Menu
Your Cart

Architecture

Architecture

Lego 21047 Architecture Las Vegas Lego 21047 Architecture Las Vegas
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21047
Lego 21047 Architecture Las VegasSurprinde splendoarea arhitecturala a Las Vegas-ului, SUA, cu acest set magnific Set LEGO® Architecture Colectia Skyline care aduce impreuna Hotelul Bellagio, Luxor, Encore, Turnul Stratosphere si Experianta de pe Strada Fremont, intr-o aranjare panoramica. Fiecare model LEGO ofera o experienta unica si incredibila ce include culori realiste si o scara relativa a scalei. Un colorat semn Bun Venit in Las Vegas si o placuta cu ”Las Vegas” reprezinta elementele finale ale detaliilor de recreare a unuia dintre cele mai vibrante orase ale lumii...
200LEI
Fără TVA:168LEI
Lego 21045 Architecture Piata Trafalgar Londra Lego 21045 Architecture Piata Trafalgar Londra
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21045
Lego 21045 Architecture Piata Trafalgar LondraConstruiește un model din cărămizi LEGO® al unuia dintre cele mai faimoase centre de oraș din lume. Situat în inima Londrei, Trafalgar Square și-a primit numele în cinstea Lordului Horatio Nelson după victoria sa asupra flotei lui Napoleon în bătălia de la Trafalgar din 1805. De atunci a devenit o atracție turistică populară și o locație preferată pentru adunările politice și comunitare. Această interpretare detaliată LEGO înfățișează Galeria Națională cu domul emblematic și fațada sa cu coloane, coloana lui Nelson, flancată de 4 lei, celebrele fân..
390LEI
Fără TVA:328LEI
Lego 21044 Architecture Paris Lego 21044 Architecture Paris
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21044
Lego 21044 Architecture ParisOmagiaza arhitectura Parisului cu setul Profilul Parisului LEGO® Architecture!Captureaza grandoarea arhitecturii din Paris cu acest magnific set Profilul Parisului LEGO® Architecture, ce reuneste emblematicul Arc de Triumf, Champs-Elysées, Turnul Montparnasse, Grand Palais, Turnul Eiffel si Luvru intr-un aranjament de profil plin de inspiratie. Fiecare model LEGO in parte ofera o experienta de constructie unica si plina de satisfactii prin culorile realiste si reprezentarea la scara.Zonele cu iarba si arbori, si o placuta decorativa de identificare a Parisului desa..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Brand: Lego Model: 21043
Lego 21043 Architecture San FranciscoLEGO® Architecture - San Francisco 21043 Construieste si expune un profil epic al orasului San Francisco cu acest model LEGO® Architecture!Captureaza splendoarea diversa a arhitecturii din San Francisco cu acest set magnific Colectie de profiluri din San Francisco LEGO® Architecture, ce reuneste celebrele cladiri ale "doamnelor pictate", 555 California Street, Piramida Transamerica, Turnul Salesforce, Turnul Coit, Fort Point, Podul Golden Gate si insula Alcatraz, intr-un aranjament de profil plin de inspiratie. Fiecare model LEGO in parte ofera o exper..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Se afişează de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.