Menu
Your Cart

Safari

Tub Pterozauri
Out Of Stock
Brand: Safari Model: 681904
  Tub Pterozauri   Descriere Safari Ltd se considera a fi cel mai important producator de figurine replici dupa animale si alte figurine. Figurinile Safari Ltd sunt atent executate. Fiecare dintre figurine este creata in urma unei atente examinari anatomice a fiecarui animal pentru a asigura o replica de maxima acuratete. Experti Safari Ltd au colaborat indeaproape cu paleontologi de la Carnegie Museum of Natural History si au creat astfel cea mai realistica colectie de figurine dinozaur din lume. Toate categoriile de la Safari Ltd ii vor uimi pe copii cu acuratetea de..
31LEI
Fără TVA:26LEI
Tub pasari exotice
Out Of Stock
Brand: Safari Model: 680404
  Tub pasari exotice Descriere Safari Ltd se considera a fi cel mai important producator de figurine replici dupa animale si alte figurine. Figurinile Safari Ltd sunt atent executate. Fiecare dintre figurine este creata in urma unei atente examinari anatomice a fiecarui animal pentru a asigura o replica de maxima acuratete. Experti Safari Ltd au colaborat indeaproape cu paleontologi de la Carnegie Museum of Natural History si au creat astfel cea mai realistica colectie de figurine dinozaur din lume. Toate categoriile de la Safari Ltd ii vor uimi pe copii cu acuratetea detalilo..
31LEI
Fără TVA:26LEI
Cavaler cu casca cu pene rosii
Out Of Stock
Brand: Safari Model: 62034
  Cavaler cu casca cu pene rosii Produsul este recomandat copiilor peste 3 ani. Figurina este vopsita manual.Vopseaua nu este toxica si nu contine flatati Dimensiune: 11 cm Safari Ltd se mandreste cu faptul de a fi cel mai important producator de figurine replici dupa toate animalele. Figurinile Safari Ltd sunt atent executate de catre experti. Fiecare dintre figurine este creata in urma unei atente examinari anatomice a fiecarui animal pentru a asigura o replica de maxima acuratete. Fiecare figurina este pictata manual, iar vopselele nu contin substante toxic..
15LEI
Fără TVA:13LEI
Sarpe coral
Out Of Stock
Brand: Safari Model: 257429
  Sarpe coral Produsul este recomandat copiilor peste 3 ani. Figurina este vopsita manual.Vopseaua nu este toxica si nu contine flatati Dimensiune: 58.5 x 1.5 cm Safari Ltd se mandreste cu faptul de a fi cel mai important producator de figurine replici dupa toate animalele. Figurinile Safari Ltd sunt atent executate de catre experti. Fiecare dintre figurine este creata in urma unei atente examinari anatomice a fiecarui animal pentru a asigura o replica de maxima acuratete. Experti Safari Ltd au colaborat indeaproape cu paleontologi de la Carnegie ..
29LEI
Fără TVA:24LEI
Ursul negru
Out Of Stock
Brand: Safari Model: 273529
  Ursul negru Produsul este recomandat copiilor peste 3 ani. Figurina este vopsita manual.Vopseaua nu este toxica si nu contine flatati Dimensiune: 11.5 x 6.5 cm Safari Ltd se mandreste cu faptul de a fi cel mai important producator de figurine replici dupa toate animalele. Figurinile Safari Ltd sunt atent executate de catre experti. Fiecare dintre figurine este creata in urma unei atente examinari anatomice a fiecarui animal pentru a asigura o replica de maxima acuratete. Experti Safari Ltd au colaborat indeaproape cu paleontologi de la Carnegie ..
15LEI
Fără TVA:13LEI
Tub insecte fosforescente
Out Of Stock
Brand: Safari Model: 697204
  Tub insecte fosforescente Tubul contine 18 figurine reprezentand diverse insecte.  Dimensiunea unei figurine: intre 4 si 7,5 cm.  Figurinele sunt din plastic, vopsite manual si nu contin ftalati. Varsta recomandata: peste 3 ani Avertisment: Interzis copiilor sub 3 ani. Atenţie! Conţine piese mici. Pericol de sufocare.   ..
37LEI
Fără TVA:31LEI
Dragonul lunii de miazanoapte
Out Of Stock
Brand: Safari Model: 10165
  Dragonul lunii de miazanoapte Figurina Dragonul Lunii de miazanoapte este pictata manual, reprezentarea fiind extrem de realista si beneficiind de o acuratete de nivel inalt a detaliilor. Este una dintre jucariile figurine create de experti prin colaboare cu paleontologi de la muzeul Carnegie. Face parte din categoria jucariilor de calitate remarcabila. Dimensiune: lungime 21.5 cm, inaltime 15 cm. Vopseaua nu este toxica si nu contine flatati. Recomandata copiilor peste 4 ani. Safari se mandreste cu faptul de a fi cel mai important producator d..
46LEI
Fără TVA:39LEI
Tub caini
Out Of Stock
Brand: Safari Model: 695504
  Tub caini Tubul contine 12 figurine reprezentand diverse rase de caini, de diferite culori.  Dimensiunea unei figurine: intre 4 si 7,5 cm.  Figurinele sunt din plastic, vopsite manual si nu contin ftalati. Varsta recomandata: peste 3 ani Avertisment: Interzis copiilor sub 3 ani. Atenţie! Conţine piese mici. Pericol de sufocare.   ..
37LEI
Fără TVA:31LEI
Tub animale domestice
Out Of Stock
Brand: Safari Model: 695204
  Tub animale domestice Tub care contine 12 figurine vopsite manual, vopseaua nu este toxica si nu contine ftalati.  Dimensiunea unei figurine poate varia intre 4 x 7,5 cm.   Varsta recomandata: peste 3 ani Avertisment: Atentie! Interzis copiilor sub 3 ani. Contine piese mici. Pericol de sufocare.   ..
37LEI
Fără TVA:31LEI
Tub Ferma animale
Out Of Stock
Brand: Safari Model: 683904
  Tub Ferma animale Tubul contine 24 de figurine reprezentand viata de la ferma: animale.  Dimensiunea unei piese: intre 4 si 7,5 cm, iar dimensiunea tubului: 34 x 7,5 cm.  Figurinele sunt din plastic,vopsite manual si nu contin ftalati. Varsta recomandata: peste 3 ani Avertisment: Interzis copiilor sub 3 ani. Atenţie! Conţine piese mici. Pericol de sufocare.   ..
48LEI
Fără TVA:41LEI
Se afişează de la 1 la 10 din 10 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand sectiunea Politica de cookies.