Menu
Your Cart

DHS

Premergator Coccolle Arlo verde Premergator Coccolle Arlo verde
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337072380
Premergator Coccolle Arlo verdeCu premergatorul Coccolle Arlo bucuria primilor pasi ai copilului tau va fi o experienta unica si de neuitat. Culorile vesele si jucause vor stimula dorinta de explorare a copilului.Coccolle Arlo este un centru de activitati care ii va capta atentia bebelusului in timp ce va invata sa mearga. Premergatorul este un produs inovativ prevazut cu un sezut rotativ iar centrul de activitati se afla pe ambele parti ale produsului.Premergatorul se poate transforma in balansoar pentru a bine dispune copilul.Coccolle Arlo este disponibil in doua variante de culori vesele: a..
350LEI
Fără TVA:294LEI
Premergator Coccolle Arlo roz Premergator Coccolle Arlo roz
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337072310
Premergator Coccolle Arlo rozCu premergatorul Coccolle Arlo bucuria primilor pasi ai copilului tau va fi o experienta unica si de neuitat. Culorile vesele si jucause vor stimula dorinta de explorare a copilului.Coccolle Arlo este un centru de activitati care ii va capta atentia bebelusului in timp ce va invata sa mearga. Premergatorul este un produs inovativ prevazut cu un sezut rotativ iar centrul de activitati se afla pe ambele parti ale produsului.Premergatorul se poate transforma in balansoar pentru a bine dispune copilul.Coccolle Arlo este disponibil in doua variante de culori vesele: alb..
350LEI
Fără TVA:294LEI
Premergator Coccolle Arlo albastru Premergator Coccolle Arlo albastru
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337072330
Premergator Coccolle Arlo albastruCu premergatorul Coccolle Arlo bucuria primilor pasi ai copilului tau va fi o experienta unica si de neuitat. Culorile vesele si jucause vor stimula dorinta de explorare a copilului.Coccolle Arlo este un centru de activitati care ii va capta atentia bebelusului in timp ce va invata sa mearga. Premergatorul este un produs inovativ prevazut cu un sezut rotativ iar centrul de activitati se afla pe ambele parti ale produsului.Premergatorul se poate transforma in balansoar pentru a bine dispune copilul.Coccolle Arlo este disponibil in doua variante de culori vesele..
320LEI
Fără TVA:269LEI
Tricicleta pliabila pentru copii QPlay Rito Violet Tricicleta pliabila pentru copii QPlay Rito Violet
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 338038050
Tricicleta pliabila pentru copii QPlay Rito VioletViata moderna ne invata sa fim practici, iar parintii trebuie sa se adapteze cerintelor vietii urbane.Tricicleta QPlay Rito este solutia ideala pentru viata alaturi de bebe. Compacta si usor de utilizat, Rito ofera o experienta deosebita in timpul plimbarilor in parc sau prin oras.Tricicleta multifunctionala Rito poate fi folosita de la 12 luni la 3 ani. Design-ul deosebit ofera micutilor plimbari sigure si confortabile, iar sistemul de pliere compact o transforma in tricicleta ideala.Confortul copilului este asigurat de husa moale care imbraca..
499LEI
Fără TVA:419LEI
Tricicleta pliabila pentru copii QPlay Rito Rosie Tricicleta pliabila pentru copii QPlay Rito Rosie
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 338038020
Tricicleta pliabila pentru copii QPlay Rito RosieViata moderna ne invata sa fim practici, iar parintii trebuie sa se adapteze cerintelor vietii urbane.Tricicleta QPlay Rito este solutia ideala pentru viata alaturi de bebe. Compacta si usor de utilizat, Rito ofera o experienta deosebita in timpul plimbarilor in parc sau prin oras.Tricicleta multifunctionala Rito poate fi folosita de la 12 luni la 3 ani. Design-ul deosebit ofera micutilor plimbari sigure si confortabile, iar sistemul de pliere compact o transforma in tricicleta ideala.Confortul copilului este asigurat de husa moale care imbraca ..
499LEI
Fără TVA:419LEI
Tricicleta pliabila pentru copii QPlay Rito Albastra Tricicleta pliabila pentru copii QPlay Rito Albastra
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 338038032
Tricicleta pliabila pentru copii QPlay Rito AlbastraViata moderna ne invata sa fim practici, iar parintii trebuie sa se adapteze cerintelor vietii urbane.Tricicleta QPlay Rito este solutia ideala pentru viata alaturi de bebe. Compacta si usor de utilizat, Rito ofera o experienta deosebita in timpul plimbarilor in parc sau prin oras.Tricicleta multifunctionala Rito poate fi folosita de la 12 luni la 3 ani. Design-ul deosebit ofera micutilor plimbari sigure si confortabile, iar sistemul de pliere compact o transforma in tricicleta ideala.Confortul copilului este asigurat de husa moale care imbra..
499LEI
Fără TVA:419LEI
Brand: DHS Model: 338012430
Tricicleta Coccolle Modi plus AlbastraTricicleta preferata a parintilor si a piticilor, Coccolle Modi+ revine cu un nou design si imbunatatiri.Singura tricicleta multifunctionala care poate fi folosita de la 6 luni la 4 ani, Coccolle Modi+ are un design nou deosebit care ofera micutilor plimbari sigure si confortabile.Tricicleta este echipata cu elemente care asigura atat siguranta cat si amuzamentul copiilor. Copertina generoasa cu parasolar detasabil il va proteja pe micut de vant, soare si ploaie in timpul plimbarilor.Copilul va fi protejat pe toata perioada utilizarii de centurile de sigur..
769LEI
Fără TVA:646LEI
Port bebe Coccolle Cara roz Port bebe Coccolle Cara roz
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337052510
Port bebe Coccolle Cara rozCoccolle Cara este un port-bebe ergonomic indicat a se utiliza de la 0 luni, minim 3 kg și până la 13 kg. Port-bebe Coccolle Cara este ergonomic, multifunctional, destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 3 ani, cu o greutatea minima de 3 kg. Greutatea maxima suportata este de 15 kg. Port-bebe Coccolle Cara este prevazut cu un scaunel detasabil pentru a oferi o sustinere ferma copilului si o distribuire uniforma a greutatii in jurul taliei purtatorului eliberand presiunea din zona superioara a spatelui, umerilor si a bratelor.Copilul poate fi pur..
168LEI
Fără TVA:141LEI
Port bebe Coccolle Cara albastru Port bebe Coccolle Cara albastru
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337052532
Port bebe Coccolle Cara albastruCoccolle Cara este un port-bebe ergonomic indicat a se utiliza de la 0 luni, minim 3 kg și până la 13 kg. Port-bebe Coccolle Cara este ergonomic, multifunctional, destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 3 ani, cu o greutatea minima de 3 kg. Greutatea maxima suportata este de 15 kg. Port-bebe Coccolle Cara este prevazut cu un scaunel detasabil pentru a oferi o sustinere ferma copilului si o distribuire uniforma a greutatii in jurul taliei purtatorului eliberand presiunea din zona superioara a spatelui, umerilor si a bratelor.Copilul poate f..
168LEI
Fără TVA:141LEI
Port bebe Coccolle Cara marin Port bebe Coccolle Cara marin
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337052531
Port bebe Coccolle Cara marinCoccolle Cara este un port-bebe ergonomic indicat a se utiliza de la 0 luni, minim 3 kg și până la 13 kg. Port-bebe Coccolle Cara este ergonomic, multifunctional, destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 3 ani, cu o greutatea minima de 3 kg. Greutatea maxima suportata este de 15 kg. Port-bebe Coccolle Cara este prevazut cu un scaunel detasabil pentru a oferi o sustinere ferma copilului si o distribuire uniforma a greutatii in jurul taliei purtatorului eliberand presiunea din zona superioara a spatelui, umerilor si a bratelor.Copilul poate fi p..
168LEI
Fără TVA:141LEI
Port bebe Coccolle Dolce rosu Port bebe Coccolle Dolce rosu
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337050320
Port bebe Coccolle Dolce rosuCoccolle Dolce este un port-bebe indicat a se utiliza de la 0 luni, minim 3 kg și până la 13 kg.  Port-bebe Coccolle Dolce este multifunctional, destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 3 ani, cu o greutatea minima de 3 kg. Greutatea maxima suportata este de 13 kg. Copilul poate fi purtat atat cu fata spre parinte, cat si cu fata spre exterior. Curelele late si confortabile reduc din greutatea de pe spate. Un suport din burete protejeaza coloana vertebrala a copilului si capul, pentru a nu se balansa.Port-bebe Coccolle Dolce are un suport..
94LEI
Fără TVA:79LEI
Port bebe Coccolle Dolce maro Port bebe Coccolle Dolce maro
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337050343
Port bebe Coccolle Dolce maroCoccolle Dolce este un port-bebe indicat a se utiliza de la 0 luni, minim 3 kg și până la 13 kg.  Port-bebe Coccolle Dolce este multifunctional, destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 3 ani, cu o greutatea minima de 3 kg. Greutatea maxima suportata este de 13 kg. Copilul poate fi purtat atat cu fata spre parinte, cat si cu fata spre exterior. Curelele late si confortabile reduc din greutatea de pe spate. Un suport din burete protejeaza coloana vertebrala a copilului si capul, pentru a nu se balansa.Port-bebe Coccolle Dolce are un suport..
94LEI
Fără TVA:79LEI
Tricicleta Coccolle Giro Plus Caramiziu Tricicleta Coccolle Giro Plus Caramiziu
-26 % Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337010645
Tricicleta Coccolle Giro Plus CaramiziuAventura plimbarilor cu bebe poate deveni o experienta si mai frumoasa datorita tricicletei Coccolle Giro Plus.Tricicleta multifunctionala GIRO PLUS poate fi folosita de la 9 luni la 4 ani. GIRO PLUS imbraca un design deosebit care ofera micutilor plimbari sigure si comfortabile. Cadrul metalic usor este vopsit in culoarea neagru mat pentru a fi in ton cu tendintele moderne.Confortul copilului este asigurat de husa moale care imbraca sezutul si spatarul. Spatarul tricicletei se inclina pentru a-i oferi micutului o pozitie confortabila in timpul somnului. ..
520LEI 699LEI
Fără TVA:437LEI
Tricicleta Coccolle Giro Plus Albastru Tricicleta Coccolle Giro Plus Albastru
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337010630
Tricicleta Coccolle Giro Plus AlbastruAventura plimbarilor cu bebe poate deveni o experienta si mai frumoasa datorita tricicletei Coccolle Giro Plus.Tricicleta multifunctionala GIRO PLUS poate fi folosita de la 9 luni la 4 ani. GIRO PLUS imbraca un design deosebit care ofera micutilor plimbari sigure si comfortabile. Cadrul metalic usor este vopsit in culoarea neagru mat pentru a fi in ton cu tendintele moderne.Confortul copilului este asigurat de husa moale care imbraca sezutul si spatarul. Spatarul tricicletei se inclina pentru a-i oferi micutului o pozitie confortabila in timpul somnului. S..
699LEI
Fără TVA:587LEI
Tricicleta Coccolle Giro Plus Rosu Tricicleta Coccolle Giro Plus Rosu
-26 % Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337010620
Tricicleta Coccolle Giro Plus RosuAventura plimbarilor cu bebe poate deveni o experienta si mai frumoasa datorita tricicletei Coccolle Giro Plus.Tricicleta multifunctionala GIRO PLUS poate fi folosita de la 9 luni la 4 ani. GIRO PLUS imbraca un design deosebit care ofera micutilor plimbari sigure si comfortabile. Cadrul metalic usor este vopsit in culoarea neagru mat pentru a fi in ton cu tendintele moderne.Confortul copilului este asigurat de husa moale care imbraca sezutul si spatarul. Spatarul tricicletei se inclina pentru a-i oferi micutului o pozitie confortabila in timpul somnului. Sezut..
520LEI 699LEI
Fără TVA:437LEI
Tricicleta Coccolle Alto mustar Tricicleta Coccolle Alto mustar
-22 % Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337010540
Tricicleta Coccolle Alto mustarTricicleta Coccolle ALTO este un model nou, confortabil pentru copilul dumneavoastra si cu un design modern foarte usor de manevrat de catre adult si copil. Tricicleta Coccolle Alto este pliabila pentru a fi mai usor de depozitat si transportat.Roata fata este dotata cu sistem „roata libera” ce se activeaza prin apasarea unui buton.  Sistemul "roata libera" va permite blocarea pedalei, atunci cand copilul este prea mic sa pedaleze.Rotile sunt invelite in spuma EVA, tricicleta fiind astfel durabila si silentioasa.Tricicleta este foarte confortabila pent..
700LEI 899LEI
Fără TVA:588LEI
Tricicleta Coccolle Alto albastra Tricicleta Coccolle Alto albastra
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337010530
Tricicleta Coccolle Alto albastraTricicleta Coccolle ALTO este un model nou, confortabil pentru copilul dumneavoastra si cu un design modern foarte usor de manevrat de catre adult si copil. Tricicleta Coccolle Alto este pliabila pentru a fi mai usor de depozitat si transportat.Roata fata este dotata cu sistem „roata libera” ce se activeaza prin apasarea unui buton.  Sistemul "roata libera" va permite blocarea pedalei, atunci cand copilul este prea mic sa pedaleze.Rotile sunt invelite in spuma EVA, tricicleta fiind astfel durabila si silentioasa.Tricicleta este foarte confortabila pe..
899LEI
Fără TVA:755LEI
Tricicleta Coccolle Alto rosie Tricicleta Coccolle Alto rosie
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337010520
Tricicleta Coccolle Alto rosieTricicleta Coccolle ALTO este un model nou, confortabil pentru copilul dumneavoastra si cu un design modern foarte usor de manevrat de catre adult si copil. Tricicleta Coccolle Alto este pliabila pentru a fi mai usor de depozitat si transportat.Roata fata este dotata cu sistem „roata libera” ce se activeaza prin apasarea unui buton.  Sistemul "roata libera" va permite blocarea pedalei, atunci cand copilul este prea mic sa pedaleze.Rotile sunt invelite in spuma EVA, tricicleta fiind astfel durabila si silentioasa.Tricicleta este foarte confortabila pentr..
899LEI
Fără TVA:755LEI
Tricicleta Coccolle Alto roz Tricicleta Coccolle Alto roz
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 337010510
Tricicleta Coccolle Alto rozTricicleta Coccolle ALTO este un model nou, confortabil pentru copilul dumneavoastra si cu un design modern foarte usor de manevrat de catre adult si copil. Tricicleta Coccolle Alto este pliabila pentru a fi mai usor de depozitat si transportat.Roata fata este dotata cu sistem „roata libera” ce se activeaza prin apasarea unui buton.  Sistemul "roata libera" va permite blocarea pedalei, atunci cand copilul este prea mic sa pedaleze.Rotile sunt invelite in spuma EVA, tricicleta fiind astfel durabila si silentioasa.Tricicleta este foarte confortabila pentru ..
899LEI
Fără TVA:755LEI
Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio verde Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio verde
Out Of Stock
Brand: DHS Model: c1038
Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio verdeDesign modern foarte usor de manevrat de catre adult si copil si confortabil pentru copilul dumneavoastra.Caracteristici:·         Cadru de metal de culoare alba·         Tricicleta este pliabila·         Roata fata cu sistem „roata libera” prin apasarea unui buton. ·         Sistemul "roata libera" va permite blocarea pedalei, atunci cand copilul este prea mic s..
399LEI
Fără TVA:335LEI
Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio Army visinie Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio Army visinie
Out Of Stock
Brand: DHS Model: c10310
Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio Army visinieTricicleta Coccolle Urbio Editie limitata Army este un model nou cu un design modern foarte usor de manevrat de catre adult si copil si confortabil pentru copilul dumneavoastra.Caracteristici:·         Cadru de metal de culoare alba·         Tricicleta este pliabila·         Roata fata cu sistem „roata libera” prin apasarea unui buton. ·         Sistemul "..
409LEI
Fără TVA:344LEI
Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio Army Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio Army
-24 % Out Of Stock
Brand: DHS Model: c10381
Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio ArmyTricicleta Coccolle Urbio Editie limitata Army este un model nou cu un design modern foarte usor de manevrat de catre adult si copil si confortabil pentru copilul dumneavoastra.Caracteristici:·         Cadru de metal de culoare alba·         Tricicleta este pliabila·         Roata fata cu sistem „roata libera” prin apasarea unui buton. ·         Sistemul "roata li..
310LEI 409LEI
Fără TVA:261LEI
Tricicleta Coccolle Evo bej Tricicleta Coccolle Evo bej
-17 % Out Of Stock
Brand: DHS Model: c12044
Tricicleta Coccolle Evo bejTricicleta Coccolle Evo are un design modern si o coloristica deosebita. Tricicleta Evo este confectionata dintr-un material ce imita inul avand un cadru compact, usor si rezistent. Aceasta ofera o manevrabilitate facila atat pentru parinte, cat si cand este utilizata de cel mic. Pe masura ce micutul creste poate invata sa pedaleze si sa directioneze tricicleta sub privirea atenta a unui adult. Inelul de protectie ofera o siguranta absolut necesara pentru primele luni in tricicleta, iar rotile acoperite cu PU absorb socurile ce rezulta din impingerea triciclet..
379LEI 455LEI
Fără TVA:318LEI
Tricicleta Coccolle Evo albastra Tricicleta Coccolle Evo albastra
-17 % Out Of Stock
Brand: DHS Model: c12032
Tricicleta Coccolle Evo albastraTricicleta Coccolle Evo are un design modern si o coloristica deosebita. Tricicleta Evo este confectionata dintr-un material ce imita inul avand un cadru compact, usor si rezistent. Aceasta ofera o manevrabilitate facila atat pentru parinte, cat si cand este utilizata de cel mic. Pe masura ce micutul creste poate invata sa pedaleze si sa directioneze tricicleta sub privirea atenta a unui adult. Inelul de protectie ofera o siguranta absolut necesara pentru primele luni in tricicleta, iar rotile acoperite cu PU absorb socurile ce rezulta din impingerea tric..
379LEI 455LEI
Fără TVA:318LEI
Tricicleta Coccolle Evo visinie Tricicleta Coccolle Evo visinie
-17 % Out Of Stock
Brand: DHS Model: c12021
Tricicleta Coccolle Evo visinieTricicleta Coccolle Evo are un design modern si o coloristica deosebita. Tricicleta Evo este confectionata dintr-un material ce imita inul avand un cadru compact, usor si rezistent. Aceasta ofera o manevrabilitate facila atat pentru parinte, cat si cand este utilizata de cel mic. Pe masura ce micutul creste poate invata sa pedaleze si sa directioneze tricicleta sub privirea atenta a unui adult. Inelul de protectie ofera o siguranta absolut necesara pentru primele luni in tricicleta, iar rotile acoperite cu PU absorb socurile ce rezulta din impingerea trici..
379LEI 455LEI
Fără TVA:318LEI
Tricicleta Coccolle Modi 6 in 1 Verde Tricicleta Coccolle Modi 6 in 1 Verde
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 9617
Tricicleta Coccolle Modi 6 in 1 VerdeTricicleta Coccolle Modi 6 in 1 cu  un design modern  este proiectata pentru a fi utilizata de copiii incepand cu varsta de 8 luni pana la aproximativ 4 ani , asigurand micutului dumneavoastra o plimbare sigura si confortabila. Tricicleta Coccolle Modi  ofera o plimbare confortabila si ajuta copii sa isi dezvolte abilitatile motorii,sa aiba un grad de functionalitate ridicat si sa vina si in sprijinul parintilor cu elemente ce usureaza plimbarea in parc alaturi de copii. Plimbarea cu copilul dumneavoastra nu a fost niciodata atat de..
725LEI
Fără TVA:609LEI
Tricicleta copii Coccolle Giro verde Tricicleta copii Coccolle Giro verde
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 336010480
Tricicleta copii Coccolle Giro verdeTricicleta multifunctionala GIRO poate fi folosita de la 9 luni la 4 ani. GIRO imbraca un design deosebit care ofera micutilor plimbari sigure si comfortabile. Tricicleta este echipata cu elemente care ofera atat siguranta cat si amuzament copiilor: copertina mare cu parasolar detasabil, inel de protectie, doua suporturi de picioare pentru odihna, cos pentru jucarii, claxon, tija de directionare si impingere ajustabila. Rotile din spate echipate cu farana si aparatoare. Roata fata cu sistem de „roata libera”.- ergonomie si multifunctionalitate- cadru m..
559LEI
Fără TVA:470LEI
Tricicleta Coccolle Giro multifunctionala portocalie Tricicleta Coccolle Giro multifunctionala portocalie
Out Of Stock
Brand: DHS Model: 336010442
Tricicleta Coccolle Giro multifunctionala portocalieTricicleta multifunctionala GIRO poate fi folosita de la 9 luni la 4 ani. GIRO imbraca un design deosebit care ofera micutilor plimbari sigure si comfortabile. Tricicleta este echipata cu elemente care ofera atat siguranta cat si amuzament copiilor: copertina mare cu parasolar detasabil, inel de protectie, doua suporturi de picioare pentru odihna, cos pentru jucarii, claxon, tija de directionare si impingere ajustabila. Rotile din spate echipate cu farana si aparatoare. Roata fata cu sistem de „roata libera”.- ergonomie si multifunction..
559LEI
Fără TVA:470LEI
Brand: DHS Model: 336010420
Tricicleta Coccolle Giro multifunctionala rosuTricicleta multifunctionala GIRO poate fi folosita de la 9 luni la 4 ani. GIRO imbraca un design deosebit care ofera micutilor plimbari sigure si comfortabile. Tricicleta este echipata cu elemente care ofera atat siguranta cat si amuzament copiilor: copertina mare cu parasolar detasabil, inel de protectie, doua suporturi de picioare pentru odihna, cos pentru jucarii, claxon, tija de directionare si impingere ajustabila. Rotile din spate echipate cu farana si aparatoare. Roata fata cu sistem de „roata libera”.- ergonomie si multifunctionalitat..
559LEI
Fără TVA:470LEI
Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio rosie Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio rosie
-22 % Out Of Stock
Brand: DHS Model: c1032
Tricicleta copii pliabila DHS Coccolle Urbio rosieTricicleta Coccolle Urbio  este un model nou cu un design modern foarte usor de manevrat de catre adult si copil si confortabil pentru copilul dumneavoastra.Caracteristici:·         Cadru de metal de culoare alba·         Tricicleta este pliabila·         Roata fata cu sistem „roata libera” prin apasarea unui buton. ·         Sistemul "roata libera" va permite bloc..
310LEI 399LEI
Fără TVA:261LEI
Se afişează de la 1 la 30 din 38 (2 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe consultand Politica de cookies.