Menu
Your Cart

Piatnik

Brand: Piatnik Model: 742347
Joc Activity Junior 742347Activity este un joc creativ, o combinatie de elemente: mima, descriere verbala sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc sa ghiceasca anumite cuvinte, expresii. Acest joc este foarte distractiv, toata lumea va rade cu lacrimi.Jucatorii isi pot pune in evidenta personalitatea, capacitatile artistice, fantezia si indemanarea. Totul se invarte in jurul anumitor expresii ca "razatoare de legume", "rasarit de soare", etc. Nu fiti dezamagiti daca ati inconjurat de 3 ori masa sau v-ati aruncat de mai multe ori pe canapea si totusi pa..
90LEI
Fără TVA:76LEI
Brand: Piatnik Model: 755521
Joc Activity Champion 755521Descopera cea mai noua editie a jocului Activity in care descrii cuvinte, mimezi sau desenezi.In noul joc Activity, jucatorii concureaza pentru puncte individual si nu in echipe.Cartile contin 4 cuvinte diferite si modalitatea de a fi explicate (prin cuvinte, mima sau desen).Regulile sunt usor schimbate, adaptate pentru jocul individual iar punctele sunt oferite atat jucatorului care ghiceste cuvantul cat si celui care a vorbit, desenat sau mimat.Jocul este ideal pentru o seara distractiva in familie sau cu prietenii.Numar jucatori: 3 - 10 persoane.Timp durata: 60 d..
110LEI
Fără TVA:92LEI
Joc Activity Club Edition 736735 Joc Activity Club Edition 736735
Out Of Stock
Brand: Piatnik Model: 736735
Joc Activity Club Edition 736735Caracteristici:Editia pentru adulti, cu design reinnoit, reguli revizuite si cel mai important cu 440 de carti noi!Activity Original este un joc creativ si de comunicare, o combinatie de elemente: mima, descriere verbala sau desen.Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc sa ghiceasca anumite cuvinte, expresii.Jucatorii individuali sau echipele incearca printr-un joc actoricesc, desen sau descriere verbala sa ghiceasca diferite cuvinte sau expresii si astfel sa inainteze pe traseul jocului.Nu fiti dezamagiti daca ati sarit de doua o..
144LEI
Fără TVA:121LEI
Joc Activity Original 2
-19 %
Brand: Piatnik Model: 736322
Joc Activity Original 2 Editia a 2-a a jocului, cu design reinnoit, reguli revizuite si cel mai important cu 440 de carti noi! Caracteristici: Editia a 2-a a jocului, cu design reinnoit, reguli revizuite si cel mai important cu 440 de carti noi! Activity Original este un joc creativ si de comunicare, o combinatie de elemente: mima, descriere verbala sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc sa ghiceasca anumite cuvinte, expresii. Totul se invarte in jurul unor expresii ca „rasarit de soare”, „razatoare de legume”, „franghie de spanzura..
89LEI 110LEI
Fără TVA:75LEI
Activity junior
Out Of Stock
Brand: Piatnik Model: 734540
Activity junior Activity Junior este un joc distractiv pentru copii cu varsta peste 8 ani. Este o combinatie  foarte reusite si atractiva intre a mima, a desena sau a descrie un cuvant care trebuie ghicit de catre partenerii de joc. Pentru a reusi in timpul dat de clepsidra trebuie sa va folositi in explicare de mainile si de picioarele dvs. Expresiile sunt facute pentru vocabularul copiilor. Castigatorul va fi nu numai echipa care va ajunge primul la final, ci toata lumea, deoarece minutele petrecute cu Activity Junior vor fi de neuitat. Veti avea nevoie de creion si hartie. Rec..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Se afişează de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand sectiunea Politica de cookies.