Menu
Your Cart

Detalii livrare si plata

Livrarea produselor se face prin Curier rapid si dureaza 1-2 zile lucratoare.

Plata:
 
1. Numerar - la livrare
Pentru cei care au ales modalitatea de plata in numerar la livrare, plata se va efectua direct curierului care va aduce comanda la data si la ora stabilite in timpul confirmarii telefonice. Aceasta metoda de plata nu este disponibila in cazul Pre-Comenzilor.
2. Transfer Bancar
In cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi prin email o factura proforma pentru efectuarea platii. Dupa efectuarea platii avem rugamintea sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. In momentul primirii confirmarii un operator va va contacta pentru stabilirea datei de livrare.
3.

    Online prin card bancar - de credit sau de debit

 

 

 

 

 

Plata online cu cardul este realizată folosind serviciile EuPlatesc.ro. Sunt acceptate la plată orice tip de card emis sub sigla Visa sau MasterCard. Sunt acceptate chiar şi cardurile de tip electron (care nu prezintă codul de securitate CVV2/CVC2). Totodată sunt acceptate şi cardurile de salarii şi cele "Valid only in Romania".

 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții cu cardul.

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 

Pentru a efectua o plată cu card-ul trebuie să selectezi în formularul de comand㠖 opțiunea „plata card” apoi vei fi redirecționat printr-o legatura securizată pe pagina procesatorului de carduri bancare EuPlatesc.ro.

 

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spații), dată de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura ta (în funcție de card pot lipsi). Indiferent dacă cardul este atașat unui cont în valuta sau în lei, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii care a emis cardul.

 

Te rugăm să nu închizi browser-ul în timp ce apare mesajul „PROCESSING” sau până nu se afișează factura proforma deoarece nu vei ști dacă comandă a fost acceptată.

 

Magazinprichindel.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

 
 
3. Cost unic de transport - 18 lei (cu TVA).

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.