Menu
Your Cart

Nicoro

Touchpad electronic Eco-Pad
Out Of Stock
Brand: Nicoro Model: 30721
Touchpad electronic Eco-Pad Eco-Pad este o tableta electronica special conceputa pentru a-i ajuta pe copii sa invete despre importanta protejarii mediului inconjurator. Plansele interactive si frumos colorate din acest set ii vor ajuta sa-si insuseasca repede si usor informatii de baza despre diferitelemoduri in care pot ajuta planeta. Setul Eco-Pad contine o tableta electronica, 6 planse interactive si un manual cu instructiuni. Fiecare plansa este dedicata unei anumite teme: salvati planeta, animale in pericol, animale marine in pericol, surse alternative de energie, reciclare, piramid..
100LEI
Fără TVA:84LEI
Touchpad electronic Edu-Pad
Out Of Stock
Brand: Nicoro Model: 3072
Touchpad electronic Edu-Pad Edu-Pad este o tableta electronica special conceputa pentru prescolari. Plansele interactive si frumos colorate din acest set ii vor ajuta sa-si dezvolte aptitudinile de invatare a limbii prin asocierea imaginilor cu sunete si cuvinte. Setul Edu-Pad contineo tableta electronica, 6 planse interactive si un manual cu instructiuni. Fiecare plansa are o anumita tema: calendarul, alfabetul, culorile si formele, ferma animalelor, instrumente muzicale, cifrele. Cunostintele acumulate pot fi verificate cu ajutorul unui chestionar sau al jocului “Adevarat sau Fals”, di..
97LEI
Fără TVA:81LEI
Carticica Electronica I-book Invata de mic
Out Of Stock
Brand: Nicoro Model: 3016-1
Carticica Electronica I-book Invata de mic Carticica electronica I-Book Invata de mic este special conceputa pentru a-i ajuta pe copii sa invete lucruri noi intr-un mod distractiv. Cele 23 de pagini cu imagini interactive si sunet ii vor ajuta pe cei mici ajuta sa-si insuseasca repede si usor informatii de baza, esentiale in dezvoltarea lor. Paginile au teme diferite, de la animalele din jungla si numere la forme geometrice, orele zilei sau literele alfabetului. Fiecare obiect este prezentat cu ajutorul unor desene detaliate si frumos colorate. Paginile din partea dreapta au functii tact..
96LEI
Fără TVA:81LEI
Carticica Electronica I-book Animale
Out Of Stock
Brand: Nicoro Model: 3016
  Carticica Electronica I-book Animale Carticica electronica cu 23 de pagini si sunet in limba romana. Aceasta este extrem de educatica, copilul invatand lucruri interesante despre diverse animale; De la animalele din jungla pana la pasari, animale marine sau animale de ferma. Paginile din partea dreapta au functii tactile Atinge pictogramele si carticica iti va vorbi; vei auzi explicatii, sunete si intrebari. Asculta explicatiile si apoi verifica-ti cunostintele apasand tasta "?" Pentru prescolari cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani...
96LEI
Fără TVA:81LEI
Se afişează de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand sectiunea Politica de cookies.