Menu
Your Cart

Tactic

Joc Minunile lumii Tactic 58116 Joc Minunile lumii Tactic 58116
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 58116
Joc Minunile lumii Tactic 58116Porniti intr-o calatorie in jurul lumii si invatati despre cele mai mari atractii ale planetei!Varsta recomandata:+8ani..
60LEI
Fără TVA:50LEI
Joc Steagurile lumii Tactic 58115 Joc Steagurile lumii Tactic 58115
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 58115
Joc Steagurile lumii Tactic 58115 Porniti intr-o calatorie in jururl lumii si invatati despre diferite steaguri, tari, capitale si multe , multe altele!Varsta recomandata: +8ani...
60LEI
Fără TVA:50LEI
Joc Alias Party Joc Alias Party
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 54288
Joc Alias PartyUn joc neobisnuit de amuzant!Contine:tabla de joc6 pioni400 de cartonase cu cuvinte100 de cartonase cu provocario clepsidra siregulament de jocVarsta recomandata: +15ani...
76LEI
Fără TVA:64LEI
Brand: Tactic Model: 54290
Joc Alias JuniorAlias Junior este un joc excelent pentru copii care le va dezvolta imaginatia prin descrierea pictogramelor!Contine:tabla de joc300 de cartonase6 pioniclepsidra si un set de reguliVarsta recomandata: +5ani..
68LEI
Fără TVA:57LEI
Brand: Tactic Model: 42898
Alias originalUn joc extrem de amuzant de interactiune verbala, Alias imparte jucatorii in echipe si acestia vor trebui sa gaseasca cea mai buna modalitate sa explice si sa descrie un cuvant inscris pe o carte extrasa. Coechipierii trebuie sa ghiceasca cuvantul, care poate fi prezentat cu ajutorul indiciilor, sinonimelor sau antonimenlor, dar niciodata nu trebuie sa fie utilizat! Varsta recomandata: +10ani..
78LEI
Fără TVA:66LEI
Joc tactic I know Joc tactic I know
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 52903
Joc tactic I know Un joc de cultură generală cu întrebări din următoarele domenii: Oameni, Lumea, Produse și opere de artă, Fenomene și evenimente. Scopul jocului este să aduni 20 de fișe în valoare de 20 de puncte, răspunzând corect și ghicind cât de bine – sau cât de prost – vor juca ceilalţi jucători! Conține: o tablă de joc, 6 iKNOW și 6 ibet, 400 cărți cu 1600 întrebări și 4800 indicii, jetoane: 1 transparent, 25 negre și 25 albe. Număr jucători: 2-6 Vârsta recomandată: 15+..
96LEI
Fără TVA:81LEI
Primul meu alias Primul meu alias
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 52880
Primul meu alias Alias Junior poate fi jucat de către 3 sau mai mulţi jucători. Trebuie să explici cuvinte şi imagini fără a rosti cuvântul pe care încerci să îl explici. Poţi să spui la ce e folosit obiectul, cum arată, unde ai văzut unul asemănător, ce dimensiune are sau orice îţi vine în minte. Ceilalţi jucători încearcă să ghicească cuvântul pe care îl explici, înainte ca nisipul din clepsidră să se scurgă. Când cineva ghiceşte cuvântul corect poate, împreună cu tine, să învârtă săgeata şi să avanseze conform indicaţiilor. Câştigător este jucătorul care ajunge primul la Sosire. ..
73LEI
Fără TVA:61LEI
Steagurile din jurul lumii Steagurile din jurul lumii
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 52881
Steagurile din jurul lumii Amuzaţi-vă învăţând lucruri noi despre steaguri şi despre ţările lumii! Scopul jocului este să colectați puncte stabilind cărei țări îi aparțin steagurile de pe cărțile de joc și prin răspunsurile corecte la întrebările de pe cărți. Conţine: o tablă de joc, 200 de cărți (195 cărți cu steaguri și 5 cărți de joc cu continente), 30 piese (6x5 culori). Durată joc: 45’+ Număr de jucatori: 2-6 Vârsta recomandată: 8+ ​..
73LEI
Fără TVA:61LEI
Joc memo printese
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 1500
Joc memo printese Caracteristici: Joc de memorie cu poze vesele si ilustratii detaliate.  Contine: 60 de piese si instructiuni in limba romana.  Poate fi jucat in doi.  Varsta recomandata: 3 ani +..
24LEI
Fără TVA:20LEI
Joc memo dinozauri
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 1725
Joc memo dinozauri Caracteristici: Joc de memorie cu poze vesele si ilustratii detaliate.  Contine: 60 de piese si instructiuni in limba romana.  Poate fi jucat in doi.  Varsta recomandata: 4 ani +..
24LEI
Fără TVA:20LEI
Tactic Joc memo bebe
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 1503
Tactic Joc memo bebe Joc Memo Bebe este un joc amuzant pentru dezvoltarea cunostintelor, memoriei si concentrarii celor mici. Jocul contine cartoane ce au imprimata pe una din fete imagini cu jucarii pentru bebelusi. Exista doua imagini identice pentru fiecare obiect, formandu-se astfel perechi de cartonase.  Initial toate piesele sunt cu fata imprimata in sus apoi se vor intoarce cu fata in jos. La fiecare tur, un jucator intoarce cate doua piese cu fata in sus. Daca cele doua imagini sunt identice acesta pastreaza piesele si intoarce alte doua piese. Daca nu sunt identice vor..
24LEI
Fără TVA:20LEI
Tactic Joc memo animale salbatice
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 1655
Tactic Joc memo animale salbatice Joc de memorie cu poze vesele şi ilustraţii detaliate despre diferite animale sălbatice.    Poate fi jucat în 2.    Instrucţiunile în limba română se găsesc în interior. Varsta recomandata : +3ani..
24LEI
Fără TVA:20LEI
Tactic Sa invatam despre animale
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 2855
Tactic Sa invatam despre animale Invata animalele si diverse lucruri interesante despre ele cu acest joc amuzant. Varsta recomandata: +4ani..
32LEI
Fără TVA:27LEI
Tactic Sa Invatam Sa Socotim
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 2854
Tactic Sa Invatam Sa Socotim Un joc amuzant si simplu care-i va ajuta pe cei mici sa invete sa socoteasca. Rezolvati cerintele si puneti cartonasele pe tablita de joc. Daca le veti pune la locul lor, veti gasi o imagine cu Tico pa cealalta parte a tablitei de joc!Jocul include 8 tablite de joc si 72 de cerinte cu nivele diferite de dificultate - incepeti cu invatarea numerelor de la 1 la 12 si treceti la adunari si la scaderi. Este o modalitate excelenta da a imbina invatarea cu jocul! Varsta recomandata: +4ani..
32LEI
Fără TVA:27LEI
Tactic Sa Invatam Ceasul
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 28530
Tactic Sa Invatam Ceasul Un joc amuzant si simplu care-i va ajuta pe cei mici sa invete cat este ora prin asociere cu diverse evenimente petrecute de-a lungul zilei. Mutati acele ceasului pentru a arata timpul corect. In joc veti lua carti cu imagini ale ceasului din pachet si veti cauta intre cartonasele de pe masa pe cel care indica aceeasi ora. Cand veti intoarce un cartonas veti vedea ce face Tico in acel moment al zilei. Aveti aceeasi imagine pa tablita voastre de joc? Daca o aveti, veti pastra cartonasul. Castigatorul este cel care isi completeaza primul colectia cu cartonase pa tabli..
32LEI
Fără TVA:27LEI
Top Magic XXL Tactic
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 40167
Top Magic XXL Tactic Aceasta cutie fantastica include instructiuni clare si obiecte incantatoare pentru marile aspiratii ale magicienilor!  Carti pentru diferite trucuri, baghete magice, monede nevazute.  Nu doar trucuri, ci pura magie!  Usor de invatat, dar nemaipomenit de privit, cutia ofera o bucurie fara limite atat pentru magician, cat si pentru spectatori!   Varsta recomandata: peste 8 ani  ..
54LEI
Fără TVA:46LEI
Primul meu Trivia
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 40287
  Primul meu Trivia Un joc pentru cei mai  tineri membri ai familiei pe care-l pot juca cu părinţii lor; cu un adult jucând rolul de „bufniţa înţeleaptă“, PRIMUL MEU TRIVIA încurajează interacţiunea între adulţi si copii.  Cărţile mari cu întrebări conţin aproape 400 de întrebari şi 96 de imagini color, zarul cel mare din lemn este uşor de manevrat, iar gheruţele de bufniţă din lemn sunt uşor de prins şi mutat.  Datorită întrebărilor cu răspuns deschis, puteţi juca PRIMUL MEU TRIVIA de nenumărate ori.  ..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Lumea Trivia
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 40366
  Lumea Trivia Lumea Trivia contine 2400 de intrebari si raspunsuri interesante despre intreaga lume si despre locuitorii sai. Intrebarile sunt impartite in 6 categorii: cultura, geografie, istorie, natura, sport si diverse, pentru toate continentele: Asia, Africa, Oceania, America, Europa.  Pune-ti cunostintele la incercare si invata mai mult! Setul contine: 400 de carti cu intrebari, tabla de joc, 6 piese de joc, 36 de timbre in 6 culori diferite, un zar si reguli.  Pentru 2-6 jucatori.  ..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Romania Trivia Junior
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 28560
  Romania Trivia Junior Versiune adaptata pentru varsta de 8-10 ani a jocului trivia despre Romania Accesibil, educativ si distractiv. Inveti despre Romania cu ajutorul imaginilor si nu numai.  Intrebari din domeniile: muzica, sport si jocuri, film, animale si natura etc.  ..
66LEI
Fără TVA:55LEI
Top magic
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 1563
Top magic Joc pentru micii magicieni. Este usor de invatat si inteles. Setul contine ustensilele necesare pentru cinci trucuri care ii vor incanta pe cei mici si vor uimi spectatorii: asezarea a doua bile de ambele parti ale vasului, ghicirea cartii alese de un spectator, schimbarea culorii unor monede negre, monedele raman intacte, desi au fost impunse in prealabil, ghicirea numarului zarului dintr-o cutie. Pachetul contine si instructiuni in limba romana. Varsta recomandata: peste 6 ani Avertisment: Atentie! Interzis copiilor sub 3 ani. Contine piese mici. P..
29LEI
Fără TVA:24LEI
Steagurile lumii
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 2865
Steagurile lumii Amuzaţi-vă învăţând lucruri noi despre steaguri şi despre ţările lumii! Pe spatele fiecărei cărţi veţi găsi informaţii despre ţara, capitala şi poziţia geografică, precum şi indicii referitoare la identitatea sa, spre exemplu munţii, râurile, resursele naturale şi asa mai departe. Există trei seturi de reguli pentru adulţi şi un set pentru copii. Aceste reguli pot fi modificate în concordanţă cu nivelele de dificultate şi cu propriile dumneavoastră idei Varsta recomandata: peste 8 ani Avertisment: Atentie! Interzis copiilor sub 3 ani!  ..
44LEI
Fără TVA:37LEI
Romania Trivia
-16 %
Brand: Tactic Model: 54292
  Romania Trivia  Un joc inedit despre ţara noastră, joc de cultură generală pentru întreaga familie şi pentru toţi prietenii. Conţine 400 de cărţi de joc cu 2400 de întrebări despre România, acoperind 6 categorii: istorie, cultură, ştiinţă, geografie, sport şi diverse. Află cât de bine îţi cunoşti ţara, învaţă lucruri noi şi distrează-te! Durată joc: 45 minute Pentru 2-6 jucător Varsta recomandata: peste 12 ani Avertisment: Atentie! Interzis copiilor sub 3 ani!    ..
76LEI 90LEI
Fără TVA:64LEI
Oul sau gaina
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 28630
  Oul sau gaina •Dimensiune cutie 25 x 26 x 6,2 cm •Număr de jucători 2 – 4 •Ce a apărut prima data: oul sau găina? Distrează-te aflând lucruri inedite şi amuzante din cele mai trăsnite domenii. Ştii ce a apărut prima dată: caviarul sau sushi? Află răspunsurile în acest joc. Varsta recomandata: + 10 ani Avertisment: INTERZIS COPIILOR SUB 3 ANI.   ..
77LEI
Fără TVA:65LEI
Europa trivia
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 2857
  ​Europa trivia •Dimensiune cutie 25 x 26 x 6,2 cm •Număr de jucători 2 – 6 •2400 de întrebări şi răspunsuri despre Europa, împărţite în 6 categorii: istorie, cultură,ştiinţă, geografie, sport şi diverse. Joci împreună cu prietenii şi familia. Varsta recomandata: peste 5 ani Avertisment: INTERZIS COPIILOR SUB 3 ANI. ..
80LEI
Fără TVA:67LEI
Animale salbatice ale lumii
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 1745
  Animale salbatice ale lumii Joc de strategie amuzant despre animalele lumii. Contine aproape 300 de carti cu intrebari interesante despre diverse specii de animale (inclusiv animale pe cale de disparitie), o tabla de joc, 6 pioni, 6 puzzle-uri, un zar si o roata a norocului. Calatoriti in jurul lumii, faceti cunostinta cu o multime de animale, invatati despre ele si distrati-va. Ideal pentru 2-6 jucatori. Durata unui joc: peste 35 de minute. Varsta recomandata: peste 8 ani Avertisment: Atentie! Interzis copiilor sub 3 ani. Contine piese mici. Pericol de sufoca..
76LEI
Fără TVA:64LEI
Alias Junior
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 2861
  Alias Junior Alias Junior este un joc excelent de explicare a imaginilor pentru copii! Ideea jocului este să explicaţi cuvinte şi imagini colegilor de echipă fără să spuneţi cuvântul care este explicat, folosind în schimb sinonime, antonime, indicii, diverse onomatopee etc. Varsta recomandata: peste 5 ani Avertisment: Atentie! Interzis copiilor sub 3 ani!    ..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Alias
Out Of Stock
Brand: Tactic Model: 2635
  Alias Alias este un joc de cuvinte. Se joaca pe echipe (+4 jucatori).  La ALIAS trebuie sa spui lucrurile „cu alte cuvinte”. Ideea e sa explici cuvintele utilizand sinonime, antonime si indicii in asa fel incat coechipierii sa ghiceasca cat mai cuvinte posibil inainte ca timpul sa expire. Echipa avanseaza pe platforma de joc atatea casute cate cuvinte au ghicit. Echipa care ajunge prima la „Finish” este cea castigatoare. Varsta recomandata: peste 7 ani Avertisment: Atentie! Interzis copiilor sub 3 ani. Contine piese mici. Pericol de sufocare.  &nb..
70LEI
Fără TVA:59LEI
Se afişează de la 1 la 27 din 27 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.