Menu
Your Cart

Architecture

Seturile LEGO® Architecture sunt cadourile perfecte pentru studentii la arhitectură, tinerii arhitecți și adulti. Indiferent dacă sunt fascinați deSTEM, de cladiri faimoase sau de repere, kiturile noastre de construcție a modelelor arhitecturale și jucăriile noastre de arhitectură vor incita și vor impresiona toți creatorii! Avem structuri LEGO® din întreaga lume, de la New York la Londra, Paris, Tokyo, Singapore și multe altele.

Brand: Lego Model: 21056
Lego Architecture 21056 Taj MahalFie că ai avut norocul de a vizita Taj Mahal-ul și dorești un suvenir special al experienței, sau visezi să-l vizitezi într-o bună zi, sau pur și simplu apreciezi clădirile elegante, acest set LEGO® Architecture (21056) din Colecția de atracții turistice este ideal pentru tine.Detalii încântătoareAceastă provocare practică și inspiratoare de care te poți bucura în timpul liber îți permite să recreezi un simbol al iubirii eterne și o minune arhitecturală a lumii în stil LEGO. Delectează-te cu detaliile autentice precum cripta cu mormintele lui Mumtaz și Shah Jah..
500LEI
Fără TVA:420LEI
Lego Architecture 21051 Tokyo Lego Architecture 21051 Tokyo
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21051
Lego Architecture 21051 TokyoSurprinde vibranța plină de culoare a capitalei Japoniei cu acest set de construcție Tokyo LEGO® Architecture. Bucură-te de construirea unor repere frumos detaliate: TOKYO SKYTREE, Turnul Tokyo, Turnul Mode Gakuen Cocoon, Tokyo Big Sight, Parcul Chidorigafuchi plin de cireși și intersecția Shibuya. Combină-le pe bază pentru a crea o piesă de expus atrăgătoare care să înveselească orice casă sau birou...
300LEI
Fără TVA:252LEI
Lego 21047 Architecture Las Vegas Lego 21047 Architecture Las Vegas
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21047
Lego 21047 Architecture Las VegasSurprinde splendoarea arhitecturala a Las Vegas-ului, SUA, cu acest set magnific Set LEGO® Architecture Colectia Skyline care aduce impreuna Hotelul Bellagio, Luxor, Encore, Turnul Stratosphere si Experianta de pe Strada Fremont, intr-o aranjare panoramica. Fiecare model LEGO ofera o experienta unica si incredibila ce include culori realiste si o scara relativa a scalei. Un colorat semn Bun Venit in Las Vegas si o placuta cu ”Las Vegas” reprezinta elementele finale ale detaliilor de recreare a unuia dintre cele mai vibrante orase ale lumii...
200LEI
Fără TVA:168LEI
Lego 21045 Architecture Piata Trafalgar Londra Lego 21045 Architecture Piata Trafalgar Londra
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21045
Lego 21045 Architecture Piata Trafalgar LondraConstruiește un model din cărămizi LEGO® al unuia dintre cele mai faimoase centre de oraș din lume. Situat în inima Londrei, Trafalgar Square și-a primit numele în cinstea Lordului Horatio Nelson după victoria sa asupra flotei lui Napoleon în bătălia de la Trafalgar din 1805. De atunci a devenit o atracție turistică populară și o locație preferată pentru adunările politice și comunitare. Această interpretare detaliată LEGO înfățișează Galeria Națională cu domul emblematic și fațada sa cu coloane, coloana lui Nelson, flancată de 4 lei, celebrele fân..
390LEI
Fără TVA:328LEI
Lego 21044 Architecture Paris Lego 21044 Architecture Paris
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21044
Lego 21044 Architecture ParisOmagiaza arhitectura Parisului cu setul Profilul Parisului LEGO® Architecture!Captureaza grandoarea arhitecturii din Paris cu acest magnific set Profilul Parisului LEGO® Architecture, ce reuneste emblematicul Arc de Triumf, Champs-Elysées, Turnul Montparnasse, Grand Palais, Turnul Eiffel si Luvru intr-un aranjament de profil plin de inspiratie. Fiecare model LEGO in parte ofera o experienta de constructie unica si plina de satisfactii prin culorile realiste si reprezentarea la scara.Zonele cu iarba si arbori, si o placuta decorativa de identificare a Parisului desa..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Lego 21043 Architecture San Francisco Lego 21043 Architecture San Francisco
Out Of Stock
Brand: Lego Model: 21043
Lego 21043 Architecture San FranciscoLEGO® Architecture - San Francisco 21043 Construieste si expune un profil epic al orasului San Francisco cu acest model LEGO® Architecture!Captureaza splendoarea diversa a arhitecturii din San Francisco cu acest set magnific Colectie de profiluri din San Francisco LEGO® Architecture, ce reuneste celebrele cladiri ale "doamnelor pictate", 555 California Street, Piramida Transamerica, Turnul Salesforce, Turnul Coit, Fort Point, Podul Golden Gate si insula Alcatraz, intr-un aranjament de profil plin de inspiratie. Fiecare model LEGO in parte ofera o exper..
260LEI
Fără TVA:218LEI
Se afişează de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.