Menu
Your Cart

Marvel

Lego Marvel

Construieste ceva extraordinar si devino eroul tau preferat, cu seturile de joc si jucariile LEGO® Marvel! Alatura-te legendarelor personaje Marvel, precum Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Panther si altii, in misiuni indraznete, pentru a-i invinge pe raufacatori. Reconstituie scene de actiune emblematice din filme sau creeaza-ti propriile aventuri uluitoare cu minifigurine, vehicule, cladiri, gadgeturi si arme interesante. Descopera seturi LEGO® Marvel grozave pentru fanii supereroilor de toate varstele, cadourile perfecte pentru toti copii. Cine va triumfa? Binele sau raul? Soarta Universului Marvel e in mainile tale!

Brand: Lego Model: 76281
Lego 76281 Marvel Avionul X-Jet al lui X-MenLEGO® Marvel Avionul X-Jet al X-Men (76281) este cel mai tare mijloc de transport pentru fanii avioanelor super cool, ai jucăriilor de construcție LEGO Marvel și ai serialului TV al Marvel Studios X-Men ’97. Dacă ești în căutarea unor jucării de construcție LEGO Marvel populare pentru copii de 8+ ani, avionul X-Jet al X-Men este cadoul perfect care să le ridice statutul de supereroi la noi înălțimi.Acest kit de construcție cu avion spectaculos, bazat pe aparatul X-Jet din X-Men ’97, va inspira nenumărate aventuri la mare înălțime cu minifigurinele Ci..
450LEI
Fără TVA:378LEI
Brand: Lego Model: 76279
Lego 76279 Marvel Masina de curse a lui SpidermanIubitorii aventurilor cu supereroi, ai minifigurinelor Marvel și ai vehiculelor cool vor fi uimiți de această jucărie construibilă LEGO® Marvel, care conține mașina Omului Păianjen, planorul lui Green Goblin și skateboardul lui Ghost-Spider. Mașina de curse a Omului Păianjen și Venom Green Goblin (76279) este o jucărie populară, ideală pentru a fi dăruită copiilor, fetelor și băieților de 7+ ani.Omul Păianjen, Ghost Spider și Venom Green Goblin sunt protagoniștii unor scene de luptă dinamice, în care folosesc diverse vehicule, arme și accesorii ..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 76277
Lego 76277 Marvel armura de robot a lui War MachineSetul de construcție LEGO® Marvel Armura de robot a lui War Machine (76277) include un robot construibil, complet articulat, pentru copii, fete și băieți de 6+ și conține lansatoare de piroane și o minifigurină pilot.Pieptul robotului se deschide pentru a dezvălui un cockpit pentru minifigurina pilot War Machine. Setul conține 3 lansatoare de piroane - unul pe umărul robotului și 2 pe brațe - și o cutie de stocare pe spate pentru muniție suplimentară. Această figurină Marvel are brațe, picioare și mâini articulate, astfel că fanii lui War Mach..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 76276
Lego 76276 Marvel armura de robot a lui VenomPlasează marile aventuri cu supereroi în mâinile fetițelor și băieților de 6+ ani cu setul LEGO® Marvel Armura de robot a lui Venom vs Miles Morales (76276). Copiii vor adora această jucărie de construcție și de acțiune, care include un robot Venom complet articulat, 2 minifigurine populare și accesorii cool, cu lansare de pânză de păianjen.Robotul construibil și articulat Venom are brațe, picioare și palme cu gheare articulate, suficient de mari pentru a cuprinde o minifigurină. Pieptul său se deschide pentru a dezvălui un cockpit pentru minifiguri..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 76275
Lego 76275 Marvel Urmarire pe motocicletaAcest set impresionant conține un ticălos transformat în Venom și pe Omul Păianjen pe motocicletă. LEGO® Marvel Urmărire pe motocicletă: Omul Păianjen vs Doc Ock (76275) este o jucărie construibilă plină cu elemente cool pentru fanii de 6 ani și mai mari ai supereroilor.Setul include minifigurinele LEGO Doc Ock și Omul Păianjen. Doc Ock are 4 tentacule lungi, flexibile și prezintă semnele distinctive ale lui Venom, care a pus stăpânire pe ticălos pentru a-l face și mai rău. Minifigurinele se pot prinde de alte elemente, cum ar fi un felinar, dinamită și..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Brand: Lego Model: 76155
Lego Marvel 76155 Eternii in umbra lui ArishemCombină toate elementele distractive din filmul Eternii al Studiourilor Marvel, într-un singur set de joc LEGO® formidabil. În umbra lui Arishem (76155) aduce împreună 4 Eterni, un Deviant și un Celest, pentru o confruntare cu super eroi pe care copiii o vor adora.Recreează acțiunea filmului MarvelCopiii își unesc forțele cu 4 Eterni pentru a învinge un liliac Deviant. Eternii au puteri super: Ajak este singurul capabil să comunice cu Celeștii, puternicele ființe extraterestre; Sersi transformă materia în orice dorește; Ikaris are o forță supraomen..
200LEI
Fără TVA:168LEI
Brand: Lego Model: 76267
Lego Marvel 76267 calendar adventDe Crăciunul acesta, încântă orice fan Marvel de 7 ani și mai mare cu LEGO® Marvel Calendar de Crăciun Răzbunătorii (76267). Distracția începe pe 1 decembrie și continuă mult timp după ce ultima fereastră a fost deschisă.24 de cadouri Marvel RăzbunătoriiDă șansa unui mic supererou să aștepte sărbătorile într-un mod special cu Calendarul de Crăciun Marvel Răzbunătorii. În spatele fiecăreia dintre cele 24 de uși se află un cadou pe care copiii îl descoperă în fiecare zi care îi apropie de Crăciun. Setul are 7 minifigurine – Okoye, Doctor Strange, Căpitanul A..
195LEI
Fără TVA:164LEI
Brand: Lego Model: 76261
Lego Marvel 76261 lupta finala a lui SpidermanLEGO® Marvel Lupta finală a Omului Păianjen (76261) reconstituie confruntarea spectaculoasă din filmul Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă, produs de Marvel Studios. Plin cu personaje emblematice și multă acțiune cu lansare de pânze de păianjen, acest set care îl celebrează pe faimosul supererou va captiva fanii de 10 ani și mai mari.3 universuri într-o singură jucărie construibilăAcest set de 360 de grade include o varietate uimitoare de minifigurine LEGO Marvel, între care 3 versiuni ale Omului Păianjen: Friendly Neighborhood Spider-Man (Tobey M..
580LEI
Fără TVA:487LEI
Lego 76258 Marvel Figurina de constructie Capitanul America Lego 76258 Marvel Figurina de constructie Capitanul America
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 76258
Lego 76258 Marvel Figurina de constructie Capitanul AmericaAșază-l pe cel mai cunoscut supersoldat din Universul Cinematografic Marvel în mâinile micilor supereroi de 8 ani și mai mari. Înaltă de 25 cm, LEGO® Marvel Figurină de construcție Captain America (76258) este complet articulată și conține detalii autentice pentru a inspira joaca fantezistă fără sfârșit.Figurină Marvel emblematicăAcest personaj din Răzbunătorii Marvel este distractiv de construit și oferă nenumărate posibilități de joacă și etalare. Articulațiile mobile ale umerilor, brațelor, șoldurilor și picioarelor figurinei permit..
195LEI
Fără TVA:164LEI
Brand: Lego Model: 76255
Lego Marvel 76255 Nava noilor GardieniLEGO® Marvel Nava noilor Gardieni (76225) plasează în mâinile copiilor vehiculul-vedetă din filmul Gardienii Galaxiei Vol.3, produs de Marvel Studios. Concepută pentru joacă și etalare, această navă spațială impresionantă îi poartă pe copiii de 10+ ani într-un univers al jocului fantezist.3 nave spațiale în 1Această navă spațială construibilă este pe atât de uimitoare pe cât arată. Are o carlingă cu deschidere și spațiu pentru 3 minifigurine, un compartiment secret pentru o altă minifigurină, magazii pentru arme și accesorii și 2 nave mai mici care se desp..
650LEI
Fără TVA:546LEI
Brand: Lego Model: 76254
Lego Marvel 76254 Nava lui Baby RocketNavă spațială cu supereroi din producția Gardienii Galaxiei Vol. 3, de la Marvel Studios. LEGO® Marvel Nava lui Baby Rocket (76254) îi va purta pe copiii de 8+ ani în nenumărate aventuri fanteziste.Rocket în spațiu!Această jucărie construibilă recreează nava spațială pe care Baby Rocket o folosește să scape de creatorii săi în film. Nava are o carlingă cu deschidere, mecanism de aterizare ajustabil și 2 lansatoare de piroane. Pe lângă figurina Baby Rocket, setul include o minifigurină Rocket adult pentru a inspira și mai multă acțiune cu Gardienii Galaxiei..
180LEI
Fără TVA:151LEI
Brand: Lego Model: 76253
Lego Marvel 76253 Cartierul general al Gardienilor GalaxieiPlasează acțiunea din producția Gardienii Galaxiei Vol. 3, de la Marvel Studios, în mâinile copiilor de 7 ani și mai mari cu setul LEGO® Marvel Cartierul general al Gardienilor Galaxiei (76253).Aventurile încep aici!Fanii filmelor Marvel vor recunoaște această bază a supereroilor din producția Marvel Studios Gardienii Galaxiei Vol. 3. În interior se află instrumente, sisteme tehnologice și o masă la care minifigurinele Groot și Star-Lord plănuiesc următoarea misiune palpitantă. Pentru mai multă distracție digitală, copiii pot descărca ..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Brand: Lego Model: 10791
Lego Marvel Sediul mobil al echipei lui Spidey 10791Personajele și vehiculele clasice fac din LEGO® Marvel Sediul mobil al echipei lui Spidey (10791) cadoul ideal pentru copiii de 4+ ani.Vehicule pentru supereroiSetul include 5 minifigurine – Spidey, Păianjenul-Fantomă, Miles Morales, Pantera neagră și Rinocer – precum și un sediu construibil pentru Spidey și echipă. Sediul mobil are un cockpit cu deschidere și o ușă în spate, prin care o mașină decapotabilă și un ATV pot intra și ieși. Rinocerul e echipat cu un lansator de ouă. Ținta lui e o băcănie, care conține muniție din belșug pentru o l..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Lego Marvel Echipa lui Spidey la farul lui Green Goblin 10790 Lego Marvel Echipa lui Spidey la farul lui Green Goblin 10790
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10790
Lego Marvel Echipa lui Spidey la farul lui Green Goblin 10790Din peștera subterană la dovleacul din vârful farului, LEGO® Marvel Echipa lui Spidey la farul lui Green Goblin (10790) este plin cu acțiune concepută special pentru copiii de 4 ani și mai mari.Comori, capcane și lupte cu supereroiSetul include 4 minifigurine – Miles Morales, Ghosty, Sandman și Green Goblin, plus o epavă a unui vas de pirați, o cale ferată pentru transportul comorii furate, o peșteră care servește și ca închisoare, sediul-far al lui Green Goblin și numeroase accesorii. O cărămidă pentru începători reprezentând u..
180LEI
Fără TVA:151LEI
Brand: Lego Model: 10789
Lego Marvel masina lui Spidey 10789Cu LEGO® Marvel Mașina Omului Păianjen și Doc Ock (10789), îi aduci pe cei mici în mijlocul acțiunii clasice cu supereroi. Acest set, cu personajele sale emblematice, un vehicul spectaculos și accesorii grozave, este ideal pentru copiii de 4 ani și mai mari.Păienjenelul și Doc Ock în acțiune cu mașini și lansare de pânze de păianjenUn furt de diamante dă drumul acțiunii și-i poartă pe copii în aventuri imaginare nesfârșite. Setul include 2 minifigurine – Omul Păianjen și Doc Ock – precum și mașina Omului Păianjen, dotată cu 2 elemente pânză fosforescente. Șas..
55LEI
Fără TVA:46LEI
Brand: Lego Model: 76248
Lego 76248 Marvel Quinjetul AvengersLEGO® Marvel Quinjetul Răzbunătorilor (76248) e o replică autentică a faimoasei aeronave de supereroi pe care copiii de 9 ani și mai mari o pot construi, etala și cu care pot călători prin univers în aventuri nesfârșite cu Răzbunători.Impresionant de detaliat și reconfigurabilAceastă replică detaliată a faimoasei nave spațiale Quinjet din filmele Marvel Răzbunătorii are o carlingă care se deschide, zonă pentru pasageri și o secțiune în spate, precum și un tren de aterizare retractabil și aripi ajustabile. Setul mai include și numeroase accesorii și 5 minifig..
550LEI
Fără TVA:462LEI
Brand: Lego Model: 76244
Lego 76244 Marvel Miles Morales vs MorbiusPlasează aventurile Marvel și o mașină super cool în mâinile copiilor de 7 ani și mai mari cu setul plin de acțiune LEGO® Marvel Miles Morales vs. Morbius (76244).Jucărie de construcție cu Spidey Miles MoralesFanii Marvel vor adora acest set dinamic care include minifigurinele Miles Morales și ticălosul vampir Morbius, precum și o serie de accesorii autentice și o supermașină de curse. Mașina are 2 lansatoare de piroane în față și un amplificator mare în spate pentru situațiile în care mai multă putere e necesară. Setul include și o pânză pe care Miles..
130LEI
Fără TVA:109LEI
Brand: Lego Model: 76242
Lego 76242 Marvel Armura de robot a lui ThanosFanii lui Thanos din universul Marvel vor adora această replică supradimensionată. LEGO® Marvel Armura de robot a lui Thanos (76242) transformă universul celui mai puternic superticălos într-unul și mai grozav! Acesta este un cadou minunat pentru copiii de 6 ani și mai mari.Robot Thanos ajustabil și minifigurinăMinifigurina LEGO Thanos încape perfect în cockpitul care se deschide al robotului. Brațele, picioarele și degetele complet articulate permit poziționarea acestuia pentru multe posibilități fanteziste de joacă și etalare. Faimoasa sabie cu d..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 76241
Lego 76241 Marvel Armura de robot a lui HulkOferă unui fan al Răzbunătorilor Marvel acțiune cu supereroi supradimensionată cu setul LEGO® Marvel Armura de robot a lui Hulk (76241). Impresionantul robot articulat așază aventurile Marvel în mâinile copiilor de 6 ani și mai mari.Figurină articulată robot HulkCopiii plasează minifigurina LEGO Hulk în cockpitul care se deschide al robotului, gata să ducă uriașa mașină de luptă către următoarea misiune. Robotul articulat are brațe, picioare și degete mobile, putând fi poziționat pentru nenumărate posibilități de joacă și etalare. Un stâlp de „piatră..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Brand: Lego Model: 76226
Lego Marvel 76226 Figurina SpidermanPune acțiunea din Omul Păianjen în mâinile fanilor de 8 ani și mai mari cu LEGO® Marvel Figurină Omul Păianjen (76226). Având peste 24 cm în înălțime, această jucărie de construit, care poate fi luată oriunde, aduce autenticitatea filmului Marvel în aventurile cu supereroi ale copiilor.Propriul lor Spidey!Bazată pe Omul Păianjen din Universul Marvel, această figurină complet articulată seamănă perfect cu originalul. Folosind accesoriile sub formă de pânză de păianjen incluse, copiii pot să-l miște și să-l poziționeze pe Omul Păianjen pe măsură ce duc lupte î..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Brand: Lego Model: 76213
Lego Marvel 76213 Sala tronului regelui NamorPe tinerii super-eroi de 7 ani și mai mari îi așteaptă acțiune fantezistă sub apă și în setul LEGO® Marvel Sala tronului regelui Namor (76213).Aventuri cu submarinul pentru fanii Black pantherReproducerea atractivă și elegantă a submarinului Skirmisher din filmul Black Panther: Wakanda pentru totdeauna produs de Marvel Studios are trăgătoare de piroane ce pot fi acționate în timpul luptei cu ticălosul Attuma. La sfârșitul călătoriei cu submarinul, ei vor descoperi Templul regelui Namor și sala tronului decorată cu alge marine. După ce misiunea ia sf..
180LEI
Fără TVA:151LEI
Brand: Lego Model: 76212
Lego Marvel 76212 Laboratorul lui ShuriSuper-eroii în devenire de 4 ani și mai mari își pot dezvolta abilitățile de construcție, se pot bucura de activități super distractive și pot explora joaca fantezistă nesfârșită cu LEGO® Marvel Laboratorul lui Shuri (76212).Cel mai bun începutÎn interiorul laboratorului lui Shuri sunt o mulțime de elemente care îi vor captiva și îi vor amuza pe cei mici. Shuri își testează mănușile de putere, iar Black Panther se deplasează cu viteză pe scutul său planor (va reuși oare să se ferească de rastelul de arme?). Te poți antrena chiar și să tragi cu lansat..
60LEI
Fără TVA:50LEI
Lego Marvel 76211 Pasarea-soare a lui Shuri Lego Marvel 76211 Pasarea-soare a lui Shuri
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 76211
Lego Marvel 76211 Pasarea-soare a lui ShuriLEGO® Marvel Pasărea-soare a lui Shuri (76211) arată fantastic, iar copiii vor adora să se joace cu ea. Pune această aeronavă în mâinile unui fan Black Panther de 8+ ani și privește cum imaginația sa prinde aripi!Cel mai grozav set pentru joacă și expunereAceastă aeronavă impresionantă este o recreare autentică a Păsării-soare, fantastica navă zburătoare pilotată de Shuri în filmul Black Panther: Wakanda pentru totdeauna, produs de Marvel Studios. Acest echipament versatil și impunător de super-erou are 2 motoare mari cu articulații pe care copiii le ..
270LEI
Fără TVA:227LEI
Brand: Lego Model: 76208
Lego Marvel 76208 Corabia lui ThorCu nava vikingă ce cuprinde personaje emblematice din filmul Thor: Love and Thunder produs de Marvel Studios, setul LEGO® Marvel Barca trasă de capră (76208) este un cadou ideal pentru copii de 8 ani și mai mari.Bătălie la bordul navei zburătoare a lui ThorBarca este trasă pe cer de legendarele capre Toothgnasher și Toothgrinder, care sunt ridicate de jos astfel încât copiii pot împinge cu ușurință nava în timpul jocului. Setul include 5 minifigurine – Thor, Puternicul Thor, Valkyrie, Korg și Gorr – și o serie de arme și accesorii, inclusiv toporul Nimicitor d..
310LEI
Fără TVA:261LEI
Brand: Lego Model: 76207
Lego Marvel 76207 Atac asupra noului AsgardOferă super-eroilor de 7 ani și mai mari un cadou monstru cu LEGO® Marvel Atacul asupra Noului Asgard (76207). Acest set remarcabil de acțiune, inspirat din filmul Thor: Love and Thunder produs de Marvel Studios, pune eroii față-n față cu o creatură construită de imaginația copiilor.Un set monstru indispensabil pentru fanii lui ThorCopiii pot înfrunta cele mai teribile coșmaruri cu acest set de joc mega-monstru cu super-eroi. Jucăria construibilă include 3 minifigurine populare: Gorr, care invocă Monstrul-umbră; Thor, cu toporul său Nimicitor de furtu..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Lego Marvel 76202 Armura de robot a lui Wolverine Lego Marvel 76202 Armura de robot a lui Wolverine
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 76202
Lego Marvel 76202 Armura de robot a lui WolverineAlătură-te lui Wolverine în timp ce își amplifică puterile mutante cu un robot puternic! Când pui sălbaticul X-Man în carlinga uriașei sale mașini de luptă, el este de neoprit! Mută brațele și picioarele puternice ale robotului și leagănă-i ghearele extra-lungi în timp ce te lupți cu răufăcătorii și îți creezi propriile aventuri de film Marvel...
50LEI
Fără TVA:42LEI
Brand: Lego Model: 76205
Lego Marvel 76205 Confruntarea cu GargantosIa LEGO® Marvel Confruntarea cu Gargantos (76205) înainte ca fiara verde din interior să pună tentaculele pe tine! Distracție monstruoasă cu Doctor Strange de la Marvel Studios în universul multiplu al nebuniei pentru copii de 8 ani și mai mari.Doctor Strange contra monstrul cu tentaculeCând o distribuție de super eroi Marvel întâlnește o creatură gigantică, furioasă, cu un singur ochi și tentacule lungi și verzi, orice se poate întâmpla. Acest set adaptabil include 3 minifigurine populare LEGO Marvel: Doctor Strange cu pelerină detașabilă, Wong ..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Lego Marvel 10784 Adapostul lui Spiderman Lego Marvel 10784 Adapostul lui Spiderman
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10784
Lego Marvel 10784 Adapostul lui SpidermanChiar și lansatorii de pânze au nevoie de relaxare! Ajută micii constructori de 4 ani și mai mari să creeze adăpostul suprem cu jucăria de construcție LEGO® Marvel Spidey și prietenii lui uimitori Adăpostul Omului păianjen (10784). Copiii pot zbura cu Elicopterul fantomă și se pot alătura trupei aruncând mingi la coș, dându-se pe skateboard, jucându-se, dansând și creând artă. Când Goblin Verde strică petrecerea, Omul păianjen îl poarte prinde într-o pânză. Această jucărie de construcție de colecție dă viață camaraderiei distractive din serialul TV Disn..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Lego Marvel 10783 Spiderman la laboratorul lui Doc Ock Lego Marvel 10783 Spiderman la laboratorul lui Doc Ock
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 10783
Lego Marvel 10783 Spiderman la laboratorul lui Doc OckȘtii vreun mic lansator de pânze înnebunit după Omul păianjen? Fă-l fericit cu jucăria de construcție LEGO® Marvel Spidey și prietenii lui uimitori Omul păianjen la laboratorul lui Doc Ock (10783), inspirată din cel mai recent serial Omul păianjen al Studioului Marvel. Acest set de joc plin de dotări include mașina Omului păianjen, scena de laborator și mecanismul lui Doc Ock, plus 3 minifigurine. Copiii de 4 ani și mai mari pot juca propriile lor scene palpitante de salvare, luptându-se cu DocOck pentru a-l salva pe amicul robot păianjen a..
160LEI
Fără TVA:134LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 34 (2 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.