșit cu porcul, oaia, rața și pisica încântătoare. Aceste 4 animale de fermă simpatice sunt perfecte pentru preșcolari deoarece le pot manevra, jucându-se cu ușurință. Desfășurând activități de îngrijire a animalelor, precum hrănirea și pregătirea hambarului pentru culcare..
40LEI
Fără TVA:34LEI
Brand: Lego Model: 10969
Lego duplo 10969 Camion de pompieriCopiii de 2+ ani fascinați de camioanele de pompieri, vor fi captivați de LEGO® DUPLO® Camionul de pompieri pentru salvare (10969).Camion de pompieri, misiuni de salvare a animalelorO pisică a rămas prinsă în vârful unui copac înalt! Camionul de pompieri gonește la fața locului cu girofarurile aprinse și sirena în funcțiune (baterii incluse). Micul tău erou poate apăsa și roti maneta camionului pentru a ridica scara și a roti coșul. Dacă pisica tot nu vrea să se miște, o poți ademeni cu niște gustări delicioase. Și dacă nici asta nu funcționează, e timpul să ..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 10972
Lego Duplo 10972 Animale salbatice din oceanPornește alături de micuții iubitori de animale într-o călătorie a imaginației către fundul oceanului cu setul LEGO® DUPLO® Animale sălbatice din ocean (10972) pentru copii de doi ani și mai mari.Explorează viața oceanului și noi abilitățiPoartă mințile fanteziste ale micuților către adâncurile oceanului ca să cunoască o balenă și pe puiul ei, pești tropicali și o simpatică țestoasă în mediul lor natural. Cu un tobogan amuzant și un covoraș tridimensional pe care să exploreze fundul oceanului, micii voștri exploratori găsesc suficientă inspirați..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Duplo 10778 Distractie la balci cu Mickey Lego Duplo 10778 Distractie la balci cu Mickey
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10778
Lego Duplo 10778 Distractie la balci cu MickeyAventura îi așteaptă pe micuții de 4 ani și mai mari odată cu setul LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends – Distracție la bâlci cu Mickey, Minnie și Goofy (10778), care conține 3 atracții, 2 construcții mici, diferite accesorii și 3 minifigurine. Copiii se vor distra pe cinste construind și explorând bâlciul și-și vor stimula, totodată, creativitatea și imaginația.Distracție accelerată pentru micii fani ai parcurilor de distracțiiAcest set LEGO 4+ este plin de detalii captivante care să le ofere copiilor o experiență grozavă. Fiecare pungă cu cărămizi ..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Lego Duplo 10777 Camping cu Mickey si Minnie Mouse Lego Duplo 10777 Camping cu Mickey si Minnie Mouse
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10777
Lego Duplo 10777 Camping cu Mickey si Minnie MouseStimulează abilitățile de construit ale micuților de 4 ani și mai mari cu acest set LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends – Camping cu Mickey Mouse și Minnie Mouse (10777), care conține 2 vehicule, 2 construcții mai mici, 2 minifigurine și o figurină câine LEGO. Copiii au parte de o mulțime de aventuri explorând natura sălbatică în rulotă.Construcții simple pentru micii excursioniștiAcest set LEGO 4+ este plin de detalii captivante care să asigure copiilor de 4 ani și mai mari o experiență grozavă de joacă. Fiecare pungă cu cărămizi conține un mode..
120LEI
Fără TVA:101LEI
Brand: Lego Model: 10938
Lego Duplo 10938 Incubatorul pentru dinozauriAventuri cu final deschis îngrijind animale, cu LEGO® DUPLO® Incubatorul pentru dinozauri din Jurassic World (10938) pentru fanii preșcolari de 2+ ani ai dinozaurilor.Un set de joc simpatic cu pui de dinozauriCopiii mici care iubesc animalele pot veni alături de Claire Dearing din Jurassic World pentru a îngriji 3 pui de dinozaur: un Triceratops într-o peșteră, un Pteranodon într-un cuib și un Brahiozaur care își folosește gâtul lung pentru a ronțăi frunze dintr-un copac. Pe măsură ce micuțul tău se joacă cu dinozaurii adorabili în habitatele lor di..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10968
Lego Duplo 10968 Vizita la doctorMicii doctori și asistente medicale vor adora activitățile distractive și medicul prietenos inclus în LEGO® DUPLO® Vizită la doctor pentru salvare (10968). Acest set de joc adaptabil este, de asemenea, un mod excelent de a pregăti copiii de 2+ ani pentru o vizită la doctor.Set de joc cu doctor, pentru dezvoltarePrezintă preșcolarilor activitățile distractive de la clinica medicală. Doctorul prietenos folosește un stetoscop flexibil (fixat permanent) pentru a asculta inima copilului - iar pe tricoul copilului este o inimă; pe perete este o girafă ce măsoară înăl..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Brand: Lego Model: 10967
Lego Duplo 10967 MotocicletaLEGO® DUPLO® Motocicleta de poliție pentru salvare (10967) oferă o joacă practică de dezvoltare ce va încânta orice preșcolar de 2+ ani pasionat de activități polițiste, motociclete cool și îngrijirea animalelor.Misiune de salvare polițistă cu posibilități nesfârșite de joacăUn câine simpatic a dispărut! Poate oare micul tău erou să ajute polițistul să găsească animalul pierdut? Există un afiș „Câine pierdut” de lipit și o misiune pasionantă de îndeplinit. Unde se ascunde câinele în tot acest timp? Cu un animal simpatic de îngrijit și un polițist prietenos pe o moto..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego Duplo 10953 Unicorn Lego Duplo 10953 Unicorn
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10953
Lego Duplo 10953 UnicornSurprinde un copilaș cu Primul meu unicorn LEGO® DUPLO®, simpatic și plin de culoare (10953). Această jucărie versatilă este construită cu forme colorate perfecte pentru mâini mici, fiind ușor de manevrat, așezat și tras.Stimulează copilașii prin joacă, dezvoltându-le abilitățile elementare de construcție și învățându-i despre forme și culori. Cu piese adecvate care se atașează și se desprind de vagoanele pe roți, trenul unicorn este plin de posibilități de joacă. Setul include cărți de construcție prezentând imagini ale modelelor în mărime naturală, astfel încât copiii..
50LEI
Fără TVA:42LEI
Lego Duplo 10950 Tractor agricol Lego Duplo 10950 Tractor agricol
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10950
Lego Duplo 10950 Tractor agricolInițiază copilașii în distracția cu tractoare, îngrijirea animalelor și joaca imaginativă cu Tractorul agricol LEGO® DUPLO® Town (10950). Acest set de joc tractor versatil inspiră oportunități nesfârșite de distracție creativă și joacă de dezvoltare.Învățare prin joacă la fermăPărinții și preșcolarii se pot bucura de momente magice împreună, lucrând la fermă și la grădina zoologică. Există un tractor care trage un cărucior plin de unelte, 2 oi simpatice și figurine fermier și copil. Desfășurândactivități de îngrijire a animalelor, precum transportul hranei pentr..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Duplo 10942 Casa si cafeneaua lui Minnie Lego Duplo 10942 Casa si cafeneaua lui Minnie
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10942
Lego Duplo 10942 Casa si cafeneaua lui MinnieDacă ești în căutarea unei case de păpuși cu magie Disney, LEGO® DUPLO® ǀ Disney (10942) Casa și cafeneaua lui Minnie este plină de posibilități imaginative de joacă pe roluri. O mulțime de activități de interpretat pentru fanii DisneyCopiii care le iubesc pe Minnie Mouse și Daisy Duck pot împărtăși magia Disney cu acest set de joc practic cu casă și cafenea. Este plin de dotări cool și accesorii formidabile pentru a inspira povești imaginative și învățare prin joacă. Fie că împarți un ceai și gofre, îngrijești flori sau planifici o noapte în c..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Lego Duplo 10959 Sectia de politie si elicopter Lego Duplo 10959 Sectia de politie si elicopter
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10959
Lego Duplo 10959 Sectia de politie si elicopterLEGO® DUPLO® Secție de poliție și elicopter pentru salvare (10959) este un set de joc poliție adecvat pentru copii mici, cu personaje și vehicule ce inspiră copiii de 2+ ani.Joacă de dezvoltare la secția de polițieSecția de poliție e plină de activități distractive. Există o mașină de poliție cu fricțiune având girofaruri și o sirenă (bateriile sunt incluse), un câine simpatic de dresat și un turn de pază de unde polițiștii pot urmări elicopterul de poliție cu palete de rotor ce se învârt. Pe măsură ce copiii construiesc și se joacă, ei își d..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 10955
Lego Duplo 10955 primul meu tren cu animaleToti copiii iubesc animalele, nu-i asa? Deci ofera-i unui copilas initierea perfecta in regatul animalelor cu Primul meu tren cu animale LEGO DUPLO (10955). Parada de jucarii animale de tras! Micii iubitori de animale pot face o multime de lucruri cu elefantul, tigrul, girafa si panda. Pe masura ce construiesc si reconstruiesc, aliniaza vagoanele, urca si coboara animalele din tren si le aseaza unul peste altul, ei isi dezvolta abilitatile motorii fine si exploreaza o lume magica a jocului pe roluri. Caracteristicile inovatoare precum gatul ..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Brand: Lego Model: 10954
Lego Duplo 10954 trenul cu numerePrinde noul și coloratul LEGO® DUPLO® (10954) Primul meu Tren cu numere - Învață să numeri. Cu 10 cărămizi numerice pe care copilașii le pot încărca, descărca, stivui și sorta, plus figurine DUPLO fetiță, băiat și câine, distracția jocului și a învățării nu se termină niciodată.Prezentarea perfectă a numerelor pentru preșcolariCopilașii pot pune cărămizile numerice în vagoane, le pot descărca, alinia în ordinea corectă și le pot construi împreună pentru a forma un zid numeric. Cu roți în mișcare, un acoperiș care se poate deschide și personaje DUPLO priete..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Lego Duplo 10915 primul meu camion cu litere Lego Duplo 10915 primul meu camion cu litere
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10915
Lego Duplo 10915 primul meu camion cu litereInspiră copiii să construiască, să se joace și să învețe cu Camionul cu alfabet LEGO® DUPLO®… Construiește! Ai 26 de cărămizi litere de sortat, stivuit și transportat cu camionul. Joacă-te! Copiii împart aventuri cu băiatul, fata și ursul simpatic, transportând blocurile în camion. Învață! Preșcolarii se familiarizează cu toate literele alfabetului și învață repede să scrie cuvinte scurte (J-O-C)!..
140LEI
Fără TVA:118LEI
Lego Duplo 10946 Aventura cu rulota de vacanta a familiei Lego Duplo 10946 Aventura cu rulota de vacanta a familiei
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10946
Lego Duplo 10946 Aventura cu rulota de vacanta a familieiJucăria LEGO® DUPLO® Town (10946) Aventură cu rulota de vacanță a familiei este plină de activități și oportunități de învățare pe care părinții și copilașii le pot împărtăși.Distracție în aer liber cu familia pentru joacă pe roluriFă o excursie de camping în pădure cu copilașul tău și împărtășește o mulțime de activități distractive în familie. 3 dintre figurinele prietenoase încap în interiorul rulotei cu jumătatea de sus detașabilă, pentru un acces ușor. Echipamentul se așează pe acoperiș, oferind distracție din plin în timp furgoneta..
150LEI
Fără TVA:126LEI
Brand: Lego Model: 10945
Lego Duplo 10945 Autogunoiera si reciclareLEGO® DUPLO® Town Autogunoieră și reciclare (10945) este un set de joc versatil și plin de culoare, plin de elemente pentru a construi abilități în timpul jocului.Set de joc de reciclare cu activități din plinCopiii mici au atât de multe de făcut și de învățat alăturându-se celor 2 figurine DUPLO pentru o varietate de activități de reciclare. Exersează sortarea după culoare punând pungile colorate în pubelele corespunzătoare; dezvoltă abilități motorii fine cu capacele pubelelor cu deschidere și închidere și cu camion de gunoi ce se poat..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Duplo 10776 Statia si camionul de pompieri ale lui Mickey Mouse Lego Duplo 10776 Statia si camionul de pompieri ale lui Mickey Mouse
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10776
Lego Duplo 10776 Statia si camionul de pompieri ale lui Mickey MouseDezvoltă abilitățile de construcție ale celor mici cu acest set LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends (10776) - LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends - Stația și camionul de pompieri ale lui Mickey și prietenilor săi. Acest set detaliat, perfect pentru copiii de 4 ani și mai mari care construiesc și se joacă alături de prieteni, le permite să-și trăiască pasiunea de pompier cu Mickey Mouse și prietenii lui de la Disney.Învață să construieștiAcest set stație de pompieri LEGO 4+ este plin de elemente și funcții captivante, plus 2 Cărămi..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 78 (3 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.