Menu
Your Cart

Irwin toys

Brand: Irwin toys Model: 30022
Skwooshi set prajitura 30022Caracteristici:Skwooshi - plastilina ce nu se usuca niciodata.Este usor de modelat, dar ai grija caci intr-o clipita poate curge.Nu se usuca niciodata nu face mizerie niciodata.Se pot realiza sculpturi detalitate incredibile.Nu contine gluten si grau.Oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat.Foloseste instrumentele pentru a taia rola si strivi compozitia modelabila in tot felul de forme.Apoi cand ai terminat pastreaza-ti Skwooshi-ul in recipientele speciale.Dimensiuni  23 x 23 x 7 cm.Varsta recomandata: +3ani..
72LEI
Fără TVA:61LEI
Skwooshi plastilina waffle set Skwooshi plastilina waffle set
Out Of Stock
Brand: Irwin toys Model: 30020
Skwooshi plastilina waffle setCaracteristici: Skwooshi - plastilina ce nu se usuca niciodata. Este usor de modelat, dar ai grija caci intr-o clipita poate curge. Nu se usuca niciodata nu face mizerie niciodata. Se pot realiza sculpturi detalitate incredibile. Nu contine gluten si grau. Oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat. Foloseste instrumentele pentru a taia rola si strivi compozitia modelabila in tot felul de forme. Apoi cand ai terminat pastreaza-ti Skwooshi-ul in recipientele speciale. Acest set fantastic ..
72LEI
Fără TVA:61LEI
Skwooshi plastilina activity set Skwooshi plastilina activity set
Out Of Stock
Brand: Irwin toys Model: 30004
Skwooshi plastilina activity setCaracteristici: Skwooshi - plastilina ce nu se usuca niciodata. Este usor de modelat, dar ai grija caci intr-o clipita poate curge. Nu se usuca niciodata nu face mizerie niciodata. Se pot realiza sculpturi detalitate incredibile. Nu contine gluten si grau. Oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat. Foloseste instrumentele pentru a taia rola si strivi compozitia modelabila in tot felul de forme. Apoi cand ai terminat pastreaza-ti Skwooshi-ul in recipientele speciale. Acest set fantastic ..
72LEI
Fără TVA:61LEI
Skwooshi plastilina set color mixer Skwooshi plastilina set color mixer
Out Of Stock
Brand: Irwin toys Model: 30008
Skwooshi plastilina set color mixerCaracteristici: Skwooshi - plastilina ce nu se usuca niciodata. Este usor de modelat, dar ai grija caci intr-o clipita poate curge. Nu se usuca niciodata nu face mizerie niciodata. Se pot realiza sculpturi detalitate incredibile. Nu contine gluten si grau. Oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat. Setul include plastilina in diverse culori ce poate fi amestecata cu ajutorul mixerului special. Astfel cei mici vor obtine culori minunate si curcubee din plastilina Skwooshi. Varst..
43LEI
Fără TVA:36LEI
Skwooshi plastilina set action Skwooshi plastilina set action
Out Of Stock
Brand: Irwin toys Model: 30007
Skwooshi plastilina set actionCaracteristici: Skwooshi - plastilina ce nu se usuca niciodata. Este usor de modelat, dar ai grija caci intr-o clipita poate curge. Nu se usuca niciodata nu face mizerie niciodata. Se pot realiza sculpturi detalitate incredibile. Nu contine gluten si grau. Oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat. Foloseste instrumentele pentru a taia rola si strivi compozitia modelabila in tot felul de forme. Apoi cand ai terminat pastreaza-ti Skwooshi-ul in recipientele speciale. Acest set fantastic ..
43LEI
Fără TVA:36LEI
Skwooshi plastilina in cutie Skwooshi plastilina in cutie
Out Of Stock
Brand: Irwin toys Model: 300030
Skwooshi plastilina in cutieCaracteristici: Skwooshi - plastilina ce nu se usuca niciodata. Este usor de modelat, dar ai grija caci intr-o clipita poate curge. Nu se usuca niciodata nu face mizerie niciodata. Se pot realiza sculpturi detalitate incredibile. Nu contine gluten si grau. Oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat. Foloseste instrumentele pentru a taia rola si strivi compozitia modelabila in tot felul de forme. Apoi cand ai terminat pastreaza-ti Skwooshi-ul in recipientele speciale. Setul contine o cutiuta ..
21LEI
Fără TVA:18LEI
Skwooshi plastilina in punguta Skwooshi plastilina in punguta
Out Of Stock
Brand: Irwin toys Model: 3000
Skwooshi plastilina in pungutaCaracteristici: Skwooshi - plastilina ce nu se usuca niciodata. Este usor de modelat, dar ai grija caci intr-o clipita poate curge. Nu se usuca niciodata nu face mizerie niciodata. Se pot realiza sculpturi detalitate incredibile. Nu contine gluten si grau. Oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat. Setul contine 28 g de plastilina si un mulaj. Mulajul poate avea diverse forme. Varsta: 3 ani+...
14LEI
Fără TVA:12LEI
Se afişează de la 1 la 7 din 7 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand sectiunea Politica de cookies.